#Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ποια Ζωζώ Σαπουντζάκη; Η Τζάκλυν Σμιθ στα 78 και ποζάρει και δε τα κρύβει – Φωτογραφίες

koolnews.gr
Η βετεράνος ηθοποιός Jaclyn Smith, 78 ετών, μαγνητίζει τα βλέμματα με τη νεανική της εμφάνιση σε μια πρόσφατη σειρά αναρτήσεων στο Instagram. Η πρώην πρωταγωνίστρια του Charlie’s Angels συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές με την αστείρευτη ενέργεια και το διαχρονικό στυλ της. Στα Λευκά: Η Smith παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό κρεμ, πλεκτό πουλόβερ με V λαιμό […] The post Ποια Ζωζώ Σαπουντζάκη; Η Τζάκλυν Σμιθ στα 78 και ποζάρει και δε τα κρύβει – Φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
19:58 21/03/2024

Με ένα τραγούδι στους γιατρούς για «ευχαριστώ» πήρε εξιτήριο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Newsit
Περιπέτεια τέλος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία έπειτα από δέκα ημέρες νοσηλείας, πήρε σήμερα Παρασκευή (23.02.2024) το πολυπόθητο εξιτήριο. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, πριν επιστρέψει στο οικείο περιβάλλον της δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα που της παρείχαν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο στενός της συνεργάτης, Χάρης Αργυρός, ... Περισσότερα To άρθρο Με ένα τραγούδι στους γιατρούς για «ευχαριστώ» πήρε εξιτήριο η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 23/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Το μήνυμα της μέσα από το νοσοκομείο – Πότε θα πάρει εξιτήριο (βίντεο)

irafina.gr
Σε μια συγκινητική ενέργεια προχώρησε την Πέμπτη, μία μέρα πριν από την έξοδό της από το Νοσοκομείο, η μεγάλη σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου Ζωζώ Σαπουντζάκη, στέλνοντας μήνυμα τρυφερότητας και ευγνωμοσύνης προς τους θαυμαστές της. Η δημοφιλής ηθοποιός βιντεοσκόπησε σε κοντινό πλάνο τα δάχτυλά της να γράφουν το μήνυμα «Σας αγαπώ» σε μια κόλλα […]
13:46 22/02/2024

Viral: Τα κορυφαία «THA SEVESTE» κάθε γενιάς

koolnews.gr
Η σοσιαλμιντιακή καυλαντίτσα των ημερών θέλει τους γηραίτερους να «εγκαλούν» τους νεότερους διότι δεν σέβονται την πολλαπλάσια εμπειρία τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάθε γενιά μπορεί να κοιτάει προς τα κάτω και να συνεχίζει το γαϊτανάκι, για όσο τουλάχιστον έχει πλάκα. Και για όσο σεβόμαστε, φυσικά. Ο 90άρης λέει -Έχω προλάβει Ζωζώ Σαπουντζάκη στο […] The post Viral: Τα κορυφαία «THA SEVESTE» κάθε γενιάς appeared first on Koolnews.gr.
09:58 22/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο: «Είμαι ζωντανή, ντροπή τους!»

eretikos.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στέλνει μήνυμα γεμάτο οργή προς εκείνους που βιάστηκαν να συντάξουν το επικήδειο της διαθήκης, ενώ αυτή δεν έχει ακόμα αναρρώσει πλήρως και προσπαθεί να επανέλθει στα πόδια της. «Δεν ισχύει τίποτα από όσα ακούγονται και γράφονται για κληρονόμους μου, είναι όλα ψέματα!» αναφέρει αποκλειστικά στον Γιάννη Αρμουτίδη και στην εφημερίδα Espresso. «Το […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 21/02/2024

Οργισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Είμαι η Ζωζώ και δύο φορές ζω»

zappit.gr
Αντέδρασε η Ζωζώ Σαπουντζάκη για όλα τα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με την υγεία της τις τελευταίες ημέρες. Η […] The post Οργισμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Είμαι η Ζωζώ και δύο φορές ζω» appeared first on Zappit.
08:00 21/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Όλα τα νεότερα για την υγεία της – «Δεν χαμπαριάζει, είναι δυνατή»

irafina.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη «ξεπέρασε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναρρώνει μετά την περιπέτεια της υγείας της. Την πολυαγαπημένη ηθοποιό και τραγουδίστρια επισκέφθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης. «Είναι πολύ δυνατή η Ζωζώ δεν χαμπαριάζει. Δεν έχει κάνει ποτέ της καταχρήσεις. […]
19:46 20/02/2024

Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη;

govastileto.gr
Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει μετά από έξι ημέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία  αισθάνεται πολύ καλύτερα. Να θυμίσουμε ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη εισήχθη με χαμηλή πίεση στο «Ερρίκος Ντυνάν» και να παραμένει για λίγες ώρες στη ΜΕΘ. Στη συνέχεια, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταφέρθηκε σε απλή κλίνη, με τους γιατρούς να της κάνουν […]
15:00 19/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα τελευταία νέα της υγείας της – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

documentonews.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε. Για την κατάσταση της υγείας… Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα τελευταία νέα της υγείας της – Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
11:09 18/02/2024

Εξιτήριο την Δευτέρα για την Ζωζώ Σαπουντζάκη

Παραπολιτικά
H Zωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση σε συμβατικό θάλαμο νοσηλείας του "Ερρίκος Ντυνάν"
21:00 17/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Κρίσιμες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό – Τα τελευταία νέα για την υγεία της [βίντεο]

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων μετά από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε. Για την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ο στενός συνεργάτης της Χάρης Αργυρός. «Τώρα είναι καλύτερα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αν […] Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Κρίσιμες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό – Τα τελευταία νέα για την υγεία της [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 17/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Διαμέρισμα ”φιλέτο” στην Ακρόπολη & εξοχικό στη θάλασσα – Αυτοί θα είναι οι κληρονόμοι της μυθικής περιουσίας της

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αυτές τις ημέρες περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της με την είδηση της νοσηλείας της να δημιουργεί ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και φυσικά στο κοινό, που έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια τη μυθική ηθοποιό. Το περιβάλλον της κάνει λόγο για υποσιτισμό και αφυδάτωση μιας και η Ζωζώ επιλέγει τελευταία να […] Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Διαμέρισμα ”φιλέτο” στην Ακρόπολη & εξοχικό στη θάλασσα – Αυτοί θα είναι οι κληρονόμοι της μυθικής περιουσίας της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 17/02/2024

Στάθης Αγγελόπουλος: Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι

empisteutiko.gr
Για την περιπέτεια υγείας που βιώνει τα τελευταία 24ωρα η Ζωζώ Σαπουντζάκη αλλά και το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Παρασκευής (16/02). «Ξαφνιάστηκα διότι εγώ είδα στη σκηνή μια Ζωζώ Σαπουντζάκη πάρα πολύ όμορφη και πολύ δυναμική, οπότε δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη. […] The post Στάθης Αγγελόπουλος: Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα, από το να ασχολούμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους γκέι appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 16/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτός είναι ο 25 χρόνια σύντροφος της!

irafina.gr
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η «βασίλισσα την νύχτας» χρειάστηκε έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ της Τρίτης 13/2 να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, να παραμείνει κάποιες ώρες στην εντατική και εκ τότε παραμένει σε κανονικό θάλαμο. Ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος που […]
13:46 16/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγεία της

irafina.gr
Τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία η είδηση πως η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Σύμφωνα με την Espresso η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε μονόκλινο δωμάτιο του έκτου ορόφου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Στο δωμάτιο, που έχει μετατραπεί σε… καμαρίνι από τις δεκάδες ανθοδέσμες, η ηθοποιός παλεύει με […]
11:46 16/02/2024

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το μήνυμα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της

tlife.gr
Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης 13/2 η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η Ζωζώ To άρθρο Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Το μήνυμα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 15/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη – Η κουμπάρα της αποκαλύπτει: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ»

zappit.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το μεσημέρι της Τρίτης (13/2), όταν αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο […] The post Ζωζώ Σαπουντζάκη – Η κουμπάρα της αποκαλύπτει: «Η αφυδάτωση και η κακή σίτιση την οδήγησαν στη ΜΕΘ» appeared first on Zappit.
11:00 15/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, την κράτησαν στη ΜΕΘ – Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη για την υγεία της

empisteutiko.gr
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, Ερρίκος Ντυνάν από το βράδυ της Τρίτης 13/2 με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει σταθερή. Η αιτία για την ξαφνική μεταφορά της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Αμπελόκηπων, ήταν αρκετά χαμηλή η πίεσή της που ανησύχησε το οικείο περιβάλλον της, αλλά και την ίδια. Η φίλη και συνεργάτιδα […] The post Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, την κράτησαν στη ΜΕΘ – Τι αποκαλύπτει στενή της φίλη για την υγεία της appeared first on Empisteutiko.gr.
10:58 15/02/2024

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ποια είναι η κατάσταση της υγεία της

zappit.gr
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη μετά από δυσφορία που αισθάνθηκε την Τρίτη 13/02. Η κατάσταση της Ζωζώς Σαπουντζάκη είναι […] The post Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ποια είναι η κατάσταση της υγεία της appeared first on Zappit.
09:00 15/02/2024

Στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη λόγω δυσφορίας

tovima
Η 91χρονη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο.
09:00 15/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load