#Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres: Οι ευχές της συζύγου της και το χιουμοριστικό βίντεο από το γυμναστήριο

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια όμως μοιράζεται κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Την Παρασκευή είχε τα γενέθλιά της και η σύζυγός της, Portia de Rossi, της ευχήθηκε με ένα χιουμοριστικό βίντεο. Το βίντεο ξεκινά με την παρουσιάστρια να γυμνάζεται και να ρωτάει […] The post Ellen DeGeneres: Οι ευχές της συζύγου της και το χιουμοριστικό βίντεο από το γυμναστήριο appeared first on InStyle.
22:46 27/01/2024

Harry-Meghan Markle: Δεν θα πιστεύετε τι υιοθέτησαν από την Ellen DeGeneres

instyle.gr
Οι καλοί γείτονες στα δύσκολα φαίνονται και αυτό φαίνεται να απέδειξαν η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry. Σε μια δύσκολη στιγμή της γειτόνισσας τους, Ellen DeGeneres, όπου ένα από τα κοτόπουλά της τραυματίστηκε, το ζευγάρι ήταν εκεί. Υιοθέτησαν το τραυματισμένο κοτόπουλο της παρουσιάστριας, μέχρι να γίνει καλά και να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι […] The post Harry-Meghan Markle: Δεν θα πιστεύετε τι υιοθέτησαν από την Ellen DeGeneres appeared first on InStyle.
21:46 14/01/2024

Ellen DeGeneres: Λιώνει από έρωτα για την Portia de Rossi – Οι ευχές για τη 15η επέτειο γάμου

instyle.gr
H Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου και η διάσημη παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της. Η Ellen DeGeneres έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχηθεί στη σύζυγό της για την επέτειό τους και στέλνει συγκινητικό μήνυμα αγάπης. “Για την επί 15 […] The post Ellen DeGeneres: Λιώνει από έρωτα για την Portia de Rossi – Οι ευχές για τη 15η επέτειο γάμου appeared first on InStyle.
21:46 16/08/2023

Ellen DeGeneres: Η σπάνια εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή – Αποκάλυψε ποιο είναι το πάθος της συζύγου της

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres και η σύζυγός της Portia de Rossi ζουν ευτυχισμένες στη νέα τους έπαυλη στην Καλιφόρνια, η τιμή της οποίας εκτιμάται στα 70 εκατομμύρια δολάρια. Περιλαμβάνει δύο ακίνητα, συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων και είναι ένα από τα σπίτια που έχει στην κατοχή του το ζευγάρι. Η Ellen DeGeneres λατρεύει τα σπίτια και την […] The post Ellen DeGeneres: Η σπάνια εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή – Αποκάλυψε ποιο είναι το πάθος της συζύγου της appeared first on InStyle.
17:48 14/04/2023

Χάιντι Κλουμ: Σήκωσε το φόρεμα και έδειξε on air στην Έλεν ΝτιΤζένερις το «σέξι» εσώρουχο της -Viral Video

koolnews.gr
Η Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum πριν από λίγα χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένηστην εκπομπή της Ellen DeGeneres κάνοντας τα νούμερα τηλεθέασης να «χτυπήσουν» κόκκινο. Το γνωστό μοντέλο αν και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, διαθέτει μία άψογη σιλουέτα και θεωρείται ότι έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά στη showbiz. Έτσι όταν, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της […]
13:48 13/02/2023

Ellen DeGeneres: Το συγκινητικό βίντεο για τον συνεργάτη της Stephen ‘tWitch’ Boss

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres θυμάται τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της Stephen ‘tWitch’ Boss, που αυτοκτόνησε πριν από δύο μήνες. Ο Stephen ‘tWitch’ Boss, διάσημος DJ ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Ellen DeGeneres. Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους, ενώ προκάλεσε σοκ. Η Ellen DeGeneres δεν ξεχνά τον αγαπημένο φίλο […] The post Ellen DeGeneres: Το συγκινητικό βίντεο για τον συνεργάτη της Stephen ‘tWitch’ Boss appeared first on InStyle.
14:18 12/02/2023

