#Brad Pitt

Brad Pitt: Σε ρόλο μοντέλου η 34χρονη σύντροφός του

instyle.gr
Γνωρίσαμε την Ines de Ramon ως τη σύντροφο του Brad Pitt. Άλλωστε, η 34χρονη de Ramon, που είναι στέλεχος εταιρείας κοσμημάτων, έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του Χολιγουντιανού σταρ μετά το διαζύγιο από την Angelina Jolie. Κι ενώ την έχουμε συνηθίσει να μένει στο παρασκήνιο, τώρα περνά μπροστά από τις κάμερες, αφού […] The post Brad Pitt: Σε ρόλο μοντέλου η 34χρονη σύντροφός του appeared first on InStyle.
22:46 18/04/2024

Brad Pitt: Στην αντεπίθεση μετά τις βαριές κατηγορίες της Angelina Jolie – “Υποκρίτρια!”

instyle.gr
Ο Brad Pitt χαρακτήρισε την Angelina Jolie υποκρίτρια επειδή αυτή υποστήριξε ότι εκείνος ήθελε να χρησιμοποιήσει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό εμπιστευτικότητας στην πώληση του γαλλικού αμπελώνα τους για να την “ελέγξει” – παρά το γεγονός ότι τακτικά φιμώνει το προσωπικό της με παρόμοιες συμβάσεις. Ο Pitt, 60 ετών, και η Jolie, 48 ετών, έχουν εμπλακεί σε […] The post Brad Pitt: Στην αντεπίθεση μετά τις βαριές κατηγορίες της Angelina Jolie – “Υποκρίτρια!” appeared first on InStyle.
17:46 06/04/2024

Angelina Jolie: Σφοδρή επίθεση κατά του Brad Pitt – “Ήταν βίαιος και πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016”

instyle.gr
Η Angelina Jolie δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα παρά την υποχώρηση του Brad Pitt. Αυτό δείχνει η κατάθεση νέων νομικών εγγράφων από την ομάδα των δικηγόρων της, στα οποία η σταρ υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της και Χολιγουντιανός σταρ ήταν βίαιος μαζί της και πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το […] The post Angelina Jolie: Σφοδρή επίθεση κατά του Brad Pitt – “Ήταν βίαιος και πριν από το περιστατικό στο αεροπλάνο το 2016” appeared first on InStyle.
09:46 05/04/2024

Kirsten Dunst: Αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ – Το ανάρμοστο σχόλιο από σκηνοθέτη στα 16 της

instyle.gr
Η Kirsten Dunst μίλησε για τη σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ με την οποία ήρθε αντιμέτωπη σε νεαρή ηλικία. Η 41χρονη σταρ ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος σε ηλικία 11 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό των Tom Cruise και Brad Pitt στην ταινία “Συνέντευξη μ’ έναν βρικόλακα”. Σε μια νέα συνέντευξη, η Kirsten […] The post Kirsten Dunst: Αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά του Χόλιγουντ – Το ανάρμοστο σχόλιο από σκηνοθέτη στα 16 της appeared first on InStyle.
16:46 03/04/2024

Μαρία Θωμά: «Γνώρισα τον Brad Pitt στην Αγγλία, θα έχω ρόλο στα γυρίσματα της ταινίας του»

govastileto.gr
Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Μαρία Θωμά, που βρίσκεται στη Formula 1 Show του ΑΝΤ1, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία με τον Brad Pitt. «Είναι η δεύτερος χρόνος που ασχολούμαι. Είναι η βασική μου ενασχόληση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και μάλιστα μου έχει δοθεί η ευκαιρία μέσα από αυτήν την […]
13:00 03/04/2024

Brad Pitt: Έκανε πίσω στον πόλεμο με την Angelina Jolie

instyle.gr
Στο τέλος της φαίνεται πως φθάνει η πολυετής σκληρή μάχη του Brad Pitt και της Angelina Jolie μετά το διαζύγιο, με φόντο την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο σταρ φέρεται πλέον να έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά του να ζητήσει την κοινή επιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του. Πηγή δήλωσε στο DailyMail.com […] The post Brad Pitt: Έκανε πίσω στον πόλεμο με την Angelina Jolie appeared first on InStyle.
15:46 29/03/2024

