#Lady Gaga

Στο τρέιλερ του Joker 2, η Lady Gaga «κλέβει» την παράσταση ως Harley Quinn

queen.gr
Tι καλύτερο από το να ξαναβλέπεις τον Joaquin Phoenix στον ρόλο του Joker; Mα το να βλέπεις την Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn.Περισσότερα...
19:09 10/04/2024

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ του Joker 2

matrix24.gr
Η Warner Bros Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο υπέροχο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Joker: Folie à Deux», με τον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον οσκαρικό του ρόλο και τη Lady Gaga ως «Harley Quinn». Το στούντιο αποκάλυψε το [...]
11:46 10/04/2024

Joker Folie à Deux: Το πρώτο επίσημο τρέιλερ με Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga κυκλοφόρησε

ProtoThema.gr
Tα πρώτα πλάνα από τη συνάντηση του Τζόκερ με τη Χάρλεϊ Κουίν ξεπέρασαν μέσα σε 6 ώρες τις 3,5 εκατ. προβολές στο YouTube
11:00 10/04/2024

Παντρεύεται η Lady Gaga; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες

tlife.gr
Μια φωτογραφία της Lady Gaga από πρόσφατη έξοδο της, στην οποία φαίνεται να φορά ένα εντυπωσιακό To άρθρο Παντρεύεται η Lady Gaga; Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 10/04/2024

Lady Gaga: Παντρεύεται τον αγαπημένο της Michael Polansky; – Οι φωτογραφίες με μονόπετρο που προκάλεσαν «πανικό»

govastileto.gr
Η Lady Gaga φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς η ίδια πυροδότησε φήμες ότι παντρεύεται, μετά από έξοδό της στο Λος ‘Αντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς εθεάθη να φοράει ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Από τον Δεκέμβριο του 2019 η πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον διευθύνοντα σύμβουλο της […]
00:00 10/04/2024

Lady Gaga: Η εμφάνιση που πυροδότησε φήμες για αρραβώνα

instyle.gr
Η Lady Gaga πυροδότησε φήμες για αρραβώνα, αφού εθεάθη να φοράει ένα μεγάλο, διαμαντένιο δαχτυλίδι στη διάρκεια μιας εξόδου της στο Λος Άντζελες. Η τραγουδίστρια, 38 ετών, φορούσε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, ενώ επισκέφθηκε μια στενή φίλη της. Ξεχώριζε στο δάχτυλό της με το οβάλ σχήμα του, ενώ η σταρ φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο και ένα […] The post Lady Gaga: Η εμφάνιση που πυροδότησε φήμες για αρραβώνα appeared first on InStyle.
12:46 09/04/2024

Joaquin Phoenix-Lady Gaga: Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του “Joker: Folie à Deux”

instyle.gr
Σε αναμονή είμαστε για το πολυαναμενόμενο “Joker: Folie à Deux”. H Lady Gaga αλλά και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Todd Phillips, ανέβασαν στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους στα social media την επίσημη αφίσα της ταινίας ενώ προανήγγειλαν και το επίσημο trailer. Όπως έγραψαν στις αναρτήσεις τους “ο κόσμος είναι μια σκηνή. Το trailer του Joker: Folie […] The post Joaquin Phoenix-Lady Gaga: Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του “Joker: Folie à Deux” appeared first on InStyle.
13:46 04/04/2024

«Joker: Folie à Deux»: Κυκλοφόρησε η πρώτη αφίσα της ταινίες – Πότε θα δούμε το τρέιλερ

neolaia.gr
«Joker: Folie à Deux»: Η Lady Gaga μοιράστηκε μέσα από τα social media της την πρώτη υπέροχη αφίσα της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joker.
11:46 03/04/2024

Αγνώριστη η Lady Gaga – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

instyle.gr
Η Lady Gaga γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα 38 γενέθλιά της. Η σταρ φρόντισε να στείλει το “ευχαριστω” στους θαυμαστές της για τις ευχές τους και είχε την ευκαιρια να επιδείξει το διαφορετικό look της. Η Lady Gaga δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό της, καθώς πλέον έχει ολόλευκα φρύδια και λευκό ξανθί […] The post Αγνώριστη η Lady Gaga – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της appeared first on InStyle.
19:46 02/04/2024

Βραβεία Oscar: Πόσο κοστίζουν; Από τουαλέτες 10 εκατ. έως τσάντες 180 χιλ.

in.gr
Η Lady Gaga φόρεσε ένα κολιέ Tiffany & Co. αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων στα Όσκαρ το 2019
12:00 10/03/2024

Joker 2: Οι νέες εικόνες από τα γυρίσματα επιβεβαιώνουν ότι αξίζει να έχουμε υψηλές προσδοκίες

queen.gr
Η Lady Gaga έρχεται για να δώσει έναν νέο αέρα στη μοναχική ζωή του Joker - Joaquin Phoenix.Περισσότερα...
18:09 17/02/2024

