#Katy Perry

O Orlando Bloom αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και τα λόγια του «μιλούν» στις καρδιές μας

queen.gr
O Orlando Bloom μίλησε για τη γνωριμία με την Katy Perry και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες. Η αποκάλυψη για τη σχέση τους και οι τρυφερές δηλώσεις του ηθοποιού.Περισσότερα...
00:09 19/04/2024

Στιλιστικό ατύχημα για την Katy Perry – Παραλίγο να μείνει χωρίς top

instyle.gr
Η Katy Perry είχε ένα στιλιστικό ατύχημα ενώ ήταν στην κριτική επιτροπή του American Idol και παραλ΄΄ιγο να μείνει χωρίς top, νιώθοντας τη… δύναμη της μουσικής. Η σταρ αστειεύτηκε ότι το πρωτότυπο ασημένιο top που φορούσε παραλίγο να σπάσει εξαιτίας της δυνατής ερμηνείας ενός διαγωνιζομένου, στο τελευταίο επεισόδιο αποχώρησης του talent show. To ρούχο της […] The post Στιλιστικό ατύχημα για την Katy Perry – Παραλίγο να μείνει χωρίς top appeared first on InStyle.
22:46 16/04/2024

Katy Perry: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της είναι ότι πιο ιδιαίτερο έχεις δει τελευταία

tlife.gr
Η Katy Perry έκανε μια σπάνια επίσημη εμφάνιση στο πλάι του αγαπημένου της Orlando Bloom και To άρθρο Katy Perry: Το αξεσουάρ στα μαλλιά της είναι ότι πιο ιδιαίτερο έχεις δει τελευταία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 15/04/2024

Billie Eilish, Stevie Wonder, Katy Perry και άλλοι καλλιτέχνες σε ανοιχτό πόλεμο με τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης

monopoli.gr
Πάνω από 200 ονόματα στη μουσική βιομηχανία υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή με θέμα την άνοδο της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στη μουσική.
11:53 03/04/2024

Η Katy Perry εξήγησε γιατί αποχωρεί από το American Idol και ο λόγος είναι απόλυτα λογικός

queen.gr
Η Katy Perry μίλησε στον Jimmy Kimmel για τα επαγγελματικά της σχέδια και ανακοίνωσε το comeback της στη μουσική βιομηχανία.Περισσότερα...
23:17 13/02/2024

Orlando Bloom: Γυρίζει 20 χρόνια πίσω και θυμίζει… Legolas

instyle.gr
Ο Orlando Bloom είχε κάνει καρδιές να χτυπήσουν δυνατά για χάρη του όταν πρωταγωνίστησε σαν ξωτικό Legolas στον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Και είκοσι χρόνια μετά επέστρεψε στις ρίζες του! Ο ηθοποιός φόρεσε προσθετικά αυτιά και πόζαρε στο πλευρό της αρραβωνιαστικιάς του Katy Perry, για εντυπωσιακές φωτογραφίες. Η 39χρονη popstar και ο 46χρονος ηθοποιός προσέθεσαν στοιχεία […] The post Orlando Bloom: Γυρίζει 20 χρόνια πίσω και θυμίζει… Legolas appeared first on InStyle.
00:46 23/01/2024

Katy Perry: Το μυστικό για την επιτυχημένη σχέση της με τον Orlando Bloom

instyle.gr
Το 2023 ήταν σίγουρα μια γεμάτη χρονιά για την Katy Perry, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκτός από τη συμμετοχή της στο show Las Vegas Residency, ήταν για μια ακόμη σεζόν κριτής στο American Idol. Ακόμη, εμφανίστηκε και στη συναυλία που ακολούθησε την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, νιώθω πως έχω βρει τις […] The post Katy Perry: Το μυστικό για την επιτυχημένη σχέση της με τον Orlando Bloom appeared first on InStyle.
09:46 23/12/2023

Katy Perry: Πιο σέξι από ποτέ στα 39 της

instyle.gr
Η Katy Perry επιδεικνύει το εντυπωσιακό ντεκολτέ της, ως πρέσβειρα του αρώματος Devotion των Dolce & Gabbana. Η popstar είναι πρωταγωνίστρια της διαφημιστικής καμπάνιας και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ. Η Perry για τις ανάγκες της φωτογράφισης, φορά ένα δαντελένιο κορσέ που τονίζει το στήθος της, ενώ η 39χρονη σταρ εντυπωσιάζει με τον αισθησιασμό και […] The post Katy Perry: Πιο σέξι από ποτέ στα 39 της appeared first on InStyle.
14:46 14/12/2023

Céline Dion: Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της – Νέα δημόσια εμφάνιση σε συναυλία

instyle.gr
Η Céline Dion έκανε μια νέα δημόσια εμφάνιση και γέμισε αισιοδοξία τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της. Η Καναδή σουπερστάρ έμοιαζε ενθουσιασμένη στη συναυλία της Katy Perry στο Λας Βέγκας. Η 55χρονη Céline Dion απόλαυσε μια σπάνια έξοδο εν μέσω της μάχης της με το σύνδρομο Moersch-Woltman. Η ίδια ανακοίνωσε πέρυσι τη […] The post Céline Dion: Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας της – Νέα δημόσια εμφάνιση σε συναυλία appeared first on InStyle.
19:46 06/11/2023

Russell Brand: Σοκαριστικές καταγγελίες κατά του πρώην συζύγου της Katy Perry- Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

instyle.gr
Ο Russell Brand έχει κατηγορηθεί για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σωματική και συναισθηματική κακοποίηση από πέντε γυναίκες, τέσσερις από τις οποίες παρέμειναν ανώνυμες, μεταξύ των οποίων και μια 16χρονη, σύμφωνα με κοινή έρευνα των εφημερίδων The Sunday Times, The Times και της βρετανικής ενημερωτικής εκπομπής Channel 4 Dispatches. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν σε άρθρο που […] The post Russell Brand: Σοκαριστικές καταγγελίες κατά του πρώην συζύγου της Katy Perry- Κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση appeared first on InStyle.
12:46 17/09/2023

