#Έβερτον

Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsit
Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι με την Έβερτον και έχασε νέους πολύτιμους βαθμούς στη “μάχη” για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Premier League της Αγγλίας. Με δύο γκολ από τον Μπρέθγουειτ και τον Κλάβερτ – Λεβίν, ένα σε κάθε ημίχρονο, η Έβερτον πήρε μία σπουδαία νίκη γοήτρου, αλλά και για τη βαθμολογία ... Περισσότερα To άρθρο Premier League: Ήττα σοκ για τη Λίβερπουλ, «τεσσάρα» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
01:01 25/04/2024

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Ονείρωξη για τα "ζαχαρωτά", στερούν το πρωτάθλημα από τη συντοπίτισσα

Παραπολιτικά
Η Έβερτον νίκησε τη Λίβερπουλ στο "Γκούντισον Παρκ", σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Premier League και της αφαίρεσε πολλές πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου
01:01 25/04/2024

Premier League: Αυτοκτόνησε η Λιβερπουλ, ηττήθηκε με 2-0 από την Έβερτον και τέθηκε εκτός τίτλου

ProtoThema.gr
Τα ζαχαρωτα θριάμβευσαν στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μετά από 14 χρόνια, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και άφησαν τους Reds στο -3 από την κορυφή της Premier League
01:00 25/04/2024

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)

fosonline.gr
Η Έβερτον νίκησε την Λίβερπουλ με 2-0 και της στέρησε κι άλλες πιθανότητες για τον τίτλο.
00:48 25/04/2024

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

pressaris.gr
Η Έβερτον θριάμβευσε με 2-0 στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα της Λίβερπουλ για κατάκτηση του τίτλου! Έβαψε μπλε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής και… τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τίτλο η Έβερτον! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρουσιάστηκε […] The post H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά! appeared first on pressaris.gr.
00:10 25/04/2024

Έβερτον - Λίβερπουλ 2-0: Μπαίνει... φρένο στα όνειρα τίτλου

Gazzetta
Η Έβερτον... σόκαρε τη Λίβερπουλ, επικράτησε 2-0 και άφησε τους Reds στο -3 από την κορυφή της Premier League, ενώ έχει και δυο ματς περισσότερα από τη Σίτι.
00:02 25/04/2024

LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ

in.gr
LIVE: Έβερτον – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Λίβερπουλ για την 29η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
22:03 24/04/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στα χέρια της τα ηχητικά του VAR από το ματς με την Έβερτον 

Gazzetta
Στην κατοχή της Νότιγχαμ Φόρεστ θα περάσει το ηχητικό υλικό για το VAR στον αγώνα με την Έβερτον, με τους Reds να έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την κρίση των διαιτητών.
20:02 23/04/2024

Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports

paraskhnio.gr
Καταιγισμός ντέρμπι σε Ελλάδα και Ευρώπη και περισσότεροι από 60 LIVE συναρπαστικοί αγώνες έρχονται αυτή την εβδομάδα στο «γήπεδο» του Novasports! Με Άρης – Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για τα Playoffs της Stoiximan Super League, με Άρσεναλ -Τσέλσι, Έβερτον – Λίβερπουλ, Τότεναμ – Άρσεναλ για την Premier League, με τις ρεβάνς των ημιτελικών του Το άρθρο Περισσότερους από 60 LIVE συναρπαστικούς αγώνες από 23 έως 29 Απριλίου θα απολαύσουν οι συνδρομητές στο Novasports εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:31 23/04/2024

Απάντησε στη Νότιγχαμ για τη διαιτησία η Premier League

thessports.gr
Το απόγευμα της Κυριακής, η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Έβερτον, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η Νότιγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Άντονι Τέιλορ, αλλά και στον […]
22:53 22/04/2024

Premier League: “Δεν είναι ποτέ πρέπον να αμφισβητείς με ακατάλληλο τρόπο την ακεραιότητα των αξιωματούχων του αγώνων”

aek1924.gr
Η δημοσιοποίηση έντονων παραπόνων από πλευράς Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον έφερε την αντίδραση της Premier League, η οποία τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως είναι λανθασμένη στάση να αμφισβητείται η ακεραιότητα των αξιωματούχων ενός αγώνα. Το ντέρμπι… επιβίωσης για την παραμονή στην Premier League, μεταξύ της Έβερτον και της Νότιγχαμ, βρήκε τους μπλε του […] The post Premier League: “Δεν είναι ποτέ πρέπον να αμφισβητείς με ακατάλληλο τρόπο την ακεραιότητα των αξιωματούχων του αγώνων” appeared first on AEK1924.gr.
22:37 22/04/2024

