#Alexandra Grant

Keanu Reeves: Επίδειξη αγάπης στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant επέδειξαν τον έρωτά τους στο κόκκινο χαλί, καθώς το ζευγάρι απόλαυσε μια βραδιά ραντεβού σε επίσημη εκδήλωση. Ο σταρ και η σύντροφός του – που έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί το 2019 – παρευρέθησαν στο MOCA Gala 2024 στο The Geffen Contemporary at MOCA στο Λος […] The post Keanu Reeves: Επίδειξη αγάπης στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
20:46 14/04/2024

Ερωτευμένος Keanu Reeves – Γλυκά φιλιά δημοσίως με την αγαπημένη του

instyle.gr
Ο Keanu Reeves φαίνεται πως έχει βρει το “ευτυχισμένο τέλος” του μετά την απώλεια και την τραγωδία. Σταθερά στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια η Alexandra Grant, έχει φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του 59χρονου σταρ. Ο Keanu Reeves μοιάζει σαν ερωτοχτυπημένος έφηβος απολαμβάνοντας γλυκά φιλιά, ακόμη και δημοσίως, με την Alexandra Grant. […] The post Ερωτευμένος Keanu Reeves – Γλυκά φιλιά δημοσίως με την αγαπημένη του appeared first on InStyle.
21:46 28/03/2024

Keanu Reeves: Η σύντροφός του μιλά για τη σχέση τους – “Είναι έμπνευση για εμένα”

instyle.gr
Η σύντροφος του Keanu Reeves, Alexandra Grant, προχώρησε σε μια σπάνια δήλωση για τη σχέση της με τον 59χρονο σταρ. Η πετυχημένη εικαστικός, 50 ετών, παρευρέθη στα Beverly Arts Icon Awards του Λος Άντζελες χωρίς τον Reeves και όταν ρωτήθηκε πώς είναι να έχει σχέση με έναν άνδρα τόσο διάσημο και πώς ένιωθε μόνη της […] The post Keanu Reeves: Η σύντροφός του μιλά για τη σχέση τους – “Είναι έμπνευση για εμένα” appeared first on InStyle.
11:46 24/09/2023

Keanu Reeves: Eρωτευμένος ο 58χρονος σταρ – Ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την αγαπημένη του στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
O Keanu Reeves είναι ένας από τους πιο αγαπητούς, επιτυχημένους και εξίσου προσγειωμένους σταρ του Χόλιγουντ. Εδώ και χρόνια είναι σε σχέση με την Alexandra Grant αλλά το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τις δημόσιες εκφράσεις έρωτα ή τη διαχυτικότητα στα συναισθήματά τους. Βέβαια, πρόσφατα ο Keanu Reeves πρωτοτύπησε μιλώντας εγξωμιαστικά […] The post Keanu Reeves: Eρωτευμένος ο 58χρονος σταρ – Ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με την αγαπημένη του στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
18:16 16/04/2023

Keanu Reeves: Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με την σύντροφό του, Alexandra Grant

govastileto.gr
Ο Keanu Reeves πραγματοποίησε πρόσφατα μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Alexandra Grant στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο...
20:12 08/06/2022

O Keanu Reeves και η Alexandra Grant είναι το ζευγάρι που όλοι κοιτούσαν στο Gala του MOCA

queen.gr
Το διάσημο ζευγάρι στη νέα του δημόσια εμφάνιση κέντρισε τα βλέμματα. Περισσότερα...
16:30 06/06/2022

Alexandra Grant: «Έχω λευκά μαλλιά, δεν με νοιάζει να γίνω η Kim Kardashian»

govastileto.gr
  O Keanu Reeves έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ο κόκκινο χαλί του art gala στο Los Angeles μαζί με την αγαπημένη του, Alexandra Grant τον περασμένο...
23:54 13/03/2020

O Keanu Reeves είναι δεσμευμένος πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζαμε

ProtoThema.gr
Η ηθοποιός και φίλη της Alexandra Grant, επιβεβαίωσε ότι η σχέση του ζευγαριού μετράει χρόνια.
12:06 07/02/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load