#Justin Timberlake

Jessica Biel: Ανάβει φωτιές με σέξι φωτογραφίες του Justin Timberlake – “Ο σύζυγός μου δεν θα το έκανε ποτέ”

instyle.gr
Η Jessica Biel δεν κρύβει το πάθος… και τον πόθο για τον σύζυγό της, Justin Timberlake. Η ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον popstar από το 2012, ανέβασε έξι φωτογραφίες του στο Instagram επειδή αυτός “δεν θα το έκανε ποτέ”. “Ο σύζυγός μου ποτέ δεν θα τα δημοσίευε αυτά… Αλλά θα το κάνω. Παρακαλώ” έγραψε […] The post Jessica Biel: Ανάβει φωτιές με σέξι φωτογραφίες του Justin Timberlake – “Ο σύζυγός μου δεν θα το έκανε ποτέ” appeared first on InStyle.
21:46 14/03/2024

Justin Timberlake: Λιώνει για την Jessica Biel – Η αφιέρωσή του για τα γενέθλιά της

instyle.gr
Ο Justin Timberlake γιορτάζει τα 42α γενέθλια της συζύγου του Jessica Biel με το πιο αξιολάτρευτο βίντεο. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως η Biel είναι απλά “η καλύτερη”. Ο Timberlake έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του εδώ και 11 χρόνια, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο συμπεριέλαβε τις πιο όμορφες κοινές στιγμές τους. Επίσης, έντυσε […] The post Justin Timberlake: Λιώνει για την Jessica Biel – Η αφιέρωσή του για τα γενέθλιά της appeared first on InStyle.
21:46 04/03/2024

Justin Timberlake: Πικάντικη αποκάλυψη – Απάτησε την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy

instyle.gr
O Justin Timberlake δεν είναι δείγμα πιστού συντρόφου. Αφού αντιμετώπισε την κατακραυγή μετά την αποκάλυψη της Britney Spears ότι την έβαλε να κάνει έκτρωση γιατί δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας, τώρα έρχεται μια νέα πικάντικη αποκάλυψη που του προκαλεί πονοκέφαλο. Το πρώην μοντέλο του Playboy, Zoe Gregory, υποστήριξε ότι κάποτε είχε ερωτική επαφή με […] The post Justin Timberlake: Πικάντικη αποκάλυψη – Απάτησε την Cameron Diaz με μοντέλο του Playboy appeared first on InStyle.
18:46 21/02/2024

Jessica Biel-Justin Timberlake: Δημοσίευσαν σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά τους

instyle.gr
Η Jessica Biel δεν είχε έναν, αλλά τρεις Βαλεντίνους! Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον σύζυγό της, Justin Timberlake, και τους δύο γιους τους. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει και η ανάρτησή της στο Instagram από την ημέρα εκείνη. Η 41χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με οικογενειακά στιγμιότυπα. Στην πρώτη λήψη ο τραγουδιστής έχει στην αγκαλιά […] The post Jessica Biel-Justin Timberlake: Δημοσίευσαν σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά τους appeared first on InStyle.
18:46 17/02/2024

Jessica Biel: Η τρυφερή αφιέρωση στον Justin Timberlake για τα 43α γενέθλιά του

instyle.gr
Η Jessica Biel είναι μια υποστηρικτική και περήφανη σύζυγος. Η ηθοποιός βρήκε έναν τρυφερό τρόπο να ευχηθεί στον σύζυγό της, Justin Timberlake για τα 43α γενέθλιά του, και να τον διαβεβαιώσει ότι θα είναι πάντα κοντά του να τον στηρίζει και να τον αγαπά. Ανβασε ένα βίντεο με ρομαντικές στιγμές από όλη τη διάρκεια της […] The post Jessica Biel: Η τρυφερή αφιέρωση στον Justin Timberlake για τα 43α γενέθλιά του appeared first on InStyle.
14:46 01/02/2024

Britney Spears: Ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake μετά τα “πυρά” στην αυτοβιογραφία της

instyle.gr
Η Britney Spears ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake για τα όσα έγραψε εναντίον του στα απομνημονεύματά της. Μάλιστα, είπε ότι “λυπάται βαθύτατα”. Οι δύο σταρ είχαν σχέση από το 1999 έως το 2002 και στο βιβλίο της “The Woman In Me” του 2023, η Britney έκανε μια σειρά από εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη θυελλώδη […] The post Britney Spears: Ζήτησε συγγνώμη από τον Justin Timberlake μετά τα “πυρά” στην αυτοβιογραφία της appeared first on InStyle.
21:46 29/01/2024

