#Αργύρης Πανταζάρας

Τα βραβεία του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος

instyle.gr
Με την απονομή των βραβείων κοινού και κριτικής επιτροπής στον κινηματογράφο “Δαναό” ολοκληρώθηκε το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος. Την τελετή λήξης, στην οποία παρευρέθηκε η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, Laurence Auer καθώς και προσωπικότητες του πολιτιστικού χώρου, παρουσίασαν οι ηθοποιοί Εύα Κοτανίδη και Αργύρης Πανταζάρας. Kατά την ομιλία του, ο Aimé Besson, ακόλουθος […] The post Τα βραβεία του 24ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος appeared first on InStyle.
00:46 12/04/2024

Η Ίρις και ο Νίκος Πανταζάρας είναι τα δύο αδέλφια του Αργύρη και η σχέση μαζί τους είναι σπάνια

queen.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας προέρχεται από μια οικογένεια με καλλιτεχνικό DNA. Η ηθοποιός αδερφή του και οι σπάνιες φωτογραφίες τους.Περισσότερα...
13:09 07/04/2024

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Ο Σκαραβαίος: «Δε θέλω να μπλέξω» – Ο Αργύρης Πανταζάρας στο επόμενο επεισόδιο

happytv.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας συμμετέχει στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Σκαραβαίος». Δείτε το τρέιλερ: Ο δράκος του χωριού (Επεισόδιο 7) Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έρωτα σε απόμερη τοποθεσία στα Τουρκοβούνια, όταν ο άνδρας δέχεται δύο πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στα χέρια της συντρόφου του. Σύντομα, ο Σκαραβαίος και η ομάδα του συγκεντρώνουν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Σκαραβαίος: «Δε θέλω να μπλέξω» – Ο Αργύρης Πανταζάρας στο επόμενο επεισόδιο
12:37 22/03/2024

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Bella Figura» πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8/1 στο Θέατρο Σταθμός, με πλήθος To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 09/01/2024

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Μιλούν πρώτη φορά για τον γάμο τους και αποκαλύπτουν

instyle.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση μίλησαν στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν. Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο του στην Κωνσταντινούπολη και έκανε κάποιες αποκαλύψεις. Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση “This is not Romeo and Juliet” και μιλούν για το πώς […] The post Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Μιλούν πρώτη φορά για τον γάμο τους και αποκαλύπτουν appeared first on InStyle.
20:46 09/12/2023

Ο Αργύρης Πανταζάρας στο ΟΚ! για τον γάμο με τη Σίσσυ Τουμάση: «Παντρευτήκαμε όπως είχαμε ονειρευτεί»

okmag.gr
Ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης. Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε dinner party στην αίθουσα δεξιώσε- ων του ξενοδοχείου Soho House για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους. […] The post Ο Αργύρης Πανταζάρας στο ΟΚ! για τον γάμο με τη Σίσσυ Τουμάση: «Παντρευτήκαμε όπως είχαμε ονειρευτεί» appeared first on OK! Magazine.
07:58 16/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Αποκλειστικά στο περιοδικό ΟΚ! το άλμπουμ του γάμου τους

okmag.gr
Mε μια ρομαντική τελετή, όπως την ονειρεύονταν –χωρίς να το ξέρει κανείς, παρά μόνο οι ελάχιστοι καλεσμένοι τους–, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το ερωτευμένο ζευγάρι το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στην Κωνσταντινούπολη. Ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της εθνικής επετείου. Κουμπάρα του […] The post Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Αποκλειστικά στο περιοδικό ΟΚ! το άλμπουμ του γάμου τους appeared first on OK! Magazine.
07:58 15/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Το ζευγάρι ανεβαίνει μαζί στη θεατρική σκηνή λίγο καιρό μετά τον γάμο τους

