#Salma Hayek

Salma Hayek: Ποζάρει με μαγιό στα 57 με φωτογράφο τη 16χρονη κόρη της

instyle.gr
Η Salma Hayek επιδεικνύει τις θηλυκές καμπύλες της όπως και τις φωτογραφικές ικανότητες της κόρης της. Η 57χρονη σταρ χάρισε στους ακολούθους της μια γεύση από τη μέρα της στην παραλία, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που τράβηξε η 16χρονη κόρη της, Valentina. “Πάντα βοηθάει να έχεις έναν φωτογράφο στην οικογένεια”, έγραψε η Hayek στη λεζάντα, δίνοντας […] The post Salma Hayek: Ποζάρει με μαγιό στα 57 με φωτογράφο τη 16χρονη κόρη της appeared first on InStyle.
15:46 25/03/2024

Salma Hayek: Το κόλπο της για να καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά

instyle.gr
Η Salma Hayek δεν κρύβει τα μυστικά ομορφιάς της. Αντιθέτως, τα μοιράζεται με τις φίλες της ώστε να τις βοηθήσει να δείχνουν το ίδιο λαμπερή με την ίδια. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, η 57χρονη σταρ χάρισε στους θαυμαστές της μια ματιά στα παρασκήνια της προετοιμασίας της, πριν από […] The post Salma Hayek: Το κόλπο της για να καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά appeared first on InStyle.
15:46 04/03/2024

Η Salma Hayek αγαπά τα παιδιά του συζύγου της σαν δικά της & οι ευχές στην Mathilde το αποδεικνύουν

queen.gr
Η Salma Hayek έστειλε τρυφερές ευχές στη μεγαλύτερη κόρη του συζύγου της για τα γενέθλιά της. Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες. Περισσότερα...
19:09 21/02/2024

Salma Hayek: Η γλυκιά αφιέρωση στη θετή κόρη της για τα γενέθλιά της

instyle.gr
Η Salma Hayek είναι μια εκπληκτική μητριά. Είναι αρκετές οι φορές που έχει μιλήσει για τον στενό δεσμό της με τα μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου της. Μάλιστα, η σταρ φροντίζει να τιμά κάθε ένα από αυτά στις ξεχωριστές τους μέρες. Έτσι, δεν ήταν δυνατό να μην γιορτάσει και τα 23α γενέθλια της θετής της κόρης, […] The post Salma Hayek: Η γλυκιά αφιέρωση στη θετή κόρη της για τα γενέθλιά της appeared first on InStyle.
13:46 21/02/2024

Salma Hayek: Γιορτάζει τη 15η επέτειο γάμου με την… αγάπη της

instyle.gr
Για τη Salma Hayek η 14η Φεβρουαρίου δεν ήταν απλώς η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι η ημέρα που γιορτάζει την επέτειο γάμου με τον άνδρα της ζωής της. Η Salma Hayek και ο François-Henri Pinault γιόρτασαν τη 15η επέτειο γάμου και η σταρ την τίμησε μ’ ένα γλυκό αφιέρωμα. “Έπειτα από 18 χρόνια μαζί […] The post Salma Hayek: Γιορτάζει τη 15η επέτειο γάμου με την… αγάπη της appeared first on InStyle.
10:46 15/02/2024

Salma Hayek: Υποστηρικτική σύζυγος – Αγοράζει κοσμήματα από την οικογενειακή επιχείρηση

instyle.gr
Η Salma Hayek δείχνει να στηρίζει το ελληνικό ρητό “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει”. Η Χολιγουντιανή σταρ βγήκε να απολαύσει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να διαλέγει ένα δαχτυλίδι σε κατάστημα Gucci στο Μπέβερλι Χιλς. Ένας πωλητής τη βοήθησε στην επιλογή της, και διάλεξε μερικά […] The post Salma Hayek: Υποστηρικτική σύζυγος – Αγοράζει κοσμήματα από την οικογενειακή επιχείρηση appeared first on InStyle.
20:46 22/12/2023

Salma Hayek: Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα 57 με το μικροσκοπικό μπικίνι της

instyle.gr
Η Salma Hayek άφησε τους θαυμαστές της με ανοικτό στόμα, όταν ανέβασε μία καυτή φωτογραφία της στο Instagram. H σταρ πόζαρε με μικροσκοπικό μπικίνι επιδεικνύοντας την εκπληκτική και άκρως εντυπωσιακή σιλουέτα της στα 57. Φυσικά, το κίτρινο φλοράλ μπικίνι της επεδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο τα… φυσικά της χαρίσματα. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. […] The post Salma Hayek: Ανεβάζει τη θερμοκρασία στα 57 με το μικροσκοπικό μπικίνι της appeared first on InStyle.
13:46 11/12/2023

