#Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow: Μας δείχνει πώς μια γυναίκα άνω των 50 μπορεί να φορέσει το κόκκινο κολάν

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow, ως μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης εποχής, δεν περιορίζει το στιλ της μόνο στο κόκκινο χαλί. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας δείχνει πώς ένα εκκεντρικό κομμάτι που δύσκολα θα φορούσαν οι πιο ώριμες γυναίκες μπορεί να μετατραπεί στο πιο λειτουργικό ρούχο και να συνδυάσει στιλ […] The post Gwyneth Paltrow: Μας δείχνει πώς μια γυναίκα άνω των 50 μπορεί να φορέσει το κόκκινο κολάν appeared first on InStyle.
11:50 23/04/2024

Gwyneth Paltrow: “To κοινό θα σοκαριστεί αν μάθει ποιους ρόλους απέρριψα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου”

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow είναι μια από τις διασημότερες ηθοποιούς του κινηματογράφου. Παρόλα αυτά, δεν έχει υποδυθεί τόσο πολλούς ρόλους όσο άλλες συνάδελφοί της. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ήθελε να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Όπως αποκάλυψε η επιχειρηματίας, απέρριψε πολλούς ρόλους για να κοντά στα παιδιά της. Η ιδρύτρια της Goop […] The post Gwyneth Paltrow: “To κοινό θα σοκαριστεί αν μάθει ποιους ρόλους απέρριψα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου” appeared first on InStyle.
12:46 20/04/2024

Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Ο γιος τους έγινε 18 και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

instyle.gr
Περήφανη μαμά η Gwyneth Paltrow γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της Moses, ο οποίος έγινε 18 χρόνων. Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της, και έγραψε στη λεζάντα τις πιο γλυκές της ευχές: “Χαρούμενα 18α γενέθλια σε σένα, γιε μου. Είμαι τόσο περήφανη για το ποιος είσαι. Λατρεύω την ευαισθησία και την ευφυΐα και […] The post Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Ο γιος τους έγινε 18 και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του appeared first on InStyle.
16:46 09/04/2024

Gwyneth Paltrow: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της ήρθε από τις διακοπές στο Nashville

queen.gr
Η Gwyneth Paltrow γιόρτασε το Πάσχα και πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση με τα παιδιά της. Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους και τα σχόλια των followers.Περισσότερα...
19:09 08/04/2024

Πασίγνωστη σταρ κοιμήθηκε όρθια σε συναυλία των Rolling Stones

instyle.gr
Δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο από την εμφάνιση των εμβληματικών Rolling Stones στην O2 Arena με αποτέλεσμα να κοιμηθεί στη διάρκεια της συναυλίας. Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow, η οποία αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των γερόλυκων της ροκ, ενώ βρισκόταν εκεί με τον πρώην πλέον σύζυγό της Chris Martin. Η Gwyneth, 51 ετών, […] The post Πασίγνωστη σταρ κοιμήθηκε όρθια σε συναυλία των Rolling Stones appeared first on InStyle.
11:46 08/04/2024

Gwyneth Paltrow: Κατά των πολυγαμικών σχέσεων – “Είμαι ο τύπος κοριτσιού του ενός”

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με τις πολυγαμικές σχέσεις και δηλώνει… κατά. Κατά τη διάρκεια παιχνιιδιού ερωταπαντήσεων στο Instagram Story, όπου οι θαυμαστές της μπορούσαν να τη ρωτήσουν τα πάντα, η ηθοποιός ρωτήθηκε από έναν follower: “Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις μια πολυγαμική σχέση;” “Όχι, ευχαριστώ!” απάντησε ευθέως η Paltrow, προσθέτοντας: “Όχι […] The post Gwyneth Paltrow: Κατά των πολυγαμικών σχέσεων – “Είμαι ο τύπος κοριτσιού του ενός” appeared first on InStyle.
15:46 31/03/2024

