#εγκλωβισμένοι

Το Ισραήλ σφυροκοπά αλύπητα τη Γάζα: Χιλιάδες εγκλωβισμένοι μέσα στον καταυλισμό Τζαμπάλια

Newsit
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, τη στιγμή που το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά ανελέητα την περιοχή, στο πλαίσιο της νέας της επιχείρησης που έχει ως στόχο να αποτρέψει την ανασυγκρότηση της Χαμάς μετά τις δολοφονίες των ηγετών της. Στη νέα αιματηρή επιχείρηση του Ισραήλ, τουλάχιστον ... Περισσότερα To άρθρο Το Ισραήλ σφυροκοπά αλύπητα τη Γάζα: Χιλιάδες εγκλωβισμένοι μέσα στον καταυλισμό Τζαμπάλια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 11/10/2024

ΗΠΑ: Ασανσέρ παλιού ορυχείου δυσλειτούργησε - Πέθανε ένας και διασώθηκαν άλλοι δώδεκα

NewsBomb
Ήταν εγκλωβισμένοι περίπου 305 μέτρα κάτω από το έδαφοςΠερισσότερα...
16:57 11/10/2024

Επιτυχής ήταν η διάσωση των εγκλωβισμένων σε πρώην χρυσωρυχείο στο Κολοράντο – Ένας νεκρός

Newsbeast.gr
Ο κυβερνήτης του Κολοράντο, Τζάρεντ Πόλις, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι οι 11 τουρίστες και ο ξεναγός που είχαν εγκλωβιστεί σε πρώην χρυσωρυχείο, το οποίο λειτουργεί πλέον ως τουριστικό αξιοθέατο, διασώθηκαν με επιτυχία. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και χρειάστηκε η επέμβαση διασωστών για τον απεγκλωβισμό 12 ανθρώπων, εξαιτίας βλάβης σε ανελκυστήρα που μετέφερε γκρουπ επισκεπτών σε στοά βάθους 300 μέτρων, είχαν ανακοινώσει νωρίτερα οι τοπικές αρχές. Ο Τζέισον Μάικσελ, ο σερίφης της κομητείας Τέλερ, επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφους πως υπάρχει ένας νεκρός, χωρίς να διευκρινίσει τα ακριβή αίτια θανάτου. Συμπλήρωσε πως τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένδεκα άνθρωποι βγήκαν σώοι από το χρυσωρυχείο,
11:04 11/10/2024

ΗΠΑ: Δυστύχημα σε χρυσωρυχείο – αξιοθέατο του Κολοράντο – Ένας νεκρός, διασώθηκαν 12 εγκλωβισμένοι

Newsit
Σε τραγωδία κατάληξε η ξενάγηση τουριστών σε παλιό χρυσωρυχείο στο Κολοράντο που έχει πλέον μετατραπεί σε αξιοθέατο. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν, εξαιτίας βλάβης σε ανελκυστήρα του χρυσωρυχείου Mollie Kathleen στο Κριπλ Κρικ του Κολοράντο, που μετέφερε γκρουπ επισκεπτών σε στοά βάθους 300 μέτρων, όπως ανάφεραν οι αρχές του Κολοράντο.  Ο Τζέισον Μάικσελ, ο ... Περισσότερα To άρθρο ΗΠΑ: Δυστύχημα σε χρυσωρυχείο – αξιοθέατο του Κολοράντο – Ένας νεκρός, διασώθηκαν 12 εγκλωβισμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 11/10/2024

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 12 εγκλωβισμένοι σε τουριστικό χρυσωρυχείο του Κολοράντο

ProtoThema.gr
 Ένδεκα άνθρωποι διασώθηκαν - Το περιστατικό αποδίδεται σε «μηχανική βλάβη» 
02:36 11/10/2024

Οι εκλογές των ΗΠΑ… από το διάστημα: Πώς θα ψηφίσουν οι εγκλωβισμένοι αστροναύτες

el.gr
Οι δύο αστροναύτες που έχουν εγκλωβιστεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό , λόγω τεχνικών προβλημάτων με το διαστημόπλοιο Boeing Starliner , θα επιστρέψουν στη Γη τον Φεβρουάριο του 2025. Το άρθρο Οι εκλογές των ΗΠΑ… από το διάστημα: Πώς θα ψηφίσουν οι εγκλωβισμένοι αστροναύτες εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
19:11 06/10/2024

