#Bloomberg

Amazon: Η αύξηση των μετρητών καθιστά τις συνθήκες ώριμες για μέρισμα

Newsit
Με ένα ταμειακό απόθεμα που αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 δισ. δολάρια φέτος, οι συνθήκες δεν ήταν ποτέ πιο ευνοϊκές για την Amazon και τους ομολόγους της στην επιστροφή μετρητών στους μετόχους, μεταξύ άλλων, σπάζοντας ενδεχομένως τη σφραγίδα του μερίσματος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η Amazon αντιστέκεται εδώ και καιρό σε ένα διαρκές πρόγραμμα ... Περισσότερα To άρθρο Amazon: Η αύξηση των μετρητών καθιστά τις συνθήκες ώριμες για μέρισμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:36 25/07/2024

H Nissan μείωσε τις προοπτικές για τα κέρδη του 2024

Newsit
Η Nissan μείωσε τον στόχο της για τα λειτουργικά κέρδη του έτους, λόγω των αδύναμων πωλήσεων στην Ιαπωνία, ενώ τα υψηλά αποθέματα στις ΗΠΑ παραμένουν ανησυχητικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία μείωσε τις προβλέψεις της για τα λειτουργικά κέρδη στα 500 δισ. γεν για το έτος έως τον Μάρτιο του 2025, από ... Περισσότερα To άρθρο H Nissan μείωσε τις προοπτικές για τα κέρδη του 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:10 25/07/2024

Η Nestle υποβαθμίζει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2024 – Ο πληθωρισμός ωθεί τους καταναλωτές σε φθηνότερες μάρκες

Newsit
Η Nestle υποβάθμισε τις προοπτικές των πωλήσεών της για το έτος, λέγοντας ότι ο αντίκτυπος της τιμολόγησης είχε εξασθενήσει ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η Nestle αναμένει τώρα ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν τουλάχιστον κατά 3%, χαμηλότερα από το περίπου 4% που είχε στοχεύσει. Η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο αγωνίζεται ... Περισσότερα To άρθρο Η Nestle υποβαθμίζει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2024 – Ο πληθωρισμός ωθεί τους καταναλωτές σε φθηνότερες μάρκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:46 25/07/2024

Γιατί η Ρωσία σχεδιάζει περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου έως και το 2025

Newsit
Η Ρωσία σχεδιάζει επιπλέον περικοπές στην παραγωγή αργού πετρελαίου για να αντισταθμίσει την άντληση πάνω από την ποσόστωσή της στον ΟΠΕΚ+ τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2024 και στη συνέχεια την περίοδο Μαρτίου – Σεπτεμβρίου του 2025, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Οι αντισταθμιστικές περικοπές θα γίνουν για να ληφθούν υπόψη οι υπερπαραγωγές πετρελαίου ... Περισσότερα To άρθρο Γιατί η Ρωσία σχεδιάζει περικοπές στην παραγωγή πετρελαίου έως και το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:46 24/07/2024

Ευρωζώνη: Αδρανοποιείται η επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω της αιφνιδιαστικής πτώσης της Γερμανίας

Newsit
Η δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα της ευρωζώνης σημείωσε πολύ μικρή αύξηση αυτόν τον μήνα, καθώς η κορυφαία οικονομία της Γερμανίας σημείωσε επιβράδυνση.  Ο σύνθετος δείκτης PMI διευθυντών προμηθειών της S&P Global υποχώρησε στο 50,1 τον μήνα Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα (24.7.2024), σε έρευνα του Bloomberg. Αυτή η υστέρηση μπορεί να αποδοθεί ... Περισσότερα To άρθρο Ευρωζώνη: Αδρανοποιείται η επιχειρηματική δραστηριότητα λόγω της αιφνιδιαστικής πτώσης της Γερμανίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 24/07/2024

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ταμείο στο Άμπου Ντάμπι ενδέχεται να επενδύσει 1 δισ. ευρώ στην Nestle

Newsit
Το μεγαλύτερο κρατικό επενδυτικό ταμείο του Άμπου Ντάμπι εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ (1,1 δισ. δολάρια) στην Nestle, η οποία περιλαμβάνει μάρκες όπως η Haagen-Dazs, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η Αρχή Επενδύσεων του Άμπου Ντάμπι, η οποία ελέγχει περιουσιακά στοιχεία ύψους σχεδόν 1 τρισ. δολαρίων, συνεργάζεται με συμβούλους καθώς εξετάζει ... Περισσότερα To άρθρο Το μεγαλύτερο επενδυτικό ταμείο στο Άμπου Ντάμπι ενδέχεται να επενδύσει 1 δισ. ευρώ στην Nestle δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:37 23/07/2024

Toyota: Θα εξαγοράσει 5,2 δισ. δολάρια σε μετοχές από ιαπωνικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες

