#Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση Opinion Poll για Ευρωεκλογές: Σαρώνουν Αυτιάς και Δήμας από ΝΔ, Μπεκατώρου και Παππάς από ΣΥΡΙΖΑ

Newsit
Η δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις Ευρωεκλογές που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24 καταγράφει την πρόθεση ψήφου των πολιτών για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για τις Ευρωεκλογές στην πρόθεση ψήφου για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές από πλευράς Νέας Δημοκρατίας προηγείται και με ... Περισσότερα To άρθρο Δημοσκόπηση Opinion Poll για Ευρωεκλογές: Σαρώνουν Αυτιάς και Δήμας από ΝΔ, Μπεκατώρου και Παππάς από ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:01 23/04/2024

Δημοσκόπηση NBC> Αυξάνεται σταθερά η δημοτικότητα του Robert F. Kennedy Jr. μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά Trump-Biden

kourdistoportocali.com
Δημοσίευμα NBC News The post Δημοσκόπηση NBC> Αυξάνεται σταθερά η δημοτικότητα του Robert F. Kennedy Jr. μειώνοντας σημαντικά τα ποσοστά Trump-Biden appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
09:37 22/04/2024

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 32,3%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

protagon.gr
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να παραμένει πρώτη και με μεγάλη διαφορά τόσο στην πρόθεση όσο και στην εκτίμηση ψήφου. Παγιωμένο στην τρίτη θέση εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ. «Πονοκέφαλος» για τους πολίτες η ακρίβεια The post Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ ανεβαίνει στο 32,3%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.
22:09 18/04/2024

Δημοσκόπηση Prorata> Η ΝΔ χάνει σχεδόν 5 μονάδες (-4,5%) από τον Ιανουάριο, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει ότι χάνει το ΚΙΝΑΛ (+2,5%) και ο Κασσελάκης υποδύεται τον Σωτήρη Μουστάκα

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημοσκόπηση Prorata> Η ΝΔ χάνει σχεδόν 5 μονάδες (-4,5%) από τον Ιανουάριο, ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει ότι χάνει το ΚΙΝΑΛ (+2,5%) και ο Κασσελάκης υποδύεται τον Σωτήρη Μουστάκα appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
07:37 16/04/2024

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά 17 μονάδων για ΝΔ για τις Ευρωεκλογές – Παγιώνεται δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ -Δυσαρέσκεια για ακρίβεια και εγκληματικότητα

eleftherostypos.gr
Σταθερό προβάδισμα 17,1 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ αποτυπώνει δημοσκόπηση της Οpinion Poll για το ACTION 24. Στην δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24 με τον Βασίλη Τσεκούρα, η ΝΔ έχει «αέρα» κυριαρχίας και μάλιστα μπορεί να υπερβεί και το ποσοστό των προηγούμενων ευρωεκλογών όπου είχε λάβει 33,1%. Στη δεύτερη θέση παγιώνεται […] Το άρθρο Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά 17 μονάδων για ΝΔ για τις Ευρωεκλογές – Παγιώνεται δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ -Δυσαρέσκεια για ακρίβεια και εγκληματικότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
20:00 11/04/2024

Δημοσκόπηση ALCO: Ο κόσμος δεν πιστεύει το αφήγημα περί συμφερόντων που «χτυπούν»τον Μητσοτάκη

militaire.gr
Δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA επιβεβαιώνει πως για την κυβέρνηση το έγκλημα των Τεμπών , προσπάθεια συγκάλυψης τους και η κοινωνική αντιπολίτευση που έχει δημιουργηθεί δεν αντιμετωπίζονται. Όσο για  το αφήγημα της κυβέρνησης περί ισχυρών συμφερόντων που θέλουν να την αποσταθεροποιήσουν; Πείθει μόλις και με τα βίας 2 στους 10 ερωτηθέντες. Ειδικότερα, στο ερώτημα «σας έπεισαν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ότι ισχυρά συμφέροντα θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την πορεία της χώρας» οι συμμετέχοντες στην έρευνα απαντούν: ΝΑΙ 22% ΟΧΙ 63% ΝΞ/ΔΑ 15%   The post Δημοσκόπηση ALCO: Ο κόσμος δεν πιστεύει το αφήγημα περί συμφερόντων που «χτυπού
23:00 08/04/2024

Δημοσκόπηση Alco: Ποιο είναι το εύρος των ποσοστών των κομμάτων

naftemporiki.gr
Εξακολουθούν οι πολίτες σε ποσοστό 75%, να πιστεύουν πως υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για τα Τέμπη,  λένε όχι σε παραίτηση Μητσοτάκη και διενέργεια πρόωρων εκλογών  με παρατηρητές, σε ποσοστό 57%, ενώ… Δημοσκόπηση Alco: Ποιο είναι το εύρος των ποσοστών των κομμάτων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:00 08/04/2024

