#Travis Scott

Emily Ratajkowski: Πρωταγωνίστρια σε… ερωτικό τρίγωνο

instyle.gr
Σέξι όσο δεν παίρνει είναι η Emily Ratajkowski στο νέο μουσικό βίντεο του Travis Scott. Οι δυο τους γύρισαν αρκετές καυτές σκηνές μαζί, βάζονας φωτιά στις οθόνες. Η Emily υποδύεται ένα από τα ερωτικά ενδιαφέροντα του Travis στο μουσικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το κομμάτι i know? του ράπερ. Η Emily επιδεικνύει τη σιλουέτα […] The post Emily Ratajkowski: Πρωταγωνίστρια σε… ερωτικό τρίγωνο appeared first on InStyle.
22:46 24/01/2024

Travis Scott: Η αντίδραση του ράπερ όταν θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή

instyle.gr
Ένας θαυμαστής του Travis Scott κατάφερε να παρακάμψει τα μέτρα ασφαλείας και να ανέβει στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του «Utopia-Circus Maximus», ο ράπερ έδωσε συναυλία στο Όστιν του Τέξας. Καθώς ερμήνευε τις επιτυχίες του, ένας φανατικός θαυμαστής του κατάφερε να βρεθεί δίπλα του στη σκηνή. Ξαφνικά ο Travis Scott τον έπιασε από […] The post Travis Scott: Η αντίδραση του ράπερ όταν θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή appeared first on InStyle.
10:46 27/11/2023

Travis Scott: Συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, ο πρώην σύντροφος της Κάιλι Τζένερ

tlife.gr
Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μύκονος έχει γίνει πόλος έλξης για τους celebrities της διεθνούς showbiz. To άρθρο Travis Scott: Συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, ο πρώην σύντροφος της Κάιλι Τζένερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 25/08/2023

Travis Scott: Ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner ξεσαλώνει στην Μύκονο – Φωτογραφία

tlife.gr
Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Μύκονος έχει γίνει πόλος έλξης για τους celebrities της διεθνούς showbiz. To άρθρο Travis Scott: Ο πρώην σύντροφος της Kylie Jenner ξεσαλώνει στην Μύκονο – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 17/08/2023

Kylie Jenner – Timothee Chalamet: Το νέο ερωτικό ειδύλλιο του Hollywood

govastileto.gr
Μετά τον χωρισμό της Kylie Jenner από τον Travis Scott, οι φήμες τη θέλουν σε σχέση με τον Timothee Chalamet. Σύμφωνα με την Page Six, η φήμη «έσκασε» από το πουθενά στο διαδίκτυο την Πέμπτη και παρόλο που δεν την έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο, το κοινό τους τους θέλει απεγνωσμένα μαζί. Συγκεκριμένα, ο […]
18:34 08/04/2023

Travis Scott: Η αστυνομία ψάχνει τον ράπερ για εμπλοκή σε επίθεση σε κλαμπ της Νέας Υόρκης

NewsBomb
ΗΠΑ: Ο Travis Scott αναζητείται από τις αρχές για εμπλοκή σε επίθεση σε ηχολήπτη γνωστού κλαμπ της Νέας ΥόρκηςΠερισσότερα...
16:46 02/03/2023

Kylie Jenner: Αυτή είναι η πιο αγαπημένη της αδελφή – “Έχουμε παρόμοιες εμπειρίες”

instyle.gr
Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται topless για το εξώφυλλο περιοδικού και αποκαλύπτει ότι αγαπημένη της αδελφή αυτήν την περίοδο είναι η Kim Kardashian, αφού οι δυο τους είχαν πολλές “παρόμοιες εμπειρίες τον τελευταίο καιρό” μετά τους προβεβλημένους χωρισμούς τους. H Kylie χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα των δύο παιδιών της, Travis Scott, τον περασμένο […] The post Kylie Jenner: Αυτή είναι η πιο αγαπημένη της αδελφή – “Έχουμε παρόμοιες εμπειρίες” appeared first on InStyle.
20:20 22/02/2023

