#Bruce Willis

Tallulah Willis: Η γλυκιά αναφορά στον Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια

instyle.gr
Η Emma Heming Willis και η Tallulah Willis γιορτάζουν έναν εμβληματικό ρόλο του Bruce Willis με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η 45χρονη Emma, η οποία είναι η σύζυγος του σταρ που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια, και η 30χρονη κόρη του Tallulah, την οποία έχει με την πρώην σύζυγό του Demi Moore, παρευρέθησαν στην εναρκτήρια […] The post Tallulah Willis: Η γλυκιά αναφορά στον Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια appeared first on InStyle.
21:47 19/04/2024

Rosanna Arquette για Bruce Willis: “Είχε αυτή τη γοητεία και το χάρισμα”

instyle.gr
Η Rosanna Arquette αναπολεί με αγάπη τον “τζέντλεμαν” Bruce Willis και τις μέρες του πριν αυτός γίνει διάσημος. “Είναι απλά ένας γλυκός, καλός τύπος”, είπε η ηθοποιός στο PEOPLE για τον συμπρωταγωνιστή της στις ταινίες The Whole Nine Yards (2000) και Pulp Fiction (1994), ενόψει της εμφάνισής της στο 15ο TCM Classic Film Festival, το […] The post Rosanna Arquette για Bruce Willis: “Είχε αυτή τη γοητεία και το χάρισμα” appeared first on InStyle.
11:46 19/04/2024

Bruce Willis-Emma Heming: Γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου – Το συγκινητικό μήνυμα

real.gr
Ο Bruce Willis και η σύζυγός του Emma Heming Willis γιορτάζουν ένα ιδιαίτερο ορόσημο στον γάμο τους.
01:09 22/03/2024

Demi Moore: Οι νέες φωτογραφίες του Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια

instyle.gr
Ο Bruce Willis γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του ενώ στο πλευρό του είχε την οικογένειά του. Φυσικά, πάντα κοντά του η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, η οποία τον στηρίζει απόλυτα στη μάχη που δίνει με τη μετωποκροταφική άνοια. Η 61χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram τιμώντας τον σταρ και μας επιτρέπει να ρίξουμε ματιές […] The post Demi Moore: Οι νέες φωτογραφίες του Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια appeared first on InStyle.
13:46 20/03/2024

Ο Bruce Willis γίνεται 59 και στη μάχη με την άνοια συνεχίζει να έχει για «ασπίδα» την Emma Heming

queen.gr
Η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming Willis, έχει πάρει τον ρόλο της «ασπίδας» του και δεν έχει διστάσει να βγει μπροστά και να μιλήσει για όσα αφορούν την άνοια .Περισσότερα...
14:09 19/03/2024

Tallulah Willis: Η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore διαγνώστηκε με αυτισμό

queen.gr
«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε η 30χρονη στη λεζάντα του post που ποζάρει με τον πατέρα της ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια.Περισσότερα...
13:09 19/03/2024

Η Tallulah Willis αποκάλυψε πως έχει αυτισμό – Η εξομολόγηση της κόρης του Bruce Willis και της Demi Moore

instyle.gr
Σε μία αποκάλυψη που συγκλόνισε προχώρησε η Tallulah Willis. Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore εξομολογήθηκε διαγνώστηκε με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε η ζωή της άλλαξε. Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες, η Tallulah Willis δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί και συμμετείχε […] The post Η Tallulah Willis αποκάλυψε πως έχει αυτισμό – Η εξομολόγηση της κόρης του Bruce Willis και της Demi Moore appeared first on InStyle.
23:46 18/03/2024

Η Emma Heming εξηγεί το αυτονόητο για τη ζωή της μετά τη διάγνωση άνοιας του Bruce Willis

queen.gr
Ένας τίτλος clickbait δημιούργησε ανησυχίες στη σύζυγο του Bruce Willis, Emma Heming, η οποία ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει ότι η οικογένειά της δε σταμάτησε να απολαμβάνει όμορφες στιγμές της ζωής μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με άνοια. Περισσότερα...
19:09 04/03/2024