Newsit
Η Toyota Motor θα εξαγοράσει μετοχές της αξίας 806,8 δισ. γιεν (5,2 δισ. δολαρίων) από μεγάλες ιαπωνικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για την κατάργηση στρατηγικών συμμετοχών με χρηματοοικονομικούς εταίρους, σύμφωνα με δημοσίευση του Bloomberg. Συγκεκριμένα, οι Mitsubishi UFJ Financial Group, Sumitomo Mitsui Financial Group, Tokio Marine Holdings και MS&AD Insurance ... Περισσότερα To άρθρο Toyota: Θα εξαγοράσει 5,2 δισ. δολάρια σε μετοχές από ιαπωνικές τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 23/07/2024

Μακρόν: Έκκληση για "πολιτική εκεχειρία" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Προς αναβολή ο διορισμός του επόμενου πρωθυπουργού

Παραπολιτικά
Σύμφωνα με κυβερνητικό σύμβουλο, που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, ο Μακρόν ίσως να μην διορίσει νέο πρωθυπουργό πριν τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων στις 11 Αυγούστου
11:10 23/07/2024

Για να μην την πάθουμε σαν τους Τούρκους

tanea.gr
Η περιγραφή στο ρεπορτάζ του Bloomberg στις τουρκικές τουριστικές παραθεριστικές πόλεις είναι η εικόνα ενός δυστοπικού τοπίου. «Τα εστιατόρια είναι μισοάδεια σε περίοδο τουριστικής αιχμής». Η εξήγηση του φαινομένου είναι από ταινία… επιστημονικής φαντασίας. «Οι ντόπιοι (Τούρκοι) βρίσκουν ότι είναι φθηνότερο να κάνουν διακοπές στη γειτονική Ελλάδα από το να μείνουν και να φάνε σε […]
19:10 22/07/2024

Airbnb: Απευθείας επαφή με τους επισκέπτες ζητούν οι ιδιοκτήτες

Newsit
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι συνεργάζονται με την Airbnb, θέλουν οι επισκέπτες να έρχονται απευθείας σε αυτούς και να μειωθεί η εξάρτηση από τις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, σύμφωνα με σημερινή (22.7.2024) δημοσίευση του Bloomberg. Μια νέα αγορά βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων έχει δημιουργήσει η Airbnb τα τελευταία 15 περίπου χρόνια. Ο ιστότοπος, μαζί με ανταγωνιστές όπως η ... Περισσότερα To άρθρο Airbnb: Απευθείας επαφή με τους επισκέπτες ζητούν οι ιδιοκτήτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:45 22/07/2024

Κίνα: Προκαλεί έκπληξη η μείωση των επιτοκίων μετά την απογοήτευση των επενδυτών

Newsit
Η Κίνα αύξησε τη στήριξη της οικονομίας με αιφνιδιαστικές μειώσεις επιτοκίων, επιδιώκοντας να στηρίξει την ανάπτυξη, αφού η έλλειψη βραχυπρόθεσμων κινήτρων από μια σημαντική συνεδρίαση του Κομμουνιστικού Κόμματος απογοήτευσε τους επενδυτές, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Η Λαϊκή Τράπεζα της Κίνας μείωσε σήμερα το αντίστροφο επιτόκιο επαναγοράς επτά ημερών, ένα βασικό βραχυπρόθεσμο επιτόκιο πολιτικής, στην ... Περισσότερα To άρθρο Κίνα: Προκαλεί έκπληξη η μείωση των επιτοκίων μετά την απογοήτευση των επενδυτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:09 22/07/2024

Vodafone: Πώληση μεριδίου της Vantage Towers ύψους 1,3 δισ. ευρώ

Newsit
Η Vodafone προχώρησε στην πώληση ακόμη ενός μεριδίου 10% αξίας 1,3 δισ. ευρώ (1,4 δισ. δολάρια) της Vantage Towers, καθώς η εταιρεία τηλεπικοινωνιών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώκει να μειώσει το χρέος της, σύμφωνα με δημοσίευση του Bloomberg. Συγκεκριμένα, η πώληση αποτελεί μέρος μιας συμφωνίας που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2022, όταν η Vodafone ... Περισσότερα To άρθρο Vodafone: Πώληση μεριδίου της Vantage Towers ύψους 1,3 δισ. ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 22/07/2024

Ryanair: Σημαντική μείωση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για την θερινή περίοδο

Newsit
Η Ryanair μείωσε τις προοπτικές της για τις τιμές των εισιτηρίων κατά την κρίσιμη καλοκαιρινή ταξιδιωτική σεζόν, μιλώντας για «σημαντικά χαμηλότερες» τιμές αεροπορικών εισιτηρίων κατά το δεύτερο τρίμηνο, καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο επιφυλακτικοί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Ο ιρλανδικός οικονομικός αερομεταφορέας είδε το μέσο αεροπορικό εισιτήριο να μειώνονται κατά 15% στο πρώτο οικονομικό ... Περισσότερα To άρθρο Ryanair: Σημαντική μείωση στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για την θερινή περίοδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 22/07/2024

