#Λένα Ζευγαρά

Εσύ κι ο πρώην σου φίλοι...«ξέχνα το είναι αδύνατον» και υπάρχει εξήγηση

queen.gr
Δεν τα λέει μόνο η Λένα Ζευγαρά στο «Ήμαρτον», υπάρχει ξεκάθαρος λόγος που δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην.Περισσότερα...
20:09 26/02/2024

Λένα Ζευγαρά για ομόφυλα ζευγάρια: «Το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό»

zappit.gr
Με αφορμή τις επιτυχημένες εμφανίσεις μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη, η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και […] The post Λένα Ζευγαρά για ομόφυλα ζευγάρια: «Το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό» appeared first on Zappit.
22:00 25/01/2024

Λένα Ζευγαρά: Η συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά και η αποκάλυψη – «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα»

tlife.gr
Η Λένα Ζευγαρά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time και έδωσε στη Φαίη Σκορδά μία To άρθρο Λένα Ζευγαρά: Η συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά και η αποκάλυψη – «Έγραφε τραγούδια και δεν ζητούσε χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 10/01/2024

Βασίλης Καρράς: Το συγκινητικό αντίο των μουσικών του -«Λύγισε» η σύζυγός του

agrinionews.gr
Λύγισε η σύζυγος του Βασίλη Καρρά την ώρα που η μπάντα του λαϊκού τραγουδιστή έλεγε το τελευταίο αντίο, παίζοντας τις αξέχαστες επιτυχίες τους «Νύχτα ξελογιάστρα» και «Δεν πάω πουθενά». Με τις πιο γνωστές επιτυχίες του σε live εκτέλεση από την μπάντα του, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον τεράστιο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Όπως θα δείτε και σε βίντεο από το thesstoday.gr, οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία, μετά το τέλος της εξόδιου ακολουθίας, έπαιξαν και τραγούδησαν το «νύχτα ξελογιάστρα» σε μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, κάτι που αποδεικνύει πόσο πολύ ακούμπησε τις ψυχές των ανθρώπων ο μεγάλος λαϊκός καλλιτέχνης. Μάλιστα π
18:46 26/12/2023

Fame Story: Αυτός είναι ο σπουδαστής που αποχώρησε από το 6ο live

okmag.gr
Aκόμα ένα εντυπωσιακό live του Fame Story έφτασε στο τέλος του. Ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει εκπλήξεις για ακόμη ένα βράδυ, με τη Λένα Ζευγαρά να είναι η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Fame και ξεσήκωσε κοινό και τηλεθεατές . Οι εμφανίσεις των σπουδαστών για ακόμη ένα live εντυπωσίασαν, αλλά […] The post Fame Story: Αυτός είναι ο σπουδαστής που αποχώρησε από το 6ο live appeared first on OK! Magazine.
02:59 04/11/2023

Fame Story: Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά που προκάλεσε «έρωτα» σε σπουδαστές!

okmag.gr
Η Λένα Ζευγαρά μπήκε στην Ακαδημία του Fame Story για να δώσει μερικές συμβουλές στους σπουδαστές αλλά και να βοηθήσει την Αριστέα Αλεξανδράκη η οποία θα ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια της στο live της Παρασκευής. Ωστόσο, ο Ντάνι και ο Βίκτορ δήλωσαν πως «ερωτεύτηκαν» την τραγουδίστρια και δεν το έκρυψαν! Επιπλέον, ενθουσιασμένος ήταν και […] The post Fame Story: Η είσοδος της Λένας Ζευγαρά που προκάλεσε «έρωτα» σε σπουδαστές! appeared first on OK! Magazine.
23:58 02/11/2023

Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

filathlos.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς! 03/10/2023 Το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε για δεύτερη φορά, μέσα από μία επική και φαντασμαγορική συναυλία στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς που έχουν την υπογραφή της Panik Entertainment Group.     Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκ
15:46 03/10/2023

Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή

filathlos.gr
Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή 28/09/2023 Προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr   Μόλις τέσσερα 24ωρα απομένουν για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Panik Concert 2023 x opaponline.gr. Όπου κι αν είσαι, μπορείς να διεκδικήσεις προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr και να ετοιμαστείς να το ζήσεις από κοντά.   Αν θες κι εσύ να δεις τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στη σκηνή του Panik Concert, κάνεις σύνδεση ή εγγραφή στον λογαριασμό σου στο opaponline.gr και διεκδικείς online δωρεάν διπλές προσκλήσεις.  
12:46 28/09/2023