instyle.gr
Γνωρίστηκαν όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση “This is not Romeo & Juliet” αλλά η μοίρα είχε μεγάλα σχέδια για τους δυο ηθοποιούς και έτσι πρόσφατα, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Αργύρης Πανταζάρας και Σίσσυ Τουμάση μετά τον γάμο τους που μας αιφνιδίασε ευχάριστα, ετοιμάζονται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα  στο […] The post Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Το ζευγάρι ανεβαίνει μαζί στη θεατρική σκηνή λίγο καιρό μετά τον γάμο τους appeared first on InStyle.
23:46 11/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο στην Κωνσταντινούπολη

instyle.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso, ο γαμπρός εμφανίστηκε στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο. Και η νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με […] The post Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο στην Κωνσταντινούπολη appeared first on InStyle.
15:46 09/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

tlife.gr
Την πρώτη αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα μετά τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση εξασφάλισε η To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 08/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη

govastileto.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ζουν τις πρώτες ημέρες τους ως νιόπαντρο ζευγάρι. Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» και η σύντροφός του που παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας», επισημοποίησαν τη σχέση του εκτός ελληνικών συνόρων και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, […]
20:00 03/11/2023

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Σε σοκ η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου όταν άκουσε on camera ότι παντρεύτηκαν

tlife.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο To άρθρο Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Σε σοκ η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου όταν άκουσε on camera ότι παντρεύτηκαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 01/11/2023

Σίσσυ Τουμάση – Αργύρης Πανταζάρας: Oι φωτογραφίες τους από την Κωνσταντινούπολη μετά την αποκάλυψη του γάμου τους

okmag.gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση φαίνεται πως ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά σύμφωνα με πληροφορίες του Ηλία Μαραβέγια στην εφημερίδα Espressο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του από το καλοκαίρι, ενώ στις αρχές του Οκτώβρη είχε […] The post Σίσσυ Τουμάση – Αργύρης Πανταζάρας: Oι φωτογραφίες τους από την Κωνσταντινούπολη μετά την αποκάλυψη του γάμου τους appeared first on OK! Magazine.
17:58 31/10/2023

Πανταζάρας – Τουμάση παντρεύτηκαν κρυφά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

tilegrafimanews.gr
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σχεδόν έναν χρόνο από τότε που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» και η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν παίζει στο «Προξενιό της Ιουλίας» έκαναν έναν γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το άρθρο αναφέρει, ότι επέλεξαν να παντρευτούν στο Φανάρι και πιο συγκεκριμένα, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως Το γεγονός γνώριζαν ελάχιστοι και κυρίως άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Οι ίδιες πληροφορίες μεταφέρουν ότι «ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με
12:46 31/10/2023

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος εκτός συνόρων;

queen.gr
Μυστικό γάμο εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται πως έκανε ο Αργύρης Πανταζάρας και η σύντροφός του Σίσσυ Τουμάση.Περισσότερα...
09:09 31/10/2023

Αργύρης Πανταζάρας: «Διέλυσε» Γερμανού και Αργυράκη με το spoiler για τον «Παράδεισο των κυριών»

zappit.gr
Με αφορμή την δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha, «Παράδεισος των κυριών» βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα […] The post Αργύρης Πανταζάρας: «Διέλυσε» Γερμανού και Αργυράκη με το spoiler για τον «Παράδεισο των κυριών» appeared first on Zappit.
17:00 07/10/2023

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν με αφορά που ασχολούνται με τα προσωπικά μου, εγώ είμαι καλά»

zappit.gr
Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μιλά ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παράδεισος των […] The post Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν με αφορά που ασχολούνται με τα προσωπικά μου, εγώ είμαι καλά» appeared first on Zappit.
16:00 26/09/2023

Παράδεισος των Κυριών: Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει για τον Β’ κύκλο

zappit.gr
Στα παρασκήνια της δραματικής σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών «εισέβαλε» η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Μένια Κούκου. […] The post Παράδεισος των Κυριών: Ο Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει για τον Β’ κύκλο appeared first on Zappit.
00:00 20/09/2023

Αργύρης Πανταζάρας: Ανέβασε εικόνες σοκ από την πλημμύρα στον Πλατανιά

sportime.gr
Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας αποκαλύπτει αίστευτες εικόνες από τις πλημμύρες στον Πλατανιά Πηλίου Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
13:46 07/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load