#Διάγγελμα

Σαν σήμερα: 23 Απριλίου 2010 - Διάγγελμα Παπανδρέου από το Καστελλόριζο - Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Skai.gr
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει από το Καστελλόριζο το αίτημα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης
10:41 23/04/2024

Πούτιν: Διάγγελμα μετά την τρομοκρατική επίθεση – «Οι εχθροί μας δεν θα μας διχάσουν»

documentonews.gr
Διάγγελμα προς τον λαό της Ρωσίας έκανε ο πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έπειτα από την τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε χθες, Παρασκευή,… Το άρθρο Πούτιν: Διάγγελμα μετά την τρομοκρατική επίθεση – «Οι εχθροί μας δεν θα μας διχάσουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
15:09 23/03/2024

Διάγγελμα Πούτιν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Ρωσία

el.gr
O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε από τους ψηφοφόρους, περιλαμβανομένων όσων ζουν στις περιοχές που η Μόσχα προσάρτησε από την Ουκρανία, Το άρθρο Διάγγελμα Πούτιν λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Ρωσία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
09:09 14/03/2024

Διάγγελμα Νετανιάχου: Απορρίπτονται οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός

blueskytv.gr
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου απέκλεισε σήμερα κάθε ενδεχόμενο παύσης των εχθροπραξιών στη Λωρίδα της Γάζας, απορρίπτοντας τις εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας. Κανείς δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο από τις ΗΠΑ μετά τον βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ το 1941, σχολίασε. «Οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός είναι εκκλήσεις προς το Ισραήλ να παραδοθεί στη […] Διάγγελμα Νετανιάχου: Απορρίπτονται οι εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός on BLUE SKY.
22:46 30/10/2023

Διάγγελμα Μπάιντεν: Μερίσματα για την ασφάλεια των ΗΠΑ, από την οικονομική βοήθεια σε Ισραήλ-Ουκρανία

naftemporiki.gr
«Η τρομοκρατία και η τυραννία της Χαμάς και του Πούτιν αντιπροσωπεύουν διαφορετικές απειλές, αλλά και οι δύο θέλουν να εκμηδενίσουν πλήρως μια γειτονική δημοκρατία» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν,… Διάγγελμα Μπάιντεν: Μερίσματα για την ασφάλεια των ΗΠΑ, από την οικονομική βοήθεια σε Ισραήλ-Ουκρανία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
04:00 20/10/2023

Γαλλία: Συγκρούσεις στο Παρίσι για το Μεσανατολικό – Διάγγελμα Μακρόν

tovima
Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών υπέρ των Παλαιστινίων και αστυνομικών - Τι είπε ο Μακρόν για την κρίση στη Μέση Ανατολή και τους Γάλλους που αγνοούνται στη Λωρίδα της Γάζας.
01:00 13/10/2023

Πόλεμος στο Ισραήλ – Διάγγελμα Νετανιάχου: Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν – Αυτό που θα κάνουμε θα μείνει στην ιστορία [live από τις επιχειρήσεις]

eleftherostypos.gr
Πόλεμος στο Ισραήλ:  Νέο διάγγελμα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς το Σάββατο (7/10). Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε ότι οι αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα ήταν «μόνον η αρχή» και πρόσθεσε ότι οι Αρχές κάνουν «τα πάντα για τους Ισραηλινούς που κρατούνται αιχμάλωτοι στη Γάζα». Επίσης, […] Το άρθρο Πόλεμος στο Ισραήλ – Διάγγελμα Νετανιάχου: Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν – Αυτό που θα κάνουμε θα μείνει στην ιστορία [live από τις επιχειρήσεις] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
23:00 09/10/2023

Διάγγελμα Νετανιάχου: Τα πλήγματα κατά της Χαμάς μόλις άρχισαν – Να σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής ενότητας

paraskhnio.gr
Μετά τις νέες επιθέσεις από την πλευρά της Χαμάς, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου προχώρησε σε νέο διάγγελμα. Επιβεβαίωσε ότι η εισβολή στη χώρα του συνεχίζεται καθώς σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων βρίσκονται ακόμη στο Ισραήλ. «Τα χτυπήματα κατά της Χαμάς μόλις ξεκίνησαν» τόνισε δε, επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα για συνέχιση των αντιποίνων. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή Το άρθρο Διάγγελμα Νετανιάχου: Τα πλήγματα κατά της Χαμάς μόλις άρχισαν – Να σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση εθνικής ενότητας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 09/10/2023

Διάγγελμα Πούτιν: «Αυτοί που οργάνωσαν την εξέγερση θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη»

onalert.gr
Διάγγελμα στον ρωσικό λαό απευθύνει αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ αναμένονται και οι ανακοινώσεις του Λουκασένκο. The post Διάγγελμα Πούτιν: «Αυτοί που οργάνωσαν την εξέγερση θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη» appeared first on OnAlert.
22:28 26/06/2023