Η Portia de Rossi εκπλήσσει τη σύζυγό της Ellen DeGeneres – Ανανέωσαν τους όρκους τους (video)

Skai.gr
Η Πόρσια Ντε Ρόσι αιφνιδίασε την επί 14 χρόνια σύζυγό της και οργάνωσε την ανανέωση των όρκων τους
09:20 03/02/2023

Ellen DeGeneres: Συγκινητική έκπληξη της συζύγου της – Ανανέωσαν τους όρκους τους

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres δεν κρύβει την αγάπη της προς την αγαπημένη της σύζυγο Portia de Rossi, με την οποία μετρούν ήδη 18 χρόνια σχέσης Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2008 μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων στην Καλιφόρνια. Η ηθοποιός Portia de Rossi με αφορμή τα γενέθλιά της, έκανε μία τρυφερή έκπληξη στην […] The post Ellen DeGeneres: Συγκινητική έκπληξη της συζύγου της – Ανανέωσαν τους όρκους τους appeared first on InStyle.
22:44 02/02/2023

Ellen DeGeneres: Η συγκινητική ανάρτηση για τον συνεργάτη της που αυτοκτόνησε

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση τον στενό συνεργάτη της, τον DJ tWitch, ο οποίος σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης αυτοκτόνησε. Συγκεκριμένα η διάσημη παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είμαι πληγωμένη. Ο tWitch ήταν για εμένα αγνή αγάπη και φως. Ήταν οικογένειά μου και τον αγάπησα με όλη μου […] The post Ellen DeGeneres: Η συγκινητική ανάρτηση για τον συνεργάτη της που αυτοκτόνησε appeared first on InStyle.
22:20 14/12/2022

Stephen “tWitch” Boss: Aυτοκτόνησε σε ηλικία 40 ετών ο DJ του Ellen DeGeneres Show

instyle.gr
Νεκρός βρέθηκε ο Stephen “tWitch” Boss, ο διάσημος DJ του Ellen DeGeneres Show». Όπως μετέδωσε το TMZ, o θάνατος του 40χρονου DJ οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο Stephen “tWitch” Boss ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Πηγές που μίλησαν στο TMZ, ανέφεραν πως την Τρίτη η σύζυγος του Stephen “tWitch” Boss, Allison Holker, μπήκε τρέχοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα […] The post Stephen “tWitch” Boss: Aυτοκτόνησε σε ηλικία 40 ετών ο DJ του Ellen DeGeneres Show appeared first on InStyle.
20:16 14/12/2022

Ellen DeGeneres: «Είμαι πληγωμένη» – Η ανάρτηση μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη της, DJ tWitch

tlife.gr
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για την αυτοκτονία του DJ tWitch, To άρθρο Ellen DeGeneres: «Είμαι πληγωμένη» – Η ανάρτηση μετά την αυτοκτονία του συνεργάτη της, DJ tWitch δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:06 14/12/2022

Αυτοκτόνησε ο DJ tWitch που ήταν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres

Newsit
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι αυτοκτόνησε ο DJ tWitch, ο οποίος ήταν συνεργάτης της Ellen DeGeneres στην εκπομπή της.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Page Six, ο 40χρονος χορευτής, που το πραγματικό του όνομα ήταν Stephen Boss, αυτοκτόνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λος Άντζελες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι, η σύζυγός του και διάσημη ... Περισσότερα To άρθρο Αυτοκτόνησε ο DJ tWitch που ήταν στην εκπομπή της Ellen DeGeneres δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:52 14/12/2022