Η πιο καλή…. επιχειρηματίας είναι η Meghan Markle – Επεκτείνει την αίτηση για εμπορικό σήμα

instyle.gr
Η Meghan Markle δεν αρκείται στον τίτλο της επόμενης Martha Stewart, αλλά φαίνεται πως εποφθαλμιά το στέμμα ομορφιάς της Gwyneth Paltrow. Η δούκισσα του Σάσεξ επεκτείνει τον κατάλογο προϊόντων που θα διαθέτει προς πώληση μέσω του lifestyle brand της, American Riviera Orchard, καθώς πρόσθεσε καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς. Οι λεπτομέρειες αυτές προέκυψαν από την επέκταση […] The post Η πιο καλή…. επιχειρηματίας είναι η Meghan Markle – Επεκτείνει την αίτηση για εμπορικό σήμα appeared first on InStyle.
18:46 26/03/2024

Η Gwyneth Paltrow κατά των ταινιών υπερηρώων – Τα “γαλλικά” στον Bill Clinton

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow καταφέρθηκε κατά των ταινιών υπερηρώων ως καλεσμένη στο talk show Hot Ones στο YouTube. Η ηθοποιός, που ως γνωστόν πρωταγωνίστησε στις ταινίες Iron Man και αποσύρθηκε από τη Marvel το 2019 επειδή ένιωθε “λίγο μεγάλη”, κατηγόρησε τις ταινίες αυτές για έλλειψη πρωτοτυπίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι στις μέρες μας δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην […] The post Η Gwyneth Paltrow κατά των ταινιών υπερηρώων – Τα “γαλλικά” στον Bill Clinton appeared first on InStyle.
19:46 22/03/2024

Gwyneth Paltrow: Δάνειο-μαμούθ για την ανακαίνιση του σπιτιού της – Το τετραπλάσιο ποσό από την αγορά του

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow μπορεί να καμαρώνει ότι η ανακαίνιση του σπιτιού της είναι η πιο ακριβή του Χόλιγουντ, αφού η ηθοποιός πήρε δάνειο ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Κι αυτό για ένα ακίνητο που αξίζει τέσσερις φορές λιγότερο. Το σπίτι της βραβευμένης με Όσκαρ σταρ και του κινηματογραφικού παραγωγού, συζύγου της, Brad Falchuk στο Μοντεσίτo ολοκληρώθηκε […] The post Gwyneth Paltrow: Δάνειο-μαμούθ για την ανακαίνιση του σπιτιού της – Το τετραπλάσιο ποσό από την αγορά του appeared first on InStyle.
21:46 21/03/2024

Η αντι-γηραντική ρουτίνα της Gwyneth Paltrow – “Δεν θέλω να ζήσω για πάντα”

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία που ήταν ο μπαμπάς της όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο. Είναι λογικό εδώ και περίπου 20 χρόνια να προσπαθεί να αντιστρέψει τη γήρανση και να ζει όσο το δυνατόν πιο υγιεινά μειώνοντας τον κίνδυνο ασθένειας. “Ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο στα 54 του, κάτι που είναι […] The post Η αντι-γηραντική ρουτίνα της Gwyneth Paltrow – “Δεν θέλω να ζήσω για πάντα” appeared first on InStyle.
16:46 15/03/2024

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν με τις «ευλογίες» της Gwyneth Paltrow

queen.gr
Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν μετά από 6 χρόνια σχέσης και η Gwyneth Paltrow τους ευχήθηκε τα καλύτερα.Περισσότερα...
14:09 07/03/2024

Ποια είναι η Apple Martin; Η mini me κόρη της Gwyneth Paltrow, είναι το νέο it girl

instyle.gr
Το όνομά της Apple (μήλο) δεν αφήνει περιθώρια για πρωτοτυπίες. «Το μήλο κάτω από τη μηλιά…». Όπου μηλιά, η Gwyneth Paltrow. Η μαμά (το άλλο… δέντρο είναι ο frontman των Coldplay, Chris Martin). Ολόκληρο το όνομά της Apple Martin. Ένα άκρως δροσερό… Apple Martini!   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από […] The post Ποια είναι η Apple Martin; Η mini me κόρη της Gwyneth Paltrow, είναι το νέο it girl appeared first on InStyle.
15:47 13/02/2024

Η Paltrow μας δείχνει τη «δίδυμη» κόρη της αλλά ας μιλήσουμε για τον 17χρονο γιο της Moses

queen.gr
Στο Μεξικό πέρασε στιγμές χαλάρωσης η Gwyneth Paltrow και τα παιδιά της πρωταγωνίστηκαν στο ποστ που έκανε.Περισσότερα...
16:09 24/12/2023