Χαμόγελα για την Angelina Jolie – Δικαστική νίκη κατά του Brad Pitt

instyle.gr
Ο δικηγόρος της Angelina Jolie λέει ότι η ηθοποιός πέτυχε πρόσφατα μια σειρά από δικαστικές νίκες κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt για το Château Miraval, το οινοποιείο που αγόρασαν το 2008. Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των Χολιγουντιανών σταρ, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο κτήμα της Προβηγκίας, στη Νότια Γαλλία, το 2014 και χώρισαν το […] The post Χαμόγελα για την Angelina Jolie – Δικαστική νίκη κατά του Brad Pitt appeared first on InStyle.
13:46 21/03/2024

Brad Pitt: Έτοιμος για πόλεμο με την Angelina Jolie και τον Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο

instyle.gr
Ο Brad Pitt είναι έτοιμος να πολεμήσει μέχρις εσχάτων την πρώην σύζυγο του, Angelina Jolie και τον “εκφοβιστικό” Ρώσο μεγιστάνα. Σύμφωνα με πηγές, ο 60χρονος σταρ ειναι αποφασισμένος να καταθέσει. Άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες, ο Pitt έχει καταφέρει τρεις νομικές νίκες εναντίον της σταρ και του δισεκατομμυριούχου Yuri Shefler. Ο 60χρονος Pitt και η 48χρονη […] The post Brad Pitt: Έτοιμος για πόλεμο με την Angelina Jolie και τον Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο appeared first on InStyle.
21:46 16/03/2024

Ο Brad Pitt και η Penelope Cruz πρωταγωνιστούν στη νέα μικρού μήκους ταινία της Chanel

queen.gr
A man and a woman, σε μια καμπάνια που ξυπνάει τις αισθήσεις. Περισσότερα...
16:09 06/03/2024

Bella Hadid: Μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς με την Orebella

instyle.gr
Η Bella Hadid ξεκινά νέο εγχείρημα και μπαίνει σε μια νέα επιχείρηση. Ακολουθώντας τα βήματα σουπερστάρ, όπως η Beyoncé ή ο Brad Pitt, ξεκινά μια μάρκα ομορφιάς. Η Bella ανακοίνωσε ότι έχει μια σειρά ευεξίας, την Orebella, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου. Η 27χρονη σταρ της πασαρέλας δημοσίευσε ένα teaser για να ανακοινώσει […] The post Bella Hadid: Μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς με την Orebella appeared first on InStyle.
14:46 28/02/2024

Ξετρελαμένος ο Brad Pitt με την Ines de Ramon – Τι λένε πηγές από το περιβάλλον του

instyle.gr
Φουντώνει το ειδύλλιο του Brad Pitt με την Ines de Ramon. Οι φίλοι του λένε πως ο 60χρονος σταρ είναι ξετρελαμένος με την 34χρονη Ines, που είναι στέλεχος σε εταιρεία κοσμημάτων. “Έχει ένα πονηρό χαμόγελο κάθε φορά που βρίσκεται κοντά της”, δήλωσε πηγή στο People για τη σχέση του ζευγαριού. Brad Pitt ‘found his spark […] The post Ξετρελαμένος ο Brad Pitt με την Ines de Ramon – Τι λένε πηγές από το περιβάλλον του appeared first on InStyle.
16:46 27/02/2024

Brad Pitt: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ines de Ramon

instyle.gr
Ο Brad Pitt ξαναβρήκε τον έρωτα στα 60 του χρόνια μετά το σκληρό διαζύγιο με την Angelina Jolie. Και παρά το γεγονός ότι συνεχίζεται η διαμάχη με φόντο την κηδεμονία των παιδιών τους και την πώληση του οινοποιείου τους, εκείνος δείχνει ότι έπειτα από σχεδόν οκτώ χρόνια γύρισε οριστικά σελίδα. Και αιτία είναι το ειδύλλιο […] The post Brad Pitt: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ines de Ramon appeared first on InStyle.
10:46 16/02/2024

Brad Pitt: Πόλεμος με Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο του – “Προσπάθησε να με τρομοκρατήσει και να με απειλήσει”

instyle.gr
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Brad Pitt κατά του Ρώσου ολιγάρχη Yuri Shefler, στην προσπάθειά του να πολεμήσει την αγορά του μεριδίου του οινοποιείου Chateau Miravel της Angelina Jolie. Ο 60χρονος Pitt φέρεται να βρίσκεται κοντά στην οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την 48χρονη Jolie. Το 2021, η Jolie πούλησε το μερίδιό της στον γαλλικό αμπελώνα […] The post Brad Pitt: Πόλεμος με Ρώσο μεγιστάνα για το οινοποιείο του – “Προσπάθησε να με τρομοκρατήσει και να με απειλήσει” appeared first on InStyle.
16:46 13/02/2024

