#Harry Styles

Jacob Elordi: 5 ανατρεπτικά outfits από το νέο μας style icon

instyle.gr
Στον κόσμο της showbiz, οι ονομασίες “Harry Styles” και “Justin Bieber” έχουν αποτελέσει επί χρόνια συνώνυμο του στιλ και της μόδας. Αλλά φέτος, μια νέα φιγούρα αναδύεται στο προσκήνιο, ανατρέποντας τους κανόνες και κλέβοντας την παράσταση. Ας βάλουμε στο μικροσκόπιο τον Jacob Elordi, τον ηθοποιό που έχει αποδείξει ότι είναι το style icon της δεκαετίας. […] The post Jacob Elordi: 5 ανατρεπτικά outfits από το νέο μας style icon appeared first on InStyle.
15:46 11/02/2024

Μεγάλωσε και ο Harry Styles: «Πάτησε» τα 30 - O καρδιοκατακτητής του X Factor που έγινε βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης…

Skai.gr
Το τραγούδι του «As It Was» εκτοξεύτηκε στην κορυφή των charts, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ
11:37 01/02/2024

Ηarry Styles: Η νέα κοινή εμφάνιση με την Taylor Russel επιβεβαιώνει τη σχέση τους

instyle.gr
Ο Harry Styles και η Taylor Russel είναι μαζί και ευτυχισμένοι (όπως όλα δείχνουν). Ο ερμηνευτής του “As It Was” και η 29χρονη σταρ της ταινίας “Bones and All”, βρέθηκαν στο Λονδίνο και δεν ξέφυγαν από τους παπαράτσι. Το ζευγάρι περπατούσε χέρι-χέρι σε μια χαλαρή βόλτα στη γειτονιά Hampstead του Λονδίνου, επιλέγοντας athleisure looks. @grapejuicerry02 […] The post Ηarry Styles: Η νέα κοινή εμφάνιση με την Taylor Russel επιβεβαιώνει τη σχέση τους appeared first on InStyle.
20:47 28/01/2024

Harry Styles: Ανακούφιση για τους θαυμαστές του – “Κρύψε τα ψαλίδια”

instyle.gr
Χαμό προκάλεσε ο Harry Styles όταν αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και να αποχωριστεί τα πλούσια καστανά μαλλιά του. Οι χρήστες των social media εξέφρασαν το σοκ και την οδύνη τους για την απόφαση αυτή του σταρ. Μάλιστα, έφθασε στο σημείο να τον υπερασπιστεί ακόμη και η μαμά του. Πλέον όμως οι θαυμαστές του […] The post Harry Styles: Ανακούφιση για τους θαυμαστές του – “Κρύψε τα ψαλίδια” appeared first on InStyle.
15:46 04/01/2024

“Φραγκοφονιάς” ο Harry Styles – Έντονες οι αντιδράσεις των θαυμαστών του

instyle.gr
Έξαλλοι είναι οι θαυμαστές του Harry Styles με τον popstar, τον οποίο κατηγορούν για την πώληση μιας “υπερτιμημένης” συλλογής κεριών εμπνευσμένων από αρώματα. Ο σταρ λάνσαρε το lifestyle brand Pleasing το 2021.Αρχικά πουλούσε σειρά αρωμάτων, προτού επεκταθεί σε βερνίκια νυχιών και ρούχα. Αλλά μετά την ανακοίνωση της συλλογής με κεριά σε βάζα, αυτήν την εβδομάδα, […] The post “Φραγκοφονιάς” ο Harry Styles – Έντονες οι αντιδράσεις των θαυμαστών του appeared first on InStyle.
19:46 12/12/2023

O Χάρι Στάιλς παραμένει στην κορυφή της λίστας των πλούσιων Βρετανών σταρ κάτω των 30 ετών!

thecaller.gr
Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περιουσία 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.Ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο με περιουσία 175 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.Σύμφωνα με τη Rich List της Heat στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) με 82,5 εκατομμύρια αγγλικές λίρες, ενώ ο Νάιλ Χόραν (Niall Horan) είναι στην τρίτη […]
15:00 31/10/2023