Το χωριό των Χριστιανών στη γη της Χεζμπολάχ: Πώς είναι να ζεις στη μέση ενός διαρκούς πολέμου

thetoc.gr
Πώς είναι η ζωή των χριστιανών του Λιβάνου που είναι εγκλωβισμένοι στη γη της Χεζμπολάχ, στα σύνορα με το Ισραήλ - "Το πρόβλημά μας, είναι η τοποθεσία μας", λένε
19:10 06/10/2024

Ξεκίνησε η διάσωση για να επιστρέψουν στη Γη «εγκλωβισμένοι» αστροναύτες: Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο πριν το 2025

Gazzetta
Η αποστολή για να επιστρέψουν στην γη οι εγκλωβισμένοι από τον περασμένο Ιούνιο αστροναύτες, Μπουτς Γουίλμορ και Σούνι Γουίλιαμς έκανε την αρχή της αλλά επέστρεψε εκ νέου στην γη.
16:10 02/10/2024

Λίβανος: Η ισοπεδωμένη γειτονιά της Βηρυτού που βρίσκονταν τα κεντρικά της Χεζμπολάχ και ο Νασράλα

ProtoThema.gr
Εκφράζονται φόβοι για δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένοι κάτω από τα συντρίμμια - Εκκλήσεις για ενότητα από τον στρατό του Λιβάνου στους πολίιτες
13:45 29/09/2024

Η Κομισιόν και το deal της Nova, οι μικρές επενδύσεις των Ελλήνων σε χρηματοοικονομικά προϊόντα, ο διευθύνων που σχολιάστηκε στο γάμο Εξάρχου – Βρεττού και οι εγκλωβισμένοι επενδυτές της Μυκόνου

Newsit
Η απόφαση της Κομισιόν που δίνει τον τόνο για το deal της Nova Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην περίπτωση που η Nova ή άλλες θυγατρικές της United Group περάσουν σε αραβικά χέρια δείχνει χθεσινή απόφαση της Κομισιόν για την εξαγορά του τηλεπικοινωνιακού βραχίονα του τσεχικού ομίλου PPF από την ... Περισσότερα To άρθρο Η Κομισιόν και το deal της Nova, οι μικρές επενδύσεις των Ελλήνων σε χρηματοοικονομικά προϊόντα, ο διευθύνων που σχολιάστηκε στο γάμο Εξάρχου – Βρεττού και οι εγκλωβισμένοι επενδυτές της Μυκόνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:09 25/09/2024

«Πνίγηκε» από τις καταρρακτώδεις βροχές το Λονδίνο – Οδηγοί εγκλωβισμένοι

Newsit
Ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Βρετανία με το Λονδίνο να είναι στο μάτι της καταιγίδας με δρόμους πλημμυρισμένους και οδηγούς εγκλωβισμένους στα αυτοκίνητά τους.  Η πυροσβεστική του Λονδίνου έχει λάβει πάνω από 350 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και ακινητοποιημένα ΙΧ και ήδη έχουν σπεύσει σε περιοχές όπως το Ruislip, το Uxbridge, το Wimbledon και ... Περισσότερα To άρθρο «Πνίγηκε» από τις καταρρακτώδεις βροχές το Λονδίνο – Οδηγοί εγκλωβισμένοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:01 23/09/2024

NASA: Πώς θα ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές οι εγκλωβισμένοι αστροναύτες του Starliner

in.gr
Η NASA εφαρμόζει την επιστολική ψήφο από το 1997. Το ψηφοδέλτιο θα σταλεί ως κλειδωμένο PDF.
16:46 23/09/2024

Πρωτοφανείς χιονοπτώσεις στη Νότια Αφρική: Νεκρή 39χρονη που έμεινε εγκλωβισμένη όλη τη νύχτα σε ένα λεωφορείο (vid)

Gazzetta
Οι αρχές δεν μπορούν σήμερα να πουν πόσοι άνθρωποι ή οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένοι στους δρόμους.
15:28 22/09/2024

Τραγωδία στο Ιράν: 19 νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο Νότιο Χορασάν

Newsit
Πολλούς νεκρούς και τραυματίες άφησε πίσω της έκρηξη σε ανθρακωρυχείο την επαρχία Νότιας Χορασάν του Ιράν. Από την έκρηξη φυσικού αερίου σε ανθρακωρυχείο 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 17 τραυματίστηκαν, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν, ενώ 30 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στο ορυχείο.Η έκρηξη αερίου μεθανίου στα τεμάχια Β και Γ του ορυχείου που διαχειρίζεται η εταιρεία ... Περισσότερα To άρθρο Τραγωδία στο Ιράν: 19 νεκροί μετά από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο Νότιο Χορασάν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:55 22/09/2024

