#Κόνι Μεταξά

Με μια φωτογραφία η Κόνι Μεταξά απέδειξε πως ήταν κάρμα ο έρωτας της με τον Μάριο Καπότση

queen.gr
Άραγε μπορεί κανείς να προβλέψει το μέλλον του; Η Κόνι Μεταξά πάντως φαίνεται πως από μικρή ήξερε ότι το πόλο θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή της.Περισσότερα...
12:17 27/03/2024

Μάριος Καπότσης: Το πρώτο ραντεβού με την Κόνι Μεταξά και η πρόταση γάμου στην Σαντορίνη – «Από τις πιο συγκινητικές στιγμές»

tlife.gr
Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο. Ο πολίστας μίλησε για To άρθρο Μάριος Καπότσης: Το πρώτο ραντεβού με την Κόνι Μεταξά και η πρόταση γάμου στην Σαντορίνη – «Από τις πιο συγκινητικές στιγμές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 15/02/2024

My Style Rocks – Κόνι Μεταξά: «Δε θα χαρείς καθόλου με αυτά που θα σου πω»

happytv.gr
«Δε θα χαρείς καθόλου με αυτά που θα σου πω» λέει η Konnie Μεταξά σε κάποια από τις παίκτριες, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ My Style Rocks – Κόνι Μεταξά: «Δε θα χαρείς καθόλου με αυτά που θα σου πω»
13:37 26/01/2024

Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω ως πατέρα»

tlife.gr
Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια συνέντευξη για την πορεία To άρθρο Κόνι Μεταξά για Λευτέρη Πανταζή: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω ως πατέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:09 26/01/2024

Κόνι Μεταξά: Χριστούγεννα στο Λονδίνο με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση! Φωτογραφίες

tlife.gr
Χριστούγεννα στο Λονδίνο έκαναν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μαζί με καλούς τους φίλους. To άρθρο Κόνι Μεταξά: Χριστούγεννα στο Λονδίνο με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση! Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 26/12/2023

Κόνι Μεταξά: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και βγήκε στο κέντρο της Γλυφάδας – Φωτογραφία

tlife.gr
Σε εορταστικό κλίμα η Κόνι Μεταξά η οποία για άλλη μια φορά έκανε την έκπληξη στα To άρθρο Κόνι Μεταξά: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και βγήκε στο κέντρο της Γλυφάδας – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 22/12/2023

Κόνι Μεταξά: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι – Η συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή

tlife.gr
Η Κόνι Μεταξά κάνει δυναμικό comeback και δηλώνει «Μου Αρέσεις», μέσα από το νέο της single To άρθρο Κόνι Μεταξά: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι – Η συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 15/12/2023

Η Κόνι Μεταξά αποκαλύπτει: «Δεν θυμάμαι τίποτα από τον γάμο μου με τον Μάριο Καπότση»

govastileto.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, τη ζωή τους, τη Eurovision, αλλά και το θέμα της παρουσίασης. «Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια. Δεν δέχομαι φλερτ στα social media, ούτε τώρα, ούτε πριν παντρευτώ. Τα περισσότερα κομπλιμέντα που ακούω είναι για […]
21:00 29/11/2023

Η Κόνι Μεταξά απαντά αν είναι ζηλιάρα: Φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου

instyle.gr
Για τον σύζυγό της Μάριο Καπότση και τα επόμενα βήματα στην καριέρα της, μίλησε η Κόνι Μεταξά στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η influencer αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είναι ζηλιάρα, καθώς και ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της ένα παιδί. «Είμαι control freak. Δεν ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, οι περισσότεροι άνθρωποι με συμπαθούν. Δε δέχομαι τόσο πολύ […] The post Η Κόνι Μεταξά απαντά αν είναι ζηλιάρα: Φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου appeared first on InStyle.
14:46 29/11/2023

Κόνι Μεταξά: «Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της, […] The post Κόνι Μεταξά: «Οι περισσότεροι με συμπαθούν, δεν ακούω αρνητικά σχόλια» appeared first on Zappit.
09:00 29/11/2023