Harry Styles: Ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο – Στις 175 εκατ. λίρες η περιουσία του

instyle.gr
Ο Harry Styles ανακηρύχθηκε o πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περιουσία 175 εκατ. λιρών. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που ο popstar βρίσκεται στην κορυφή των πλούσιων νεαρών σταρ. Επίσης, ο Brooklyn Beckham έφθασε τα 10 εκατομμύρια λίρες. Ο 29χρονος Harry Styles έσπασε το φράγμα των 150 εκατομμυρίων λιρών για […] The post Harry Styles: Ο πλουσιότερος σταρ κάτω των 30 στο Ηνωμένο Βασίλειο – Στις 175 εκατ. λίρες η περιουσία του appeared first on InStyle.
13:46 31/10/2023

Emily Ratajkowski: Επέστρεψε στην αρένα των ραντεβού – Καυτά φιλιά στο Παρίσι με Γάλλο ηθοποιό

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski δοκιμάζει πάλι την τύχη της στον έρωτα. Το supermodel φαίνεται πως έχει αδυναμία στους κωμικούς, καθώς εθεάθη στο Παρίσι να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με Γάλλο κωμικό ηθοποιό. Η Emily Ratajkowski, που είχε ειδύλλια με τους Eric André, DJ Orazio Rispo και Harry Styles, μεταξύ άλλων, κοιτούσε τον Stéphane Bak συνεπαρμένη. Το ζευγάρι […] The post Emily Ratajkowski: Επέστρεψε στην αρένα των ραντεβού – Καυτά φιλιά στο Παρίσι με Γάλλο ηθοποιό appeared first on InStyle.
13:46 26/10/2023

Joan Collins: «Πυρά» κατά του Harry Styles – Το περιστατικό που την έκανε έξαλλη

real.gr
Η Joan Collins εξαπέλυσε πυρά κατά του Harry Styles με τον οποίο είναι έξαλλη για ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη στο Met Gala το 2019.
15:09 25/10/2023

Ο Harry Styles είναι ερωτευμένος με την Taylor Russell και αυτές είναι όλες οι αποδείξεις της σχέσης

queen.gr
Ένας μεγάλος έρωτας φαίνεται να φουντώνει ανάμεσα σε Harry Styles και Taylor Russell.Περισσότερα...
18:09 13/10/2023

Σάλος με τον Φειδια απο την Κυπρο που πήγε στο Fame Story για να γίνει οπως ειπε “Ελένη Φουρέιρα”

olympia.gr
Μπορει να εμφανίστηκε τελευταίος στη σκηνή του Fame Story ο Φειδίας από την Κύπρο, σάρωσε όμως τα πάντα καθως  εντυπωσίασε  τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με την εμφάνιση του, τραγουδώντας Harry Styles με ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα στο  εισαγωγικό του βίντεο δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της Ελένης Φουρέιρα, αποκαλύπτοντας πως θέλει να γίνει ο αρσενικός… […] Σάλος με τον Φειδια απο την Κυπρο που πήγε στο Fame Story για να γίνει οπως ειπε “Ελένη Φουρέιρα” - olympia
15:28 01/10/2023

Harry Styles: Έκοψε την ανάσα με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του – Παραληρούν οι θαυμάστριές του

instyle.gr
Ο Harry Styles ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία όταν φωτογραφίες του να απολαμβάνει τις βουτιές του στη λίμνη Hampstead Pond, ανέβηκαν στα social media. Ο 29χρονος popstar επέδειξε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του όπως και τα τατουάζ στο μπούστο και τα χέρια του, καθώς περπατούσε ξυπόλητος κατά μήκος της αποβάθρας. Κάποιοι θαυμαστές εξέφρασαν την έκπληξή τους, […] The post Harry Styles: Έκοψε την ανάσα με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του – Παραληρούν οι θαυμάστριές του appeared first on InStyle.
17:46 11/09/2023

Μήπως κάνεις και εσύ emotional coasting, χωρίς να το καταλαβαίνεις;

queen.gr
Για τον Harry Styles το να επιδίδεσαι -έστω και άθελά σου- για πολλά χρόνια στο emotionally coasting σε κρατά μακριά από τη δική σου αλήθειαΠερισσότερα...
12:17 10/09/2023

Mitch Rowland: Ο πρώτος καλλιτέχνης που υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική του Harry Styles

Skai.gr
Ο Ρόουλαντ εξήγησε ότι η ιδέα ενός σόλο άλμπουμ προέκυψε το 2019
12:37 09/09/2023

