#Amber Heard

Johnny Depp: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια

instyle.gr
H επιστροφή του Johnny Depp στον κινηματογράφο είναι γεγονός. Ο σταρ, που σχεδόν εξοστρακίστηκε από το Χόλιγουντ λόγω της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, επιχειρεί να κάνει δυναμική επάνοδο στη μεγάλη οθόνη με την πρώτη του ταινία έπειτα από τέσσερα χρόνια, το ανεξάρτητο δράμα εποχής Jeanne du Barry. Ο 60χρονος Johnny […] The post Johnny Depp: Επιστροφή στη μεγάλη οθόνη έπειτα από τέσσερα χρόνια appeared first on InStyle.
16:46 04/04/2024

Johnny Depp: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα και δεν έχει σχέση με τον κινηματογράφο – Οι τρεις αγάπες της ζωής του

instyle.gr
Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Johnny Depp στρέφει το ενδιαφέρον του σε νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες, αφού η κινηματογραφική του καριέρα έχει δεχθεί πλήγμα, μετά τον δικαστικό πόλεμο με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Σύμφωνα με αρθρογράφο της Daily Mail, o Depp πρόκειται να ξεκινήσει τη δική του μάρκα ρούμι από την Καραϊβική και […] The post Johnny Depp: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα και δεν έχει σχέση με τον κινηματογράφο – Οι τρεις αγάπες της ζωής του appeared first on InStyle.
14:46 15/03/2024

Johnny Depp: Ο αμφιλεγόμενος “σύμμαχος” στη μάχη κατά της Amber Heard – Τι δείχνει νέα έρευνα

instyle.gr
O Johnny Depp έχει φανατικούς θαυμαστές που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και εκφράζουν την αγάπη τους σε κάθε δύσκολη αλλά και όμορφη στιγμή του αγαπημένου τους σταρ. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι ακραία φανατικοί θαυμαστές, που γεμίζουν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες του σταρ του Χόλιγουντ. Κάνουν αναρτήσεις έως και […] The post Johnny Depp: Ο αμφιλεγόμενος “σύμμαχος” στη μάχη κατά της Amber Heard – Τι δείχνει νέα έρευνα appeared first on InStyle.
22:46 27/02/2024

Amber Heard: Σπάνια φωτογραφία της κόρης της Oonagh Paige

instyle.gr
H Amber Heard χάρισε στους θαυμαστές της μια σπάνια εικόνα από την κορούλα της, Oonagh Paige. H ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία throwback φωτογραφία, από τα γυρίσματα του “Aquaman”. Στη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Heard με την κόρη της, η Oonagh Paige είναι ακόμη μωρό. Η ηθοποιός δείχνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς […] The post Amber Heard: Σπάνια φωτογραφία της κόρης της Oonagh Paige appeared first on InStyle.
12:46 04/01/2024

Amber Heard: Εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον Jason Momoa – “Ήταν μεθυσμένος και αργούσε στα γυρίσματα”

instyle.gr
H Amber Heard φαίνεται πως στοχοποιεί και τον Jason Momoa σύμφωνα με τα έγγραφα, που έρχονται στο φως, από την υπόθεση δυσφήμησης με τον Johnny Depp. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν τον περασμένο μήνα και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του Variety, η 37χρονη Heard περιέγραφε τον συμπρωταγωνιστή της “μεθυσμένο” και τον κατηγορούσε ότι […] The post Amber Heard: Εκρηκτικές αποκαλύψεις για τον Jason Momoa – “Ήταν μεθυσμένος και αργούσε στα γυρίσματα” appeared first on InStyle.
11:46 12/10/2023

Ο Elon Musk μίλησε για την ερωτική ζωή με την Amber Heard και δημοσίευσε σπάνια #tbt φωτογραφία της

queen.gr
Ο Elon Musk έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Amber Heard. Η αδημοσίευτη φωτογραφία της ηθοποιού και οι δηλώσεις του αδερφού του.Περισσότερα...
22:17 14/09/2023

Elon Musk: Πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική σχέση του με την Amber Heard

instyle.gr
Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η πρώην σύντροφός του Amber Heard συνήθιζε να ντύνεται ως ο χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών Mercy από το “Overwatch” αφού πρώτα η αποκάλυψη έγινε στη νέα του βιογραφία. “Ντυνόταν σαν Mercy. Ήταν φοβερό” παραδέχθηκε ο Musk σε ανάρτησή του στο X, πρώην Twitter. Σε ένα άλλο tweet, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας μοιράστηκε […] The post Elon Musk: Πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική σχέση του με την Amber Heard appeared first on InStyle.
10:46 14/09/2023

