#Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά - «Γιατί Σ’ Εμένα»: Mαγνητίζει τα βλέμματα στο music video της νέας της επιτυχίας

gossip-tv.gr
Η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει με music video τη νέα επιτυχία της «Γιατί Σ’ Εμένα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.Περισσότερα...
00:10 11/10/2024

Λένα Ζευγαρά – «Γιατί Σ’ Εμένα»: Μαγνητίζει τα βλέμματα στο music video της νέας της επιτυχίας

tlife.gr
Η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει με music video τη νέα επιτυχία της «Γιατί Σ’ Εμένα», που κυκλοφορεί To άρθρο Λένα Ζευγαρά – «Γιατί Σ’ Εμένα»: Μαγνητίζει τα βλέμματα στο music video της νέας της επιτυχίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:45 09/10/2024

«Γιατί Σ’ Εμένα»: Το music video του νέου hit της Λένας Ζευγαρά μόλις κυκλοφόρησε

in.gr
Πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή, η Λένα Ζευγαρά μαγνητίζει τα βλέμματα μέσα από τις εικόνες και, τραγουδώντας «Γιατί Σ’ Εμένα»
17:10 08/10/2024

«Γιατί Σ’ Εμένα»: Η Λένα Ζευγαρά εντυπωσιάζει με το νέο της τραγούδι

in.gr
Πάντα εντυπωσιακή και λαμπερή, η Λένα Ζευγαρά μαγνητίζει τα βλέμματα μέσα από τις εικόνες και, τραγουδώντας «Γιατί Σ’ Εμένα»
16:55 08/10/2024

Η Λένα Ζευγαρά τραγουδά «Γιατί Σ’ Εμένα» και εντυπωσιάζει στη σκηνή του Fantasia

in.gr
Η Λένα Ζευγαρά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της
18:19 01/10/2024

Ο Γιώργος Μαζωνάκης “μες στη FANTASIA του” - Μαζί του η Λένα Ζευγαρά

Παραπολιτικά
Κάθε Πέμπτη & Σάββατο o Γιώργος Μαζωνάκης και η Λένα Ζευγαρά στο Fantasia
15:36 10/09/2024

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Fantasia

Newsit
Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε, το βράδυ της Πέμπτης (05.09.2024) στη νυχτερινή Αθήνα, αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στη Fantasia Live, με τη Λένα Ζευγαρά στο πλευρό του. Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο Γιώργος Μαζωνάκης να βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του αλλά τώρα έχει επικεντρώσει όλη την ενέργειά του ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Fantasia δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:36 06/09/2024

Λένα Ζευγαρά: Αυτό είναι το τραγούδι του Βασίλη Καρρά που κυκλοφόρησε

NewsBomb
Με ένα καινούργιο τραγούδι υποδέχεται τον Αύγουστο η γνωστή τραγουδίστρια Λένα ΖευγαράΠερισσότερα...
22:56 22/07/2024

Εσύ κι ο πρώην σου φίλοι...«ξέχνα το είναι αδύνατον» και υπάρχει εξήγηση

queen.gr
Δεν τα λέει μόνο η Λένα Ζευγαρά στο «Ήμαρτον», υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην.Περισσότερα...
20:09 26/02/2024

Λένα Ζευγαρά για ομόφυλα ζευγάρια: «Το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό»

zappit.gr
Με αφορμή τις επιτυχημένες εμφανίσεις μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη, η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και […] The post Λένα Ζευγαρά για ομόφυλα ζευγάρια: «Το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό» appeared first on Zappit.
22:00 25/01/2024

Λένα Ζευγαρά: Η συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά και η αποκάλυψη – «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»

tlife.gr
Η Λένα Ζευγαρά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και έδωσε στη Φαίη Σκορδά μία To άρθρο Λένα Ζευγαρά: Η συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά και η αποκάλυψη – «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 10/01/2024

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό αντίο των μουσικών του -«Λύγισε» η σύζυγός του

agrinionews.gr
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά την ώρα που η μπάντα του λαϊκού τραγουδιστή έλεγε το τελευταίο αντίο, παίζοντας τις αξέχαστες επιτυχίες τους «Νύχτα ξελογιάστρα» και «Δεν πάω πουθενά». Με τις πιο γνωστές επιτυχίες του σε live εκτέλεση από την μπάντα του, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον τεράστιο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Όπως θα δείτε και σε βίντεο από το thesstoday.gr, οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία, μετά το τέλος της εξόδιου ακολουθίας, έπαιξαν και τραγούδησαν το «νύχτα ξελογιάστρα» σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ ακούμπησε τις ψυχές των ανθρώπων ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης. Μάλιστα π
18:46 26/12/2023

Fame Story: Αυτός είναι ο σπουδαστής που αποχώρησε από το 6ο live

okmag.gr
Aκόμα ένα εντυπωσιακό live του Fame Story έφτασε στο τέλος του. Ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει εκπλήξεις για ακόμη ένα βράδυ, με τη Λένα Ζευγαρά να είναι η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Fame και ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές . Οι εμφανίσεις των σπουδαστών για ακόμη ένα live εντυπωσίασαν, αλλά […] The post Fame Story: Αυτός είναι ο σπουδαστής που αποχώρησε από το 6ο live appeared first on OK! Magazine.
02:59 04/11/2023