Το πετρέλαιο ανεβαίνει καθώς ο Μπάιντεν εγκαταλείπει την κούρσα των ΗΠΑ

Newsit
Το πετρέλαιο σημείωσε άνοδο – μετά από πτώση σχεδόν 3% την Παρασκευή (19.7.2024) – καθώς οι επενδυτές στάθμισαν τις επιπτώσεις από την απόφαση του προέδρου Τζο Μπάιντεν να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του, ενώ οι πυρκαγιές απείλησαν μέρος της παραγωγής στον Καναδά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Το Brent διαπραγματευόταν κοντά στα 83 δολάρια το ... Περισσότερα To άρθρο Το πετρέλαιο ανεβαίνει καθώς ο Μπάιντεν εγκαταλείπει την κούρσα των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:02 22/07/2024

Σουηδία: Σχέδια ενεργειακής ασφάλειας «εκτάκτου ανάγκης» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία

Newsit
Ανατροπή στα σχέδια της Σουηδίας αναφορικά με την ενεργειακή της ασφάλεια φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όπως αναφέρει το Bloomberg, o παροπλισμένος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής κοντά στα στενά του Oresund επρόκειτο να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί σε νέους ιδιοκτήτες στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, ο πόλεμος στην Ουκρανία ανέτρεψε την αμυντική πολιτική της χώρας και τώρα αναγκάζει ... Περισσότερα To άρθρο Σουηδία: Σχέδια ενεργειακής ασφάλειας «εκτάκτου ανάγκης» εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:01 24/04/2024

Ποσό ρεκόρ έπιασε σπάνιο Rolex

tanea.gr
Ενα σπάνιο Rolex με χρονογράφο σε κλάσματα δευτερολέπτου πωλήθηκε για 3,3 εκατομμύρια ευρώ (3,5 εκατομμύρια δολάρια) σε δημοπρασία στο Μονακό, τιμή ρεκόρ για το μοντέλο, σύμφωνα με το Bloomberg. Το Rolex 4113 κατασκευάστηκε το 1942 και είναι ένα από τα μόλις 12 που κατασκευάστηκαν ποτέ και εννέα που είναι γνωστό ότι υπάρχουν. Η πώληση ξεπερνά […]
20:03 23/04/2024

Novartis: Αύξησε τις προβλέψεις της μετά τα αποτελέσματα των πωλήσεων του α’ τριμήνου του 2024

Newsit
Αύξησε τις προβλέψεις της η Novartis, καθώς οι πωλήσεις των φαρμάκων blockbuster για τις καρδιακές παθήσεις και την ψωρίαση ξεπέρασαν τις προσδοκίες, δίνοντας στη μετοχή τη μεγαλύτερη ώθηση των τελευταίων εννέα μηνών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Οι πωλήσεις της Novartis θα αυξηθούν με υψηλό μονοψήφιο έως χαμηλό διψήφιο ποσοστό φέτος, δήλωσε σήμερα (23.4.2024) η ... Περισσότερα To άρθρο Novartis: Αύξησε τις προβλέψεις της μετά τα αποτελέσματα των πωλήσεων του α’ τριμήνου του 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:01 23/04/2024

Κίνα: Η κεντρική τράπεζα επιδιώκει ταχύτερες αναδιαρθρώσεις χρέους

Newsit
Οι αναδιαρθρώσεις χρέους μεταξύ των φτωχών χωρών προχωρούν πολύ αργά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, ενώ θέλει οι πιστωτές να συμφωνήσουν στον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούν το βάρος της ελάφρυνσης του χρέους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg. Ειδικότερα, ο διοικητής της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας, Ο Pan Gongsheng, μοιράστηκε ... Περισσότερα To άρθρο Κίνα: Η κεντρική τράπεζα επιδιώκει ταχύτερες αναδιαρθρώσεις χρέους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Ο χρυσός υποχωρεί καθώς οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή χαλαρώνουν μετά τις επιθέσεις

Newsit
Υποχώρησε η τιμή του χρυσού καθώς οι εντάσεις χαλαρώνουν στη Μέση Ανατολή, και οι traders έστρεψαν την προσοχή τους στα στοιχεία των ΗΠΑ που θα ρίξουν φως στις προοπτικές της νομισματικής πολιτικής, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. Ο χρυσός διαπραγματευόταν λίγο κάτω από τα 2.364 δολάρια ανά ουγγιά, μετά από ένα ράλι πέντε εβδομάδων, το ... Περισσότερα To άρθρο Ο χρυσός υποχωρεί καθώς οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή χαλαρώνουν μετά τις επιθέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:01 22/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load