#Μαρί Κωνσταντάτου

Μαρί Κωνσταντάτου: Η rock glam εμφάνιση στην Αθήνα με κολάν και σιθρού τοπ

thetoc.gr
Η διαφορετική εμφάνιση της 53χρονης - Η Μαρί Κωνσταντάτου με δερμάτινο κολάν, σιθρού τοπ και ιδιαίτερο πανωφόρι.
16:11 22/04/2024

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Η κοινή βραδινή έξοδος όπου έγινε η αποκάλυψη του γάμου τους – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε η Μαρί Κωνσταντάτου το βράδυ της Τετάρτης 10/4, σε δηλώσεις To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Η κοινή βραδινή έξοδος όπου έγινε η αποκάλυψη του γάμου τους – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 11/04/2024

Μαρί Κωνσταντάτου: Αποκάλυψε τον κρυφό της γάμο με τον Γιάννη Κεντ και άφησε άναυδους τους δημοσιογράφους

zappit.gr
Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν χθες στο Παλλάς, καθώς η Μαρί Κωνσταντάτου, εντελώς ξαφνικά, τους αποκάλυψε πως […] The post Μαρί Κωνσταντάτου: Αποκάλυψε τον κρυφό της γάμο με τον Γιάννη Κεντ και άφησε άναυδους τους δημοσιογράφους appeared first on Zappit.
09:00 11/04/2024

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ παντρεύτηκαν κρυφά με πολιτικό γάμο!

govastileto.gr
Η Μαρί Κωνσταντάτου το βράδυ της Τετάρτης 10/4 έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ. Σε δηλώσεις που έκανε η πρώην παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην σύζυγος του αείμνηστου, Μίνωα Κυριακού στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως παντρεύτηκε με τον παραγωγό, με πολιτικό γάμο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω […]
09:00 11/04/2024

Πανάκριβη η μπλούζα: Όλο το Παλλάς μιλούσε για την Μαρί Κωνσταντάτου με το σύνολο Dior και τα πανάκριβα κοσμήματα

Newside.gr
Η Μαρί Κωνσταντάτου πραγματοποίησε μία νέα εμφάνιση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, ο οποίος είναι θεατρικός παραγωγός, Γιάννης Κεντ. Το ζευγάρι παραβρέθηκε στο θέατρο Παλλάς για να παρακολουθήσει την προβολή του ντοκιμαντέρ «150 Χρόνια Μεγάλη Βρετανία: Η ιστορία μέσα στην Ιστορία». Για τη βραδινή της έξοδο, η πλέον 53χρονη Κωνσταντάτου επέλεξε ένα ιδιαίτερα κομψό σύνολο [...] Το άρθρο Πανάκριβη η μπλούζα: Όλο το Παλλάς μιλούσε για την Μαρί Κωνσταντάτου με το σύνολο Dior και τα πανάκριβα κοσμήματα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
21:00 10/04/2024

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κέντ: Βραδινή έξοδος με την κόρη του επιχειρηματία!

okmag.gr
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό» βρέθηκαν η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κέντ. Το ζευγάρι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις αλλά στηρίζουν πάντα το θέατρο. Το βράδυ της Δευτέρας τους συνόδευσε στο θέατρο Παλλάς η κόρη του επιχειρηματία, Ελίνα Κέντ. Το ζευγάρι είχε επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στη σχέση του. Ωστόσο, […] The post Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κέντ: Βραδινή έξοδος με την κόρη του επιχειρηματία! appeared first on OK! Magazine.
11:08 24/01/2023

Μαρί Κωνσταντάτου: Μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Κέντ στην πρεμιέρα της παιδικής της παράστασης

govastileto.gr
  Η θρυλική παιδική παράσταση «Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης», σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Κυριακής 20/11 στο...
15:24 21/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: Με total pink στο θέατρο - Το girly look της 51χρονης με ροζ πουλόβερ, παλτό και μπότες

thetoc.gr
Νεανική, φρέσκια και λαμπερή η Μαρί Κωνσταντάτου η οποία πήγε στο θέατρο με το απόλυτο girly look.
13:56 21/11/2022

Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους

okmag.gr
Στο θέατρο μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν πολλοί διάσημοι το Σαββατοκύριακο που πέρασε αφορμή ο αγαπημένος τους ήρωας ο Μάικ ο Φασολάκης και η παράσταση «Το Πάρτυ!» με τις νέες περιπέτειές του. Είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Μαρί Κωνσταντάτου και τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη […] The post Διάσημοι γονείς στο θέατρο με τα παιδιά τους appeared first on OK.
13:02 21/11/2022

