#Γιώργος Ανδρίτσος

Ο Γιώργος Ανδρίτσος στο ΟΚ!: Αποκαλύπτει τα μυστικά της αισθητικής οδοντιατρικής

okmag.gr
Ο χειρουργός οδοντίατρος, απόφοιτος της οδοντιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει καταφέρει να γίνει γνωστός μέσα από τα υπέροχα χαμόγελα που χαρίζει στους ασθενείς του – μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι. Ειδικεύεται στην αισθητική οδοντιατρική και έχει βάλει στόχο να κάνει όλους όσοι τον επισκέπτονται στην κλινική του Ideal Smiles να φεύγουν όχι απλώς ικανοποιημένοι, […] The post Ο Γιώργος Ανδρίτσος στο ΟΚ!: Αποκαλύπτει τα μυστικά της αισθητικής οδοντιατρικής appeared first on OK.
10:00 18/07/2022

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

okmag.gr
Είχαμε πολύ καιρό να δούμε σε κοινή έξοδο τη Σίσσυ Φειδά με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο. Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Teatro. H interior designer και επιχειρηματίας φάνηκε να διασκεδάζει με τον σύζυγό της. Αν και η ίδια είναι πολυάσχολη με ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα θέλησε να το ρίξει έξω για να […] The post Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι appeared first on OK.
12:44 22/06/2022

Ο Γιώργος Ανδρίτσος στα parapolitika.gr για το νέο του μυθιστόρημα :Εδώ δεν είναι Αμερική (ή μήπως είναι;)

Παραπολιτικά
Πρόκειται για μια σειρά διηγημάτων που διερευνούν τον θεσμό της οικογένειας, της φιλίας και τις κλονισμένες σεξουαλικές σχέσεις.
00:48 12/01/2022

Σίσσυ Φειδά: Όσα την προβλημάτισαν για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

thetoc.gr
Η διακοσμήτρια και ο Γιώργος Ανδρίτσος είναι 10 χρόνια μαζί.
10:36 25/12/2021

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Γιορτάζουν επτά χρόνια γάμου

okmag.gr
Επέτειος γάμου σήμερα για τη Σίσσυ Φειδά και τον Γιώργο Ανδρίτσο. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Διώνη, γιορτάζει 7 χρόνια μαζί. Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος είχαν παντρευτεί στο νησί των ανέμων το 2014 με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα […] The post Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Γιορτάζουν επτά χρόνια γάμου appeared first on OK.
14:10 04/10/2021

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Διακοπές στη Μύκονο

okmag.gr
Τις διακοπές τους στο Νησί των Ανέμων κάνουν και φέτος ο Γιώργος Aνδρίτσος και η Σίσσυ Φειδά. Tο γνωστό ζευγάρι που είχε παντρευτεί στη Μύκονο πριν από επτά χρόνια, επιλέγει και φέτος ελληνικά και χαλαρώνει σε γνώριμα μέρη. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε παραλία του νησιού να κάνουν τις καλοκαιρινές βουτιές τους. Η interior […] The post Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Διακοπές στη Μύκονο appeared first on OK.
12:14 09/08/2021

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιώργος Ανδρίτσος «Ο ανιδιοτελής»

Zougla
Ο Γιώργος Ανδρίτσος ζει στου Ζωγράφου, έχει ρίζες από την Κρήτη, είναι πολύ δυνατός στο σχέδιο και λατρεύει τις βόλτες με τη μοτοσικλέτα του. Έχει αλλάξει αρκετές...
19:03 10/03/2021

Η Σίσσυ Φειδά μας δείχνει την έκπληξη που της έκανε η κόρη της

govastileto.gr
  H Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι. Η...
23:54 04/06/2020

Σίσσυ Φειδά - Γιώργος Ανδρίτσος: Βραδινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

govastileto.gr
H Σίσσυ Φειδά είναι μία από τις επιτυχημένες γυναίκες στον χώρο της διακόσμησης, καθώς είναι κάτι που λατρεύει. Το βράδυ της Πέμπτης, η Σίσσυ Φειδά...
07:06 13/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load