Δημοσκόπηση Alco: Από 29% έως 33% η ΝΔ, από 14%-16% ο ΣΥΡΙΖΑ

protagon.gr
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στη δεύτερη θέση, για την οποία παλεύει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο εμφανίστηκε, σε ακόμη ένα γκάλοπ, να κινείται σε χαμηλότερα ποσοστά The post Δημοσκόπηση Alco: Από 29% έως 33% η ΝΔ, από 14%-16% ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.
20:09 08/04/2024

Δημοσκόπηση MRB: Με σημαντικά κέρδη ο ΣΥΡΙΖΑ, κατρακυλάει η ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για την πρόταση δυσπιστίας

documentonews.gr
Στη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open, αποτυπώνεται αύξηση δυσαρέσκειας για τις κυβερνητικές επιλογές αλλά και της πρόθεσης ψήφου… Το άρθρο Δημοσκόπηση MRB: Με σημαντικά κέρδη ο ΣΥΡΙΖΑ, κατρακυλάει η ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για την πρόταση δυσπιστίας εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:09 04/04/2024

Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά μεγάλη η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

protagon.gr
Παγιώνεται στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με ακόμη ένα γκάλοπ, με την πλειοψηφία των πολιτών να υποστηρίζει πως έχασε πολιτικά –όπως και η κυβέρνηση– από τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα The post Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά μεγάλη η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Protagon.gr.
20:09 04/04/2024

Μόλις το 27% των πολιτών εμπιστεύεται πλέον τη Δικαιοσύνη! Δημοσκόπηση

militaire.gr
Τα ευρήματα δημοσκόπησης της Pubblic Issue για την εμπιστοσύνη των πολιτών σε κορυφαίους θεσμούς,τρομάζουν. Δικαιοσύνη, Βουλή,  ΕΛ.ΑΣ  και τα κόμματα, έχουν καταρρεύσει κυριολεκτικά. Λόγω της μεγάλης επιρροής της Δικαιοσύνης στην κοινωνία και τον δημόσιο βίο, προκαλεί σαφώς εντονότατο προβληματισμό ,το πιο χαμηλό ποσοστό εμπιστοσύνης που έχει καταγραφεί τα τελευταία χρόνια, προφανώς και λόγω των Τεμπών και των υποκλοπών, την τραγική εικόνα του κράτους δικαίου, τις υποθέσεις διαφθοράς, οργανωμένου εγκλήματος κλπ. Ο Άρειος Πάγος δεν το αντιλαμβάνεται, έχει αποκοπεί πλήρως από την κοινωνία ή την εμποδίζει η εξάρτησή της από την εκτελεστική εξουσία; Μόνο το 27% των πολιτών εμπιστεύεται τη Δικαιοσύν
00:00 04/04/2024

Δημοσκόπηση Pulse, Ευρωεκλογές 2024: Του έπεσε από τα χέρια, ποιος ο μεγάλος χαμένος

fimes.gr
Ευρωεκλογές 2024: Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τη ΝΔ; Στο 33% – στο ποσοστό των ευρωεκλογών του 2019, αλλά με απώλειες 2,5 μονάδων τον Μάρτιο, με την ερώτηση τότε να αφορά εθνικές κάλπες και όχι ευρωεκλογές – κατέγραψε τη ΝΔ η εταιρεία Pulse, στη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι. Σε κάθε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκόπηση Pulse, Ευρωεκλογές 2024: Του έπεσε από τα χέρια, ποιος ο μεγάλος χαμένος.
22:37 03/04/2024

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 33% η ΝΔ, στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 15%

protagon.gr
Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, προβάδισμα της Ελληνικής Λύσης έναντι του ΚΚΕ για την τέταρτη θέση. Μεγαλύτερο πρόβλημα η ακρίβεια, «ναι» στη σύσταση Προανακριτικής για τα Τέμπη, «όχι» σε πρόωρες εκλογές, λένε οι πολίτες The post Δημοσκόπηση Pulse: Στο 33% η ΝΔ, στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 15% appeared first on Protagon.gr.
21:09 03/04/2024

