#Σοφία Φυρού

Σοφία Φυρού: Αποκαλύπτει τις δύο αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει

govastileto.gr
Η Σοφία Φυρού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά πυκνά αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπως και για τον γιο τους. Πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε στους followers της στο Instagram τις δύο αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της. «Έχεις πειράξει το πρόσωπό σου;» ήταν […]
21:00 09/08/2023

Σοφία Φυρού: Η hot μαμά που «τρελαίνει» το Instagram (photos)

NewsBomb
Η Σοφία Φυρού απολαμβάνει τις διακοπές της και κάνει τους άνδρες να παραληρούνΠερισσότερα...
22:26 06/08/2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού από τη σκηνή του Waterboom Festival

neolaia.gr
O Αλέξανδρος Κοψιάλης επέλεξε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το Waterboom Festival για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
17:14 20/06/2022

Ο Κοψιάλης (ξανα)έδωσε μονόπετρο στη Φυρού και τής έκανε πρόταση γάμου στο «Waterboom Festival 2022»

thecaller.gr
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Φυρού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του «Waterboom Festival 2022», όπου ήταν παρουσιαστής.Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Φυρού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στη διάρκεια του «Waterboom Festival 2022», όπου ήταν παρουσιαστής.Ο γνωστός Instagrammer πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της συναυλίας και φώναξε στη σκηνή τη σύντροφό του. Όταν η Σοφία Φυρού ανέβηκε στη σκηνή, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γονάτισε μπροστά της, της πρόσφερε […]
14:06 19/06/2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

okmag.gr
O Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. O γνωστός Instagrammer ήταν από τους παρουσιαστές του Waterboom Festival 2022 το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πήρε το μικρόφωνο. Λίγες στιγμές αργότερα ανακοίνωσε σε χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ότι θέλει να […] The post Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ appeared first on OK.
20:52 18/06/2022

Πώς αντέδρασε ο γιος του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φυρού στο πρώτο του κούρεμα

okmag.gr
Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού βάφτισαν την Κυριακή τον 1,5 έτους γιο τους που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Μάλιστα ο γιος του ζευγαριού έφτασε στην εκκλησία με το δικό του ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο κλέβοντας τις εντυπώσεις. Μετά το μυστήριο το ζευγάρι χόρεψε έναν ρομαντικό χορό αγκαλιασμένο. Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η […] The post Πώς αντέδρασε ο γιος του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Σοφίας Φυρού στο πρώτο του κούρεμα appeared first on OK.
00:36 09/06/2022

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Νέα κρίση στη σχέση τους 

okmag.gr
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Κατερίνας Δαλάκα στη βάφτιση του γιου του Αλέξανδρου Κοψιάλη αφού νονός ήταν ο σύντροφός της Δημήτρης Φιντιρίκος.  Μάλιστα η ίδια ήταν καλεσμένη ξεχωριστά καθώς κάνει στενή παρέα με τη μητέρα του νεοφώτιστου, Σοφία Φυρού. Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα η πρώην νικήτρια του Survivor διασκέδαζε χωρίς τον αγαπημένο της στο YTON […] The post Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Νέα κρίση στη σχέση τους  appeared first on OK.
16:40 06/06/2022

Βάφτιση γιου Κοψιάλη: Οι Λευτέρης Πανταζής και Γιώργος Βελισσάρης ξεσήκωσαν τους καλεσμένους στο γλέντι

okmag.gr
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους ζουν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η σύζυγός του Σοφία Φυρού. οι δυο τους έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγόρι, ωστόσο λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποίησε τη βάφτιση του. Κι αυτό γιατί ήθελαν το γεγονός να θυμίζει ένα όμορφο πάρτι, μια διοργάνωση […] The post Βάφτιση γιου Κοψιάλη: Οι Λευτέρης Πανταζής και Γιώργος Βελισσάρης ξεσήκωσαν τους καλεσμένους στο γλέντι appeared first on OK.
22:54 05/06/2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Οι καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου του