Gwyneth Paltrow & Dakota Johnson: Με matchy outfits για βόλτα στο βουνό η πρώην και η νυν του Chris Martin

instyle.gr
… ίδιο γούστο και στο στιλ! Πρόσφατα, η λαμπερή Gwyneth Paltrow, ανταποκρινόμενη σε απαίτηση των fans της, δημοσιοποίησε στιγμιότυπα από τη ζωή της σε stories στο Instagram. Μέσα σε αυτές τις φωτογραφίες, ξεχώρισε μια ιδιαίτερη στιγμή που συνδέει την εκθαμβωτική ηθοποιό με την Dakota Johnson ή αλλιώς, με τη νυν του πρώην! Η σχέση μεταξύ […] The post Gwyneth Paltrow & Dakota Johnson: Με matchy outfits για βόλτα στο βουνό η πρώην και η νυν του Chris Martin appeared first on InStyle.
09:46 01/12/2023

H Gwyneth Paltrow ποζάρει με τη Dakota Johnson και αποδεικνύει πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι

queen.gr
Η πρώην σύζυγος και η νυν σύντροφος του Chris Martin φωτογραφήθηκαν μαζί και απέδειξαν πόσο καλή σχέση έχουν.Περισσότερα...
23:17 30/11/2023

Η Gwyneth Paltrow και η κόρη της φόρεσαν το ίδιο iconic αξεσουάρ στα μαλλιά

queen.gr
Μαμά και κόρη επέλεξαν το αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσει τα festive looks των γιορτών.Περισσότερα...
21:17 27/11/2023

Gwyneth Paltrow: Νόμιζε ότι «έχανε το μυαλό της» στην περιεμμηνόπαυση

instyle.gr
Με ένα «τρενάκι του τρόμου» παρομοίωσε η Gwyneth Paltrow τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης. Η 51χρονη ηθοποιός πίστευε ότι «έχανε το μυαλό της» μετά τα πρώτα της συμπτώματα, όπως εξομολογήθηκε. Να αναφέρουμε ότι περιεμμηνόπαυση είναι η περίοδος πριν την εμμηνόπαυση, κατά την οποία οι ορμόνες αυξομειώνονται συνεχώς. Οι γυναίκες μπορεί τότε να εμφανίσουν μια σειρά από […] The post Gwyneth Paltrow: Νόμιζε ότι «έχανε το μυαλό της» στην περιεμμηνόπαυση appeared first on InStyle.
09:46 26/11/2023

Gwyneth Paltrow: Απόδραση στη Νέα Υόρκη… Η φωτογραφία με τα κομψά γυμνά πόδια της

instyle.gr
Η Gwyneth Paltrow ανήκει στην κατηγορία των γυναικών για τις οποίες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Στα 51 της η διάσημη ηθοποιός διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολύ νεότερές της. Για του λόγου το αληθές δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Gwyneth Paltrow ποζάρει στον καθρέπτη […] The post Gwyneth Paltrow: Απόδραση στη Νέα Υόρκη… Η φωτογραφία με τα κομψά γυμνά πόδια της appeared first on InStyle.
22:46 10/11/2023

Gwyneth Paltrow: Eίναι η επιτομή της κομψότητας με λευκό classy φόρεμα!

tlife.gr
Η Gwyneth Paltrow βρέθηκε στο λαμπερό pening που έκανε η Swarovski στην Νέα Υόρκη όπου πλήθος To άρθρο Gwyneth Paltrow: Eίναι η επιτομή της κομψότητας με λευκό classy φόρεμα! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 08/11/2023

Αισθητικές επεμβάσεις: Μήπως είναι πλέον εκτός μόδας;

instyle.gr
Η Cardi B αφαίρεσε τις ενέσιμες ενέσεις από τα οπίσθιά της. Οι Courteney Cox, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz και πολλές άλλες είτε έχουν μειώσει τα ενέσιμα στο πρόσωπο είτε σταμάτησαν να τα κάνουν, προκειμένου το πρόσωπό τους να μη μοιάζει με μάσκα. Τυχαίο; Ενώ τα τολμηρά και πολύχρωμα μακιγιάζ είναι ισχυρές τάσεις του beauty αυτήν […] The post Αισθητικές επεμβάσεις: Μήπως είναι πλέον εκτός μόδας; appeared first on InStyle.
21:46 07/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load