Αντίστροφη μέτρηση για το Panik Concert 2023 by opaponline.gr

filathlos.gr
Αντίστροφη μέτρηση για το Panik Concert 2023 by opaponline.gr 20/09/2023 Το πιο δυνατό line-up στο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Δείτε ποιοι καλλιτέχνες συμμετέχουν και πώς θα διεκδικήσετε προσκλήσεις Η Panik Records παρουσιάζει το μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Panik Concert 2023 by opaponline.gr, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, με 35 καλλιτέχνες να τραγουδούν τα μεγαλύτερα hits της χρονιάς συνοδεία big band! Τραγουδούν (αλφαβητικά): Ήβη Αδάμου Δήμος Αναστασιάδης Νίκος Απέργης Κωνσταντίνος Αργυρός Μελίνα Ασλανίδου Δέσποινα Βανδή Ηλίας Βρεττός Καίτη Γαρμπή Λένα Ζευγαρά  Πέγκυ Ζήνα Πέτρος Ιακωβίδης Έλλη Κοκκίνου Γιώργος Λιβάνης Κατερίνα Λιόλιου Τάνια Μπρεάζου Π
14:47 20/09/2023

Panik Concert 2023 – Το line-up της συναυλίας

govastileto.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr Το line-up της συναυλίας! Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο stage συνοδεία big band Η Panik Records παρουσιάζει το Panik Concert 2023 by opaponline.gr, με τους Panik Superstars live στα μεγαλύτερα hits της χρονιάς, συνοδεία big band!Τραγουδούν:Ήβη ΑδάμουΔήμος ΑναστασιάδηςΝίκος ΑπέργηςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΜελίνα ΑσλανίδουΔέσποινα ΒανδήΗλίας ΒρεττόςΚαίτη ΓαρμπήΛένα Ζευγαρά Πέγκυ ΖήναΠέτρος ΙακωβίδηςΈλλη ΚοκκίνουΓιώργος ΛιβάνηςΚατερίνα ΛιόλιουΤάνια ΜπρεάζουΑντώνης ΡέμοςΧριστίνα ΣάλτηΘοδωρής ΦέρρηςΕλένη ΦουρέιραEvangelia Foxy LeeFΥJosephineKingsKlavdiaAndrew LambrouLightPlaymenStan ΑντιπαριώτηςThug […]
14:00 11/09/2023

Παρασκευή 18 Αυγούστου : Η Λένα Ζευγαρά στο “Beach Bar DREAM COAST” στoν Φάρο Ραχών!

lamianow.gr
Η Λένα Ζευγαρά , έχει καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μια απ’ τις δημοφιλέστερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς! Σε κάθε live εμφάνιση της δημιουργεί μια “μαγική” σχέση με το κοινό και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.  Η Λένα Ζευγαρά έρχεται για πρώτη φορά στο “DREAM COAST” για να μας διασκεδάσει με τις […] The post Παρασκευή 18 Αυγούστου : Η Λένα Ζευγαρά στο “Beach Bar DREAM COAST” στoν Φάρο Ραχών! appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
22:37 12/08/2023

Λένα Ζευγαρά: Βουτιές στην πισίνα με το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της

zappit.gr
Ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις αποφάσισε να κάνει η Λένα Ζευγαρά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει […] The post Λένα Ζευγαρά: Βουτιές στην πισίνα με το εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι της appeared first on Zappit.
23:00 05/08/2023

Λένα Ζευγαρά: Ποζάρει με ολόσωμο λευκό μαγιό και προκαλεί ταραχή

zappit.gr
Η Λένα Ζευγαρά μπήκε για τα καλά στη ζωή μας πριν μερικά χρόνια με τη μεγάλη επιτυχία «Έλα έλα» και […] The post Λένα Ζευγαρά: Ποζάρει με ολόσωμο λευκό μαγιό και προκαλεί ταραχή appeared first on Zappit.
17:00 02/08/2023