okmag.gr
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους ζουν ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η σύζυγός του Σοφία Φυρού. οι δυο τους έγιναν γονείς τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι απέκτησε ένα αγόρι, ωστόσο λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποίησε τη βάφτιση του. Κι αυτό γιατί ήθελαν το γεγονός να θυμίζει ένα όμορφο πάρτι, μια διοργάνωση […] The post Αλέξανδρος Κοψιάλης: Οι καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου του appeared first on OK.
21:28 05/06/2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Σοφία Φυρού: Βάφτισαν τον γιο τους με νονό τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Φωτογραφίες και βίντεο

tlife.gr
Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν σήμερα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού. Το αγαπημένο ζευγάρι To άρθρο Αλέξανδρος Κοψιάλης – Σοφία Φυρού: Βάφτισαν τον γιο τους με νονό τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:26 05/06/2022

Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τον «πόλεμο» που δέχεται στα social media

tlife.gr
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη στα social media. Το #cancel_Kopsialis έγινε To άρθρο Σοφία Φυρού: Η σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη απαντά για τον «πόλεμο» που δέχεται στα social media δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:50 24/01/2022

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Σοφία Φυρού: Το παιδί τους μάλλον μοιάζει στο μπαμπά του! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

thecaller.gr
Υπενθυμίζεται, πως ο δημοφιλής YouTuber και influencer απέκτησε πριν ένα χρόνο περίπου ένα υγιέστατο αγοράκι με την αγαπημένη του, Σοφία Φυρού, όμως μέχρι στιγμής δεν το είχε συστήσει στους διαδικτυακούς του φίλους. Αν και οι δύο γονείς αναρτούν συχνά περιεχόμενο με τον μικρό Κωνσταντίνο, κανένας τους δεν είχε δείξει το πρόσωπο του μικρού. Την παραμονή […]
11:14 01/01/2022

Η χυμώδης Σοφία Φυρού με το εντυπωσιακό μπούστο (pics)

to10.gr
Η Σοφία Φυρού διαθέτει ένα εντυπωσιακό μπούστο και φροντίζει να το αποκαλύπτει σε κάθε ευκαιρία.
10:16 09/08/2021

Σερβιτόρα στη Σαντορίνη πρώην παίκτρια του Bachelor – Είναι αγνώριστη!

eleftherostypos.gr
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια πρώην παίκτρια ριάλιτι να δουλεύει σερβιτόρα για να βγάλει τα προς το ζην και η αλήθεια είναι πως αυτά τα κορίτσια είναι παραδείγματα προς μίμηση με πρώτη στο τιμόνι την Παρασκευή Κερασιώτη. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού πήγαν πριν από... The post Σερβιτόρα στη Σαντορίνη πρώην παίκτρια του Bachelor – Είναι αγνώριστη! appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
09:32 29/07/2021

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Πήγε Σαντορίνη με την Σοφία Φυρού και τους σέρβιρε η Εριέττα από το Bachelor

queen.gr
Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε παρά το γεγονός ότι είχε γίνει ήδη γνωστή η…
08:46 29/07/2021

Σοφία Φυρού: Κορμί λαμπάδα μετά τη γέννα (Βίντεο)

Παραπολιτικά
H Σοφία Φυρού μπορεί να έγινε μητέρα, ωστόσο το κορμί της είναι άψογο, και πόζαρε στο φακό του συζύγου της.
13:02 28/06/2021

Αλέξανδρος Κοψιάλης – Σοφία Φυρού: Επέστρεψαν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους

tlife.gr
Στο σπίτι τους επέστρεψαν το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η αγαπημένη του Σοφία To άρθρο Αλέξανδρος Κοψιάλης – Σοφία Φυρού: Επέστρεψαν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:50 08/02/2021

Σοφία Φυρού: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

tlife.gr
Την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μέσα από To άρθρο Σοφία Φυρού: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:52 04/02/2021

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του

tlife.gr
Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Σοφία Φυρού και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, αφού έγιναν To άρθρο Αλέξανδρος Κοψιάλης: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:12 03/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load