#Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ρομαντικό δείπνο στο Παρίσι για το ζευγάρι – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια! Έτσι τις To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ρομαντικό δείπνο στο Παρίσι για το ζευγάρι – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 26/02/2024

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου:Το ονειρικό σπίτι τους με θέα όλη την Αθήνα

NewsBomb
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο στην καρδιά της Αθήνας! Ας ρίξουμε μια ματιά στο…Περισσότερα...
09:00 17/02/2024

Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με «πιάτο» όλη την Αθήνα, το σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια

Newside.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου έχουν επιλέξει να ζουν στο κέντρο της Αθήνας, αναζητώντας την αληθινή “φωνή της πόλης”. Αυτό το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2021 στην Ύδρα, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Μέσα από τις φωτογραφίες τους, αποκαλύπτεται [...] Το άρθρο Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με «πιάτο» όλη την Αθήνα, το σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:00 13/02/2024

Γιώργος Λέντζας για Νίκο Οικονομόπουλο: «Δεν είπε κάτι τόσο τραγικό για τα ομόφυλα ζευγάρια»

govastileto.gr
Καλεσμένοι στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Youtube ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Γιώργος Λέντζας και η Νατάσα Γιάμαλη, οι οποίοι μίλησαν για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, τον γάμο και την τεκνοθεσία, θέλοντας να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους για το νομοσχέδιο. «Νομίζω ότι είναι πολύ υποκριτικό το debate σε δημόσιο επίπεδο […]
14:00 24/01/2024

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο VOX: Ένα μουσικό ταξίδι στα μαγευτικά μονοπάτια του Portofino

monopoli.gr
Τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου το VOX μεταμορφώνεται στο... σαλόνι του Κωστή Μαραβέγια. Ζεστασιά, χορός και άπλετη σεροτονίνη, ήταν μερικά από τα βασικά στοιχεία μίας ξεφρενης εμπειρίας, που μοιραζόμαστε μαζί σας.
14:53 29/12/2023

Ο Λαμπρόπουλος είπε «δεν μπορώ με τον βλάκα τον Μαραβέγια» στον… Μαραβέγια!

sinidisi.gr
Ενα χριστουγεννιάτικο απρόοπτο είχε στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Στην εκπομπή τηλεφώνησε ο Κωστής Μαραβέγιας για να τραγουδήσει... Μαραβέγια, με τον Φάνη Λαμπρόπουλο να δυσανασχετεί και να λέει «Ρε φίλε να κάνω μια ερώτηση; Ακούς πρώτη φορά την εκπομπή; Έναν όρο έχω θέσει. Όχι Μαραβέγια...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο Λαμπρόπουλος είπε «δεν μπορώ με τον βλάκα τον Μαραβέγια» στον… Μαραβέγια!
19:09 27/12/2023

Κωστής Μαραβέγιας: «Αναρωτιόμουν πώς θα με δεχθούν, όταν έχεις περάσει εφηβεία σε μια κλειστή κοινωνία ποτέ δεν είναι ανώδυνο»

thecaller.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε συνέντευξη στο Oneman και στον Κωνσταντίνο Αμπατζή και μίλησε για την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στον τόπο καταγωγής του στο Αγρίνιο, το οποίο για τον ίδιο συνδέεται με πολλές δυσάρεστες στιγμές. Ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε συνέντευξη στο Oneman και στον Κωνσταντίνο Αμπατζή και μίλησε για την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στον τόπο καταγωγής του στο Αγρίνιο, το οποίο για τον ίδιο συνδέεται με πολλές δυσάρεστες στιγμές. Πρόσφατα γύρισες κι εσύ στο μέρος που μεγάλωσες, στο Αγρίνιο, μετά από πολλά χρόνια, για να δώσεις συναυλία. Είχα να […]
10:00 09/12/2023

Κωστής Μαραβέγιας: «Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι»

monopoli.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη
18:53 08/12/2023

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

filathlos.gr
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού 05/12/2023 Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 58χρονο τεχνικό από την Πορτογαλία και να τον παρουσιάζει με ένα μίνι βιογραφικό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Κάρλος Καρβαλιάλ. Γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1965 στη Μπράγκα και αφού ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός σε περισσότερα από 190 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, ξεκίνησε την προπονητική του θητεία το 1998, στην Espin
16:46 05/12/2023

Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό

Newsit
Η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πόσο την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της, ο γνωστός τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας. Η Τόνια Σωτηροπούλου από τον καναπέ της «Ελένης» εξομολογήθηκε πως ο Κωστής Μαραβέγιας «με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό». Η άλλοτε «κοπέλα» του Τζέιμς ... Περισσότερα To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου για Κωστή Μαραβέγια: Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 20/11/2023

Πάτρα: Έρχεται ο Κωστής Μαραβέγιας για ένα μουσικό live στο παλαιό Πτωχοκομείο

thebest.gr
O δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας θα έρθει για ένα μουσικό live στη Πάτρα το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στο Royal Theater (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων και τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ έχουν ήδη μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης.
17:00 14/11/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Ο Κωστής Μαραβέγιας διεκδικούσε πολύ τον δικό μου χρόνο και με έκανε να τον ερωτευτώ βαθιά

Newsbeast.gr
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στην νέα σειρά του MEGA, Milky Way. Η Τόνια Σωτηροπούλου έκατσε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. «Μεγαλώνοντας που το συζητήσαμε με τους γονείς μου, και στα 15 μου κάνοντας την άβολη συζήτηση με τον πατέρα μου για το μέλλον μου, του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, και μου είπε “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”. Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να “πεινάσει”. Με πήγαιναν πολύ θέατρο και σινεμά, έχουν ταλαιπωρηθεί μαζί μου
03:00 22/10/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Καμάρωσε τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια επί σκηνής – Φωτογραφίες

tlife.gr
Μια μοναδική βραδιά χάρισε στους θαυμαστές του ο Κωστής Μαραβέγιας το βράδυ της Παρασκευής 7/10 στη To άρθρο Τόνια Σωτηροπούλου: Καμάρωσε τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια επί σκηνής – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 07/10/2023

Τόνια Σωτηροπούλου: Συνδύασε μαύρο κοστούμι και λευκά sneakers στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

okmag.gr
Συναυλία στο θέατρο Άλσος έδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο συνθέτης και τραγουδιστής ενθουσίασε το κοινό με τα τραγούδια αλλά και την αστείρευτη ενέργειά του. Εκεί ήταν και η σύζυγός του, Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μάλιστα επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο κλασικό κοστούμι μα κομμό σακάκι. Το συνδύασε με αστραφτερό […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: Συνδύασε μαύρο κοστούμι και λευκά sneakers στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια appeared first on OK! Magazine.
09:58 07/10/2023

Κωστής Μαραβέγιας: «Oι γυναικοκτονίες ξεκινάνε πολύ συχνά από υπερβολικές σκηνές ζήλειας»

ProtoThema.gr
«Η ζήλεια είναι ο πυρήνας των προβλημάτων που δημιουργούνται στην κοινωνία» ανέφερε ο τραγουδιστής
21:00 04/10/2023

Μαραβέγιας: «Εάν είμαι πολύ καταπονημένος συναισθηματικά, θα κάνω ταβανοθεραπεία για τουλάχιστον μία μέρα»

thecaller.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας και μέσα σε άλλα μίλησε για τη δύναμη που παίρνει μέσα από αυτήν στις δύσκολες στιγμές του.Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας και μέσα σε άλλα μίλησε για τη δύναμη που παίρνει μέσα από αυτήν στις δύσκολες στιγμές του.«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είπα: θα κάνω αυτό. Πάντα έκανα παράλληλα πράγματα. Σήμερα μου αρέσει να γράφω. Δηλαδή παίζω μουσικά όργανα για να γράψω […]
10:00 04/10/2023

Κωστής Μαραβέγιας: Τι τον ενώνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο;

okmag.gr
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές και συνθέτες της γενιάς του. η Το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα τραγούδια του, για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Μάλιστα ο […] The post Κωστής Μαραβέγιας: Τι τον ενώνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο; appeared first on OK! Magazine.
08:58 04/10/2023

Κωστής Μαραβέγιας: «Ήταν το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει, ήμουν χάλια συναισθηματικά και ήθελα να πάρω κουράγιο»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης 3/10 ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός […] The post Κωστής Μαραβέγιας: «Ήταν το πιο γρήγορο τραγούδι που έχω γράψει, ήμουν χάλια συναισθηματικά και ήθελα να πάρω κουράγιο» appeared first on Zappit.
03:00 04/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load