#ευχές γενεθλίων

Jake Gyllenhaal: Γιορτάζει τα 43α γενέθλιά του με μπλουζάκι Patrick Swayze

instyle.gr
Ο Jake Gyllenhaal έκλεισε τα 43 του χρόνια και το γιόρτασε με μια αναφορά στην επερχόμενη ταινία του. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Gyllenhaal ευχαρίστησε τους ακολούθους και τους θαυμαστές του “για όλες τις ευχές γενεθλίων”. Μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία του όπου χαμογελά καθισμένος στο εορταστικό τραπέζι με μια τούρτα μπροστά του. Αυτό που […] The post Jake Gyllenhaal: Γιορτάζει τα 43α γενέθλιά του με μπλουζάκι Patrick Swayze appeared first on InStyle.
18:46 23/12/2023

Την έκανε την… πατάτα ο Μπρέμε: Κατέγραψε τόπλες τη σύζυγό του ενώ έστελνε ευχές σε φαν του

eleftherostypos.gr
Ο Αντρέας Μπρέμε έκανε την γκάφα του… αιώνα. Ο Γερμανός θρύλος και παγκόσμιος πρωταθλητής του 1990 έστελνε ευχές γενεθλίων σε έναν φαν του. Ο 62χρονος κοιτούσε την κάμερα, ωστόσο άκουσε κάποιους θορύβους από πίσω του. Γυρνώντας για να εξερευνήσει κατέγραψε άθελά του την σύζυγό του, η οποία εκείνη την ώρα ήταν γυμνόστηθη. Γρήγορα έστρεψε ξανά την […] Το άρθρο Την έκανε την… πατάτα ο Μπρέμε: Κατέγραψε τόπλες τη σύζυγό του ενώ έστελνε ευχές σε φαν του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
01:08 30/03/2023

Πελέ: «Ευγνώμων προς όλους για τις ευχές γενεθλίων»

fosonline.gr
Ο Πελέ έγινε σήμερα (23/10) 82 ετών και ευχαρίστησε όλους για τα θερμά μηνύματα αγάπης που έχει λάβει. 
17:50 23/10/2022

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κόρη του Σοφία πριν από 24 χρόνια - Οι ευχές γενεθλίων

thetoc.gr
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στην κόρη του Σοφία με μια φωτογραφία των δυό τους όταν εκείνη ήταν νεογέννητη.
14:46 07/06/2021

Κιμ Καρντάσιαν: Η διάσημη θεία της Στόρμι έστειλε τις πιο ξεχωριστές ευχές γενεθλίων στην ανιψιά της

dete.gr
Η Kylie Jenner γιόρτασε τα 3α γενέθλια της κόρης της Stormi Webster με τα ξαδέλφια της και τις μητέρες τους στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η περήφανη μανούλα, Kylie κάλεσε τους Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian και Khloe Kardashian και τα παιδιά τους μαζί για το ταξίδι και μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις πολυτελείς διακοπές τους […]
17:04 04/02/2021

Σάλμα Χάγιεκ : Η «απίστευτη» ομοιότητα με τη μητέρα της και οι δημόσιες ευχές γενεθλίων

vita.gr
Η μητέρα της Σάλμα Χάγιεκ είχε τα γενέθλιά της και μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός φαίνεται ότι μοιάζουν πολύ
19:01 17/07/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load