#Ετεοκλής Παύλου

Ετεοκλής Παύλου για Νικόλα Ράπτη: «Αυτό είναι πολύ βαρύ, ακούγεται άσχημο και δεν συμφωνώ καθόλου»

zappit.gr
Τις δηλώσεις του Νικόλα Ράπτη στην κάμερα του Breakfast@Star σχολίασαν ο Ετεοκλής Παύλου και οι συνεργάτες του το πρωινό της […] The post Ετεοκλής Παύλου για Νικόλα Ράπτη: «Αυτό είναι πολύ βαρύ, ακούγεται άσχημο και δεν συμφωνώ καθόλου» appeared first on Zappit.
11:00 17/04/2024

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο» – «Ευχόμαστε να σταματήσει όλο αυτό»

zappit.gr
Με τις τελευταίες εξελίξεις από το Ισραήλ ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, οι […] The post Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο» – «Ευχόμαστε να σταματήσει όλο αυτό» appeared first on Zappit.
10:00 15/04/2024

Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη, κάποια πράγματα δεν με αγγίζουν»

zappit.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη και όσα ανέφερε για το πόσο του αρέσει η τηλεοπτική παρουσία της Ιωάννας […] The post Ετεοκλής Παύλου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η άποψή μου είναι συγκεκριμένη, κάποια πράγματα δεν με αγγίζουν» appeared first on Zappit.
15:01 11/04/2024

Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Breakfast@Star στο ξεκίνημα της εβδομάδας

zappit.gr
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν στην πρώτη θέση του πίνακα μετρήσεων της Nielsen στο ξεκίνημα της εβδομάδας, […] The post Τηλεθέαση: Πρωτιά για το Breakfast@Star στο ξεκίνημα της εβδομάδας appeared first on Zappit.
10:00 09/04/2024

Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: Σέβομαι την καριέρα του αλλά αυτό δεν μου στερέι το δικαίωμα να διαφωνήσω

Newsit
“Θέλω και προσπαθώ, πιστεύω και ότι το κάνω, να λέω την άποψη μου πάντα” εξηγεί ο Ετεοκλής Παύλου. Τόσο στην τηλεοπτική “κόντρα” με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα αναφέρθηκε ο Ετεοκλής Παύλου μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha. “Υπάρχει ένας τηλεοπτικός ... Περισσότερα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: Σέβομαι την καριέρα του αλλά αυτό δεν μου στερέι το δικαίωμα να διαφωνήσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 16/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός αντίλογος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

tlife.gr
Τον Ετεοκλή Παύλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και εκείνος αναφέρθηκε στο ατύχημα To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός αντίλογος με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 16/03/2024

Ναταλία Γερμανού: «Το Breakfast@star δεν είναι διαφορετικό πρωινό… είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου»

zappit.gr
Ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται, σχολιάζοντας την τηλεοπτική πραγματικότητα και τη θέση που επιλέγει […] The post Ναταλία Γερμανού: «Το Breakfast@star δεν είναι διαφορετικό πρωινό… είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου» appeared first on Zappit.
15:00 16/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Τα νεότερα για την υγεία της – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

govastileto.gr
Χωρίς την Ελένη Χατζίδου στο πλευρό του καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» για μία ακόμη ημέρα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Star ανέφερε πως η Ελένη Χατζίδου είναι καλύτερα μετά το ατύχημα που είχε και ακολουθεί την θεραπεία της, ενώ σύντομα θα […]
11:00 14/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Για δεύτερη ημέρα εκτός Breakfast@Star – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου

tlife.gr
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισε τους τηλεθεατές του Brekfast@Star, χωρίς την Ελένη Χατζίδου To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Για δεύτερη ημέρα εκτός Breakfast@Star – Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 12/03/2024

Ελένη Χατζίδου: Ατύχημα την αφήνει εκτός εκπομπής

koolnews.gr
Η Ελένη Χατζίδου απουσίαζε από την εκπομπή Breakfast@Star την Δευτέρα 13/11/2023, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της. Ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής της, Ετεοκλής Παύλου, εμφανίστηκε μόνος του και εξήγησε την απουσία της. “Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει,” είπε ο κ. Παύλου. “Είχαμε ένα ατύχημα χθες, χτύπησε […] The post Ελένη Χατζίδου: Ατύχημα την αφήνει εκτός εκπομπής appeared first on Koolnews.gr.
09:58 11/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: «Τον Λάμπρο τον έχω κάπως πιο ψηλά στο μυαλό μου, με στεναχώρησε λίγο με αυτό που είπε»