Διάγγελμα Πούτιν από λεπτό σε λεπτό μετά την εμφάνιση Πριγκόζιν

eleftherostypos.gr
Γεβγκένι Πριγκόζιν: Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται απόψε να απευθύνει διάγγελμα προς τον ρωσικό λαό, αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Νωρίτερα ο ιδρυτής της Wagner στις πρώτες δηλώσεις του μετά την διαφυγή του στη Λευκορωσία τόνισε ότι στόχος της πορείας των στρατευμάτων μας προς τη Μόσχα ήταν η αποτροπή της καταστροφής […] Το άρθρο Διάγγελμα Πούτιν από λεπτό σε λεπτό μετά την εμφάνιση Πριγκόζιν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 26/06/2023

Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν τις επόμενες ώρες

tovima
Στον ρωσικό λαό πρόκειται να απευθύνει διάγγελμα απόψε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
22:00 26/06/2023

Διάγγελμα Πούτιν: «Οι προδότες θα τιμωρηθούν»: Για «πισώπλατη μαχαιριά» μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος, αντιτρομοκρατικό καθεστώς στη Μόσχα

empisteutiko.gr
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε ότι η απάντηση της Ρωσίας στην ένοπλη εξέγερση θα είναι σκληρή. Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθύνθηκε με διάγγελμά του στον λαό της χώρας του μετά την εξέγερση του Γεβγκένι Πριγκόζιν και της μισθοφορικής ομάδας του, της Wagner. Ο πρώην συνεργάτης του Πούτιν ζητάει συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού […] The post Διάγγελμα Πούτιν: «Οι προδότες θα τιμωρηθούν»: Για «πισώπλατη μαχαιριά» μίλησε ο Ρώσος πρόεδρος, αντιτρομοκρατικό καθεστώς στη Μόσχα appeared first on Empisteutiko.gr.
12:58 24/06/2023

Στα πρόθυρα εμφυλίου η Ρωσία- Ανταρσία μισθοφόρων – Διάγγελμα Πούτιν

sofokleousin.gr
Στα πρόθυρα εμφυλίου η Ρωσία- Ανταρσία μισθοφόρων – Διάγγελμα Πούτινmniakas Σαβ, 24/06/2023 - 11:19
11:28 24/06/2023

Ρωσία: Διάγγελμα Πούτιν από ώρα σε ώρα για το «πραξικόπημα» Πριγκόζιν

lykavitos.gr
Οι δραματικές εξελίξεις στη Ρωσία, με τον στρατό του Πριγκόζιν να έχει ήδη καταλάβει το Ροστόφ, απειλώντας με πραξικόπημα, έχουν προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση Πούτιν.
09:17 24/06/2023

Εκλογές 2023: Διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την προκήρυξη εκλογών [vid]

onalert.gr
«Μόλις παρέδωσα στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου με την οποία εισηγούμαι και επισήμως τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου. Με την ουσιαστική ολοκλήρωση, δηλαδή, της πρώτης μας κυβερνητικής θητείας, όπως εξαρχής είχα δεσμευτεί και όπως πράγματι συμβαίνει», αναφέρει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. The post Εκλογές 2023: Διάγγελμα του Πρωθυπουργού για την προκήρυξη εκλογών [vid] appeared first on OnAlert.
11:46 22/04/2023

Γαλλία: Διάγγελμα Μακρόν τη Δευτέρα – Σκοπός να θέσει τέλος στις διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό

Παραπολιτικά
Χθες το βράδυ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και επεισόδια έγιναν σε πολλές γαλλικές πόλεις
18:16 15/04/2023

Διάγγελμα Μακρόν με την κοινωνία εν βρασμώ

naftemporiki.gr
Με την αντιπολίτευση να τον καταγγέλλει για τη σπουδή που επέδειξε σε σχέση με τη θέσπιση του νέου νόμου για το συνταξιοδοτικό δημοσιεύοντας τον στην εφημερίδα της κυβερνήσεως λίγες ώρες… Διάγγελμα Μακρόν με την κοινωνία εν βρασμώ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
16:22 15/04/2023

Σάλπισμα πολέμου από τον πρόεδρο της Κίνας: Διάγγελμα για πρώτη φορά με στρατιωτική στολή

olympia.gr
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπινγκ, φορώντας στρατιωτική στολή, είπε απευθυνόμενος στις Ένοπλες δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας: «Ο στρατός πρέπει να κατευθύνει όλη του την ενέργεια στην προετοιμασία για πολεμικές επιχειρήσεις»! Όπως σας είχαμε αποκάλυψη πριν από λίγες εβδομάδες, ο κινέζος πρόεδρος σε πέντε διαφορετικές εμφανίσεις του, για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία, είχε […] Σάλπισμα πολέμου από τον πρόεδρο της Κίνας: Διάγγελμα για πρώτη φορά με στρατιωτική στολή - olympia
15:40 13/04/2023

Ισραήλ: Ο υπουργός Άμυνας θα ζητήσει αναστολή της δικαστικής μεταρρύθμισης – Διάγγελμα Νετανιάχου

in.gr
Η αμφιλεγόμενη μεταρρύθμηση έχει προκαλέσει μαζικές διαδηλώσεις στο Ισραήλ
17:56 23/03/2023

“Διάγγελμα” Νέων προς τον Πρωθυπουργό για τα Τέμπη

matrix24.gr
Συγκλονιστικό «διάγγελμα των νέων» προς τον πρωθυπουργό για τα Τέμπη.
10:22 13/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load