Fame Story: Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά που προκάλεσε «έρωτα» σε σπουδαστές!

okmag.gr
Η Λένα Ζευγαρά μπήκε στην Ακαδημία του Fame Story για να δώσει μερικές συμβουλές στους σπουδαστές αλλά και να βοηθήσει την Αριστέα Αλεξανδράκη η οποία θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της στο live της Παρασκευής. Ωστόσο, ο Ντάνι και ο Βίκτορ δήλωσαν πως «ερωτεύτηκαν» την τραγουδίστρια και δεν το έκρυψαν! Επιπλέον, ενθουσιασμένος ήταν και […] The post Fame Story: Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά που προκάλεσε «έρωτα» σε σπουδαστές! appeared first on OK! Magazine.
23:58 02/11/2023

Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

filathlos.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς! 03/10/2023 Το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε για δεύτερη φορά, μέσα από μία επική και φαντασμαγορική συναυλία στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς που έχουν την υπογραφή της Panik Entertainment Group.     Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκ
15:46 03/10/2023

Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή

filathlos.gr
Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή 28/09/2023 Προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr   Μόλις τέσσερα 24ωρα απομένουν για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Panik Concert 2023 x opaponline.gr. Όπου κι αν είσαι, μπορείς να διεκδικήσεις προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr και να ετοιμαστείς να το ζήσεις από κοντά.   Αν θες κι εσύ να δεις τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στη σκηνή του Panik Concert, κάνεις σύνδεση ή εγγραφή στον λογαριασμό σου στο opaponline.gr και διεκδικείς online δωρεάν διπλές προσκλήσεις.  
12:46 28/09/2023

Αντίστροφη μέτρηση για το Panik Concert 2023 by opaponline.gr

filathlos.gr
Αντίστροφη μέτρηση για το Panik Concert 2023 by opaponline.gr 20/09/2023 Το πιο δυνατό line-up στο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Δείτε ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν και πώς θα διεκδικήσετε προσκλήσεις Η Panik Records παρουσιάζει το μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Panik Concert 2023 by opaponline.gr, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, με 35 καλλιτέχνες να τραγουδούν τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς συνοδεία big band! Τραγουδούν (αλφαβητικά): Ήβη Αδάμου Δήμος Αναστασιάδης Νίκος Απέργης Κωνσταντίνος Αργυρός Μελίνα Ασλανίδου Δέσποινα Βανδή Ηλίας Βρεττός Καίτη Γαρμπή Λένα Ζευγαρά  Πέγκυ Ζήνα Πέτρος Ιακωβίδης Έλλη Κοκκίνου Γιώργος Λιβάνης Κατερίνα Λιόλιου Τάνια Μπρεάζου Π
14:47 20/09/2023

Panik Concert 2023 – Το line-up της συναυλίας

govastileto.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr Το line-up της συναυλίας! Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο stage συνοδεία big band Η Panik Records παρουσιάζει το Panik Concert 2023 by opaponline.gr, με τους Panik Superstars live στα μεγαλύτερα hits της χρονιάς, συνοδεία big band!Τραγουδούν:Ήβη ΑδάμουΔήμος ΑναστασιάδηςΝίκος ΑπέργηςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΜελίνα ΑσλανίδουΔέσποινα ΒανδήΗλίας ΒρεττόςΚαίτη ΓαρμπήΛένα Ζευγαρά Πέγκυ ΖήναΠέτρος ΙακωβίδηςΈλλη ΚοκκίνουΓιώργος ΛιβάνηςΚατερίνα ΛιόλιουΤάνια ΜπρεάζουΑντώνης ΡέμοςΧριστίνα ΣάλτηΘοδωρής ΦέρρηςΕλένη ΦουρέιραEvangelia Foxy LeeFΥJosephineKingsKlavdiaAndrew LambrouLightPlaymenStan ΑντιπαριώτηςThug […]
14:00 11/09/2023

Παρασκευή 18 Αυγούστου : Η Λένα Ζευγαρά στο “Beach Bar DREAM COAST” στoν Φάρο Ραχών!

lamianow.gr
Η Λένα Ζευγαρά , έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς! Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια “μαγική” σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.  Η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο “DREAM COAST” για να μας διασκεδάσει με τις […] The post Παρασκευή 18 Αυγούστου : Η Λένα Ζευγαρά στο “Beach Bar DREAM COAST” στoν Φάρο Ραχών! appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
22:37 12/08/2023

Λένα Ζευγαρά: Βουτιές στην πισίνα με το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της

zappit.gr
Ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις αποφάσισε να κάνει η Λένα Ζευγαρά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει […] The post Λένα Ζευγαρά: Βουτιές στην πισίνα με το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της appeared first on Zappit.
23:00 05/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load