#Βασάλος

Κωνσταντίνος Βασάλος: Προκαλώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έρθει στο κανάλι μου στο YouTube να λύσουμε τις διαφορές μας

ProtoThema.gr
Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, δύο όμορφοι να λένε τη γνώμη τους; πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor
22:00 24/04/2024

Βασάλος για Αλεξάνδρου: «Με τίποτα δεν θα κάναμε κάτι μαζί στην τηλεόραση, τι να κάνουν δύο όμορφοι που λένε τη γνώμη τους;»

tlife.gr
Στην κάμερα του Open και στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» έκανε δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με To άρθρο Βασάλος για Αλεξάνδρου: «Με τίποτα δεν θα κάναμε κάτι μαζί στην τηλεόραση, τι να κάνουν δύο όμορφοι που λένε τη γνώμη τους;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 24/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: "Τι να κάνω εγώ με τον Αλεξάνδρου στην τηλεόραση;"

Παραπολιτικά
«Κατά καιρούς έχω κάνει δοκιμαστικά για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών. Θα ήθελα στο μέλλον, αν έχω την εμπειρία, να κάνω κάτι δικό μου», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος
17:01 24/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έδωσε τέλος στην κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

govastileto.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τη θέση στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος […]
13:00 20/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος και Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσαν on air το beef που είχαν μεταξύ τους

e-daily.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λύνει το beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μιλάει για τη Dua Lipa
18:09 19/04/2024

Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», ύστερα από τη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου με το που είδε την Κατερίνα Ζαρίφη ρώτησε: «Ο Αλεξάνδρου που είναι;». Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την εκπομπή του στο Youtube και για το τηλεοπτικό τοπίο […] Το άρθρο Αλεξάνδρου- Βάσαλος: Τέλος στη κόντρα τους! – «Ο Αλεξάνδρου που είναι;» [Βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
17:02 19/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά σε Καινούργιου και Αλεξάνδρου – «Δεν θα απολογηθώ....»

NewsBomb
«Λέω την γνώμη μου όπως πάντα - με ξέρετε - αυθόρμητα και αφιλτράριστα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος ΒασάλοςΠερισσότερα...
13:00 11/04/2024

Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με ρωτάνε γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή»

tlife.gr
Στο στόχαστρο βρέθηκε και πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος τις προηγούμενες ημέρες λόγω όσων είπε στο νέο To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με ρωτάνε γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 10/04/2024

Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πληρώνεται εκεί, δεν το κάνει τσάμπα 

Newsit
Τα όσα είπε στην τελευταία εκπομπή του στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος προκάλεσαν αντιδράσεις. Μια απ’ αυτές ήταν από την Κατερίνα Καινούργιου. «Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντίνο Βασάλο: Πληρώνεται εκεί, δεν το κάνει τσάμπα  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:00 09/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει στις σχέσεις του;» – Είναι ερωτευμένος ή όχι;

tlife.gr
Με νέο βίντεο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο κανάλι Raw House στο Youtube. Ο πρώην παίκτης To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει στις σχέσεις του;» – Είναι ερωτευμένος ή όχι; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 09/04/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Στην Ρώμη με τη Μαρία Παπαγεωργίου; – Οι φήμες περί σχέσης

govastileto.gr
Τον Κωνσταντίνο Βασάλο συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη Ρώμη Ωστόσο και η Μαρία Παπαγεωργίου, με την οποία φημολογείται ότι είναι ζευγάρι βρέθηκε στη Ρώμη, φουντώνοντας και άλλο τις φήμες που τους θέλουν να είναι μαζί. «Για να μην ανεβάζω τίποτα στα […]
13:00 04/04/2024

Στο «Raw House» ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έκρινε» τον Ηλία Γκότση & μίλησε για το block που του έκανε

queen.gr
Η φερόμενη κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Ηλία Γκότση ξεκίνησε το 2023, αφότου ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star.Περισσότερα...
13:09 25/03/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα έλεγε κανείς ότι τη φλερτάρω σε αυτή τη συνέντευξη, εγώ απλώς είμαι διαχυτικός»

zappit.gr
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να πασάρει ο Κωνσταντίνος Βασάλος τη συνέντευξη που έκανε στην ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη για τις […] The post Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα έλεγε κανείς ότι τη φλερτάρω σε αυτή τη συνέντευξη, εγώ απλώς είμαι διαχυτικός» appeared first on Zappit.
13:00 23/03/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδραση για την πιθανή συνεργασία Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις»

tlife.gr
Για το τηλεοπτικό του μέλλον ρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αντίδραση για την πιθανή συνεργασία Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Αν δεν δοκιμάσεις, δεν ξέρεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 21/03/2024

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Βασάλος έχει χάσει το μέτρο τα τελευταία δύο χρόνια»

zappit.gr
Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο απάντησε ξανά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε πως ο πρώην παίκτης […] The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο Βασάλος έχει χάσει το μέτρο τα τελευταία δύο χρόνια» appeared first on Zappit.
10:00 06/03/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση

Newsbeast.gr
Για τις κριτικές που δέχτηκε μετά από δηλώσεις του για τηλεοπτικά πρόσωπα απάντησε την Πέμπτη 29/2 ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση» απάντησε στους επικριτές του. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση. Δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές, απλά πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα». «Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη. Δεκτό το σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν πιστεύω ότι ευθύνεται η ομορφιά μου που βρίσκομαι ακόμα στην τηλεόραση. Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός και με
12:00 29/02/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου»

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στην Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη, απαντώντας σε To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Λάμπρο Κωνσταντάρα – «Αν επτά χρόνια είμαι τόσο όμορφος και περνάει η μπογιά μου, μπράβο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 29/02/2024

Η Καινούργιου και η Μπάρκα, η ατζέντα, ο Παπανώτας και ο Βασάλος

youfly.com
Η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου, και όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, η «αντιμετώπιση» του θέματος βάσει ατζέντας από εκπομπές και παρουσιαστές, ο Παπανώτας, ο Βασάλος, και πολλά ακόμη! The post Η Καινούργιου και η Μπάρκα, η ατζέντα, ο Παπανώτας και ο Βασάλος appeared first on Youfly.
06:58 28/02/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Κώστα Τσουρό, για τη δήλωση «Από πού κι ως πού κρίνει τηλεοπτικά πρόσωπα»

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι Raw House στο Youtube σχολίασε τα To άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Κώστα Τσουρό, για τη δήλωση «Από πού κι ως πού κρίνει τηλεοπτικά πρόσωπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 24/02/2024

Κωνσταντίνος Βασάλος για Κατερίνα Καινούργιου: Ερoτiκά και τηλεοπτικά δεν είναι του στιλ μου (βίντεο)

Newside.gr
Για όλους και για όλα μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Όπως αποκάλυψε, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι του στιλ του ερωτικά αλλά και τηλεοπτικά, ενώ σχολίασε και άλλους που βρίσκονται στην τηλεόραση. Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν την Παρασκευή 23/2 από την εκπομπή του Star «Breakfast@Star» ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι αυτό που [...] Το άρθρο Κωνσταντίνος Βασάλος για Κατερίνα Καινούργιου: Ερoτiκά και τηλεοπτικά δεν είναι του στιλ μου (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 24/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load