#Έλενα Χριστοπούλου

Δημήτρης Μοθωναίος: Η τολμηρή ερωτική σκηνή του με τη Μαρία Ναυπλιώτου στη σειρά «Παραλία»

agrinionews.gr
Μία έντονη ερωτική σκηνή είχε ο Δημήτρης Μοθωναίος με τη Μαρία Ναυπλιώτου στο 121ο επεισόδιο της σειράς «Παραλία». Ο πρωταγωνιστής της σειράς του Ertflix δημοσίευσε μάλιστα, τη συγκεκριμένη σκηνή και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η συγκεκριμένη σκηνή διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό του Χάρι, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ έχει χτυπήσει το κεφάλι του και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της χήρας. Εκείνη τον περιποιείται και τον φιλοξενεί στο σπίτι της. Εκείνος ονειρεύεται στον ύπνο του ότι έρχονται πιο κοντά. Παραδομένοι στο πάθος τους και αφού έχουν χάσει κι οι δύο τους αγαπημένους τους, βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Δείτε το βίντεο Δείτε αυτή τη
21:46 10/04/2024

Η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογείτε: «Δεν πιστεύω πια στον γάμο, το έκανα μια φορά και τέλος»

govastileto.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 11/1 στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και δήλωσε ότι δεν πιστεύει πια στον γάμο και δεν περνά από την σκέψη της, αλλά θα ήθελε θα αποκτήσει ένα παιδί. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Τα τελευταία χρόνια γενικώς είμαι καλά. Πέρασα μέσα από έναν πολύ δύσκολο […]
23:00 12/01/2024

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες

Newsit
«Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.  Υποδεχόμενη την Έλενα Χριστοπούλου η Κατερίνα Καινούργιου, τη ρώτησε για τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες μέχρι που η κουβέντα συμπεριέλαβε και την πρώην συνεργάτιδά της, Βίκυ Καγιά. Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 11/01/2024

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια»

zappit.gr
Την Έλενα Χριστοπούλου υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε […] The post Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια» appeared first on Zappit.
14:00 11/01/2024

Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι δική μου θέση που δεν είμαι στην εκπομπή της Φαίης»

zappit.gr
Την Έλενα Χριστοπούλου φιλοξένησε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωινό της Κυριακής (17/12). Οι δύο γυναίκες συζήτησαν για […] The post Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι δική μου θέση που δεν είμαι στην εκπομπή της Φαίης» appeared first on Zappit.
16:00 17/12/2023

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Χαλάστηκα όταν διάβασα πως «έφαγα» τη δουλειά ενός ανθρώπου»

okmag.gr
Η 31χρονη Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι πλέον μέλος της παρέας της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι». Η ίδια φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, μιλάει για το διαζύγιο των γονιών της, την εμπειρία της από το μόντελινγκ, τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την ηρεμία […] The post Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Χαλάστηκα όταν διάβασα πως «έφαγα» τη δουλειά ενός ανθρώπου» appeared first on OK! Magazine.
07:58 08/10/2023

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο ΟΚ! για τη δημιουργία οικογένειας: «Δεν είμαι έτοιμη για αυτό το βήμα»

okmag.gr
Η 31χρονη Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι πλέον μέλος της παρέας της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι». Η ίδια φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν, μιλάει για το διαζύγιο των γονιών της, την εμπειρία της από το μόντελινγκ, τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και την ηρεμία […] The post Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο ΟΚ! για τη δημιουργία οικογένειας: «Δεν είμαι έτοιμη για αυτό το βήμα» appeared first on OK! Magazine.
07:58 05/10/2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Απαντάνε στις φήμες ότι η σχέση τους περνάει «κρίση»

govastileto.gr
Όπως είναι ήδη γνωστό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου αποχώρησαν από το κανάλι του ΣΚΑΪ, με την πρώτη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Shopping Star. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν τις δυο συνεργάτιδες αλλά και στενές φίλες να έχουν τσακωθεί και «σύννεφα να έχουν πέσει πάνω από τη […]
17:00 18/09/2023

Δέσποινα Καμπούρη – Έλενα Χριστοπουλου: Με το ίδιο cropped τοπ στην εξοχή – Στο πιο φωτεινό χρώμα

okmag.gr
Με το ίδιο cropped τοπ ποζάρουν η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλενα Χριστοπούλου. Πρόκειται για ένα τοπ σε κίτρινο τόμο με κουμπιά και δέσιμο μπροστά. Ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του brand Sandro και κοστίζει 70 ευρώ περίπου με την έκπτωση. Η Δέσποινα Καμπούρη το επέλεξε με τζον βερμούδα και σανδάλια σε γύρισμα της εκπομπής «Πάμε […] The post Δέσποινα Καμπούρη – Έλενα Χριστοπουλου: Με το ίδιο cropped τοπ στην εξοχή – Στο πιο φωτεινό χρώμα appeared first on OK! Magazine.
15:58 17/09/2023

