#Kangoo Jumps

Έρρικα Πρεζεράκου: Τι σχέση έχει με τα καγκουρώ;

instyle.gr
H Έρρικα Πρεζεράκου, η Ελληνίδα Κιμ Μπάζιντζερ, είναι μια από τις πολλές celebrities στην Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν επιλέξει να γυμναστούν, μιμούμενες τα “πηδηματάκια” του χαριτωμένου καγκουρώ. Η νέα τάση γυμναστικής ακούει στο όνομα: Kangoo Jumps-τα πηδήματα του καγκουρώ. Είναι μια αερόβια άσκηση-ένας διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης, που συνδυάζει χορό και μουσική και βοηθά […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: Τι σχέση έχει με τα καγκουρώ; appeared first on InStyle.
09:04 28/07/2022

Kangoo Jumps: Η αερόβια γυμναστική που μας ενθουσίασε

instyle.gr
Τα γυμναστήρια έχουν ανοίξει και είμαστε ελεύθερες να τα επισκεφθούμε.  Τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα … Continue reading "Kangoo Jumps: Η αερόβια γυμναστική που μας ενθουσίασε" The post Kangoo Jumps: Η αερόβια γυμναστική που μας ενθουσίασε appeared first on Instyle GR.
10:48 18/09/2021

Kangoo Jumps: Ένας εναλλακτικός τρόπος να γυμναστείτε (Video)

topontiki.gr
Αν αναζητάτε να δοκιμάσετε ένα νέο είδος γυμναστικής, τότε η νέα τάση «ακούει» στο όνομα: Kangoo Jumps
18:52 10/05/2021

Fitness trends: Εσείς γνωρίζετε τα Kangoo Jumps;

vita.gr
Η Κατερίνα Ζαρίφη δε συμμετείχε ενώ Ντορέττα και Μαρία μαζί με τη γυμνάστρια Σόφη Τζαλάλη δοκίμασαν για πρώτη φορά τα Kangoo Jumps.
11:34 25/01/2021

Kangoo Jumps: Ένα πρωτοποριακό είδος γυμναστικής που τους ξετρελαίνει όλους!

grtimes.gr
Μια νέα αρκετά δημοφιλής τάση στον χώρο της γυμναστικής ακούει στο όνομα Kangoo Jumps.   Της Έλενας Γεράνη    ... The post Kangoo Jumps: Ένα πρωτοποριακό είδος γυμναστικής που τους ξετρελαίνει όλους! appeared first on GRTimes.gr.
07:07 06/11/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load