#Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Πρώτη στον τζόγο στους 16χρονους η Ελλάδα! – Τι λένε οι παιδοψυχίατροι

lamianow.gr
Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος – Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων χαιρετίζει με ανακοίνωσή της την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου 2018. Θεωρεί σημαντικό ότι ο Π.Ο.Υ. φέτος έχει εστιάσει στο θέμα «Νέοι άνθρωποι και ψυχική υγεία σε έναν κόσμο που αλλάζει», με στόχο την ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης για τους […] The post Πρώτη στον τζόγο στους 16χρονους η Ελλάδα! – Τι λένε οι παιδοψυχίατροι appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
18:37 05/11/2023

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Κάτοικος της Καραϊβικής απαθανάτισε το ζευγάρι χέρι-χέρι

govastileto.gr
Πριν λίγες μέρες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για μια εκδήλωση του Ιδρύματος Archwell με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Αμέσως μετά, φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους και να χαρούν μια απόδραση στον ήλιο. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex […]
19:00 19/10/2023

Κορωπί: Εκδήλωση της ΑμΚΕ Αγκαλιά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

irafina.gr
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα18:00, στη Δημοτική βιβλιοθήκη Κορωπίου, η ΑμΚΕ Αγκαλιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κρωπίας, θα μας δώσει τη ευκαιρία να ταξιδέψουμε στα δύσβατα και απαγορευμένα μονοπάτια του ψυχικού μας κόσμου.Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προβολή της ταινίας μικρού μήκους “Dive”. Η ψυχική υγεία είναι η βάση της σωματικής […]
17:46 18/10/2023

«9½ Εβδομάδες»: Γιατί υπέφερε η Κιμ Μπάσιντζερ στα παρασκήνια της ταινίας

Gazzetta
Η Θεανώ Καραθανάση πάσχει από OCD και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, μιλά για τα βιώματά της που συνοδεύουν την ψυχική ασθένεια.
05:00 15/10/2023

Νταν Μπιλζέριαν: Το τετραήμερο ακολασίας που οδήγησε σε δύο καρδιακές προσβολές

Gazzetta
Η Θεανώ Καραθανάση πάσχει από OCD και, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, μιλά για τα βιώματά της που συνοδεύουν την ψυχική ασθένεια.
01:00 12/10/2023

Off-the-shoulder blazer: Η Meghan Markle μόλις επαναπροσδιόρισε το workwear

instyle.gr
Κάθε φορά που η Meghan Markle βγαίνει από το σπίτι της στο Μοντεσίτο, το fashion statement είναι σχεδόν πάντα σίγουρο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο φεστιβάλ του Project Healthy Minds για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στη Νέα Υόρκη όπου παρευρέθηκε η συνιδρύτρια του ιδρύματος Archewell μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry. Για […] The post Off-the-shoulder blazer: Η Meghan Markle μόλις επαναπροσδιόρισε το workwear appeared first on InStyle.
23:46 11/10/2023

Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου: Προσεχώς με… ένα γιατρό

sinidisi.gr
Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου: Προσεχώς με… ένα γιατρό όπως αναφέρει η εφημερίδα "Συνείδηση". Με ελλείψεις η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας για τη μοναδική δομή της Αιτωλοακαρνανίας....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγρινίου: Προσεχώς με… ένα γιατρό
21:09 11/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: «Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου, το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο»

tlife.gr
Το δικό της ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10/10) στέλνει μέσα από τη To άρθρο Μαντώ Γαστεράτου: «Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου, το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 10/10/2023

Μαντώ Γαστεράτου: Ο λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία πριν από 6 χρόνια κι η νέα της ιδιότητα

queen.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα που την οδήγησαν να ξεκινήσει πριν από 6 χρόνια ψυχοθεραπεία και το πώς βιώνει τα ίδια συναισθήματα σήμερα.Περισσότερα...
20:09 10/10/2023

Ευρωβαρόμετρο: Στο έλεος του άγχους και της κατάθλιψης 6 στους 10 Έλληνες το 2023

iatropedia.gr
Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση της Κομισιόν με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. The post Ευρωβαρόμετρο: Στο έλεος του άγχους και της κατάθλιψης 6 στους 10 Έλληνες το 2023 appeared first on Iatropedia.
08:09 10/10/2023

Αυξάνεται η υπερένταση, ο θυμός και οι κρίσεις πανικού στους Έλληνες

iatropedia.gr
Νέα στοιχεία για την κλονισμένη ψυχική υγεία των πολιτών της Ελλάδας και της Ευρώπης έρχονται στο φως, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου. The post Αυξάνεται η υπερένταση, ο θυμός και οι κρίσεις πανικού στους Έλληνες appeared first on Iatropedia.
14:09 09/10/2023

H Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την ψυχική υγεία των παιδιών που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 

Zougla
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα...
16:16 13/10/2022

Christina Aguilera: Επανακυκλοφορεί το μουσικό βίντεο του “Beautiful” προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

instyle.gr
Η Christina κάνει στους θαυμαστές της ένα δώρο. Η pop star θα κυκλοφορήσει μια ειδική νέα έκδοση του διάσημου τραγουδιού της «Beautiful» για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (γιορτάζεται στις 10 Οκτωβρίου) και την 20η επέτειο του άλμπουμ της «Stripped». Το hit τραγούδι του 2002 είναι γνωστό για το πολύ ιδιαίτερο μήνυμά του, […] The post Christina Aguilera: Επανακυκλοφορεί το μουσικό βίντεο του “Beautiful” προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας appeared first on InStyle.
14:38 12/10/2022

Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Χόρεψε στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

dete.gr
Το χορευτικό τμήμα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10 Οκτωβρίου), η ΠΟμΑμεΑ Δυτ. Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Σωματείο Ατόμων με Ψυχική Αναπηρία Π.Ε. Αχαΐας «Σθένος», το Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία «ΣΟΨΥ» Πάτρας, με […]
13:56 12/10/2022

σπιράλ: «Καφέ Γέφυρες στο Δημαρχείο στο Αρσάκειο»

thebest.gr
Σε ανακοίνωσή του το σπιράλ αναφέρει: Πολλά διαβάσαμε μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, προερχόμενα από την δημοτική αρχή: Ευχές για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (που γιορτάστηκε στις 10 Οκτωβρίου) και δεσμεύσεις για ολοκλήρωση των εργασιών στο παλαιό Αρσάκειο, προκειμένου να μεταστεγαστεί εκεί το Δημαρχείο της Πάτρας.
15:18 11/10/2022

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Ζεις τη ζωή σου και κάτι αλλάζει μαζικά και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις»

okmag.gr
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC μίλησε ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και αναφέρθηκε και στις στιγμές που ο ίδιος ένιωσε ευάλωτος. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και διάδοχος του θρόνου αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξαν στιγμές που είδε τη ζωή να αλλάζει μαζικά χωρίς να μπορεί να το αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, […] The post Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Ζεις τη ζωή σου και κάτι αλλάζει μαζικά και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις» appeared first on OK.
14:34 11/10/2022

«Κάνοντας την ψυχική υγεία και την ευεξία παγκόσμια προτεραιότητα»

tlife.gr
Ανακοίνωση ΕΨΕ για την Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας 2022 Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας έχει To άρθρο «Κάνοντας την ψυχική υγεία και την ευεξία παγκόσμια προτεραιότητα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:44 11/10/2022

Ευγενία Σαμαρά: «Θέλω να ζητώ βοήθεια όταν δεν νιώθω καλά»

okmag.gr
Το δικό της μήνυμα για τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου έστειλε η Ευγενία Σαμαρά. Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» μίλησε για τιος όμορφες, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι. Η τηλεοπτική «Στέλλα» αναπολώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές ανέβασε μια φωτογραφία της από τη Σαμοθράκη. Η ηθοποιός […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Θέλω να ζητώ βοήθεια όταν δεν νιώθω καλά» appeared first on OK.
08:40 11/10/2022

Γ. Πατούλης: Επιβεβλημένη η ανάγκη στήριξης των πολιτών με ψυχικά προβλήματα

real.gr
Την ανάγκη στήριξης των πολιτών που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες, υπογραμμίζει στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και περιφερειάρχης Αττικής.
23:06 10/10/2022

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα πανδημία για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων

Newsit
Ο Πρωθυπουργός μίλησε το απόγευμα στο κλείσιμο των εργασιών του πρώτου Wellbeingr Forum, στο Ζάππειο Μέγαρο, που διοργανώθηκε με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. «Οι έρευνες είναι δυστυχώς αμείλικτες: Ένας στους έξι πολίτες, ένα στα τέσσερα παιδιά ή έφηβοι στην Ευρώπη, καταγράφουν κάποιο ψυχικό πρόβλημα. Είναι τα υψηλότερα ποσοστά από ποτέ» είπε μεταξύ ... Περισσότερα To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα πανδημία για την ψυχική υγεία παιδιών και εφήβων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:20 10/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load