Νίκος Συρίγος για Παπανώτα: «Δεν είναι κριτική στην Έλενα Χριστοπούλου, έχει γίνει εμμονή»

thecaller.gr
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Χαμογέλα και πάλι», ο Νίκος Συρίγος εξέφρασε τη δική του άποψη, κάνοντας λόγο για εμμονή του παρουσιαστή με την Έλενα Χριστοπούλου. Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Χαμογέλα και πάλι», ο Νίκος Συρίγος εξέφρασε τη δική του άποψη, κάνοντας λόγο για εμμονή του παρουσιαστή με την Έλενα Χριστοπούλου. Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε συγκεκριμένα για την Ηλιάνα: «Επιτέλους, θα τη δούμε σε κάτι που της πηγαίνει. Οι επιλογές που […]
13:00 16/09/2023

Η Γη της Ελιάς: Ποιος πρωταγωνιστής ξεκινάει καριέρα μοντέλου;

youfly.com
Η γνωστή μάνατζερ, Έλενα Χριστοπούλου, καλωσόρισε το επόμενο μοντέλο της από τη Γη της Ελιάς! The post Η Γη της Ελιάς: Ποιος πρωταγωνιστής ξεκινάει καριέρα μοντέλου; appeared first on Youfly.
12:58 07/09/2023

Η topless φωτογραφία της Έλενας Χριστοπούλου και το μήνυμά της: «Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες»

Newsbeast.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μαζί με μια topless φωτογραφία της με την πλάτη γυρισμένη. «Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες», έγραψε η μάνατζερ μοντέλων στη λεζάντα.
08:00 30/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα

tlife.gr
Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 29/8 η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 30/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου: Μας δείχνει το παιδικό της δωμάτιο και το πρωινό που της ετοίμασε η μητέρα της

tlife.gr
Στο πατρικό της σπίτι βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων που To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Μας δείχνει το παιδικό της δωμάτιο και το πρωινό που της ετοίμασε η μητέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 27/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου: Χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ στις νέες τις φωτογραφίες με μαγιό

govastileto.gr
Στα Κουφονήσια περνάει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Έλενα Χριστοπούλου παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα. Το όμορφο νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό της booker μοντέλων και χθες, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σημαντική πρωτοβουλία που πάρθηκε από τις τοπικές αρχές. Και ενώ η Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζει να […]
19:00 18/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου – Τάμτα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης που έγιναν μαζί νονές

tlife.gr
Μια υπέροχη κοινή στιγμή έζησαν μαζί φέτος το καλοκαίρι η Τάμτα και η Έλενα Χριστοπούλου. Πριν To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου – Τάμτα: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης που έγιναν μαζί νονές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 03/08/2023

Πάνος Γιαννακόπουλος: To photo album της βάφτισης του γιου του – Mε boho looks οι νονές Έλενα Χριστοπούλου και Τάμτα

okmag.gr
Στις 3ο Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου του Πάνου Γιαννακόπουλου στη Σέριφο. Το okmag επικοινώνησε με τον γνωστό φωτογράφο, ο οποίος ανέφερε πως είχε ετοιμάσει μια λιτή τελετή με λίγους κοντινούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Νονές του νεοφώτιστου έγιναν η Τάμτα και η Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες μάλιστα έκαναν γνωστό το γεγονός στα social media. Η […] The post Πάνος Γιαννακόπουλος: To photo album της βάφτισης του γιου του – Mε boho looks οι νονές Έλενα Χριστοπούλου και Τάμτα appeared first on OK! Magazine.
08:58 03/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου: Χαλαρή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτει την άψογη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα της

tlife.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου χαλαρώνει και περνά ήρεμες στιγμές με τους αγαπημένους της. Φροντίζει όμως ταυτόχρονα να To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Χαλαρή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ αποκαλύπτει την άψογη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 03/08/2023

Έλενα Χριστοπούλου και Τάμτα έγιναν νονές σε βάπτιση στην Σέριφο – Βίντεο

tlife.gr
Η Έλενα Χριστοπούλου μπορεί να περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στα Κουφονήσια, αυτό το To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου και Τάμτα έγιναν νονές σε βάπτιση στην Σέριφο – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 30/07/2023

Πάνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισε τον γιο του στη Σέριφο με νονές την Τάμτα και την Έλενα Χριστοπούλου

okmag.gr
Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Πάνο Γιαννακόπουλο, καθώς βάφτισε τον γιο του στη Σέριφο. Το okmag επικοινώνησε με τον γνωστό φωτογράφο, ο οποίος ανέφερε πως είχε ετοιμάσει μια λιτή τελετή με λίγους κοντινούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Νονές του νεοφώτιστού έγιναν η Τάμτα και η Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες μάλιστα έκαναν γνωστό το […] The post Πάνος Γιαννακόπουλος: Βάφτισε τον γιο του στη Σέριφο με νονές την Τάμτα και την Έλενα Χριστοπούλου appeared first on OK! Magazine.
18:58 30/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load