Amber Heard: Η δημόσια εμφάνιση με πατερίτσες – Το ατύχημα στη Μαδρίτη

instyle.gr
Έναν άσχημο τραυματισμό είχε η Amber Heard, η οποία εθεάθη να επιστρέφει σπίτι της στηριζόμενη σε πατερίτσες. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Page Six, η ηθοποιός φαίνεται να χαμογελά και να απευθύνεται στους παπαράτσι που την περίμεναν έξω από τη σπίτι της, ενώ βγήκε με την αδελφή της, Whitney Henriquez, η οποία έσπρωχνε το […] The post Amber Heard: Η δημόσια εμφάνιση με πατερίτσες – Το ατύχημα στη Μαδρίτη appeared first on InStyle.
12:46 02/09/2023

Netflix: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ “Depp v. Heard”

instyle.gr
Δόθηκε στο φως της δημοσιότητας από το Netflix το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «Depp v. Heard». Αφορά στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Johnny Depp και της Amber Heard που έγινε τον περασμένο χρόνο φέρνοντας στην επιφάνεια σοκαριστικές λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή. Όπως αναφέρει η διάσημη πλατφόρμα, η μίνι σειρά των 3 επεισοδίων […] The post Netflix: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ “Depp v. Heard” appeared first on InStyle.
17:46 28/07/2023

Justin Theroux: Στο πλευρό του Johnny Depp – Το μπλουζάκι που το αποδεικνύει

instyle.gr
Ο Justin Theroux εκφράζει με ξεκάθαρο τρόπο ότι στη διαμάχη Johnny Depp–Amber Heard αυτός είναι Team Johnny. Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston εθεάθη στο Λονδίνο με ενδιαφέρουσε στλιστική επιλογή, καθώς το μπλουζάκι του είχε στάμπα τη φωτογραφία της Kate Moss κάτι που θεωρήθηκε εμφανής στήριξη του Theroux στον φημολογούμενο συμπρωταγωνιστή του στον “Σκαθαροζούμη 2.” […] The post Justin Theroux: Στο πλευρό του Johnny Depp – Το μπλουζάκι που το αποδεικνύει appeared first on InStyle.
10:46 16/06/2023

Amber Heard: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον διακανονισμό με τον Johnny Depp

Zougla
Η Amber Heard έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, βρίσκοντας χαρά και παρηγοριά στην Ισπανία, μακριά από το πολύβουο χάος του Hollywood...
00:00 16/06/2023

Amber Heard: Πλήρωσε το 1 εκατ. δολ. στον Johnny Depp μετά τη δικαστική διαμάχη τους

instyle.gr
Η Amber Heard κατέβαλε στον Johnny Depp το 1 εκατ. δολάρια που του χρωστούσε μετά την πικρή δικαστική τους διαμάχη, ενώ ο Χολιγουντιανός σταρ έχει δεσμευθεί να μοιράσει το ποσό σε πέντε μέρη και να τα δώσει στους αγαπημένους του φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Ο Depp και η πρώην σύζυγός του διευθέτησαν τελικά τις διεκδικήσεις τους ο […] The post Amber Heard: Πλήρωσε το 1 εκατ. δολ. στον Johnny Depp μετά τη δικαστική διαμάχη τους appeared first on InStyle.
18:46 13/06/2023

Amber Heard: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά μετά τη δικαστική ήττα από τον Johnny Depp

instyle.gr
Η Amber Heard είναι έτοιμη να επιστρέψει στο κόκκινο χαλί. Kαθώς προετοιμάζεται και για την κινηματογραφική της επιστροφή, η ηθοποιός αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμφανιστεί στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ταορμίνα, στη Σικελία, στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με το Deadline, η Heard θα βρίσκεται εκεί για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “In The […] The post Amber Heard: Επιστροφή στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά μετά τη δικαστική ήττα από τον Johnny Depp appeared first on InStyle.
10:46 13/06/2023

