#Χάρης Χριστόπουλος

Άκης Πετρετζίκης - Χάρης Χριστόπουλος: Έντυσαν τους γιους τους τσολιάδες για την 25η Μαρτίου

mothersblog.gr
Οι δύο μπαμπάδες όλο καμάρι δημοσίευσαν φωτογραφία των γιων τους με τη στολή του τσολιά στο Instagram.Περισσότερα...
10:37 26/03/2024

Χάρης Χριστόπουλος για Αννίτα Μπραντ: «Με ζηλεύει, μου είπε ότι μου έδωσε λίγο διαφορετικά την τσίχλα η περιπτερού»

tlife.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος για Αννίτα Μπραντ: «Με ζηλεύει, μου είπε ότι μου έδωσε λίγο διαφορετικά την τσίχλα η περιπτερού» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 13/03/2024

Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρότερο γιο του – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει ο Χάρης Χριστόπουλος από την ημέρα που έγινε πατέρας για πρώτη φορά To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρότερο γιο του – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/01/2024

Ανίτα Μπραντ: Η παραμυθένια φωτογραφία των γιων της

queen.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έχουν πάνω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους.Περισσότερα...
20:17 27/12/2023

Anita Brand: Δημοσίευσε βίντεο από την εγκυμοσύνη της – Συγκινημένη στην αγκαλιά του Χάρη Χριστόπουλου

govastileto.gr
Η Anita Brand με αφορμή τα γενέθλιά της ανέβασε στον προσωπικό της λογααριασμό στο Instagram ένα βίντεο το οποίο μοιράζεται για πρώτη φορά από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η γνωστή make up artist και ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από λίγους μήνες απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, κρατώντας μακριά από τα media την είδηση […]
19:00 07/12/2023

Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτες με ποδήλατο με τους δυο γιους του στην Αθήνα – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος αποτελεί έναν άκρως αφοσιωμένο και τρυφερό μπαμπά για τα δυο του αγόρια, που To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτες με ποδήλατο με τους δυο γιους του στην Αθήνα – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 29/11/2023

Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Αυτό είναι το όνομα του δεύτερου γιου τους – “Στα 5 με 6 η βάπτιση”

instyle.gr
O Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον περασμένο Μάρτιο. Μήνες μετά το ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος τους. Επίσης, μίλησε και για τη βάπτισή του, που σίγουρα αργεί ακόμη. “Φυσικά και έχουμε σκεφτεί όνομα. Έχουμε δώσει ονόματα. Ο junior είναι ο Νικόλας μας. Είναι το […] The post Χάρης Χριστόπουλος-Ανίτα Μπραντ: Αυτό είναι το όνομα του δεύτερου γιου τους – “Στα 5 με 6 η βάπτιση” appeared first on InStyle.
15:46 22/11/2023

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα, φεύγουν μαξιλάρια, ανεβαίνουν οι τόνοι»

tlife.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή «The Break» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 5/11 η Ανίτα Μπραντ και ο To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπράντ: «Τσακωνόμαστε 47 φορές τη μέρα, φεύγουν μαξιλάρια, ανεβαίνουν οι τόνοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 06/11/2023

Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με το ποδήλατο παρέα με τους γιους του

okmag.gr
Τον γνωστό φωτογράφο κατέγραψε ο φακός του ΟΚ! την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στα Πετράλωνα, σε μία από τις καθιερωμένες βόλτες του με ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος είχε παρέα του, καθισμένους σε ειδικά προσαρμοσμένα καθίσματα, τους δύο γιους του, τον 3 ετών Χρήστο και τον 7 μηνών Νικόλα, που […] The post Χάρης Χριστόπουλος: Βόλτα με το ποδήλατο παρέα με τους γιους του appeared first on OK! Magazine.
07:58 02/11/2023

Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι «Daddy Cool» και έχει τις ωραιότερες φωτογραφίες με τους γιους του

queen.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ένας από τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της εγχώριας showbiz. To φωτογραφικό άλμπουμ με τους γιους του και η αποκάλυψη της Anita Brand για την ανατροφή των παιδιών.Περισσότερα...
23:09 13/10/2023

Ανίτα Μπραντ: Φωτογραφίες με τον τριών ετών γιο της, Χρήστο

govastileto.gr
Το νέο μέλος στην οικογένειά τους υποδέχτηκαν πριν από λίγους μήνες, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ. Η γνωστή make up artist έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, κρατώντας τις λεπτομέρειες της εγκυμοσύνης της μακριά από τα media. «Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό […]
22:00 18/09/2023

Ανίτα Μπραντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τους γιους της – «Μου φαίνονται όλα λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα»

tlife.gr
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας απολαμβάνουν εδώ και λίγους μήνες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, καθώς To άρθρο Ανίτα Μπραντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τους γιους της – «Μου φαίνονται όλα λες και περνάνε σε 2 δευτερόλεπτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 30/07/2023

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου τους

okmag.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι που πριν από λίγο καιρό απέκτησε τον δεύτερο γιο του, γιόρτασε αυτές τις μέρες τα γενέθλια του πρωτότοκου με ένα πάρτι υπερπαραγωγή. Ο μικρός Χρήστος που έκλεισε τα τρία του χρόνια αγαπά πολύ τα φορτηγά και έτσι όλο […] The post Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του γιου τους appeared first on OK! Magazine.
08:58 29/07/2023

Χάρης Χριστόπουλος: Το τρυφερό σχόλιο σε φωτογραφία της σύζύγου του με τα παιδιά τους

mothersblog.gr
Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους δύο γιους της και ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε το πιο όμορφο σχόλιο.Περισσότερα...
15:37 28/07/2023

Anita Brand: Ποζάρει αγκαλιά με τους δυο γιους της!

govastileto.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και πριν μερικούς μήνες υποδέχτηκαν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι 2,5 ετών σήμερα. Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand αποφάσισαν να κρατήσουν την […]
20:00 27/07/2023

O Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε: «Έχω πάρει πάνω από 40.000 ευρώ για μία φωτογράφιση»

govastileto.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως κάποτε είχε πάρει πάνω από 40.000 ευρώ για μία φωτογράφιση. «Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του […]
19:00 29/06/2023

Χάρης Χριστόπουλος: Δάκρυσε για τα παιδιά του – “Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου”

instyle.gr
Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”. Ο γνωστός φωτογράφος δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του. “Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς […] The post Χάρης Χριστόπουλος: Δάκρυσε για τα παιδιά του – “Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου” appeared first on InStyle.
15:46 01/06/2023

Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «Όλες τις αλλαγές στο σώμα τις μετά τις γέννες, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο»

tlife.gr
Μόλις 40 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, η Ανίτα Μπράντ και ο Χάρης To άρθρο Χάρης Χριστόπουλος για Ανίτα Μπραντ: «Όλες τις αλλαγές στο σώμα τις μετά τις γέννες, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:44 25/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load