Από τον Harry Styles στον Tom Hardy και από την Taylor Swift στη Rihanna – Αυτές είναι οι πιο ‘ντροπιαστικές’ φωτογραφίες τoυς στα social media

instyle.gr
Όλοι έχουμε φωτογραφίες που θα θέλαμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί έχουμε κάνει το λάθος να τις μοιραστούμε στα social media. Φυσικά και οι σταρ δεν διαφέρουν. Πολλοί από τους διάσημους έχουν άτυχες στιγμές τις πρώτες μέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν πόζαραν χαλαρά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι ενώ άλλοι έχουν αλλάξει ελάχιστα στο πέρασμα […] The post Από τον Harry Styles στον Tom Hardy και από την Taylor Swift στη Rihanna – Αυτές είναι οι πιο ‘ντροπιαστικές’ φωτογραφίες τoυς στα social media appeared first on InStyle.
20:46 27/08/2023

Πορτρέτο του Harry Styles από τον David Hockney στη National Portrait Gallery του Λονδίνου

Skai.gr
Το πορτρέτο του Styles θα συνοδεύεται από πορτρέτα της οικογένειας του ζωγράφου αλλά και άλλων διαλεχτών προσώπων στη ζωή του
11:37 14/08/2023

Harry Styles: Το νέο θύμα… ιπτάμενων αντικειμένων από θαυμαστές στη σκηνή

instyle.gr
Ο Harry Styles έγινε ο τελευταίος διάσημος που δέχθηκε επίθεση με αντικείμενο στη σκηνή, ενώ έδινε συναυλία στη Βιέννη. Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media φαίνεται η στιγμή που ο Harry Styles περπατά στη σκηνή στη διάρκεια της συναυλίας του στο πλαίσιο της περιοδείας του, όταν δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από αντικείμενο, που του […] The post Harry Styles: Το νέο θύμα… ιπτάμενων αντικειμένων από θαυμαστές στη σκηνή appeared first on InStyle.
12:46 10/07/2023

Το συμβολικό, αλλά σημαντικό δώρο που έκανε ο Χάρι Στάιλς σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία

Newsit
Ο συνθέτης, τραγουδιστής αλλά και ηθοποιός, Χάρι Στάιλς (Harry Styles) έκανε ένα συμβολικό, αλλά σημαντικό δώρο σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία. Ο Χάρι Στάιλς συνεργάστηκε με τη Διεθνή Επιτροπή Διάσωσης (IRC) και έδωσε την ευκαιρία σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία να παρακολουθήσουν την συναυλία του στην Πολωνία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του ... Περισσότερα To άρθρο Το συμβολικό, αλλά σημαντικό δώρο που έκανε ο Χάρι Στάιλς σε τρεις πρόσφυγες από την Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 05/07/2023

David Beckham: Με ροζ πούπουλα στη συναυλία του Harry Styles με την κόρη του

govastileto.gr
Ο David Beckham περνά πολύ χρόνο με τα παιδιά του και κυρίως με την κόρη του Harper, μιας και αναρτά συχνά κοινές φωτογραφίες και βίντεο από δραστηριότητες που κάνουν μαζί. Πρόσφατα, πατέρας και κόρη βρέθηκαν σε μία από τις πιο δημοφιλείς συναυλίες παγκοσμίως, αυτή του Harry Styles. Όπως μεγάλο μέρος του κοινού του pop star, […]
00:00 20/06/2023

Emily Ratajkowski: Νέο ραντεβού με τον DJ Orazio Rispo μετά τα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson και Eric Andre

instyle.gr
Η Emily Ratajkowski απολαμβάνει στο έπακρο την εργένικη ζωή μετά τον χωρισμό, τον Σεπτέμβριο, από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. Το μοντέλο όλους αυτούς τους μήνες βγαίνει ραντεβού με διάφορους συνοδούς προσπαθώντας να βρει τον κατάλληλο, ενώ έχει ζήσει αρκετά προβεβλημένα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson, Jack Greer και Eric Andre. Ωστόσο, υπάρχει […] The post Emily Ratajkowski: Νέο ραντεβού με τον DJ Orazio Rispo μετά τα ειδύλλια με τους Harry Styles, Pete Davidson και Eric Andre appeared first on InStyle.
13:46 15/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load