#συναστρία

Από πού φαινεται ότι η σχέση σου είναι μοιραία και παθιασμένη

astrology.gr
Η συναστρία σας το αποκαλύπτει ξεκάθαραΠερισσότερα...
18:28 20/12/2023

Ζώδια: Ποια από τα 12 λένε «ναι» στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

tromaktiko.gr
Στην αστρολογία, η επανασύνδεση μπορεί να προβλεφθεί, μελετώντας τον αστρολογικό χάρτη τον δικό σου, του συντρόφου σου, την μεταξύ σας συναστρία και μπορεί πραγματικά να φανεί αν υπάρχουν οι προοπτικές για να γίνει μία επανασύνδεση, το πότε μπορεί να συμβεί αλλά και αν έχει τις προοπτικές για να κρατήσει σε βάθος χρόνου! Σύμφωνα με στατιστικές […] The post Ζώδια: Ποια από τα 12 λένε «ναι» στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης appeared first on Tromaktiko.gr.
00:46 27/07/2023

Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν: 5-1: Η «αστερόσκονη» των Μέσι-Μπαπέ-Νεϊμάρ καθάρισε για τους Παριζιάνους

Gazzetta
Η χρυσή τριπλέτα σε απόλυτη συναστρία! Μπαπέ - Νεϊμάρ (δις) και Μέσι σκόραραν για πρώτη φορά μαζί στο ίδιο ματς και οδήγησαν την Παρί σε μια επιβλητική πεντάρα απέναντι στην Λοριάν (5-1).
23:40 03/04/2022

Ζώδια και φιλία: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί;

thetoc.gr
Οι φίλοι μας δεν φαίνονται μόνο στα δύσκολα αλλά και στη συναστρία.
08:26 28/10/2021

Δείχνει η ερωτική συναστρία αν ταιριάζετε; Ποια ζώδια ευνοούνται το 2021;

tlife.gr
Με αφορμή τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είπαμε να κάνουμε άλλη μια κουβέντα με την αστρολόγο To άρθρο Δείχνει η ερωτική συναστρία αν ταιριάζετε; Ποια ζώδια ευνοούνται το 2021; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:12 09/02/2021

Όλα όσα θα ήθελες να ρωτήσεις μια αστρολόγο. Η Λίτσα Πετρίδη απαντά

tlife.gr
Αλήθεια, τι μπορεί να μας αποκαλύψει ο αστρολογικός μας χάρτης; Η συναστρία πόσο σημαντική είναι για To άρθρο Όλα όσα θα ήθελες να ρωτήσεις μια αστρολόγο. Η Λίτσα Πετρίδη απαντά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:37 09/12/2020

Κορωνοϊός: Δύο μεγάλες φαρμακευτικές αισιοδοξούν για εμβόλιο ακόμα και ως τον Οκτώβριο

topontiki.gr
ΚΟΣΜΟΣ  Ενα εμβόλιο για την Covid-19 ήδη από φέτος; Οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι αισιόδοξες, αλλά προειδοποιούν ότι τα προβλήματα είναι «κολοσσιαία» για την παραγωγή και την διανομή των δισεκατομμυρίων αναγκαίων δόσεων. Περισσότερα από εκατό εργαστήρια στον κόσμο συμμετέχουν στην κούρσα για την ανάπτυξη ενός ή περισσότερων εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού. Δέκα από αυτά βρίσκονται σε φάσεις κλινικών δοκιμών. «Η ελπίδα πολλών ανθρώπων είναι ότι θα έχουμε ένα, μπορεί πολλά, εμβόλιο, μέχρι το τέλος του έτους», δήλωσε χθες ο Πασκάλ Σοριό, γενικός διευθυντής της AstraZeneca, κατά την διάρκεια on line συνέντευξης Τύπου. Η βρετανική εταιρεία συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την παρα
14:00 29/05/2020

New York Times: «Θα σκοτώσει ο κορωνοϊός την αστρολογία; Προέβλεψε κανείς την πανδημία ή όχι;»

pronews.gr
Στις αρχές του 2020, αρκετοί ήταν αυτοί που, κρυφά ή φανερά, διάβασαν την πρόβλεψη του ζωδίου τους. Και σύμφωνα με αυτή, πολλοί θα έκαναν ταξίδια και άλλοι θα γίνονταν πλούσιοι. Είχαν όμως προβλέψει οι αστρολόγοι την πανδημία του κορωνοϊού; Οι New York Times σε άρθρο τους με τίτλο «Θα σκοτώσει ο κορωνοϊός την αστρολογία;», επιχειρούν να εξηγήσουν τι συνέβη, αλλά και ποιες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στους αστρολόγους. Όταν η αστρολόγος Σούζαν Μίλερ εμφανίστηκε τον Ιανουάριο στο CBS New York, και προέβλεψε ότι το 2020 θα ήταν μια «υπέροχη χρονιά με ευημερία» ο κόσμος την άκουσε. Μάλιστα, την παρακολούθησαν να λέει πως ο Αιγόκερως θα ήταν ο ευνοούμενος της χρονιάς και πως ο Καρκίνος ήτ
19:02 09/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load