Salma Hayek: Με την πιο λαμπερή απόχρωση στα χείλη που φωτίζει τις μουντές ημέρες

tlife.gr
Η Salma Hayek τολμά να υιοθετεί τα πιο glam αλλά και ρετρό looks και γίνεται με To άρθρο Salma Hayek: Με την πιο λαμπερή απόχρωση στα χείλη που φωτίζει τις μουντές ημέρες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 12/11/2023

Salma Hayek: Αντιδράσεις για το βίντεο γενεθλίων του πατέρα της – “Παραλίγο να τον σκοτώσεις τον καημένο τον γέρο”

instyle.gr
H Salma Hayek γιόρτασε οικογενειακά τα γενέθλια του πατέρα της. Η σταρ τραγούδησε μαζί με την κόρη, τον αδελφό και τη μητέρα της το “Χαρούμενα γενέθλια”. Μάλιστα, φάνηκε να διασκεδάζει σπρώχνοντας το πρόσωπο του πατέρα της στη σοκολατένια τούρτα με τη βοήθεια της Valentina. “Μπαμπά, τι μεγάλη ευλογία να μπορώ να γιορτάσω άλλη μια χρονιά. […] The post Salma Hayek: Αντιδράσεις για το βίντεο γενεθλίων του πατέρα της – “Παραλίγο να τον σκοτώσεις τον καημένο τον γέρο” appeared first on InStyle.
11:46 07/11/2023

Demi Moore: Στο πλευρό της Salma Hayek για χάρη του αδελφού της

instyle.gr
Η Demi Moore τίμησε τον αδελφό της Salma Hayek που έκανε τα εγκαίνια της νέας έκθεσης τέχνης Frequency. Η έκθεση του Sami Hayek εκτίθεται τώρα στον οίκο Christie’s στο Μπέβερλι Χιλς. Το “παρών” έδωσαν πολλοί αστέρες και μεταξύ αυτών ήταν και η υπέρλαμπρη Demi Moore. Η 60χρονη σταρ επέλεξε ένα απλό, μαύρο φόρεμα που το […] The post Demi Moore: Στο πλευρό της Salma Hayek για χάρη του αδελφού της appeared first on InStyle.
13:46 03/11/2023

Salma Hayek: Εμφανίστηκε με το απόλυτο sleek hairstyle και είναι άλλος άνθρωπος

tlife.gr
Η Salma Hayek αγαπάει τα updos και τους κυματισμούς στα μαλλιά. Σπάνια τη βλέπουμε με ίσια To άρθρο Salma Hayek: Εμφανίστηκε με το απόλυτο sleek hairstyle και είναι άλλος άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 27/10/2023

Salma Hayek: Κλείνει τα 57 – Οι τρυφερές ευχές του Antonio Banderas

instyle.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 2 Σεπτεμβρίου, η Salma Hayek, η οποία κλείνει τα 57 της χρόνια. Όπως ήταν φυσικό, ο επί πολλά έτη αγαπημένος της φίλος Antonio Banderas, της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία. Οι δύο διάσημοι σταρ, συνεργάστηκαν το 1993, στην ταινία […] The post Salma Hayek: Κλείνει τα 57 – Οι τρυφερές ευχές του Antonio Banderas appeared first on InStyle.
18:46 02/09/2023

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μαγιό και γόβες και «γονατίζει» το Instagram

Newsit
Η πάντα εντυπωσιακή Salma Hayek είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται στα προφίλ της στιγμές της καθημερινότητάς της με τα εκατομμύρια followers της. Η εκρηκτική 55χρονη χολιγουντιανή σταρ έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από τις δημοσιεύσεις της την αγάπη που τρέφει για τον καφέ, και αρκετές φορές, που έχει ποζάρει κρατώντας μια ... Περισσότερα To άρθρο Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει με μαγιό και γόβες και «γονατίζει» το Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 25/08/2023

