#Ματωμένος γάμος

Έρωτας φυγάς: Ματωμένος γάμος για Μαργέτα και Στέφανο

NewsBomb
Έρωτας φυγάς: Ο απόλυτος θρήνος. Η Νότα σκοτώνει την Μαργέτα λίγες μέρες μετά το γάμο της με τον Στέφανο. Περισσότερα...
10:00 20/10/2023

Ιράκ: Ματωμένος γάμος στη Νινευή – Περισσότεροι από 100 νεκροί μετά από φωτιά σε δεξίωση

in.gr
Περισσότεροι 100 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 150 τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο της συνοικίας Χαμντανίγια στη Νινευή του Ιράκ.
04:00 27/09/2023

Σασμός: Εκτακτο επεισόδιο απόψε – Ματωμένος γάμος στο χωριό

irafina.gr
Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα συνεχίζεται εκτάκτως σήμερα Κυριακή (12/3) στις 21:00 με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Εφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: ο Ευθύμης στήνει […]
19:32 12/03/2023

Σασμός: Ματωμένος γάμος – Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα

tromaktiko.gr
Εκτάκτως έρχεται απόψε ο “Σασμός” με νέο επεισόδιο. Έφτασε η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και την Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί: ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα, την ώρα του γάμου της. Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο, και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση […] The post Σασμός: Ματωμένος γάμος – Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στην Μαρίνα appeared first on Tromaktiko.gr.
09:50 12/03/2023

ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ματωμένος γάμος – Πυροβολούν τον Αντώνη

logiastarata.gr
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της δραματικής σειράς του Alpha ΣΑΣΜΟΣ  με τα επεισόδια να καταλήγουν σε έναν ματωμένο γάμο. Ο Ευθύμης κινεί τα νήματα και αποκλειστικός του στόχος είναι ο θάνατος του Αντώνη και η καταστροφή της ζωής του αστυνομικού. Ο Ευθύμης επί της ουσίας, ζητά εκδίκηση από τον αστυνομικό για τον θάνατο της αγαπημένης του […] The post ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ματωμένος γάμος – Πυροβολούν τον Αντώνη appeared first on Λόγια-Σταράτα.
21:30 06/02/2023

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος ανακοίνωσε μέσω Facebook την αποχώρησή του από την υποκριτική

govastileto.gr
Ο Γιάννης Καλατζόπουλος το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένος γάμος» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη και κάνει περιοδεία...
10:32 15/08/2022

Σασμός: Ματωμένος γάμος στο φινάλε το πρώτου κύκλου – Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

tlife.gr
Με μεγάλη αγωνία θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό τα τελευταία επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στην επιτυχημένη To άρθρο Σασμός: Ματωμένος γάμος στο φινάλε το πρώτου κύκλου – Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:26 01/07/2022

Χριστίνα Τσάφου: Έχω έρθει αντιμέτωπη με την απιστία, το έψαχνα γιατί κάτι μου έλεγε το ένστικτό μου

Newsit
Στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Τσάφου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απιστία αλλά και το πόσο άβολα ένιωσε όταν της ζήτησαν φωτογραφία, τη στιγμή που πέθαινε η μητέρα της. «Νιώθω ευτυχής που είμαι στην παράσταση “Ματωμένος γάμος”. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω έρθει αντιμέτωπη με την απιστία. Το ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Τσάφου: Έχω έρθει αντιμέτωπη με την απιστία, το έψαχνα γιατί κάτι μου έλεγε το ένστικτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:34 30/05/2022

Ο «Ματωμένος γάμος» σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη στο Εθνικό Θέατρο

naftemporiki.gr
Ο «Ματωμένος Γάμος», του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, παρουσιάζεται από τις 23 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη στο Εθνικό Θέατρο στο κτήριο Τσίλλερ, Σκηνή Νίκος Κούρκουλος [Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα].
18:14 16/02/2022

Ο «Ματωμένος γάμος» του Λόρκα στο Εθνικό Θέατρο

pagenews.gr
Μια κοινωνία με ακλόνητους δεσμούς. Μια Νύφη που ανήκει σε κάποιον άλλον. Ένας πατημένος όρκος. Ένα άλογο που καλπάζει βαθιά μέσα στο σκοτεινό δάσος. Όσο κι αν τρέξει όμως κανείς, μπορεί να ξεφύγει από το αίμα που κυλάει μέσα του; Μπορεί, άραγε, να αποδράσει ποτέ κανείς, από τον εαυτό του;
09:44 02/02/2022

Ματωμένος γάμος στη Νάξο – Τον πάτησε αυτοκίνητο όταν έφυγε από τη δεξίωση!

spoilers
Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νάξο, με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά τη δεξίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ματωμένος γάμος στη Νάξο – Τον πάτησε αυτοκίνητο όταν έφυγε από τη δεξίωση!
14:32 03/10/2021

Ματωμένος γάμος – Η νύφη νόμιζε ότι ο γαμπρός την απατά και τον μαχαίρωσε

spoilers
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεξικό, όταν η νύφη μαχαίρωσε τον γαμπρό τυφλωμένη από ζήλια!         Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Σονόρα, αμέσως μετά την τελετή, με την Leonora να μαχαιρώνει τον Juan επειδή είδε φωτογραφίες του με άλλη γυναίκα. Όμως ήταν τόσο τυφλωμένη από τη ζήλια της, που δεν κατάλαβε ότι στις φωτογραφίες ήταν… εκείνη!           Η αστυνομία κατάφερε να ηρεμήσει την έξαλλη νύφη, η οποία αποδέχτηκε πως έκανε λάθος, ωστόσο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.       Για την ιστορία, ο γαμπρός είναι καλά στην υγεία του καθώς μαχαιρώθηκε στο πόδι ενώ όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να ζητήσει διαζύγιο μετά από την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ:
13:35 24/01/2021

ELIF – Εξελίξεις: Νεκρός ο Γιουσουφ! Ο Ματωμένος γάμος μετατρέπεται σε τραγωδία

logiastarata.gr
Δραματικές εξελίξεις στο φιναλέ του γ κύκλου της σειράς ELIF Σε μερικές μέρες ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» και αμέσως θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο τέταρτος, ξανά από το STAR. Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όσα θα δείτε στα νέα επεισόδια, όπου οι αλλαγές θα είναι καταιγιστικές. Παρά την κατάσταση που επικρατεί […] The post ELIF – Εξελίξεις: Νεκρός ο Γιουσουφ! Ο Ματωμένος γάμος μετατρέπεται σε τραγωδία appeared first on Λόγια-Σταράτα.
20:03 05/09/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load