Το Πάρτυ – Μάικ ο Φασολάκης: Μεγάλη πρεμιέρα χθες στο Θέατρο Ήβη

youfly.com
Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 20/11 στο θέατρο Ήβη, η παιδική παράσταση «Το Πάρτυ Μάικ ο Φασολάκης», της Μαρί Κωνσταντάτου. The post Το Πάρτυ – Μάικ ο Φασολάκης: Μεγάλη πρεμιέρα χθες στο Θέατρο Ήβη appeared first on Youfly.
11:36 21/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: Πρεμιέρα για την παιδική της παράστασή – Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Γιάννης Κεντ

tlife.gr
Η θρυλική παιδική παράσταση «Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης», σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου έκανε πρεμιέρα To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου: Πρεμιέρα για την παιδική της παράστασή – Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Γιάννης Κεντ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:46 21/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν»

tlife.gr
Για τα όσα έχει να θυμάται από τη “χρυσή εποχή” της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόραση την οποία To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου: «Δεν έχει νόημα να αναρωτιέμαι για το παρελθόν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:44 16/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: Η ερώτηση για το παρελθόν και η ξεκάθαρη απάντησή της

zappit.gr
Στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη η Μαρί Κωνσταντάτου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έδωσε και τη δική […] The post Μαρί Κωνσταντάτου: Η ερώτηση για το παρελθόν και η ξεκάθαρη απάντησή της appeared first on Zappit.
15:42 16/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: «Eίμαι πολύ καλά στη ζωή μου αυτή την περίοδο» - Τι είπε για την υιοθεσία;

govastileto.gr
H Μαρί Κωνσταντάτου που επιστρέφει θεατρικά πλέον με τον Μάικ τον Φασολάκη, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη. Μέσα σε...
13:44 13/11/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: «Η διαδικασία της υιοθεσίας είναι απαγορευτική»

tlife.gr
Τη Μαρί Κωνσταντάτου που επιστρέφει – θεατρικά πλέον – με τον Μάικ τον Φασολάκη, συνάντησε η To άρθρο Μαρί Κωνσταντάτου: «Η διαδικασία της υιοθεσίας είναι απαγορευτική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:06 13/11/2022

Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει Πάρτυ

Newsit
Ο Μάικ ο Φασολάκης επιστρέφει με «Πάρτυ», σε μια θεατρική παράσταση με σκοπό να κάνει τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να διασκεδάσουν, αλλά και να «εισπράξουν» σημαντικά μηνύματα. «Το Πάρτυ!» είναι θεατρική παράσταση με τη νέα περιπέτεια της σειράς των ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους μας Μάικ Φασολάκη, που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει Πάρτυ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:50 07/11/2022

Το Πάρτυ – Μάικ ο Φασολάκης: Αφίσα, τρέιλερ και φωτογραφίες της παράστασης

youfly.com
«Το Πάρτυ!», η νέα περιπέτεια των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μάικ, στο Θέατρο ΗΒΗ! Η αφίσα, το τρέιλερ και φωτογραφίες! The post Το Πάρτυ – Μάικ ο Φασολάκης: Αφίσα, τρέιλερ και φωτογραφίες της παράστασης appeared first on Youfly.
17:28 07/11/2022

«Το Πάρτυ!»: Ο αγαπημένος Μάικ ο Φασολάκης σε νέες περιπέτειες από 19 Νοεμβρίου στο θέατρο ΗΒΗ

mothersblog.gr
Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου,έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!Περισσότερα...
16:42 07/11/2022

Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης: Ο Θοδωρής Μαραντίνης ντύνει μουσικά την παράσταση

youfly.com
Ο Θοδωρής Μαραντίνης θα γράψει την μουσική και τα τραγούδια του παιδικού μιούζικαλ «Το Πάρτυ! Μαικ ο Φασολάκης» της Μαρί Κωνσταντάτου, που έρχεται στο θέατρο ΗΒΗ! The post Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης: Ο Θοδωρής Μαραντίνης ντύνει μουσικά την παράσταση appeared first on Youfly.
11:58 10/10/2022

Μαρί Κωνσταντάτου: Η glam rock εμφάνιση στο θέατρο - Με λαμπερό τοπ, δερμάτινο τζάκετ και στρας

thetoc.gr
Το ιδιαίτερο total black look της 51χρονης Μαρί Κωνσταντάτου, με τοπ με ασημί λεπτομέρειες, λαμπερό clutch και κοσμήματα με στρας που φώτισαν το πρόσωπό της.
10:36 07/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load