Salma Hayek: Η 56χρονη σταρ… σερβίρει καφέ με τον πιο σέξι τρόπο που έχετε δει – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η βιομηχανία του… καφέ δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη διαφήμιση από την Salma Hayek καθώς η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει στο φακό κρατώντας στο χέρι ένα φλιτζάνι καφέ. Γοητευτική και σέξι, κοιτάζει με αυτοπεποίθηση και αέρα, φορώντας μαύρα ψηλοτάκουνα peep toe mules, μαύρο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, καπέλο και μαύρα […] The post Salma Hayek: Η 56χρονη σταρ… σερβίρει καφέ με τον πιο σέξι τρόπο που έχετε δει – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
07:46 24/08/2023

Linda Evangelista: To γλυκό μήνυμα για τη μητριά του γιου της, Salma Hayek

instyle.gr
Η Linda Evangelista μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τη Salma Hayek, καθώς οι δυο τους μοιράζονται στενούς… οικογενειακούς δεσμούς. Το 58χρονο supermodel σε μια σπάνια εξομολόγηση στη Vogue του Σεπτεμβρίου, αφηγείται μια συγκινητική ιστορία για το πώς η 56χρονη Hayek έδειξε την καλοσύνη της σε μια περίπτωση που ήταν άρρωστη στη διάρκεια των […] The post Linda Evangelista: To γλυκό μήνυμα για τη μητριά του γιου της, Salma Hayek appeared first on InStyle.
19:46 15/08/2023

Salma Hayek: Η 56χρονη σταρ είναι σέξι ακόμη και όταν κάνει κατάδυση – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Η Salma Hayek έχει… καλομάθει τους αναρίθμητους θαυμαστές της στις πόζες με μπικίνι. Κάθε ανάρτηση της με σέξι μαγιό που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της, λαμβάνει ένθερμα σχόλια και likes κάνοντας τον κόσμο των social media ομορφότερο… Η 56χρονη ηθοποιός δε χάλασε… χατίρι στους fans της και τους χάρισε μία ακόμη πόζα με ένα κίτρινο […] The post Salma Hayek: Η 56χρονη σταρ είναι σέξι ακόμη και όταν κάνει κατάδυση – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
19:46 01/08/2023

Salma Hayek: Το απλό μυστικό για το λαμπερό δέρμα της – “Όχι μπότοξ”

instyle.gr
H Salma Hayek δεν διστάζει να αποκαλύψει το μυστικό της για το λαμπερό δέρμα της και είναι πολύ πιο απλό απ’ ό,τι πιστεύαμε. Καλεσμένη του podcast Let’s Talk Off Camera, συζήτησε με την παρουσιάστρια όλα τα θέματα σχετικά με την ομορφιά και τη γήρανση, ενώ κάποια στιγμή προέκυψε και το ερώτημα αν έχει κάνει ποτέ […] The post Salma Hayek: Το απλό μυστικό για το λαμπερό δέρμα της – “Όχι μπότοξ” appeared first on InStyle.
09:46 20/07/2023

Η Salma Hayek γιορτάζει την Ημέρα Μπικίνι απλά, αισθησιακά, δροσερά και άκρως γυναικεία

queen.gr
Η Salma Hayek ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα όλων και το κάνει και την Εθνική Ημέρα Μπικίνι με νέα εντυπωσιακή φωτογραφία.Περισσότερα...
14:17 06/07/2023

Salma Hayek: Οι ημίγυμνες φωτογραφίες από τη σάουνα

govastileto.gr
Η Salma Hayek είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο social media και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνά την καθημερινότητά της. Η Μεξικανή ηθοποιός μοιράστηκε χθες στο Instagram της δύο φωτογραφίες από τη στιγμή που χαλαρώνει στη σάουνα. Στις φωτογραφίες, που ανέβασε τη βλέπουμε να είναι γυμνή και ξαπλωμένη στον πάγκο χρησιμοποιώντας μόνο δύο διπλωμένες λευκές […]
01:00 29/06/2023

Salma Hayek: Ποζάρει ολόγυμνη στη σάουνα και οι θαυμαστές της παραληρούν

instyle.gr
H Salma Hayek απολαμβάνει τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας και μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές από το “άβατό” της. Η 56χρονη σταρ ανέβασε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στη σάουνα να απολαμβάνει τη στιγμή. “Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας και βγάζοντας το άγχος με τον ιδρώτα αυτήν […] The post Salma Hayek: Ποζάρει ολόγυμνη στη σάουνα και οι θαυμαστές της παραληρούν appeared first on InStyle.
13:46 28/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load