Justin Timberlake: Κάνει το απόλυτο comeback με το ολοκαίνουργιο «Selfish»

govastileto.gr
Ο πολυβραβευμένος superstar Justin Timberlake παρουσιάζει το νέο του single «Selfish», που συνοδεύεται από music video. Το «Selfish», που κυκλοφορεί από την Panik Records/ Sony Music, είναι ένα pop hit που συνδυάζει όμορφες μελωδίες με τα iconic φωνητικά του καλλιτέχνη. Το track έχει γραφτεί από τους Justin Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Cirkut […]
00:00 27/01/2024

Justin Timberlake: Διαγράφει τον λογαριασμό του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις

instyle.gr
Ο Justin Timberlake έσβησε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις από τα αποκαλυπτικά απομνημονεύματα της Britney Spears. Οι θαυμαστές του παρατήρησαν ότι όλες οι αναρτήσεις του τραγουδιστή είχαν εξαφανιστεί. Το μόνο που παρέμεινε είναι μια φωτογραφία προφίλ με τα μάτια του Timberlake να κοιτούν σ’ έναν καθρέφτη. Αν και ο Timberlake […] The post Justin Timberlake: Διαγράφει τον λογαριασμό του στο Instagram μήνες μετά τις αντιδράσεις appeared first on InStyle.
10:46 09/01/2024

Britney Spears: Επιστρέφει… την απάντηση στον Justin Timberlake

instyle.gr
H Britney Spears δεν άφησε το έμμεσο σχόλιο του Justin Timberlake για εκείνη σε συναυλία του, να περάσει αναπάντητο. Η popstar έκανε ανάρτηση στο Instagram δύο ημέρες αφού ο πρώην σύντροφός της, Timberlake, εικάζεται ότι της απάντησε για όσα έγραψε γι’ αυτόν. Ο Justin Timberlake έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας όταν είπε “χωρίς να θέλω […] The post Britney Spears: Επιστρέφει… την απάντηση στον Justin Timberlake appeared first on InStyle.
13:46 16/12/2023

Μετά το δράμα με το βιβλίο της Britney Spears, ο Justin Timberlake επιτέλους αντέδρασε δημόσια

queen.gr
Biel και Timberlake γιόρτασαν μια ξεχωριστή βραδιά με μπόλικο κέφι μετά από καιρό.Περισσότερα...
17:09 15/12/2023

Justin Timberlake: Η απάντηση στην Britney Spears σε συναυλία του

instyle.gr
Σάλο είχε προκαλέσει η Britney Spears στοχοποιώντας τον πρώην σύντροφό της Justin Timberlake με τις αποκαλύψεις της στα απομνημονεύματά της. Ο Timberlake επέλεξε τον δρόμο της σιωπής μέχρι χθες το βράδυ οπότε ανέβηκε στη σκηνή του Fontainebleau στο Λας Βέγκας για να δώσει συναυλία. Ο popstar τραγούδησε με το “Cry Me a River” το οποίο […] The post Justin Timberlake: Η απάντηση στην Britney Spears σε συναυλία του appeared first on InStyle.
10:46 15/12/2023

Οι αποκαλύψεις της Britney Spears ανάγκασαν τον Justin Timberlake να κάνει μια μεγάλη αλλαγή

queen.gr
Ο Justin Timberlake δέχτηκε έντονη κριτική μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της Britney Spears «The Woman In Me» στο οποίο η τραγουδίστρια έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την τριετή σχέση τους.Περισσότερα...
19:09 27/10/2023

11 χρόνια γάμου συμπλήρωσαν Biel - Timberlake: Η μεγάλη σιωπή λόγω Britney Spears

queen.gr
Στις 19 Οκτωβρίου 2023, ο Justin Timberlake και η Jessica Biel συμπλήρωσαν 11 χρόνια γάμου. Φέτος, σε αντίθεση με το παρελθόν, το ζευγάρι δεν έκανε κάποιο ποστ αγάπης για την επέτειο και ο λόγος ήταν φυσικά η αυτοβιογραφία της Britney Spears.Περισσότερα...
11:09 26/10/2023