Η Kylie Jenner φιλήθηκε στο στόμα με την 25χρονη Ελληνίδα φίλη της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

govastileto.gr
Η Kylie Jenner χώρισε από τον Travis Scott και πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με την Ελληνίδα κολλητή της Stassie Karanikolaou ή αλλιώς Αναστασία. Οι δυο σέξι γυναίκες είναι στενές φίλες από την παιδική τους ηλικία και συχνά μας χαρίζουν κοινά στιγμιότυπα μέσα από τα social media. Μάλιστα, για την γιορτή των Ερωτευμένων […]
22:56 15/02/2023

Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ

tlife.gr
Η Kylie Jenner χώρισε από τον Travis Scott και πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί To άρθρο Αναστασία Καρανικολάου: Ποια ειναι η 25χρονη Ελληνίδα καλλονή που φίλησε στο στόμα η Κάιλι Τζένερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:40 15/02/2023

Νέο τραγούδι του ράπερ Lil Keed λίγους μήνες μετά τον θάνατο του

Newsit
Long Way to Go τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του ράπερ Lil Keed, που κυκλοφόρησε λίγους μήνες μετά τον θάνατό του. Ο ράπερ Raqhid Jevon Render, όπως ήταν το πραγματικό όνομά του, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα μουσικά ονόματα όπως ο Young Thug και ο Travis Scott. «Λίγο ... Περισσότερα To άρθρο Νέο τραγούδι του ράπερ Lil Keed λίγους μήνες μετά τον θάνατο του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:50 03/02/2023

Kylie Jenner: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της και το όνομα που επέλεξε

govastileto.gr
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Kylie Jenner αποφάσισε να μας συστήσει τον γιο της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Λίγες ημέρες μετά την είδηση πως η 25χρονη δισεκατομμυριούχος χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα των δυο παιδιών της, Travis Scott, η ίδια ανακοίνωσε στον […]
12:10 22/01/2023

Kylie Jenner-Travis Scott: Τράβηξαν χωριστούς δρόμους… ξανά

instyle.gr
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott φέρεται να αποφάσισαν να θέσουν τέλος στη σχέση τους για δεύτερη φορά, μετά την επανασύνδεσή τους το 2020. Πηγή προσκείμενη στην τηλεπερσόνα και τον ράπερ είπε στο Us Weekly, πως “η Kylie και ο Travis χώρισαν ξανά” και “υποτίθεται πως πέρασαν τις γιορτές χώρια“. Η επιχειρηματίας επέλεξε να […] The post Kylie Jenner-Travis Scott: Τράβηξαν χωριστούς δρόμους… ξανά appeared first on InStyle.
22:08 07/01/2023

Kylie Jenner: Ο Travis Scott διαψεύδει τις φήμες για απιστία

instyle.gr
Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο Travis Scott, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει και να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να απατά την Kylie Jenner με τη φερόμενη πρώην του Rojean Kar. Ο ράπερ επέλεξε να ανεβάσει Instagram Story προκειμένου να απαντήσει στις υποτιθέμενες αποδείξεις του μοντέλου ότι οι δυο τους ήταν πρόσφατα […] The post Kylie Jenner: Ο Travis Scott διαψεύδει τις φήμες για απιστία appeared first on InStyle.
09:28 24/10/2022

Kylie Jenner: Σέξι εμφάνιση σε έξοδο με όλη την οικογένεια

tlife.gr
Μαζί με τον Travis Scott και την μικρή Stormi Webster, η Kylie Jenner βγήκε λίγες μέρες To άρθρο Kylie Jenner: Σέξι εμφάνιση σε έξοδο με όλη την οικογένεια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:04 06/08/2022