Ellen DeGeneres: Γιορτάζει τη 18η επέτειό της με την Portia de Rossi – “Ευγνώμων για την αγάπη της”

instyle.gr
Η Ellen DeGeneres γιορτάζει τη 18η επέτειο σχέσης με την Portia de Rossi και δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για τη σύζυγό της. Η DeGeneres έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο instagram για να εκφράσει την αγάπη της για την Portia, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες τους όπου ποζάρουν αγκαλιά και τις συνόδευσε με το ανάλογο […] The post Ellen DeGeneres: Γιορτάζει τη 18η επέτειό της με την Portia de Rossi – “Ευγνώμων για την αγάπη της” appeared first on InStyle.
13:20 02/12/2022

Ellen DeGeneres: Η ανάρτηση για την επέτειο με τη σύζυγό της – «Κάθε μέρα την ερωτεύομαι περισσότερο»

tlife.gr
Η  Ellen DeGeneres ποζάρει στην αγκαλιά της Portia de Rossi γιορτάζονταν την 18η επέτειο της κοινής To άρθρο Ellen DeGeneres: Η ανάρτηση για την επέτειο με τη σύζυγό της – «Κάθε μέρα την ερωτεύομαι περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:50 01/12/2022

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα

Newside.gr
Ένας γιατρός κάνει το “zombie” και χορεύει για να παρηγορήσει τα παιδιά στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Wolfson Children’s Hospital και ένα βίντεο του έχει γίνει ήδη viral. Εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν αυτό το βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Ellen DeGeneres. Τον Αύγουστο, η Autumn Moses είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο και η μητέρα της την πήγε στο […] The post Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα appeared first on NewSide.gr.
21:10 16/11/2022

Jennifer Lawrence: Η αποκάλυψη για το όνομα και το φύλο του μωρού της

govastileto.gr
  Αν και η Ellen DeGeneres είχε μαρτυρήσει το φύλο του παιδιού της Jennifer Lawrence, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, αποκαλύπτοντας...
23:40 07/09/2022

Ellen DeGeneres: Το συγκινητικό βίντεο για τα 14 χρόνια γάμου με την Portia de rossi

neolaia.gr
Η Ellen DeGeneres γιόρτασε τα 14 χρόνια γάμου μαζί με την Portia de Rossi, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.
19:58 18/08/2022

Ellen DeGeneres: Γιορτάζει 14 χρόνια γάμου με την Portia de Rossi

instyle.gr
Ο γάμος της Ellen DeGeneres και της Portia de Rossi μετρά επίσημα 14 χρόνια! Για να γιορτάσει το τελευταίο ορόσημο της σχέσης της η DeGeneres μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram με πολλές γλυκές αναμνήσεις που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί. Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν η 64χρονη DeGeneres που αστειευόταν […] The post Ellen DeGeneres: Γιορτάζει 14 χρόνια γάμου με την Portia de Rossi appeared first on InStyle.
17:14 17/08/2022

Ellen DeGeneres: Αποχαιρέτησε την Anne Heche με ένα λιτό μήνυμα – Τα σχόλια ακόμη συνεχίζονται

instyle.gr
Με ένα λιτό μήνυμα στα social media η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres αποχαιρέτησε την πρώην σύντροφό της Anne Heche η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών μία εβδομάδα μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PopCulture (@popculture) «Αυτή είναι μια […] The post Ellen DeGeneres: Αποχαιρέτησε την Anne Heche με ένα λιτό μήνυμα – Τα σχόλια ακόμη συνεχίζονται appeared first on InStyle.
15:12 15/08/2022

Anne Heche: Ποια ήταν η ηθοποιός που πέθανε μετά το τροχαίο – Η σχέση με την Ellen DeGeneres και οι άνδρες της ζωής της

tlife.gr
Σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός Anne Heche έφυγε από τη ζωή, μια εβδομάδα μετά το To άρθρο Anne Heche: Ποια ήταν η ηθοποιός που πέθανε μετά το τροχαίο – Η σχέση με την Ellen DeGeneres και οι άνδρες της ζωής της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:48 13/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load