#Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το βίντεο από τον υπέρηχο της κόρης τους και η αντίδρασή τους

tlife.gr
Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ερωτευμένο ζευγάρι To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το βίντεο από τον υπέρηχο της κόρης τους και η αντίδρασή τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 09/03/2024

Μαυρίκος Μαυρικίου: Αδιανόητος χαμός με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Έκλεισε τη σύνδεση με όσα άκουσε

zappit.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σε σύνδεση στην Super Κατερίνα για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για ένα video της Super […] The post Μαυρίκος Μαυρικίου: Αδιανόητος χαμός με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Έκλεισε τη σύνδεση με όσα άκουσε appeared first on Zappit.
13:00 08/03/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κινείται νομικά κατά της Σουπερ Κικής

tlife.gr
Την δική της απάντηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου θέλησε να δώσει εκ νέου η Super Κική μέσα To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κινείται νομικά κατά της Σουπερ Κικής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 01/03/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου, βόμβα: «Η Super Κική λέει ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού». Ράκος η Ιλάειρα Ζήση

fimes.gr
Τι είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έξαλλος με τη Super Κική που αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Ιλάειρα Ζήση; Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο Breakfast@star για την κόντρα που έχει με την Super Κική και τα μηνύματα που του έστειλε. «Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου, βόμβα: «Η Super Κική λέει ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού». Ράκος η Ιλάειρα Ζήση.
23:37 26/02/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε κατά της Super Κικής – Ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που έχασε το μωράκι του ενώ το έχει πάθει

Newside.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν πριν από λίγες ημέρες, το φύλο του μωρού που περιμένουν. Το ζευγάρι μέσα από ένα πάρτι ανακάλυψε μαζί με τους καλεσμένους στο πάρτι που διοργάνωσαν, ότι θα αποκτήσει κόρη. Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media και η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο [...] Το άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε κατά της Super Κικής – Ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που έχασε το μωράκι του ενώ το έχει πάθει εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
13:00 24/02/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Τι φύλο ήθελαν να είναι το παιδί τους οι συγγενείς του ζευγαριού

govastileto.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα αποκτήσουν κορίτσι, όπως μαρτύρησε ο ροζ καπνός και τα κονφετί από το gender reveal πάρτι που διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίουφανερά χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το φύλο του μωρού, είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι η βάφτιση της κόρης τους θα πραγματοποιηθεί στην […]
22:00 23/02/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

govastileto.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βιώνουν εδώ και λίγους μήνες την απόλυτη ευτυχία, καθώς θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το βράδυ του Σαββάτου 17/2 το αγαπημένο ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός μουσικός και […]
11:00 18/02/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Αποκάλυψε τα επικρατέστερα ονόματα για το παιδί του με την Ιλάειρα Ζήση

govastileto.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση περιμένουν το πρώτο τους παιδί και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Πρωινό» για τα συναισθήματά του και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επικρατέστερα ονόματα για το μωρό. Αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Η Ιλάειρα είναι στον τρίτο μήνα, είμαι συγκινημένος. Η […]
21:00 04/01/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: «Βασανίζεται με αναγούλες στην εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τη βοηθήσω»

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αφού σε λίγους μήνες πρόκειται To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: «Βασανίζεται με αναγούλες στην εγκυμοσύνη και δεν μπορώ να τη βοηθήσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 03/01/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση: «Κάναμε υπέρηχο και είδα το μωρό να χοροπηδάει»

tlife.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι για το 2024, To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση: «Κάναμε υπέρηχο και είδα το μωρό να χοροπηδάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 03/01/2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το 2024 θα ήθελα ο Θεός να μας χαρίσει ένα μωρό με την Ιλάειρα Ζήση»

tlife.gr
Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος ανυπομονεί να γίνει πατέρας για πρώτη To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το 2024 θα ήθελα ο Θεός να μας χαρίσει ένα μωρό με την Ιλάειρα Ζήση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 30/12/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

zappit.gr
Τον καρπό του έρωτά τους περιμένουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν για […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς appeared first on Zappit.
16:00 21/12/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο καρδιολόγος μου είπε να μην πηγαίνω στην εκπομπή του Λιάγκα, ταράζομαι

