#Giorgio Armani

To μήνυμα του Armani για τον θάνατο του Roberto Cavalli

instyle.gr
Βαρύ πένθος στον κόσμο της μόδας μετά τον θάνατο του σπουδαίου σχεδιαστή Roberto Cavalli. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Giorgio Armani εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα όπου εκφράζει τη θλίψη του. “Δεν μπορώ να φανταστώ ένα όραμα για τη μόδα πιο αντίθετο από το δικό μου από αυτό του Roberto Cavalli, όμως […] The post To μήνυμα του Armani για τον θάνατο του Roberto Cavalli appeared first on InStyle.
23:46 12/04/2024

Οίκος Giorgio Armani: Υπό δικαστική διαχείριση για εκμετάλλευση εργαζόμενων

sofokleousin.gr
Οίκος Giorgio Armani: Υπό δικαστική διαχείριση για εκμετάλλευση εργαζόμενωνekomninou Παρ., 05/04/2024 - 19:16
19:28 05/04/2024

Μωβ smokey eyes και φούξια χείλη κυριάρχησαν στο show του Giorgio Armani Privé

queen.gr
Το μωβ είναι το χρώμα που συμβολίζει το μυστήριο και την δημιουργικότητα, ενώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κυριαρχία.Περισσότερα...
11:17 24/01/2024

Κέιτ Μπλάνσετ – Ζιλιέτ Μπινός: Ποιον οίκο επέλεξαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

okmag.gr
Ο Giorgio Armani έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου την Κυριακή με ένα εντυπωσιακό σόου και μια πρώτη σειρά με εκλεκτούς καλεσμένους όπως η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ζιλιέτ Μπινός. Η γυναικεία συλλογή του οίκου μόδας για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 κέρδισε τον κόσμο της μόδας. Η Κέιτ Μπλάνσετ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με λευκό […] The post Κέιτ Μπλάνσετ – Ζιλιέτ Μπινός: Ποιον οίκο επέλεξαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου appeared first on OK! Magazine.
13:58 25/09/2023

Giorgio Armani: Παρουσίασε την Privé συλλογή του στο Φεστιβάλ Βενετίας

okmag.gr
To βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του 80ού κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας, o 89χρονος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani παρουσίασε την Privé συλλογή του στο κτίριο του 16ου αιώνα Tese delle Nappe. Στο τέλος του fashion show ο ίδιος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ενώ ακολούθησε cocktail party στο 65 μέτρων κότερό του «Main». Στη […] The post Giorgio Armani: Παρουσίασε την Privé συλλογή του στο Φεστιβάλ Βενετίας appeared first on OK! Magazine.
20:58 08/09/2023

Η νέα αυτοβιογραφία του Giorgio Armani – Eνα μανιφέστο του διαχρονικού στιλ

ProtoThema.gr
Το αποτύπωμα του μεγάλου Ιταλού σχεδιαστή στην ιστορία του στυλ
10:00 03/07/2023

Οι νέες δημιουργίες του Giorgio Armani στην Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο

eretikos.gr
Η συλλογή ονομάστηκε Cipria όπως η πούδρα από το μακιγιάζ του οίκου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
12:10 28/02/2023

Ο Giorgio Armani σχεδιάζει το εσωτερικό superyacht

sofokleousin.gr
Ο Giorgio Armani σχεδιάζει το εσωτερικό superyachtaniaka Mon, 27/02/2023 - 19:30
19:32 27/02/2023

Admiral Armani: Ένα superyacht 72 μέτρων από την International Yacht Company (IYC) και τον Giorgio Armani

Gazzetta
ο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ναυπηγείου της Admiral στην Ιταλία, η International Yacht Company (IYC.com), μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες yachting παγκοσμίως, πραγματοποίησε ένα λαμπερό event για την παρουσίαση του Admiral Armani, ενός superyacht 72 μέτρων, σχεδιασμένο από τον διεθνούς φήμης, σχεδιαστή μόδας Giorgio Armani.
17:30 17/02/2023