O Justin Timberlake χώρισε την Britney Spears με ένα μήνυμα στο κινητό

instyle.gr
Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο της Βritney Spears “The Woman in Me” όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φώς της δημοσιότητας. Μπορεί πριν αρκετά χρόνια το ειδύλλιο της Βritney Spears και του Justin Timberlake να είχε την εικόνα της “τέλειας σχέσης” οι αποκαλύψεις όμως φαίνεται να διαψεύδουν την άποψη των fans. Νέες λεπτομέρειες για τη […] The post O Justin Timberlake χώρισε την Britney Spears με ένα μήνυμα στο κινητό appeared first on InStyle.
09:46 22/10/2023

Ανέτ Αρτάνι: Λυπάμαι που η Britney Spears νιώθει συνεχώς την ανάγκη να με δυσφημεί

instyle.gr
Μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears για τη σχέση της με τον Justin Timberlake και την άμβλωση που είχε κάνει, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θεωρούν πως η μεγάλη επιτυχία που κυκλοφόρησε τότε “Εverytime” αναφέρεται σε εκείνο το διάστημα της ζωής της.  Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε πριν 13 χρόνια και όπως πολλές φορές μοιράστηκε η Ελληνοαμερικανίδα […] The post Ανέτ Αρτάνι: Λυπάμαι που η Britney Spears νιώθει συνεχώς την ανάγκη να με δυσφημεί appeared first on InStyle.
19:46 21/10/2023

Britney Spears: To παθιασμένο ειδύλλιο των δύο εβδομάδων με τον Colin Farrell – “Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον…”

instyle.gr
H Britney Spears ξεπέρασε τον Justin Timberlake με τον Colin Farrell. Η popstar περιγράφει λεπτομερώς το καυτό ειδύλλιό της με τον ηθοποιό σε ένα νέο απόσπασμα από τα πολυαναμενόμενα απομνημονεύματά της, “The Woman in Me”, το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου. Στο απόσπασμα, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Time, η Spears λέει ότι τα […] The post Britney Spears: To παθιασμένο ειδύλλιο των δύο εβδομάδων με τον Colin Farrell – “Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον…” appeared first on InStyle.
16:46 20/10/2023

Η Britney Spears αποκάλυψε πως έκανε έκτρωση στο παιδί του Justin Timberlake

govastileto.gr
Στις 24 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα της Britney Spears σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «The Woman in Me». Στο εν λόγω βιβλίο, η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Justin Timberlake. Συγκεκριμένα, σ’ ένα απόσπασμα που δημοσίευσε αποκλειστικά το “People”, η Britney Spears έκανε γνωστό πως έκανε έκτρωση […]
20:00 18/10/2023

MTV VMAs 2023: Το καλύτερο και το χειρότερο moment έχει κάτι από Justin Timberlake και από Shakira

queen.gr
Η απονομή των MTV VMAs έγινε το βράδυ της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, στο Prudential Center. Μπορεί να ήταν μία σχετικά ήρεμη βραδιά, αλλά δύο στιγμές σίγουρα ξεχώρισαν για εντελώς διαφορετικούς λόγους.Περισσότερα...
15:17 13/09/2023

O Justin Timberlake (ξανά) έκανε πρόταση γάμου στη Jessica Biel και οι fans εγκρίνουν

queen.gr
O Justin Timberlake και η Jessica Biel αποδεικνύουν καθημερινά πως είναι το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι στο Hollywood.Περισσότερα...
19:04 24/05/2023

H Rihanna φόρεσε περισσότερο denim από την Britney και τον Justin Timberlake μαζί και πάλι ήταν stylish

instyle.gr
Η Rihanna δίνει πάντα το 100% όταν πρόκειται για ένα εντυπωσιακό maternity (ή και όχι) look και το τελευταίο της outfit δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και είδωλο της μόδας εμφανίστηκε στο CinemaCon στο Λας Βέγκας την Πέμπτη για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία Smurfs, στην οποία θα χαρίσει τη φωνή της στην Στρουμφίτα. […] The post H Rihanna φόρεσε περισσότερο denim από την Britney και τον Justin Timberlake μαζί και πάλι ήταν stylish appeared first on InStyle.
13:26 29/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load