zappit.gr
Με τον Λάκη Λαζόπουλο και τα σχόλιά του προς τον Γιώργο Λιάγκα ασχολήθηκαν το πρωινό της Παρασκευής (8/3) ο Ετεοκλής […] The post Ετεοκλής Παύλου: «Τον Λάμπρο τον έχω κάπως πιο ψηλά στο μυαλό μου, με στεναχώρησε λίγο με αυτό που είπε» appeared first on Zappit.
15:00 08/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου για τη γιορτή της γυναίκας – «Να μην σκύβετε ποτέ το κεφάλι»

zappit.gr
Σε μία πολύ ευγενική κίνηση προχώρησε ο Ετεοκλής Παύλου το πρωινό της Παρασκευής (8/3) στον αέρα του Breakfast@Star. Ο παρουσιαστής, […] The post Ετεοκλής Παύλου: Η έκπληξη στην Ελένη Χατζίδου για τη γιορτή της γυναίκας – «Να μην σκύβετε ποτέ το κεφάλι» appeared first on Zappit.
11:00 08/03/2024

Ετεοκλής Παύλου: «Μπέττυ Μαγκιόρα» θα τη λέω από εδώ και πέρα»

thecaller.gr
Την απάντηση που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με το ζεϊμπέκικο για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασαν σήμερα (04/03) το πρωί στο Breakfast@star.Την απάντηση που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα με το ζεϊμπέκικο για τα σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα σχολίασαν σήμερα (04/03) το πρωί στο Breakfast@star.Ειδικότερα, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως θα τη λέει «μαγκιόρα» λόγω αυτής της κίνησής. «Τι συναισθήματα λέτε να έχει η Μπέττυ Μαγγίρα μετά από όλα αυτά που άκουσε μέσα στην […]
11:00 04/03/2024

Φαίη Σκορδά για τηλεθεάσεις: «Κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση, εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά»

tlife.gr
Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στο Fay’s Time και τον Χρήστο Λυσσέα σχολιάζοντας την πρωινή τηλεοπτική ζώνη To άρθρο Φαίη Σκορδά για τηλεθεάσεις: «Κάποιος άλλος να έβγαζε μία έπαρση, εκεί το σιχαίνομαι πραγματικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 01/03/2024

Ετεοκλής Παύλου για Κωνσταντίνο Βασάλο: "Με βάση το βίντεο, δεν είχε την ίδια άποψη για την Ελένη Μενεγάκη"

Παραπολιτικά
Την παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου - Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο παρουσιαστής - «Eίπε ότι για την Ελένη Μενεγάκη δεν μιλά κανείς, ενώ στο βίντεο είχε πει ότι αυτό που κάνει είναι χάσιμο χρόνου, και να κάνει κάτι βραδινό»
14:00 29/02/2024

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή στιγμή με την κόρη τους

mothersblog.gr
Η μικρή Μελίτα ξαπλωμένη πάνω στον μπαμπά της είναι όλα τα λεφτά.Περισσότερα...
13:37 28/02/2024

Επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό: «Ανησύχησα γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό»

zappit.gr
Όλο χαμόγελο και χαρά μπήκαν σήμερα στο πλατό η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Και αυτό διότι όλα τελικά […] The post Επέστρεψε ο Ετεοκλής Παύλου στο πλατό: «Ανησύχησα γιατί έχω βεβαρημένο ιστορικό» appeared first on Zappit.
09:00 27/02/2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου – Τι συνέβη; [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Στο νοσοκομείο μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 26/2 ο Ετεοκλής Παύλου, όπως  αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star. Ο Ετεοκλής Παύλου πριν από λίγη ώρα έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο. «Καλημέρα, καλημέρα. Σήμερα δεν θα είμαι στην εκπομπή. Ήρθα στις 3 τα ξημερώματα, ψηνόμουν στον πυρετό, ήμουν πολύ […] Το άρθρο Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου – Τι συνέβη; [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 26/02/2024

Στο νοσοκομείο ο Ετεοκλής Παύλου μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης του

govastileto.gr
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης του, ανέβασε υψηλό πυρετό. Φυσικά ο Ετεοκλής Παύλου δεν εμφανίστηκε στο «Breakfast@Star» ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, με την Ελένη Χατζίδου να καλημερίζει τους τηλεθεατές του Star μόνη της. «Σαν την καλαμιά στον κάμπο. Το […]
11:00 26/02/2024

Ετεοκλής Παύλου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Τι είπε η Ελένη Χατζίδου

zappit.gr
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σήμερα στο Berakfast@star, ανέβασε […] The post Ετεοκλής Παύλου: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα – Τι είπε η Ελένη Χατζίδου appeared first on Zappit.
09:00 26/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load