Newsit
Ο γνωστός μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για την απόφασή του να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο, και φανερά ευδιάθετος και ανανεωμένος δηλώνει ικανοποιημένος από τη νέα του ζωή. «Με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών υπάρχει σεβασμός, αγάπη, ενώ εδώ στην Ελλάδα είναι να βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου», είπε ... Περισσότερα To άρθρο Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ο καρδιολόγος μου είπε να μην πηγαίνω στην εκπομπή του Λιάγκα, ταράζομαι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:00 07/12/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Λιάγκα: «Κινδυνεύεις να εκτεθείς μέσα από τις ερωτήσεις του, φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση»

zappit.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε για την ελληνική […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου για Λιάγκα: «Κινδυνεύεις να εκτεθείς μέσα από τις ερωτήσεις του, φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση» appeared first on Zappit.
12:00 28/11/2023

Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο – ατάλαντο»

tlife.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. Ο γνωστός To άρθρο Ξεσπά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τον κάθε άσχετο – ατάλαντο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 31/10/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Εξερράγη για τα πικρόχολα σχόλια: «Τι θέλετε πια; Να πεθάνω για να ησυχάσετε;»

zappit.gr
Σε ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, την Τετάρτη, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha με αφορμή την περιπέτεια […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου – Εξερράγη για τα πικρόχολα σχόλια: «Τι θέλετε πια; Να πεθάνω για να ησυχάσετε;» appeared first on Zappit.
21:00 27/09/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κασσελάκη: «Mε τρομάζει… Μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας»

okmag.gr
Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην Κύπρο για το ατόπημα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος αποκάλεσε… «κρατίδιο» το ψευδοκράτος στην Κύπρο. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον από […] The post Μαυρίκιος Μαυρικίου για Κασσελάκη: «Mε τρομάζει… Μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας» appeared first on OK! Magazine.
15:58 22/09/2023

Ιλάειρα Ζήση: Με ολόχρυση τουαλέτα σε γάμο

okmag.gr
Σε γάμο στην Κύπρο βρέθηκαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση και ήταν full in love. Το γνωστό ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Αύγουστο είναι αχώριστό και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Μπορεί οι δυο τους να πέρασαν μια δύσκολη περίοδο, όταν έχασαν το παιδί που περίμεναν, έχουν όμως βρει πια το χαμόγελο και την […] The post Ιλάειρα Ζήση: Με ολόχρυση τουαλέτα σε γάμο appeared first on OK! Magazine.
13:58 30/07/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με ποιο κανάλι υπέγραψε;

okmag.gr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει την πρόθεση να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τους επαγγελματικούς του δεσμούς με την πατρίδα του την Κύπρο. Από την νέα σεζόν ο καλλιτέχνης θα βρίσκεται στον κυπριακό σταθμό Omega. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Znews.gr The post Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με ποιο κανάλι υπέγραψε; appeared first on OK! Magazine.
12:58 21/07/2023

Ιλάειρα Ζήση: Δάκρυσε on air μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

ieidiseis.gr
Η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν για την αποτυχημένη εγκυμοσύνη και τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε.Η Ιλάειρα Ζήση κι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes» και μίλησαν για την καθημερινότητά τους στην Κύπρο και το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα, ενώ αποκάλυψαν πως κάτι τηλεοπτικό «ψήνουν» για τη νέα σεζόν. Η παρέα του Τριαντάφυλλου, της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσια Τσαλαπάτη, υποδέχτηκαν τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση στο πλατό της εκπομπής τους στο Open. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασαν μετά από την αποβολή στην πρώτη εγκυμοσύνη της Ιλάειρας. Παράλληλα μίλησαν για τη ζωή στην Κύπρο και τους λό
18:46 17/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load