William Levy: H αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία

instyle.gr
Ο William Levy περνά δύσκολες ώρες κατι που αποτυπώνεται στην πρόσφατη ανάρτηση του στα social media. O αγαπημένος σταρ που δεν αποκαλείται τυχαία ο Brad Pitt της Λατινικής Αμερικής έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στo Instagram, προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές του. “Εναποθέτω όλη μου την πίστη σ’ Εσένα Κύριέ μου! Περισσότερο από ποτέ” έγραψε ο Levy […] The post William Levy: H αινιγματική ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία appeared first on InStyle.
18:48 11/02/2024

Μεγάλη ήττα της Angelina Jolie στη μάχη για τον αμπελώνα Miraval: Νικητής ο Brad Pitt προς το παρόν

queen.gr
Ο 60χρονος σταρ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι θα έπρεπε να έχει τον έλεγχο του αμπελώνα που αγόρασε με την Jolie το 2008.Περισσότερα...
21:09 04/02/2024

Ο Κουέντιν Ταραντίνο ξανασυνεργάζεται μάλλον με τον Μπραντ Πιτ

thebest.gr
Ο 60χρονος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο - Quentin Tarantino, δημιουργός του πολύ επιτυχημένου «Pulp Fiction» το 1994, φέρεται ότι θα συνεργαστεί ξανά με τον συνομήλικο του, σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) στην καινούρια του ταινία «The Movie Critic», σύμφωνα με το Deadline.
18:00 02/02/2024

Ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν κριτικό κινηματογράφου στην τελευταία ταινία του Quentin Tarantino

queen.gr
O Tarantino αναφέρθηκε στο «The Movie Critic» λέγοντας ότι εμπνεύστηκε τον πρωταγωνιστή από ένα πραγματικό πρόσωπο, το οποίο έγραφε κριτικές ταινιών σε ένα περιοδικό με πορνογραφικό περιεχόμενο.Περισσότερα...
17:09 02/02/2024

Brad Pitt: Οργιάζουν οι φήμες για λίφτινγκ στα 60 του – Tα σημάδια που μαρτυρούν τη μυστική επέμβαση 124.000 δολαρίων

instyle.gr
Ο Brad Pitt σόκαρε με την άκρως νεανική του εμφάνιση αν και πριν από έναν μήνα συμπλήρωσε τα 60 χρόνια ζωής. Ο σταρ έμοιαζε πολύ νεότερος από την πραγματική του ηλικία στα γυρίσματα της νέας του ταινίας Apex την Πέμπτη. Ο ίδιος και ο συμπρωταγωνιστής του Javier Bardem εθεάθησαν να γελούν ενώ βρίσκονταν στην Ντεϊτόνα […] The post Brad Pitt: Οργιάζουν οι φήμες για λίφτινγκ στα 60 του – Tα σημάδια που μαρτυρούν τη μυστική επέμβαση 124.000 δολαρίων appeared first on InStyle.
14:46 26/01/2024

MΑNSplaying: Αυτοί είναι οι άντρες του Hollywood που μας αρέσουν… για το στιλ τους

instyle.gr
Θα μπορούσα να ξεκινήσω γράφοντας ένα δοκίμιο για τον Brad Pitt ή για τον Jason Mamoa, όπου θα αναφέρω εκτεταμένα το πόσο μαεστρικά χρησιμοποίησαν το ροζ. Αν ανακαλέσω  το πόσες φορές φόρεσαν το στερεοτυπικά γυναικείο χρώμα, θα θυμηθώ πολύ hawt εικόνες του και ίσως λιποθυμήσω. Επομένως, για να κάνω τη δουλειά μου και να σας […] The post MΑNSplaying: Αυτοί είναι οι άντρες του Hollywood που μας αρέσουν… για το στιλ τους appeared first on InStyle.
17:46 20/01/2024

Jason Priestley: Η… βρωμερή αποκάλυψη για τον συγκάτοικό του Brad Pitt

instyle.gr
Ο Jason Priestley μοιραστηκε μία.. αηδιαστική λεπτομέρεια για έναν διάσημο συγκάτοικό του. Ο ηθοποιός του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στο “Live! With Kelly and Mark και έκανε μια αποκάλυψη που ενδεχομένως θα προτιμούσαμε να μην ειχε κάνει. Όταν είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες ο Priestley είχε δύο συγκατοίκους, εκ των οποίων ο […] The post Jason Priestley: Η… βρωμερή αποκάλυψη για τον συγκάτοικό του Brad Pitt appeared first on InStyle.
21:46 17/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load