#Έλλη Λαμπέτη

Έλλη Λαμπέτη: Σε μια ρομαντική σκηνή με τον Αμερικανό ηθοποιό Van Heflin από την “εξαφανισμένη” ταινία “Χαμένο Κορμί” – Σπάνιο κλικ

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, με την Έλλη Λαμπέτη και τον Αμερικανό ηθοποιό Van Heflin σε μια ρομαντική και εκφραστική σκηνή από την ταινία “Χαμένο Κορμί”, στην οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στον διεθνή κινηματογράφο. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: Η […] The post Έλλη Λαμπέτη: Σε μια ρομαντική σκηνή με τον Αμερικανό ηθοποιό Van Heflin από την “εξαφανισμένη” ταινία “Χαμένο Κορμί” – Σπάνιο κλικ appeared first on InStyle.
15:46 26/10/2023

Έλλη Λαμπέτη: Σπάνιο κλικ από τη συνάντηση με τον Γρηγόρη Ξενόπουλο στο σπίτι του το 1949

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από τη συνάντηση της Έλλης Λαμπέτη με τον σπουδαίο συγγραφέα Γρηγόρη Ξενόπουλο στο σπίτι του το 1949, δύο χρόνια πριν από τον θάνατό του. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: “Η Έλλη Λαμπέτη συναντά τον μεγάλο Έλληνα συγγραφέα […] The post Έλλη Λαμπέτη: Σπάνιο κλικ από τη συνάντηση με τον Γρηγόρη Ξενόπουλο στο σπίτι του το 1949 appeared first on InStyle.
14:46 19/09/2023

Έλλη Λαμπέτη: Με τον Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της Αντιγόνη και Φωτεινή στο Πόρτο Γερμενό το 1947

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Η Έλλη Λαμπέτη ποζάρει μαζί με τον Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της Αντιγόνη και Φωτεινή στο Πόρτο Γερμενό τον Αύγουστο του 1947. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του: “Η Έλλη Λαμπέτη με τον μεγάλο θεατράνθρωπο και τρία […] The post Έλλη Λαμπέτη: Με τον Μάριο Πλωρίτη και τις αδερφές της Αντιγόνη και Φωτεινή στο Πόρτο Γερμενό το 1947 appeared first on InStyle.
18:46 15/09/2023

Η Έλλη Λαμπέτη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Κάνει δουλειές στο σπίτι της

okmag.gr
Μια μεγάλη καλλιτέχνιδα, η Έλλη Λαμπέτη έφυγε από τη ζωή στις 3 Σεπτεμβρίου του 1983, στα 61 της χρόνια. Η Έλλη Λούκου, αυτό ήταν το πραγματικό όνομα της Έλλης Λαμπέτη γεννήθηκε στα Βίλια το 1922. Ο πατέρας της είχε ταβέρνα στην περιοχή ενώ είχε άλλα έξι αδέλφια, μεταξύ των οποίων και έναν δίδυμο αδελφό, ο […] The post Η Έλλη Λαμπέτη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί! Κάνει δουλειές στο σπίτι της appeared first on OK! Magazine.
16:58 04/09/2023

Έλλη Λαμπέτη: 40 χρόνια από τον θάνατό της – Η σπουδαία πρωταγωνίστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Αδημοσίευτη φωτογραφία

instyle.gr
Η Έλλη Λαμπέτη έφυγε από τη ζωή στις 3 Σεπτεμβρίου του 1983 σε ηλικία μόλις 57 ετών έπειτα μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, τη νόσο από την οποία πέθαναν και οι τρεις από τις τέσσερις αδελφές της. Mε αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, η επίσημη σελίδα του  Studio Kleisthenis […] The post Έλλη Λαμπέτη: 40 χρόνια από τον θάνατό της – Η σπουδαία πρωταγωνίστρια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί – Αδημοσίευτη φωτογραφία appeared first on InStyle.
21:46 03/09/2023

Ελλη Λαμπέτη: Η θυελλώδης ζωή, οι έρωτες, το δράμα της υιοθεσίας και το τραγικό φινάλε

tovima
Ήταν 3 Σεπτεμβρίου το 1983 όταν η σπουδαία Έλλη Λαμπέτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
13:00 03/09/2023

