#Χαλάζι

Ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα πλήττουν Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι - Χαλάζι, ισχυρές βροχές, κεραυνοί και πλημμύρες (βίντεο)

lykavitos.gr
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων που χτύπησαν τη χώρα με αστραπές, βροντές και καταρρακτώδη βροχή.
16:17 12/02/2024

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κέρκυρα - Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα

Newsit
Χαλάζι έπεσε το απόγευμα της Κυριακής (11.2.2024) σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας, ενώ η έντονη χαλαζόπτωση συνοδεύτηκε από ισχυρούς κεραυνούς. Από τη χαλαζόπτωση, σημειώθηκαν τρεις πτώσεις δέντρων, στην πόλη της Κέρκυρας, στο Σκριπερό και την Αλεπού, όπου χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής για την απομάκρυνση τους. Κυπαρίσσι έπεσε πάνω σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή ... Περισσότερα To άρθρο Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κέρκυρα - Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:00 12/02/2024

Κακοκαιρία: Χαλάζι και ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Προβλήματα στους δρόμους

aek1924.gr
Συνεχίζεται η ισχυρή βροχόπτωση που πλήττει την Αττική ήδη από τις βραδινές ώρες. Σημαντική επιδείνωση τις επόμενες ώρες με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Με βροχές και ισχυρές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές ξύπνησαν οι κάτοικοι της Αττικής το Σάββατο (16/12) με την κακοκαιρία να επελαύνει στην υπόλοιπη χώρα με βασικά χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις, κυρίως στη δυτική και […] The post Κακοκαιρία: Χαλάζι και ισχυρή καταιγίδα στην Αττική – Προβλήματα στους δρόμους appeared first on AEK1924.gr.
09:37 16/12/2023

Κακοκαιρία: «Πνίγεται» η ορεινή Καλαμπάκα – Κατολίσθηση στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κοζάνης

tilegrafimanews.gr
Σε εξέλιξη είναι η επέλαση της κακοκαιρίας στη δυτική Ελλάδα, ωστόσο έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώνονται και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στην ορεινή Καλαμπάκα, όπου καταγράφονται νέες εικόνες βιβλικής καταστροφής. Η ορεινή Καλαμπάκα έχει “χτυπηθεί” από την κακοκαιρία, με την Κρανιά να βρίσκεται στο επίκεντρο των καταστροφών. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι χείμαρροι απειλούν ακόμη και κτίρια. Προληπτική εκκένωση οικισμού στο Αίγιο Στο Αίγιο, εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός Βιλιβινιώτικα, λόγω κατολισθήσεων. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι 17 κάτοικοι του οικισμού μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κλιμάκια πυροσβεστών έχ
13:46 04/11/2023

Καιρός: Χαλάζι και κύματα 4 μέτρων στο Βόρειο Αιγαίο – Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

to10.gr
Οι δέκα πόλεις που θα επηρεαστούν πιο έντονα από την κακοκαιρία
21:46 03/11/2023

Κακοκαιρία τύπου «Π» – Νέα ενημέρωση από το meteo: Χαλάζι μεγάλου μεγέθους και κύματα 4 μέτρων στο Β. Αιγαίο – Ποιες δέκα πόλεις θα επηρεαστούν [χάρτες]

eleftherostypos.gr
Κακοκαιρία Π: Την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών σε συγκεκριμένες περιοχές, όπου ενδέχεται να πέσει χαλάζι «σχετικά μεγάλου μεγέθους», εφιστά το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr, ενόψει της κακοκαιρίας «Π» που θα πλήξει τη χώρα το Σάββατο. Στη νεότερη ενημέρωση από το meteo.gr αναφέρεται πως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 03/11 στα βόρεια Επτάνησα και την Ήπειρο και το […] Το άρθρο Κακοκαιρία τύπου «Π» – Νέα ενημέρωση από το meteo: Χαλάζι μεγάλου μεγέθους και κύματα 4 μέτρων στο Β. Αιγαίο – Ποιες δέκα πόλεις θα επηρεαστούν [χάρτες] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 03/11/2023