Madonna: Η λεκτική γκάφα στη σκηνή και το “καρφί” στη Lady Gaga

instyle.gr
Η Madonna έκανε μία λεκτική γκάφα ενώ έδινε συναυλία στο Τορόντο, όταν χαιρέτησε το κοινό, νομίζοντας ότι βρίσκεται στη Βοστώνη. Όταν αντιλήφθηκε το λάθος της έσπευσε να απολογηθεί, αν και το έκανε με έναν κωμικό τρόπο. Η βασίλισσα της pop δίνει συναυλίες στην καναδική πόλη ως μέρος της περιοδείας της “Celebration”. Η Madonna ξεκίνησε το […] The post Madonna: Η λεκτική γκάφα στη σκηνή και το “καρφί” στη Lady Gaga appeared first on InStyle.
17:46 16/01/2024

Lady Gaga: Επέλεξε την πιο hot vampy απόχρωση κραγιόν και έκανε θραύση στο Tik-Tok

instyle.gr
Μετά τη συνεργασία – έκπληξη με τους Rolling Stones, όπου λάνσαρε το νέο της shag κούρεμα και μία εντυπωσιακή ασύμμετρη στρας φόρμα, η Lady Gaga πειραματίζεται και πάλι με το στιλ της και αναπόφευκτα έλκει την προσοχή μας. View this post on Instagram A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) Πριν από λίγες μέρες, η […] The post Lady Gaga: Επέλεξε την πιο hot vampy απόχρωση κραγιόν και έκανε θραύση στο Tik-Tok appeared first on InStyle.
18:46 24/10/2023

Keith Richards: Ο rocker των Rolling Stones είναι αντιμέτωπος… με την ηλικία του

instyle.gr
Ο Keith Richards έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την ηλικία του, αφού στα 79 του χρόνια η αρθρίτιδα τον επηρεάζει στο παίξιμο της κιθάρας ενώ τα χρόνια του βαραίνουν πάνω του. Οι Rolling Stones κυκλοφορούν για πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια ένα νέο άλμπουμ με τίτλο Hackney Diamonds, στο οποίο θα συμμετέχουν η Lady Gaga […] The post Keith Richards: Ο rocker των Rolling Stones είναι αντιμέτωπος… με την ηλικία του appeared first on InStyle.
22:46 10/10/2023

Lady Gaga: Διαψεύδει τις φήμες για χωρισμό από τον Michael Polansky με τρυφερά ραντεβού

real.gr
Η Lady Gaga επέλεξε με δύο σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις να διασκεδάσει τις φήμες για χωρισμό από τον αγαπημένο της, Michael Polansky.
11:09 10/10/2023

Εύκολο μακιγιάζ στο σπίτι: Με 5 απλές συμβουλές από μία παγκόσμιας κλάσης make-up artist

Newsbeast.gr
Υπάρχουν μακιγιέρ και υπάρχει και η Val Garland. Μπορεί να μην την ξέρετε ονομαστικά, αλλά θα γνωρίζετε τη δουλειά της: Mario Testino, Kate Moss, Lady Gaga, Alexander McQueen, αμέτρητες εβδομάδες μόδας. Ό,τι θέλετε, το έχει κάνει. Υπάρχουν πολύ λίγα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου που δεν έχουν «ζωγραφιστεί» από αυτή τη γκουρού του μακιγιάζ. Ποια πιο ειδήμων από την Garland, λοιπόν, για να μοιραστεί με το κοινό τα μυστικά της για ένα εύκολο μακιγιάζ στο σπίτι; Το highlighter «Αν θέλετε αυτή τη σούπερ λαμπερή λάμψη, τότε θέλετε ένα highlighter σε μορφή πούδρας που δεν πρόκειται να μετακινηθεί. Αν προτιμάτε κάτι πιο διακριτικό παίρνετε μια μικροσκοπική σταγόνα και χρ
23:00 24/09/2023

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ "Maestro"

thebest.gr
Ο Λέοναρντ Μπερνστάιν, ο συνθέτης και μαέστρος του δημοφιλούς μιούζικαλ "West Side Story", του "On the Waterfront" και της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου σκηνοθετικού εγχειρήματος του Μπράντλεϊ Κούπερ (το σκηνοθετικό του ντεμπούτο υπήρξε η ταινία "A Star Is Born" το 2018, με συμπρωταγωνίστριά του την Lady Gaga).
14:00 21/08/2023

Lady Gaga: Aγνώριστη στο νέο της βίντεο στο TikTok – «Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτή;»

okmag.gr
Την ανησυχία των θαυμαστών της προκάλεσε το νέο βίντεο της Lady Gaga στο TikTok, καθώς ήταν σχεδόν αγνώριστη. Η ίδια πόσταρε ένα σύντομο κλιπ στον προσωπικό της λογαριασμό, για να διαφημίσει μια σειρά καλλυντικών. Σε αυτό, εμφανίζεται αρκετά διαφορετική, καθώς τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν αλλαγμένα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα ζυγωματικά της, που κάνουν το πρόσωπό […] The post Lady Gaga: Aγνώριστη στο νέο της βίντεο στο TikTok – «Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτή;» appeared first on OK! Magazine.
14:14 19/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load