Armani Privé Spring 2023 Couture: Βενετσιάνικα παλάτια, 77 looks και μια συλλογή που δίχασε

monopoli.gr
Ο 88χρονος σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani παρουσίασε την Couture συλλογή του και οι εντυπώσεις ήταν ανάμικτες.
16:02 26/01/2023

Giorgio Armani: Όταν το θεατρικό κοστούμι συνάντησε την αριστεία της Υψηλής Ραπτικής, το ΙnStyle Greece ήταν εκεί – Βίντεο

instyle.gr
Ο ιταλικός οίκος μόδας Giorgio Armani παρουσίασε την συλλογή Υψηλής Ραπτικής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 μπροστά σε μια ομάδα διάσημων καλεσμένων που βρέθηκαν στην front row, συμπεριλαμβανομένης της Michelle Yeoh του και του Baz Luhrmann. To InStyle Greece και η Ada Hλιοπούλου βρέθηκε στο show και κατέγραψε τα highlights. Όπως συνηθίζει ο Armani, το runway ήταν μεγάλο […] The post Giorgio Armani: Όταν το θεατρικό κοστούμι συνάντησε την αριστεία της Υψηλής Ραπτικής, το ΙnStyle Greece ήταν εκεί – Βίντεο appeared first on InStyle.
13:06 26/01/2023

Οι αρλεκίνοι ήταν έμπνευση για την Couture συλλογή του οίκου Armani

tlife.gr
Ο Giorgio Armani είναι από τους λίγους σχεδιαστές που εμπνέεται από μία ιδέα και την παρουσιάζει To άρθρο Οι αρλεκίνοι ήταν έμπνευση για την Couture συλλογή του οίκου Armani δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:28 25/01/2023

Η Agyness Deyn ήταν το τελευταίο supermodel και it-girl πριν την επέλαση του Instagram αλλά ακόμα εμπνέει

instyle.gr
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το χαρακτηριστικό pixie της, τόσο μπλιτσαρισμένο που ήταν -οριακά λευκό; Τα ατελείωτα πόδια της και το αγγελικό της πρόσωπο που ακόμα κι όταν φορούσε τα πιο εξεζητημένα grunge ρούχα έμοιαζε γλυκιά. Το κορίτσι της καμπάνιας του αρώματος The Beat της Burberry, πρόσωπο επίσης του Giorgio Armani (είχε κάνει ένα σωρό καμπάνιες […] The post Η Agyness Deyn ήταν το τελευταίο supermodel και it-girl πριν την επέλαση του Instagram αλλά ακόμα εμπνέει appeared first on InStyle.
14:30 23/12/2022

Βίκυ Κουλιανού: Η συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη στο λεωφορείο και η απρόσμενη ερώτηση του Giorgio Armani

okmag.gr
Η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για τον Μιχάλη Ασλάνη αλλά και τον Giorgio Armani στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!. Το διεθνούς φήμης μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στις πασαρέλες. Είναι αλήθεια ότι η καριέρα σου ως μοντέλου ξεκίνησε εντελώς τυχαία μέσα σε ένα λεωφορείο, όταν σε ανακάλυψε ο Μιχάλης […] The post Βίκυ Κουλιανού: Η συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη στο λεωφορείο και η απρόσμενη ερώτηση του Giorgio Armani appeared first on OK.
08:46 29/11/2022

Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το μοντέλο που έκανε γυμναστική σε πρωινή εκπομπή το 2000

happytv.gr
Είναι γεννημένος το 1976. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 άρχισε η καριέρα του στο μόντελινγκ. Έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με τον Giorgio Armani. Ποιος είναι; Τηλεοπτικά μπορεί να τον είδαμε ως παρουσιαστή το 2002 με την εκπομπή «Καλώς τους το Καλοκαίρι!» όμως 2 χρόνια πριν είχε εμφανιστεί και […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το μοντέλο που έκανε γυμναστική σε πρωινή εκπομπή το 2000
10:46 12/10/2022

