#Καλό Μεσημεράκι

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς σε αυτό, έκανε τον κύκλο του»

thecaller.gr
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τον Νίκο Μουτσινά.Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τα τηλεοπτικά σενάρια που αφορούν τον Νίκο Μουτσινά.Ειδικότερα, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, δεν θα ήθελε να επιστρέψει με κάτι παρόμοιο όπως το Καλό Μεσημεράκι. «Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό. Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε νούμερα […]
13:00 19/03/2024

Το σπίτι της Ματίνας Νικολάου έχει έντονα χρώματα σαν αυτά που αγαπά ως Βάνια και coziness

queen.gr
Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ως Βάνια στο «Καλό Μεσημεράκι» έχει ένα από τα πιο μοντέρνα σπίτια στα βόρεια προάστια και οι φωτογραφίες από τον χώρο της θα σε εμπνεύσουν. Περισσότερα...
14:17 27/08/2023

Κατερίνα Δαλάκα: Στη φόρα φωτογραφίες της με σάντουιτς στο «Survivor» – Η απάντησή της

ieidiseis.gr
«Σάντουιτς έφαγα, παιδιά» είπε η Κατερίνα Δαλάκα για φωτογραφίες της με φαγητό από το «Survivor All Star».Ένας μικρός παροξυσμός κυριάρχησε, το απόγευμα της Παρασκευής (21/07), στο Twitter όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με την Κατερίνα Δαλάκα από τη συμμετοχή της στο «Survivor All Star», στις οποίες φαίνεται να κρατάει σάντουιτς. {https://twitter.com/domenicanmiguel/status/1682438458478829575} Συγκεκριμένα, τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκαν από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης επειδή κατηγορήθηκαν από τον Νίκο Μπάρτζη πως έτρωγαν κρυφά, είχαν τσιγάρα και χρησιμοποίησαν κινητό τηλέφωνο. {https://youtu.be/ZFpXpdUMxYI} Η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την αποβολή της, ε
10:46 22/07/2023

Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι ως σύντροφος της μαμάς» – Τα σχόλια για τις σχέσεις με τον γιο της

tlife.gr
Για το τέλος της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε η To άρθρο Ματίνα Νικολάου: «Ο Βασίλης μπήκε στο σπίτι ως σύντροφος της μαμάς» – Τα σχόλια για τις σχέσεις με τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 08/07/2023

Από το Καλό Μεσημεράκι στην Μουρμούρα του ALPHA;

youfly.com
Ποια ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη; The post Από το Καλό Μεσημεράκι στην Μουρμούρα του ALPHA; appeared first on Youfly.
13:58 08/07/2023

Alcatrash: «Έκλεισε ένας κύκλος με το “Καλό Μεσημεράκι”»

neolaia.gr
Οι Alcatrash βρέθηκαν στην τελευταία εκπομπή του «The 2night Show» και μίλησαν για τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Νίκο Μουτσινά και τα πέντε χρόνια στο «Καλό Μεσημεράκι»
10:46 05/07/2023

Alcatrash για Καλό Μεσημεράκι: «Όσο ωραία και να ήταν έκλεισε ένας κύκλος, ήταν κουραστικό»

zappit.gr
Στον… τόπο του εγκλήματος επέστρεψαν οι Alcatrash μετά από 5 ολόκληρα χρόνια. Το γνωστό συγκρότημα φιλοξενήθηκε στην τελευταία εκπομπή του […] The post Alcatrash για Καλό Μεσημεράκι: «Όσο ωραία και να ήταν έκλεισε ένας κύκλος, ήταν κουραστικό» appeared first on Zappit.
02:00 05/07/2023

Κατερίνα Καινούργιου για «Καλό Μεσημεράκι»: «Μεγάλο στέλεχος έλεγε ότι δεν θα είναι μόνος του ο Νίκος Μουτσινάς»

tlife.gr
Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε οριστικά αυλαία την περασμένη Παρασκευή με τον Νίκο Μουτσινά να αποχαιρετά τους To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για «Καλό Μεσημεράκι»: «Μεγάλο στέλεχος έλεγε ότι δεν θα είναι μόνος του ο Νίκος Μουτσινάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 03/07/2023

Οι Alcatrash αποχαιρετούν τον Νίκο Μουτσινά: «Το Καλό Μεσημεράκι μας ανέδειξε»

zappit.gr
Οριστικοί αυλαία έριξε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι Alcatrash και βεβαίως άνθισαν για πέντε […] The post Οι Alcatrash αποχαιρετούν τον Νίκο Μουτσινά: «Το Καλό Μεσημεράκι μας ανέδειξε» appeared first on Zappit.
20:00 02/07/2023

Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές κείμενο μετά το τέλος της εκπομπής του – «Αν δεν κανεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο»

tlife.gr
Δύο ημέρες μετά το οριστικό φινάλε του «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε σήμερα Κυριακή να To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Το μακροσκελές κείμενο μετά το τέλος της εκπομπής του – «Αν δεν κανεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 02/07/2023

Νίκος Μουτσινάς: H πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» – «Κάνατε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα»

okmag.gr
Ο Νίκος Μουτσινά έριξε «αυλαία», την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» μετά από τέσσερα χρόνια στον ΣΚΑΪ. Στην εκπομπή, που διήρκησε σχεδόν πέντε ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων, ενώ στο φινάλε αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με τον δικό του τρόπο. Πριν από λίγη ώρα ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση […] The post Νίκος Μουτσινάς: H πρώτη ανάρτηση μετά το φινάλε της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» – «Κάνατε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα» appeared first on OK! Magazine.
13:58 02/07/2023

Νίκος Μουτσινάς: Με τάραξε πάρα πολύ συναισθηματικά η Ζέτα Μακρυπούλια

Newsit
Για το πως έζησε την τελευταία του εκπομπή μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία και ο παρουσιαστής δεν έκρυψε ότι τα συναισθήματά του είναι… μπερδεμένα. Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και το «αντίο» το είπε με ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Με τάραξε πάρα πολύ συναισθηματικά η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 01/07/2023

Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το φινάλε της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» – «Με έπιασε ένα σφίξιμο»

okmag.gr
Ο Νίκος Μουτσινά έριξε «αυλαία», εχθές Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» μετά από τέσσερα χρόνια στον ΣΚΑΪ, και μετά το φινάλε του έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από το πλατό. «Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμη. Έχει απ’ όλα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά που γίνεται […] The post Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το φινάλε της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» – «Με έπιασε ένα σφίξιμο» appeared first on OK! Magazine.
11:58 01/07/2023

Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Μουτσινά

zappit.gr
Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια. Η Ματίνα Νικολάου ντύθηκε […] The post Ματίνα Νικολάου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Νίκο Μουτσινά appeared first on Zappit.
09:00 01/07/2023

Καλό Μεσημεράκι: Οι καλύτερες στιγμές του Νίκου Μουτσινά και της Βάνιας

youfly.com
Μια διαφορετική εκπομπή είδαμε σήμερα στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του από το «Καλό Μεσημεράκι» αλλά και το κοινό που τον ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια. The post Καλό Μεσημεράκι: Οι καλύτερες στιγμές του Νίκου Μουτσινά και της Βάνιας appeared first on Youfly.
19:58 30/06/2023

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” – Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς

instyle.gr
Έπειτα από πολλά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά. Ο παρουσιαστής του “The 2night Show” εισέβαλε στην τελευταία εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” κάνοντας έκπληξη στον συνάδελφό του. Όπως είναι γνωστό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος φορούσε μια μάσκα εμπνευσμένη από την εκπομπή του ANT1, «Προδότες», είχε εκφράσει πολλές φορές μέσω της εκπομπής […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” – Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς appeared first on InStyle.
16:46 30/06/2023

Αρναούτογλου-Μουτσινάς: Συνάντηση μεγατόνων – Η «απειλή» και η πρόταση «βόμβα» [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Αρναούτογλου–Μουτσινάς: Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές όταν είδαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εισβάλει στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος Μουτσινάς αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και το Καλό μεσημεράκι έπειτα από τέσσερα συναπτά έτη. Ομολογουμένως μία σημαντική τηλεοπτική στιγμή στον τομέα της ψυχαγωγίας. Μαζί του το τηλεοπτικό κοινό ξεχνούσε τα καθημερινά προβλήματα, […] Το άρθρο Αρναούτογλου-Μουτσινάς: Συνάντηση μεγατόνων – Η «απειλή» και η πρόταση «βόμβα» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 30/06/2023

Η Αννίτα Πάνια αποκαλύπτει: Θα επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή;

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά μίλησε η Αννίτα Πάνια την Πέμπτη 29/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει και τηλεοπτικά μετά το τέλος της εκπομπής Έλεος στο Mega. «Έκανα την σειρά καλλυντικών μου με πολύ χαρά και πολλή όρεξη, τα αγαπάω. Σκοπεύω […]
14:00 30/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load