Σπάνιες εικόνες στη Νότια Αφρική - Σφοδρές χιονοπτώσεις έκλεισαν δρόμους, εγκλώβισαν οδηγούς

Newsit
Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η Νότια Αφρική, με ασυνήθιστης έκτασης χιονοπτώσεις να πλήττουν πολλές περιοχές, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Από τις χιονοπτώσεις άνθρωποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ πολλά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην Εθνική Οδό Ν3 που συνδέει το Γιοχάνεσμπουργκ με την πόλη Ντέρμπαν, στη ... Περισσότερα To άρθρο Σπάνιες εικόνες στη Νότια Αφρική - Σφοδρές χιονοπτώσεις έκλεισαν δρόμους, εγκλώβισαν οδηγούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:46 21/09/2024

Καταυλισμοί Ρομά: Οι περιοχές "γκέτο" με κλεμμένα μηχανάκια και ΙΧ - Οι παράνομες συναλλαγές μέρα μεσημέρι και οι "εγκλωβισμένοι" κάτοικοι

Παραπολιτικά
Την λήψη άμεσων μέτρων ζητούν οι κάτοικοι γύρω από τους τέσσερις μεγάλους καταυλισμούς Ρομά στην Αττική, καθώς όπως λένε, "κυριαρχεί η εγκληματικότητα"
23:28 20/09/2024

Χανιά: Νεκρή 35χρονη πεζοπόρος μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς εξαιτίας νεροποντής – Δεκάδες εγκλωβισμένοι

mikrometoxos.gr
Τραγκό θάνατο βρήκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη μια γυναίκα στο Φαράγγι της Σαμαριάς, έπειτα από πτώση βράχου εξαιτίας ισχυρής νεροποντής που εκδηλώθηκε στην περιοχή. Σύμφωνα με το flashnews.gr, η νεκρή ήταν 35 ετών, πεζοπόρος, επισκέπτρια του φαραγγιού, η οποία κατέληξε από αιμορραγία. Παράλληλα, δεκάδες άλλοι πεζοπόροι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο φαράγγι, καθώς οι βράχοι έχουν αποκλείσει […] The post Χανιά: Νεκρή 35χρονη πεζοπόρος μέσα στο Φαράγγι της Σαμαριάς εξαιτίας νεροποντής – Δεκάδες εγκλωβισμένοι appeared first on Mikrometoxos.gr.
23:31 18/09/2024

8 νεκροί ανάμεσά τους 3 παιδιά από κατάρρευση πολυκατοικίας στη Σιέρα Λεόνε - Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια

Newsit
Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους τρία παιδιά κάτω των 5 χρόνων, από κατάρρευση πολυκατοικίας που έγινε χθες Δευτέρα (16.09.2024) στην πρωτεύουσα της Σιέρα Λεόνε, τη Φριτάουν. Σχεδόν μία μέρα μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Σιέρα Λεόνε, υπάρχουν ακόμη εγκλωβισμένοι πολίτες κάτω από τα συντρίμμια. Δυστυχώς στο ισόγειο του συγκεκριμένου κτιρίου λειτουργούσαν ... Περισσότερα To άρθρο 8 νεκροί ανάμεσά τους 3 παιδιά από κατάρρευση πολυκατοικίας στη Σιέρα Λεόνε - Υπάρχουν εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:37 17/09/2024

Πώς περνούν τις ατελείωτες ώρες στο διάστημα οι εγκλωβισμένοι αστροναύτες της NASA – Η πλήξη, η γυμναστική και τα δανεικά ρούχα

Newsit
Το διαστημικό ταξίδι τους υποτίθεται πως θα διαρκούσε μόλις 8 ημέρες και πλέον οι αστροναύτες της NASA, που μεταφέρθηκαν έως τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με το διαστημόπλοιο Starliner, θα παραμείνουν στο απέραντο και μοναχικό σύμπαν για 8 μήνες! Οι αστροναύτες Μπουτς Γουίλμορ και Σούνι Ουίλιαμς θα επιστρέψουν στη Γη τον Φεβρουάριο του 2025 με διαστημικό ... Περισσότερα To άρθρο Πώς περνούν τις ατελείωτες ώρες στο διάστημα οι εγκλωβισμένοι αστροναύτες της NASA – Η πλήξη, η γυμναστική και τα δανεικά ρούχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:27 15/09/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load