Kακοκαιρία: Χαλάζι στα δυτικά και βόρεια – Κύμα 4 μέτρων στο Αιγαίο [vid]

pagenews.gr
Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα από σήμερα αργά το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. 
19:46 03/11/2023

Πάτρα: Έντονα καιρικά φαινόμενα με σφοδρές καταιγίδες πλήττουν την περιοχή - Χαλάζι στο Ρίο (Εικόνες & Βίντεο)

Παραπολιτικά
Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρές ριπές ανέμου «χτυπά» την Πάτρα, που βρίσκεται στο στόχαστρο του νέου «κύματος» κακοκαιρίας
10:00 02/11/2023

Κακοκαιρία Elias: Χαλάζι σε μέγεθος αβγού στα Καλάβρυτα – Έσπασαν παρμπρίζ (φωτογραφίες)

eretikos.gr
Λόγω βροχόπτωσης σημειώθηκε κατολίσθηση στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας - Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
22:58 25/09/2023

Κακοκαιρία Elias: Ξεκίνησε η επέλαση της – Πώς θα κινηθεί τις επόμενές ώρες – Οι περιοχές που κινδυνεύουν

eleftherostypos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Elias που ξεκίνησε την επέλαση της κάνοντας εμφανή τα σημάδια της. Ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και χαλάζι είναι τα χαρακτηριστικά που «χτύπησαν» σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου και της Αχαΐας. Χαλάζι έπεσε στο Πωγώνι Ηπείρου και στο Χιονάτο Καστοριάς, ενώ πολύ ισχυρές είναι και οι χαλαζοπτώσεις στα Μαζέικα Αχαΐας και στα Γιάννενα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το χαλάζι […] Το άρθρο Κακοκαιρία Elias: Ξεκίνησε η επέλαση της – Πώς θα κινηθεί τις επόμενές ώρες – Οι περιοχές που κινδυνεύουν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 25/09/2023

Εορδαία: Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού «σκέπασε» τις καλλιέργειες (Εικόνες)

Παραπολιτικά
Επί μιάμιση ώρα διήρκεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα
01:00 06/07/2023

Σάρωσε την Αχαΐα η κακοκαιρία: Χαλάζι, κλειστοί δρόμοι από κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος

ieidiseis.gr
Κλειστός ο δρόμος για τα Καλάβρυτα, λόγω κατολισθήσεων από τη σφοδρή κακοκαιρία.Κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες στην Πάτρα, με τον καιρό να μην θυμίζει σε τίποτα καλοκαίρι. Η βροχόπτωση είναι σφοδρή, με τους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Μάλιστα, έχουν ξηλωθεί τέντες και κεραμοσκεπές, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Νωρίτερα, στην Κλειτορία Καλαβρύτων σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, ενώ η επαρχιακή οδός Πούντας – Καλαβρύτων έχει κλείσει, λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν από τις βροχοπτώσεις. Όπως έκανε γνωστό ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος η Περιφέρεια έδωσε εντολή σε εργολάβους να ανοίξουν το δρόμο άμεσα. Μάλιστα, όπως σημειώνει, τα καιρικά φαινόμενα
18:46 25/06/2023

Καιρός – Σέρρες: Χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες στον δήμο Βισαλτίας

empisteutiko.gr
Το χαλάζι προκάλεσε μια σειρά από προβλήματα και καταστροφές στις Σέρρες. Ο καιρός έδειξε τα δόντια του, στους αγρότες του δήμου Βισαλτίας… Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες προκάλεσε η έντονη χαλαζόπτωση του Σαββάτου 3 Ιουνίου του 2023 σε χωριά του δήμου Βισαλτίας στις Σέρρες. Το χαλάζι έπεφτε για 20 λεπτά στην περιοχή, που όμως ήταν αρκετά για μια σειρά […] The post Καιρός – Σέρρες: Χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες στον δήμο Βισαλτίας appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 05/06/2023