Johnny Depp: Η δικηγόρος του μιλά για τη δικαστική νίκη του κατά της Amber Heard έναν χρόνο μετά

instyle.gr
H Camille Vasquez αναδείχθηκε σε σταρ μετά τη δικαστική νίκη κατά της Amber Heard εκπροσωπώντας τον Johnny Depp στη δίκη για δυσφήμηση πριν από έναν χρόνο. Τώρα, σε νέα της συνέντευξη, η Vasquez λέει στο People ότι έχει διατηρήσει επαφή με τον Johnny Depp και τα μέλη της νομικής ομάδας ανταλλάσσουν συχνά μηνύματα με τον […] The post Johnny Depp: Η δικηγόρος του μιλά για τη δικαστική νίκη του κατά της Amber Heard έναν χρόνο μετά appeared first on InStyle.
20:46 02/06/2023

H Amber Heard λέει πως η ζωή προχωράει και όλα δείχνουν πως θα μείνει μόνιμα στην Ισπανία

queen.gr
Λίγους μήνες μετά την πολύκροτη δίκη Heard-Depp η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα και μεγαλώσει την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στην Ισπανία.Περισσότερα...
19:04 23/05/2023

Amber Heard: Οι πρώτες δηλώσεις για τη ζωή της στην Ισπανία – “Προχωρώ, έτσι είναι τα πράγματα”

instyle.gr
Η Amber Heard έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, την οποία και έχασε. Η ηθοποιός επέλεξε να μετεγκατασταθεί στην Ισπανία αφήνοντας πίσω της το Χόλιγουντ. Κι ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχε νοικιάσει σπίτι στη Μαγιόρκα όπου έκανε διακοπές, φαίνεται πως αποφάσισε να ζήσει μόνιμα […] The post Amber Heard: Οι πρώτες δηλώσεις για τη ζωή της στην Ισπανία – “Προχωρώ, έτσι είναι τα πράγματα” appeared first on InStyle.
22:00 22/05/2023

O Johnny Depp αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών – Βίντεο

govastileto.gr
Το 67ο Φεστιβάλ των Καννών είναι γεγονός και η άφιξη του Johnny Depp στο κόκκινο χαλί, έχει ήδη επισκιάσει τον σκοπό της μεγάλης εκδήλωσης. Μετά από 5 χρόνια απουσίας και μία μεγάλη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, ο Χολιγουντιανός σταρ έκανε την εμφάνισή του στο Palais des Festival, συνοδευόμενος από τους […]
23:04 17/05/2023

Η μεγάλη επιστροφή του Johnny Depp στις Κάννες, τα δάκρυα και η αντίδραση των fans της Amber Heard

queen.gr
Η επιστροφή του Depp, τα δάκρυα του Johnny και το hastag #CannesYouNot.Περισσότερα...
17:04 17/05/2023

Η επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο κόκκινο χαλί μετά την πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ – Θερμή η υποδοχή του

Newsbeast.gr
Εξαιρετικά θερμή υποδοχή επιφύλαξε το κοινό στον διάσημο ηθοποιό Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στην πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» κατά την έναρξη του φεστιβάλ των Καννών. Είναι η επιστροφή του Χολιγουντιανού σταρ στο κόκκινο χαλί μετά την πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγο του Αμπερ Χερντ (Amber Heard). Ο Ντεπ ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος καθώς το κοινό ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο επτάλεπτο χειροκρότημα για την ερμηνεία του ως βασιλιάς Λουδοβίκος XV. «Θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τον αγαπημένο μου, με τον παραγωγό μου, με τη Le Pacte», δήλωσε η σκηνοθέτις και πρωταγωνίστρια της ταινίας Μαϊγουέν Λε Μπεσκό. «Ήταν μια παραγωγή που ήταν δύσκολο να χρηματοδοτηθεί… και θέλω να μοιραστώ
10:28 17/05/2023

Johnny Depp: Υπέγραψε νέα συμφωνία με τον Dior και έσπασαν ρεκόρ

instyle.gr
Το όνομα του Johnny Depp έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα τελευταία πέντε χρόνια, αφού το άσχημο διαζύγιό του από την Amber Heard οδήγησε σε μία αγωγή δυσφήμησης και μια σκληρή δικαστική μάχη όπου διατυπώθηκαν σοκαριστικοί ισχυρισμοί μεταξύ των δυο τους. Παρά το γεγονός ότι οι εταιρείες έσπασαν τα συμβόλαια με τον Depp μετά […] The post Johnny Depp: Υπέγραψε νέα συμφωνία με τον Dior και έσπασαν ρεκόρ appeared first on InStyle.
11:18 14/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load