Γκρίλις: Τα σπάνια Nike Air Jordan sneakers του που έχει σχεδιάσει ο ράπερ Travis Scott

aek1924.gr
Ο Τζακ Γκρίλις δημοσίευσε στα social media τα καινούρια Nike Air Jordan sneakers, ένα κομμάτι περιορισμένης κυκλοφορίας, το οποίο μάλιστα έχει σχεδιάσει ο διάσημος ράπερ Travis Scott και κοστίζουν περίπου 1.600 ευρώ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, είναι από τους τυχερούς, αφού κατάφερε να πάρει στα χέρια του ένα σπάνιο ζευγάρι sneakers Nike Air Jordan, τα […] The post Γκρίλις: Τα σπάνια Nike Air Jordan sneakers του που έχει σχεδιάσει ο ράπερ Travis Scott appeared first on AEK1924.gr.
18:16 03/08/2022

Αρραβωνιάστηκε η Kylie Jenner;

instyle.gr
Είναι η Kylie Jenner έτοιμη να πει το «δέχομαι» στον Travis Scott; Μάλλον ναι, αφού μια φήμη σχετικά το “bridal party” της celebrity star διαδίδεται με γρήγορους ρυθμούς στο Hollywood. Μάλιστα, το νέο αυτό φαίνεται πως ξεκίνησε από μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα, από τον ανιψιό της Mason Disick. Ο 12χρονος γιος της Kourtney […] The post Αρραβωνιάστηκε η Kylie Jenner; appeared first on InStyle.
11:30 22/07/2022

The Weeeknd: Νεκρός 32χρονος άνδρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του - Έπεσε από ύψος 12 μέτρων

ProtoThema.gr
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργανώτρια εταιρία της περιοδείας ήταν η ίδια που είχε αναλάβει την προώθηση του θανατηφόρου φεστιβάλ «Astroworld» με τον Travis Scott
19:48 20/07/2022

Η Kylie Jenner καμαρώνει τα εξωτικά της αυτοκίνητα (+video)

Newsauto.gr
Η Kylie Jenner δεν μπορεί να σταματήσει, να επιδεικνύει την πολυτελή ζωή της. Πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν η νέα Bugatti, πριν από λίγες μέρες το ιδιωτικό της Jet (και του συζύγου της) Travis Scott και τώρα είναι μέρος της συλλογής αυτοκινήτων της. Με ένα νέο video στο Tik Tok η κα Jenner μας παρουσιάζει […] The post Η Kylie Jenner καμαρώνει τα εξωτικά της αυτοκίνητα (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
21:32 19/07/2022

Travis Scott: Η οικογένεια του νεότερου θύματος στο Astroworld τον κατηγορεί ότι δεν έχει μάθει να ελέγχει τα πλήθη στις συναυλίες του

instyle.gr
Ο Travis Scott έχει επικριθεί από την οικογένεια ενός θύματος που πέθανε στο Astroworld αφού διέκοψε μια συναυλία λόγω… θορυβώδους πλήθους, παρόλο που δεν έκανε το ίδιο στην τραγωδία του φεστιβάλ. Ο 31χρονος ράπερ σταμάτησε το show του στο Coney Island, καθώς κάποιοι θαυμαστές ανέβηκαν σε ένα μεγάλο φωτιστικό στον συναυλιακό χώρο με τον Travis […] The post Travis Scott: Η οικογένεια του νεότερου θύματος στο Astroworld τον κατηγορεί ότι δεν έχει μάθει να ελέγχει τα πλήθη στις συναυλίες του appeared first on InStyle.
18:40 07/07/2022

Travis Scott: Η συνεργασία του με τον οίκο Dior 7 μήνες μετά την τραγωδία στο Astroworld

instyle.gr
O Dior παρουσιάζει τη συνεργασία με τον Travis Scott, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα σε όλες τις μπουτίκ. Τον Δεκέμβριο ο Dior αποφάσισε να καθυστερήσει τη Συλλογή, αποτέλεσμα της συνεργασίας του διευθυντή του δημιουργικού τμήματος της Dior Men Kim Jones με τον Scott, που διευθύνει το Cactus Jack, μετά την τραγωδία στο Astroworld. Δέκα […] The post Travis Scott: Η συνεργασία του με τον οίκο Dior 7 μήνες μετά την τραγωδία στο Astroworld appeared first on InStyle.
19:58 30/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load