Giorgio Armani: «Πρέπει να ξεχάσω πως είμαι 88 χρόνων, αλλιώς τελείωσε»

okmag.gr
Ο Giorgio Armani δεν είναι μόνο ένας θρύλος της μόδας. Είναι ένας βαθιά ευαισθητοποιημένος καλλιτέχνης, ένας δημιουργός που αφουγκράζεται τα μηνύματα της κοινωνίας. Η νέα του εξομολόγηση στον Τιμ Μπλανκς του businessoffashion.com είναι ενδεικτική του ήθους και της καλλιτεχνικής του καλλιέργειας. Μεταξύ σοβαρού και αστείου δεν διστάζει να δηλώσει: «Πρέπει να ξεχάσω πως είμαι 88 […] The post Giorgio Armani: «Πρέπει να ξεχάσω πως είμαι 88 χρόνων, αλλιώς τελείωσε» appeared first on OK.
16:32 10/10/2022

MFW: Οι “Χίλιες και μία νύχτες” του Giorgio Armani

instyle.gr
«Λίγα χρόνια πριν, θεωρούνταν εκτός τόπου το να φοράς outfits με λάμψεις κατά τη διάρκεια της μέρας, τώρα όμως είναι αποδεκτό. Το σημαντικό είναι να τις φοράς σωστά». Αυτό σχολίασε ο Ιταλός σχεδιαστής ύστερα από την επίδειξη μόδας στο Μιλάνο. Με έμπνευση λοιπόν, από την Ανατολή και το παραμύθι του Αλαντίν, ο Giorgio Armani παρουσίασε […] The post MFW: Οι “Χίλιες και μία νύχτες” του Giorgio Armani appeared first on InStyle.
09:30 26/09/2022

Ιταλία: Πυρκαγιά στο μικρό νησί Παντελερία – Ο Τζόρτζιο Αρμάνι χρειάστηκε να απομακρυνθεί από τη βίλα του

Newsbeast.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε αργά χθες το απόγευμα (17/8) στο μικρό νησί Παντελερία (νότια της Σικελίας), με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την εσπευσμένη απομάκρυνση κατοίκων από τα σπίτια τους και τουριστών από ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν πολλαπλές εστίες, γεγονός που γεννά υποψίες ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμών. Πολλές κατοικίες δόθηκε εντολή να εκκενωθούν, καθώς πλησίαζαν επικίνδυνα τα πύρινα μέτωπα. Μεταξύ άλλων, απομακρύνθηκαν από τις βίλες τους διασημότητες όπως ο σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι και ο πρώην ποδοσφαιριστής Μάρκο Ταρντέλι. Ο σχεδιαστής φιλοξενούσε μερικούς φίλους όταν κλήθηκε να βγει βιαστικά από το σπίτι του, με ένα SUV, για να φτάσει στην ακ
01:42 18/08/2022

Μέσα στην παραδεισένια εξοχική κατοικία του Giorgio Armani στην Παντελερία

govastileto.gr
Ο διάσημος σχεδιαστής Giorgio Armani επέλεξε τη φυσική και ακατέργαστη ομορφιά της Παντελερίας για να δημιουργήσει ένα πολυτελές ησυχαστήριο για τον ίδιο...
17:04 17/08/2022

Deal Καρακικέ με την JUST CAVALLI

trikalavoice.gr
Νέα συμφωνία με κορυφαίο οίκο μόδας πέτυχε ο Λεωνίδας Καρακικές και τον φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα και μετά το deal με την Giorgio Armani προ ημερών έδωσε τα χέρια και εξασφάλισε τη συνεργασία με την JUST CAVALLI. Το deal μάλιστα είναι σε ισχύ από χθες, ενώ οι πρώτες παραλαβές για το KARAKIKES SHOPPING CENTER […]
07:50 10/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load