Katy Perry: Υιοθέτησε το minimal μανικιούρ που ταιριάζει με όλα τα looks

tlife.gr
H Katy Perry αγαπάει το μαξιμαλισμό. Που σημαίνει οτιδήποτε έντονο, εκκεντρικό και εξεζητημένο. Από τις δημιουργίες To άρθρο Katy Perry: Υιοθέτησε το minimal μανικιούρ που ταιριάζει με όλα τα looks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 09/08/2023

Katy Perry: Σχεδόν αγνώριστη μετά την αλλαγή στο look της

instyle.gr
Η Katy Perry είναι σχεδόν αγνώριστη καθώς επέδειξε ένα νέο look. Η 38χρονη popstar επέλεξε να κόψει αφέλειες, οι οποίες την έκαναν να μοιάζει περισσότερο με τη σωσία της Zooey Deschanel, παρά με τον εαυτό της. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zooey Deschanel (@zooeydeschanel) Η Katy Perry προωθούσε […] The post Katy Perry: Σχεδόν αγνώριστη μετά την αλλαγή στο look της appeared first on InStyle.
12:46 08/06/2023

Νερό με μηλόξυδο: 3 λόγοι που θα σε πείσουν να πίνεις αυτό το ρόφημα κάθε πρωί

newsitamea.gr
Το go to ρόφημα της Victoria Beckham και της Katy Perry για αποτοξίνωση Οι celebrities έχουν στο πλευρό τους, κάποιους από τους καλύτερους experts, οι οποίοι τους προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές ευεξίας και υγιεινές διατροφικές συνήθειες. Μέσα σε αυτά τα wellness hacks που έχουν ξεχωρίσει το τελευταίο διάστημα, είναι και το...
15:09 29/05/2023

Έκλεψε ξανά όλα τα βλέμματα η Κέιτ Μίντλετον στη συναυλία της Στέψης

Newsbeast.gr
«Ήταν μία αξέχαστη βραδιά», για τον πρίγκιπα και τη πριγκίπισσα της Ουαλίας η μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του νέου βασιλιά στο παλάτι του Ουίνδσορ. Περίπου 20.000 θεατές παρακολούθησαν τους Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), Κέιτι Πέρι (Katy Perry), Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), το βρετανικό ποπ συγκρότημα Take That και τους Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) και Μπριν Τέρφελ (Sir Bryn Terfel) στη εντυπωσιακή σκηνή.  Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά τους Σάρλοτ και Τζορτζ. Για μία ακόμη φορά η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό κοστούμι Alexander McQueen σε κόκκινο χρώμα. Το αξίας 2.280 λιρών σύνολο το είχε
10:20 08/05/2023

Katy Perry: Mε συγκλονιστικό φόρεμα Vivienne Westwood στην συναυλία της Στέψης

tlife.gr
Αυτό το ΣΚ ήταν η ιστορική Στέψη του Βασιλιά Καρόλου με παγκόσμια προβολη και πολλές εκδηλώσεις. To άρθρο Katy Perry: Mε συγκλονιστικό φόρεμα Vivienne Westwood στην συναυλία της Στέψης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:16 08/05/2023

Μεγαλειώδης συναυλία στο κάστρο του Ουίνδσορ

pagenews.gr
Το κέφι έχει ανάψει στο κάστρο του Ουίνδσορ στην μεγάλη «συναυλία της Στέψης» όπου θα τραγουδήσουν διάσημα ονόματα της μουσικής σκηνής, όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That.
23:59 07/05/2023

Στέψη Καρόλου: Χιλιάδες πάρτι και εκδηλώσεις πριν από τη μεγάλη συναυλία

neolaia.gr
Στέψη Καρόλου: Μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρευρεθούν σε εκδηλώσεις πολιτών κατά τη διάρκεια της ημέρας προτού δουν την Katy Perry και τους Take That να παίζουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ
16:16 07/05/2023

Η Katy Perry υιοθέτησε τo supermodel μανικιούρ από τα ’90s!

govastileto.gr
Οι κορυφαίες τάσεις της ομορφιάς εξακολουθούν να εμπνέονται από τη δεκαετία του 1990, τη δεκαετία του grunge στυλ και φυσικά των πιο διάσημων supermodels. Από την Linda Evangelista και την Claudia Schiffer μέχρι την Naomi Campbell και την Kate Moss ο manicurist των celebrities, Tom Bachik, εμπνεύστηκε ένα από τα πιο ωραία μανικιούρ του, μαρτυρώντας […]
11:44 06/05/2023

To super model μανικιούρ της Katy Perry είναι η τέλεια ιδέα για τον Μάιο

tlife.gr
Ο Μάιος είναι εδώ κι αν έχεις κλείσει ήδη το πρώτο ραντεβού του μήνα με τη To άρθρο To super model μανικιούρ της Katy Perry είναι η τέλεια ιδέα για τον Μάιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:18 01/05/2023

Η Katy Perry με το αγαπημένο hairstyle look των it girls

govastileto.gr
Μετά την Kendall Jenner και την Kim Kardashian τώρα είναι σειρά της Katy Perry να υιοθετήσει το πιο ανεπιτήδευτο messy half up που, απ’ ότι φαίνεται είναι η νέα μεγάλη τάση της άνοιξης αλλά και του καλοκαιριού που έρχεται. Η Perry απέδειξε με την πρόσφατη εμφάνισή της πως αυτό το απλό hair look μπορεί να […]
10:02 10/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load