Emma Heming: Έξαλλη με όσους θεωρούν ότι ο Bruce Willis… τελείωσε – “Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ”

instyle.gr
Μια οργισμένη απάντηση έδωσε η Emma Heming σε παραπλανητικό δημοσίευμα σχετικά με τον Bruce Willis και τη μετωποκροταφική άνοια. Η σύζυγος του Bruce Willis ξέσπασε σε ανάρτησή της στο instagram σχολιάζοντας ότι η λανθασμένη κάλυψη των νευρογνωστικών ασθενειών από τα ΜΜΕ μπορεί να επηρεάσει τις οικογένειες, όπως και η δική της. Σε βίντεο που ανέβασε […] The post Emma Heming: Έξαλλη με όσους θεωρούν ότι ο Bruce Willis… τελείωσε – “Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ” appeared first on InStyle.
10:46 04/03/2024

Tallulah Willis: H εξομολόγησή της για τη διατροφική διαταραχή – “Ρομαντικοποιούσα τις ανθυγιεινές στιγμές”

instyle.gr
Η Tallulah Willis υπενθυμίζει στους θαυμαστές της που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ότι ο δρόμος προς την ανάρρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η μικρότερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis προχώρησε σε μια εξομολόγηση μέσα από τα social media προς τους ακολούθους της που δίνουν τη δική τους μάχη με τη διατροφική διαταραχή. […] The post Tallulah Willis: H εξομολόγησή της για τη διατροφική διαταραχή – “Ρομαντικοποιούσα τις ανθυγιεινές στιγμές” appeared first on InStyle.
10:46 23/02/2024

Bruce Willis: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του για τον Άγιο Βαλεντίνο - Η αγάπη είναι ένα όμορφο πράγμα...

Skai.gr
Η Emma Heming Willis και ο Bruce Willis γνωρίστηκαν το 2007 και είναι παντρεμένοι από τον Μάρτιο του 2009
14:37 15/02/2024

Emma Heming: Η γλυκιά φωτογραφία με τον Bruce Willis για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

instyle.gr
Η Emma Heming Willis γιόρτασε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον Βαλεντίνο της, τον σύζυγό της Bruce Willis, τη στιγμή που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια. Η Emma, 45 ετών, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας και του Bruce, 68 ετών, στους καταρράκτες του Νιαγάρα στο Οντάριο του Καναδά. Η φωτογραφία δείχνει […] The post Emma Heming: Η γλυκιά φωτογραφία με τον Bruce Willis για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου appeared first on InStyle.
11:46 15/02/2024

Demi Moore-Bruce Willis: Η συγκινητική φωτογραφία για τα 30ά γενέθλια της κόρης τους Tallulah

instyle.gr
Η Demi Moore και ο Bruce Willis δείχνουν ενιαίο μέτωπο, γιορτάζοντας μαζί τα 30ά γενέθλια της κόρης τους, Tallulah Belle Willis! Η 62χρονη Moore θέλησε να ευχηθεί στην Tallulah ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, που οι τρεις τους χαμογελούν ενώ βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού του. Επίσης, η […] The post Demi Moore-Bruce Willis: Η συγκινητική φωτογραφία για τα 30ά γενέθλια της κόρης τους Tallulah appeared first on InStyle.
19:46 05/02/2024

Demi Moore: Στο πλευρό του Bruce Willis – Η έκκλησή της για όσους πάσχουν από άνοια

instyle.gr
Ένα μήνυμα συμπαράστασης είχε η Demi Moore για τις οικογένειες των πασχόντων από άνοια. Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια πέρυσι, ενώ η ίδια η Moore παρέμεινε πολύ κοντά στον σταρ και στη νυν σύζυγό του Emma Heming. Η οικογένεια του Bruce επιβεβαίωσε ότι έπασχε από αφασία τον Μάρτιο του 2022 και τον Φεβρουάριο […] The post Demi Moore: Στο πλευρό του Bruce Willis – Η έκκλησή της για όσους πάσχουν από άνοια appeared first on InStyle.
18:46 31/01/2024