Γιάννενα: Εικόνες μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση – Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού

lamianow.gr
Η χαλαζόπτωση έντυσε τα Γιάννενα στα λευκά με την κυκλοφορία σε δρόμους της πόλης να διεξάγεται με δυσκολία. Το χαλάζι είχε μέγεθος φουντουκιού… Πρωτοφανής χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε το μεσημέρι στα Γιάννενα, με το σκηνικό του καιρού μόνο με καλοκαίρι να μην μοιάζει. Το χαλάζι έχει μέγεθος φουντουκιού, με αποτέλεσμα οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια να δείχνουν χιονισμένα. Η κυκλοφορία των […] The post Γιάννενα: Εικόνες μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση – Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
16:37 03/06/2023

Χαλάζι…με σχεδόν καθαρό ουρανό έριξε στη Θεσσαλονίκη! (vid)

thessports.gr
Μόνο στη Θεσσαλονίκη γίνονται αυτά… Να έχει έναν ουρανό σχεδόν καθαρά και την ίδια ώρα να πέφτει χαλάζι. Δείτε το σχετικό βίντεο: The post Χαλάζι…με σχεδόν καθαρό ουρανό έριξε στη Θεσσαλονίκη! (vid) first appeared on ThesSports.
12:30 18/05/2023

Τα έχουν δει… όλα οι Ισπανοί: Μετά τη ξηρασία και τον καύσωνα, τώρα χιόνισε στη Βόρεια Ισπανία!

thecaller.gr
Έπειτα από πολλούς μήνες ξηρασίας και τον καύσωνα που έκανε τη φετινή άνοιξη να θυμίζει καλοκαίρι, σήμερα έπεσαν… χιόνια σε περιοχές της βόρειας Ισπανίας.Έπειτα από πολλούς μήνες ξηρασίας και τον καύσωνα που έκανε τη φετινή άνοιξη να θυμίζει καλοκαίρι, σήμερα έπεσαν… χιόνια σε περιοχές της βόρειας Ισπανίας.Η ασυνήθιστη για την εποχή χιονόπτωση σημειώθηκε στη Λα Ράγια, μια ορεινή περιοχή της επαρχίας Αστούριας. Χαλάζι και σφοδρή βροχόπτωση έπληξαν τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, όπως την Καταλονία και τη Βαλένθια, όπου […]
22:24 12/05/2023

Καιρός – Τρίκαλα: Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού κάλυψε δρόμους και χωράφια

Newsit
«Χειμωνιάτικος» ο καιρός στα Τρίκαλα. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές, κυρίως ανατολικά της πόλης, οι οποίες σκεπάστηκαν από ένα λευκό πέπλο. Ο καιρός έδειξε τα… δόντια του και στα Τρίκαλα όπως σε πολλές περιοχές της χώρας. Βαριά σύννεφα, κυρίως στα ανατολικά της πόλης των Τρικάλων, έφεραν χαλάζι στο μέγεθος ενός φουντουκιού. Σύμφωνα με trikalaola.gr, στους ... Περισσότερα To άρθρο Καιρός – Τρίκαλα: Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού κάλυψε δρόμους και χωράφια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 19/04/2023

Καιρός: Χαλάζι έπεσε στη δυτική Αχαΐα - Δείτε την εικόνα

NewsBomb
Χαλάει ο καιρός και αποτέλεσμα είναι η εικόνα με το χαλάζι που έπεσε στη δυτική ΑχαΐαΠερισσότερα...
23:16 10/04/2023

Καιρός: Ψυχρή «εισβολή» αύριο με βροχές σε όλη τη χώρα - Χαλάζι στα νησιά, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά

ProtoThema.gr
Τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό τμήμα της χώρας από τις βραδυνές ώρες - Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
17:18 05/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load