Premier League για Νότιγχαμ: «Δεν είναι αποδεκτό να αμφισβητούνται οι διαιτητές»

fosonline.gr
Η Premier League απάντησε στις κατηγορίες της Νότιγχαμ Φόρεστ για το παιχνίδι με την Έβερτον.
20:50 22/04/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αίτημα για δημοσιοποίηση των ηχητικών του VAR από το ματς κόντρα στην Έβερτον

Gazzetta
Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ακόμα «βράζουν» με τη διαιτησία στο παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον και ζήτησαν οι συνομιλίες του VAR με τον ρέφερι Άντονι Τέιλορ να βγουν στο «φως».
19:01 22/04/2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

in.gr
Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.
18:01 22/04/2024

Επίθεση μεγάλης αγγλικής εφημερίδας στη Νότιγχαμ

thessports.gr
Με άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» επιτίθεται με σκληρά λόγια στη Νότιγχαμ Φόρεστ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με την Έβερτον. Για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Έβερτον νίκησε με 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ντέρμπι της παραμονής και έκανε σημαντικό βήμα για […]
12:54 22/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας - Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Νέβιλ κατά Νότιγχαμ: «Σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας - Να παραιτηθεί ο Κλάτενμπεργκ» 22/04/2024 Την έντονη ενόχλησή του για το σκληρό ύφος της ανακοίνωσης της Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ, καλώντας μάλιστα τον σύμβουλο της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη σε θέματα διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να παραιτηθεί. «Ειλικρινά, είναι σαν ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας αυτή η ανακοίνωση. Τι διάολο έχουν στο μυαλό τους; Πιστεύω πως πολλοί νιώθουν συμπάθεια απέναντι στη Νότιγχαμ για κάποιες αποφάσεις που είχαν εναντίον τους φέτος, αλλά αντέδρασαν σαν κακομαθημένο παιδί. Είναι ντροπή! Οι υπόνοιες πως αδικήθηκαν
11:47 22/04/2024

Η Έβερτον πήρε το ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

filathlos.gr
Η Έβερτον πήρε το ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ 21/04/2024 «Ο θάνατος σου, η ζωή μου» λέει το γνωστό ρητό, το οποίο βρήκε απόλυτη εφαρμογή στη «μάχη» σωτηρίας του «Γκούντισον Παρκ» ανάμεσα σε Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές του Σον Ντάις κατάφεραν να λυγίσουν με 2-0 την αντίπαλό τους και να ξεφύγουν στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έμειναν οριακά πάνω από την επιφάνεια με έναν βαθμό διαφορά  από τη Λούτον. Τον δρόμο για το... εξάποντο άνοιξε ο Γκέιγ στο 29΄, ο οποίος με όμορφο μακρινό σουτ βρήκε τη γωνία της εστίας και άνοιξε το σκορ. Λίγο πριν από το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ζήτη
17:46 21/04/2024

Τρομερή ένταση Ποτσετίνο με δημοσιογράφο: «Τα έκανες σκ@τ@» (vid)

aek1924.gr
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέλεξε να αποχωρήσει πρόωρα από τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Τσέλσι με την Έβερτον, γεγονός που οδήγησε σε έντονη λογομαχία με παρευρισκόμενο δημοσιογράφο, ο οποίος μάλιστα του τα… έχωσε για την κίνηση του Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είδε την ομάδα του να συντρίβει την Έβερτον με 6-0, με αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή του […] The post Τρομερή ένταση Ποτσετίνο με δημοσιογράφο: «Τα έκανες σκ@τ@» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
12:37 17/04/2024

Έβερτον: Κατέθεσε έφεση για την αφαίρεση δυο βαθμών

Gazzetta
Η Έβερτον προχώρησε σε έφεση για την πρόσφατη αφαίρεση δυο βαθμών που της επιβλήθηκε και θα εκδικαστεί στις επόμενες εβδομάδες.
17:00 15/04/2024

Έβερτον: Νέα αφαίρεση βαθμών, μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού

pressaris.gr
Εξοντωτική προς την Έβερτον η Premier League, καθώς η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος προχώρησε σε νέα αφαίρεση δύο βαθμών κατά των «ζαχαρωτών»! Δεν σταματάει τις τιμωρίες η Premier League με την Έβερτον να έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη ποινή αφαίρεσης βαθμών. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα και το «Athletic» η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού […] The post Έβερτον: Νέα αφαίρεση βαθμών, μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού appeared first on pressaris.gr.
19:09 08/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load