Τα… ροζ Χριστούγεννα της Demi Moore – Αισθητή η απουσία του Bruce Willis

instyle.gr
H Demi Moore γιόρτασε τα Χριστούγεννά της ντυμένη στα ροζ. Μάλιστα, για την ακρίβεια όχι μόνο αυτή αλλά και οι κόρες της και οι καλεσμένοι της. Η 61χρονη σταρ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τη χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση που έκανε στο σπίτι της. Εκεί ήταν οι τρεις κόρες της με τον Bruce Willis, […] The post Τα… ροζ Χριστούγεννα της Demi Moore – Αισθητή η απουσία του Bruce Willis appeared first on InStyle.
09:46 31/12/2023

Emma Heming: Γιορτάζει επέτειo 16 χρόνων με τον Bruce Willis

instyle.gr
Η Emma Heming τίμησε τον ξεχωριστό άνδρα της ζωής της, στη 16η επέτειό τους. Το 45χρονο πρώην μοντέλο έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό της με τον Bruce Willis, ενώ αυτός δίνει μάχη με την άνοια. Μαλιστα, οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάστασή του δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές. “16 […] The post Emma Heming: Γιορτάζει επέτειo 16 χρόνων με τον Bruce Willis appeared first on InStyle.
13:46 28/12/2023

Bruce Willis: Νέες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” – Η πρωτότυπη τεχνική

instyle.gr
Το “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” δεν είναι ακριβώς μια χριστουγεννιάτικη, οικογενειακή ταινία. Ωστόσο, ο Bruce Willis έφερε στα γυρίσματα μια ζεστασιά, που ο Jan de Bont δεν έχει ξεχάσει. Τριάντα πέντε χρόνια αφού η ταινία καθιέρωσε τον Willis ως γνήσιο σταρ δράσης, ο de Bont, μίλησε στο podcast A Cinematic Christmas Journey με τον […] The post Bruce Willis: Νέες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” – Η πρωτότυπη τεχνική appeared first on InStyle.
15:46 23/12/2023

Rumer Willis: Πώς ο μπαμπάς της Bruce ενέπνευσε το όνομα της κόρης της Louetta

instyle.gr
To κοριτσάκι του παππού. Η Rumer Willis αποκάλυψε ότι το όνομα της κόρης της είναι φόρος τιμής στον πατέρα της, Bruce Willis. Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών στο Instagram Story της, η Rumer εξήγησε ότι το όνομα του μωρού της, Louetta Isley, “είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που αγαπώ”. “Πάντα αγαπούσα το όνομα Lou και έτσι το […] The post Rumer Willis: Πώς ο μπαμπάς της Bruce ενέπνευσε το όνομα της κόρης της Louetta appeared first on InStyle.
14:46 20/12/2023

Bruce Willis: Χειροτερεύει η υγεία του!

govastileto.gr
Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, όπως μεταφέρει το US Weekly. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Emma Heming, η πρώην γυναίκα του, Demi Moore και τα παιδιά που έχει […]
19:00 09/12/2023

Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάστασή του – “Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει”

instyle.gr
Ακοίμητος φρουρός στο πλευρό του Bruce Willis η οικογένειά του, καθώς ο σταρ δίνει σκληρή μάχη με την άνοια. Εσωτερικός συνεργάτης προχωρεί σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο Bruce Willis περνά τις μέρες με τη σύζυγό του, Emma Heming αλλά και την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Κοντά του είναι […] The post Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάστασή του – “Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει” appeared first on InStyle.
11:46 07/12/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load