#Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

Βασιλιάς Ληρ, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινόυ στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

monopoli.gr
Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια στις συνεργασίες του με το Στάθη Λιβαθινό, παρουσιάζοντας, τη νέα σεζόν, το κορυφαίο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, «Βασιλιάς Ληρ».
18:53 13/09/2023

«Ταξίδι μεγάλης ημέρας μέσα στη νύχτα»

naftemporiki.gr
Μετά την περυσινή πολύ επιτυχή νέα συνεργασία του Δημήτρη Καραντζά με τη Μπέττυ Αρβανίτη και το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, το αριστούργημα του Ευγένιου Ο’ Νηλ «Ταξίδι μεγάλης ημέρας μέσα στη νύχτα» ανεβαίνει και πάλι στο ιστορικό θέατρο της Κυψέλης, στις 3 Νοεμβρίου.
08:02 31/10/2022

«Το ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» του Ευγένιου Ο’ Νηλ με την Μπέτυ Αρβανίτη στο Θέατρο Κεφαλληνίας

in.gr
Μετά την περυσινή επιτυχή συνεργασία του Δημήτρη Καραντζά με τη Μπέττυ Αρβανίτη και το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, το σπουδαίο θεατρικό έργο ανεβαίνει και πάλι στο ιστορικό θέατρο της Κυψέλης, στις 3 Νοεμβρίου.
13:36 09/10/2022

Το «Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα» ξεκίνησε στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

naftemporiki.gr
Το αυτοβιογραφικό αριστούργημα του Ευγένιου Ο’ Νηλ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά ανεβαίνει στις 9 Μαρτίου.
09:46 11/03/2022

Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

monopoli.gr
Ο Δημήτρης Καραντζάς επιστρέφει στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας και σκηνοθετεί ένα από τα κορυφαία έργα της αμερικανικής δραματουργίας σε απόδοση Νίκου Γκάτσου.
09:42 08/02/2022

Αυλαία για την παράσταση «Φθινόπωρο Χειμώνας» Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας

monopoli.gr
Το συναρπαστικό έργο του βραβευμένου Σουηδού συγγραφέα Λαρς Νορέν, «Φθινόπωρο Χειμώνας», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, ολοκλήρωσε τον κύκλο παραστάσεων στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας.
16:20 03/01/2022

Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας – Σήμερα “H κυρία από τη θάλασσα”

Newsit
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει στο κοινό μερικές σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Στην ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας – Σήμερα “H κυρία από τη θάλασσα” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
01:30 06/04/2020

Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας

Newsit
Το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας παρουσιάζει στο κοινό μερικές σπουδαίες παραστάσεις της μακρόχρονης διαδρομής του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του. Στην τόσο δύσκολη συνθήκη που ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Δείτε online παραστάσεις από το Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .
07:03 05/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load