Λένα Ζευγαρά: «Δίνω ευκαιρίες αλλά θα ήθελα και οι άλλοι να το κάνουν»

tlife.gr
Για τον σημαντικό ρόλο που παίζουν η οικογένεια και οι φίλοι της στο να μπορεί να To άρθρο Λένα Ζευγαρά: «Δίνω ευκαιρίες αλλά θα ήθελα και οι άλλοι να το κάνουν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/07/2023

Λένα Ζευγαρά: «Τιμωρώ τον εαυτό μου όταν καταλαβαίνω πως κάνω λάθη»

zappit.gr
Η Λένα Ζευγαρά έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά και το περιοδικό ΟΚ! με αφορμή τη νέα της επιτυχία. Μάλιστα, η […] The post Λένα Ζευγαρά: «Τιμωρώ τον εαυτό μου όταν καταλαβαίνω πως κάνω λάθη» appeared first on Zappit.
00:00 09/07/2023

Λένα Ζευγαρά: «Ανέβηκε στην πίστα, γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους μού ζήτησε να τον παντρευτώ»

zappit.gr
Η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο […] The post Λένα Ζευγαρά: «Ανέβηκε στην πίστα, γονάτισε και μπροστά σε χίλιους ανθρώπους μού ζήτησε να τον παντρευτώ» appeared first on Zappit.
23:00 06/07/2023

Λένα Ζευγαρά: Ξεσήκωσε στη σκηνή του J2US με τις επιτυχίες της

ieidiseis.gr
Η Λένα Ζευγαρά εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US και το κοινό του show χόρεψε και τραγούδησε με τις μεγάλες επιτυχίες της.Το πάρτι του Σαββάτου στον Alpha απογειώθηκε με την εμφάνιση της Λένας Ζευγαρά στο J2US για μια αξέχαστη βραδιά για κοινό και τηλεθεατές. Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή του J2US την εκρηκτική τραγουδίστρια, για ένα ξεχωριστό live πρόγραμμα.. Η Λένα Ζευγαρά έκανε μια δυναμική live εμφάνιση στον ημιτελικό του J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο stage μαζί με τους μουσικούς της για να χαρίσει στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία. Ερμήνευσε ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της που ξεσήκωσε κα χάρισε πολύ κέφι στο κοινό που χόρεψε μαζί της. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ήταν
23:46 01/07/2023

J2US: Απόψε ο ημιτελικός του φαντασμαγορικού show – Όλα όσα έχει ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης 

okmag.gr
Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό μπαίνει το J2US με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη να έχει ετοιμάσει μία σειρά εκπλήξεων για απόψε. Εντυπωσιακά act επί σκηνής, συγκινητικές ερμηνείες και ανατρεπτικές εμφανίσεις, αυτός ο ημιτελικός θα τα έχει όλα! Στη σκηνή του J2US έρχεται απόψε και η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά, με ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών της που θα μας ξεσηκώσει! Μια εμφάνιση […] The post J2US: Απόψε ο ημιτελικός του φαντασμαγορικού show – Όλα όσα έχει ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης  appeared first on OK! Magazine.
12:58 01/07/2023

Ο Νίκος Βέρτης και η Έλλη Κοκκίνου διασκέδασαν στον Πέτρο Ιακωβίδη

govastileto.gr
Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά, δύο επιτυχημένα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας, συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο FANTASIA, για το φετινό καλοκαίρι! Το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Βέρτης, σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, διασκέδασε στο Fantasia. Ο Πέτρος Ιακωβίδης καλωσόρισε τον δημοφιλή καλλιτέχνη με τα πιο θερμά λόγια ευχαριστώντας τον […]
21:00 26/06/2023

Πέτρος Ιακωβίδης – Λένα Ζευγαρά: Ποιοι celebrities διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται;

okmag.gr
Ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Λένα Ζευγαρά, δύο λαμπερά και πολύ επιτυχημένα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας ,συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Fantasia, παρουσιάζοντας την πιο #must πρόταση διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα για το φετινό καλοκαίρι! Το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Βέρτης, σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, διασκέδασε στο Fantasia. Ο Πέτρος […] The post Πέτρος Ιακωβίδης – Λένα Ζευγαρά: Ποιοι celebrities διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται; appeared first on OK! Magazine.
19:58 26/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load