Μάνος Κατράκης – Έλλη Λαμπέτη: Φωτογραφία από κοινή εμφάνισή τους στο θεατρικό σανίδι το 1977

instyle.gr
Το ευρύ κοινό, γνώρισε τους δυο σπουδαίους ηθοποιούς Έλλη Λαμπέτη (1926-1983) και Μάνο Κατράκη (1908-1984) μέσα από την κινηματογραφική οθόνη, από τις δεκάδες συμμετοχές τους στο ασπρόμαυρο σελιλόιντ. Οι ερμηνείες τους έχουν αφήσει εποχή, ενώ μέχρι και σήμερα τα όνοματά τους μνημονεύονται για το υποκριτικό τους εκτόπισμα. Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, «εντόπισε» τους […] The post Μάνος Κατράκης – Έλλη Λαμπέτη: Φωτογραφία από κοινή εμφάνισή τους στο θεατρικό σανίδι το 1977 appeared first on InStyle.
13:47 27/08/2023

Η ωραιότερη γυναίκα του ελληνικού σινεμά σύμφωνα με την Έλλη Λαμπέτη

fosonline.gr
«Αν διέθετα το πρόσωπό της ίσως να είχα δεχτεί την πρόταση του Χόλιγουντ», είχε πει κάποτε η Έλλη Λαμπέτη για νεαρή συνάδελφό της
11:46 22/08/2023

Έλλη Λαμπέτη: Σαν σήμερα το 1950 παντρεύεται τον Μάριο Πλωρίτη – Σπάνιο κλικ από την τελετή

instyle.gr
Πριν από ακριβώς 73 χρόνια, στις 19 Αυγούστου του 1950, η Έλλη Λαμπέτη ζει μία από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της. Η κορυφαία ηθοποιός, έλαμπε ως νύφη στο πλευρό του σπουδαίου ανθρώπου των ελληνικών γραμμάτων, του Μάριου Πλωρίτη. Ο γάμος τους θα διαρκέσει μόλις τρία χρόνια καθώς αποφασίζουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους το 1953. […] The post Έλλη Λαμπέτη: Σαν σήμερα το 1950 παντρεύεται τον Μάριο Πλωρίτη – Σπάνιο κλικ από την τελετή appeared first on InStyle.
13:46 19/08/2023

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Η Έλλη Λαμπέτη αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα την ασθένειά της”

instyle.gr
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στο ¨Στούντιο 4″ το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, τη γνωριμία του με την Έλλη Λαμπέτη και τη ζωή του ως συνταξιούχος. “Όταν ανέβηκα πρώτη φορά στην σκηνή ήμουν 30 χρόνων, αλλά μικροέδειχνα. Η Έλλη Λαμπέτη έλεγε ότι αν σε ένα έργο υπάρχει […] The post Αντώνης Καφετζόπουλος: “Η Έλλη Λαμπέτη αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα την ασθένειά της” appeared first on InStyle.
19:46 02/06/2023

Έλλη Λαμπέτη: Σπάνια φωτογραφία της αξέχαστης ηθοποιού σε ηλικία 26 ετών

instyle.gr
Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία της Έλλης Λαμπέτη από το αφιέρωμα που της είχε κάνει η βρετανική εφημερίδα News Chronicle το 1952. Τότε η σπουδαία ηθοποιός ήταν μόλις 26 ετών. Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του Η Έλλη Λαμπέτη σε μια σπάνια φωτογραφία από […] The post Έλλη Λαμπέτη: Σπάνια φωτογραφία της αξέχαστης ηθοποιού σε ηλικία 26 ετών appeared first on InStyle.
17:30 05/05/2023

«Η Έλλη Λαμπέτη ζήτησε από τον γιατρό να της κόψει και τα δύο στήθη»

zappit.gr
Ο Μάκης Δελαπόρτας φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κι έκανε μία αναδρομή στις […] The post «Η Έλλη Λαμπέτη ζήτησε από τον γιατρό να της κόψει και τα δύο στήθη» appeared first on Zappit.
18:00 24/04/2023

«Η Λαμπέτη διάβαζε πολύ ωραία τα ποιήματα και το Ευαγγέλιο»

in.gr
Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που μπορεί να έληξε άδοξα αλλά δεν ξεχάστηκε ποτέ από κανέναν.
13:18 13/04/2023

Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο μύθος του ελληνικού σινεμά

olympia.gr
Ο Αλέκος Αλεξανδράκης θα μπορούσε να γίνει πολλά πράγματα στην ζωή του. Και οι πιθανότητες λένε πως θα γινόταν ένας εξαιρετικός πλοίαρχος εάν η μοίρα δεν τον έστελνε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε η Έλλη Λαμπέτη. Αυτή η επαφή εξ αποστάσεως με την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό στάθηκε αρκετή για να καθορίσει το […] Αλέκος Αλεξανδράκης: Ο μύθος του ελληνικού σινεμά - olympia
19:02 14/02/2023

Έλλη Λαμπέτη-Δημήτρης Χορν: Ένας έρωτας παράφορος, παθιασμένος και θυελλώδης όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός

instyle.gr
Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν έζησαν έναν παράφορο, παθιασμένο και θυελλώδη έρωτα που είχε άδοξο τέλος. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και την ημέρα των ερωτευμένων, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, με τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο […] The post Έλλη Λαμπέτη-Δημήτρης Χορν: Ένας έρωτας παράφορος, παθιασμένος και θυελλώδης όπως τον αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός appeared first on InStyle.
16:22 14/02/2023

Βουγιουκλάκη: «Ό,τι έγινε στο σινεμά το οφείλω στην Έλλη Λαμπέτη!»

fosonline.gr
Ένα «όχι» της Λαμπέτη ήταν αρκετό για να συναντηθεί η Βουγιουκλάκη με τη διασημότητα
11:04 01/02/2023

Μαθήματα ζωής από την «Κυρία Μαργαρίτα» στο θέατρο Λιθογραφείον

patrasevents.gr
Θέατρο ΛιθογραφείονΠαρασκευή, 03 Φεβ 2023 21:30Από το 1973, η «Κυρία Μαργαρίτα» του Βραζιλιάνου Ρομπέρτο Ατάιντε, έχει «παραδώσει»το μάθημά της σε περισσότερες από 30 χώρες!Το 1975, στο θέατρο Διονύσια, η Έλλη Λαμπέτη σύστησε στο ελληνικό κοινό την «ΚυρίαΜαργαρίτα», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη.Από την πρώτη Φεβρουαρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε και στην Πάτρα τηδιδασκαλία της «Κυρίας Μαργαρίτας», στο θέατρο Λιθογραφείον.Η ματιά μαςΟ μονόλογος μιας δασκάλας, της κυρίας Μαργαρίτας, μπροστά στους μαθητές της, (με τοκοινό στον ρόλο των… μαθητών), έχει κατ...
19:04 30/01/2023

Βέρα Κρούσκα: «Μου προσέφεραν τέτοιες ταινίες με πολλά λεφτά, αλλά δεν πήγαινα γιατί θα μου έβαζαν άλλη στάμπα»

zappit.gr
Η Βέρα Κρούσκα μίλησε στο Στούντιο 4 και στην Φανή Πλατσατούρα για την Έλλη Λαμπέτη, την ζωή της και την […] The post Βέρα Κρούσκα: «Μου προσέφεραν τέτοιες ταινίες με πολλά λεφτά, αλλά δεν πήγαινα γιατί θα μου έβαζαν άλλη στάμπα» appeared first on Zappit.
19:42 19/01/2023

Όταν η Έλλη Λαμπέτη τάιζε στο στόμα τον Δημήτρη Χορν στο σπίτι τους το 1956

okmag.gr
Η μεγάλη μας ηθοποιός Έλλη Λαμπέτη, έζησε έναν μεγάλο και παθιασμένο έρωτα με τον αξέχαστο Δημήτρη Χορν. Ένας έρωτας που άφησε εποχή. Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν, υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εποχής, τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη ζωή. Η γνωριμία τους ξεκίνησε με μια αντιπάθεια… που εξελίχθηκε […] The post Όταν η Έλλη Λαμπέτη τάιζε στο στόμα τον Δημήτρη Χορν στο σπίτι τους το 1956 appeared first on OK! Magazine.
13:34 15/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load