Μαρία Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς, της το έχω εξηγήσει»

tlife.gr
Για τη ζωή του με την Κόνι Μεταξά μετά τον γάμο τους, αλλά και τη σχέση To άρθρο Μαρία Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Τις προσωπικές μας στιγμές θέλω να τις κρατάμε πιο πολύ για εμάς, της το έχω εξηγήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 15/11/2023

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στόλισαν τέσσερα δέντρα στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα

govastileto.gr
Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ξεκίνησαν το στολισμό το σπίτι τους για φέτος τα Χριστούγεννα και επέλεξαν να στολίσουν τέσσερα διαφορετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Η performer και Influencer μαζί με τον πολίστα σύζυγό της και τους αγαπημένους φίλους συγκεντρώθηκαν το Σαββατοκύριακο προκειμένου να επιμεληθούν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Το ζευγάρι ζει στο ίδιο συγκρότημα με […]
21:00 13/11/2023

Η Κόνι Μεταξά στόλισε τέσσερα χριστουγεννιάτικα δέντρα όμως δεν είναι η πρώτη διάσημη που το κάνει

queen.gr
Σε mood που φωνάζει «Χριστούγεννα» μπήκαν πολλοί διάσημοι Έλληνες το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου. Περισσότερα...
17:09 13/11/2023

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Δεν της ζητάω παιδί, περιμένω πότε θα γίνει αυτό»

tlife.gr
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης 2/11 ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίο ξεκίνησε To άρθρο Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Δεν της ζητάω παιδί, περιμένω πότε θα γίνει αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 02/11/2023

Λευτέρης Πανταζής: Η τρυφερή ανάρτηση με την Κόνι Μεταξά από την ημέρα του γάμου της – Φωτογραφία

tlife.gr
Μια υπέροχη σχέση πατέρα και κόρης έχουν δημιουργήσει ο Λευτέρης Πανταζής με την Κόνι Μεταξά. Τα To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Η τρυφερή ανάρτηση με την Κόνι Μεταξά από την ημέρα του γάμου της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 30/10/2023

Κόνι Μεταξά: Ο guest ρόλος στην τηλεοπτική σειρά "Ο Γιατρός"

thebest.gr
Η Κόνι Μεταξά είναι μια ταλαντούχα performer, η οποία καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να ολοκληρώνει τους «ρόλους» της και αυτό θα κάνει και αυτή τη φορά.
02:00 24/10/2023

Κόνι Μεταξά: Εμφανίστηκε στη σειρά «Γιατρός» ως η influencer «Vicky Love»

tlife.gr
Η Κόνι Μεταξά είναι μια ταλαντούχα performer, η οποία καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να φέρνει εις πέρας τους To άρθρο Κόνι Μεταξά: Εμφανίστηκε στη σειρά «Γιατρός» ως η influencer «Vicky Love» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 24/10/2023

Κόνι Μεταξά: Σε ποια σειρά θα τη δούμε σε ρόλο guest αυτή την εβδομάδα;

govastileto.gr
Η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι μια ταλαντούχα performer, θα κάνει μια guest εμφάνιση σε νέα σειρά του Alpha. Ο λόγος για τη σειρά «Ο Γιατρός», η οποία μέσα σε λίγα επεισόδια κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, όπως είδαμε στο trailer της σειράς θα ενσαρκώσει τη Vicky Love, η […]
19:00 23/10/2023

Κόνι Μεταξά: Ο λόγος που έφυγε από την Αμερική και η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

tlife.gr
Η Κόνι Μεταξά είναι αρκετά στα social media και συχνά μέσα από τον λογαριασμό της στο To άρθρο Κόνι Μεταξά: Ο λόγος που έφυγε από την Αμερική και η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 12/10/2023

Night out: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Μεταξά και το γλέντι Νίνο-Πανταζή-Νικηφόρου

gossip-tv.gr
Μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση μέχρι το πρωί ήταν αυτή που ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε με την κόρη του Κόνι Μεταξά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Νίνο με τον Νικηφόρο. Περισσότερα...
06:37 12/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load