Δημοσκόπηση εν όψει ευρωεκλογών: Η γνώμη των Ευρωπαίων για τη βοήθεια στην Ουκρανία

naftemporiki.gr
Να συνεχιστεί η στήριξη στην Ουκρανία θέλει η πλειονότητα των Ευρωπαίων πολιτών, διχάζεται ωστόσο για το αν πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα της νέας ευρωβουλής που θα προκύψει από τις… Δημοσκόπηση εν όψει ευρωεκλογών: Η γνώμη των Ευρωπαίων για τη βοήθεια στην Ουκρανία - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
13:00 31/03/2024

Μόλις το 17% των Ελλήνων θεωρεί προτεραιότητα την παροχή βοήθειας από την ΕΕ στην Ουκρανία

Newsbeast.gr
Δημοσκόπηση της IPSOS για λογαριασμό του Euronews, η πρώτη στο είδος της, καταγράφει τις διαθέσεις της κοινής γνώμης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία. Στην έρευνα συμμετείχαν σχεδόν 26.000 ερωτηθέντες από 18 χώρες της ΕΕ. Μόλις το 17% των Ελλήνων, θεωρεί προτεραιότητα τη συνέχιση της παροχής βοήθειας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ουκρανία. Αντίθετα το 45% εκτιμά πως το ζήτημα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Η δημοσκόπηση καταγράφει ότι το 36% των Ευρωπαίων επιθυμεί η βοήθεια προς την Ουκρανία να αποτελέσει προτεραιότητα του επόμενου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.Το 36% το θεωρεί σημαντικό αλλά όχι προτεραιότητα, ενώ για το υπόλοιπο 27% των ερωτηθέντων α
00:00 30/03/2024

Δημοσκόπηση Opinion, Ευρωεκλογές 2024 ΝΔ: Ποιοι εκλέγονται πανηγυρικά, εκπλήξεις σε πρόσωπα

fimes.gr
Ευρωεκλογές 2024: Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τη ΝΔ; Ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση της Opinion για τους υποψηφίους ευρωεβουλευτές της ΝΔ. Στην έρευνα συμμετείχαν 14 υποψήφοι ευρωβουλευτές, πριν ανακοινωθούν τα πρώτα 28 οινόματα επισήμως από τη ΝΔ. Η έρευνα είναι πανελλαδική σε δείγμα 1.300 ατόμων και τα ποσοστά των υποψηφίων έχουν να κάνουν με […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημοσκόπηση Opinion, Ευρωεκλογές 2024 ΝΔ: Ποιοι εκλέγονται πανηγυρικά, εκπλήξεις σε πρόσωπα.
21:37 23/03/2024

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ μπροστά με 31,4% – Χάνει 5 μονάδες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 15,1% – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ

tilegrafimanews.gr
Προβάδισμα 16,3 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου διατηρεί η ΝΔ έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ, στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega. Στην πανελλαδική δημοσκόπηση που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο διευθύνων σύμβουλος της Metron, Στράτος Φαναράς, η ΝΔ δείχνει απώλειες, τις οποίες ωστόσο δεν καρπώνεται η αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τη δεύτερη θέση με άνοδο των ποσοστών του, ενώ το ΠΑΣΟΚ χάνει, πέφτοντας στην τρίτη θέση. Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 21 μονάδων για ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Λοβέρδος πιο δημοφιλής από Ανδρουλάκη Αναλυτικότερα: Metron -Πρόθεση ψήφου Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 24,6% (από 28,5% τον Φεβρουάριο). Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειών
03:46 22/03/2024

Δημοσκόπηση – «χαστούκι» για Τέμπη: 9 στους 10 πολίτες βλέπουν ότι δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες

documentonews.gr
Καθόλου ικανοποιημένη δεν εμφανίζεται η κοινή γνώμη στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, καθώς σχεδόν 9 στους… Το άρθρο Δημοσκόπηση – «χαστούκι» για Τέμπη: 9 στους 10 πολίτες βλέπουν ότι δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:09 21/03/2024

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΝΔ με 16,3 μονάδες – Απώλειες για το ΠΑΣΟΚ

eleftherostypos.gr
Πέντε μονάδες χαμηλότερα από την προηγούμενη μέτρηση της Metron Analysis τον Φεβρουάριο, εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε για λογαριασμό του MEGA. Στην πρόθεση ψήφου της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται στο 24,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 11,8%, το ΠΑΣΟΚ στο 10,2%, το ΚΚΕ στο 7,9%, η Ελληνική Λύση στο 7,6%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3,4%, η Νίκη στο 2,5%, η Νέα Αριστερά στο 2,3%, η Φωνή Λογικής στο 1,8% και το ΜέΡΑ25 στο 1,5%. Στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές, η ΝΔ λαμβάνει 24,6%, ο […] Το άρθρο Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα ΝΔ με 16,3 μονάδες – Απώλειες για το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 21/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load