#Χριστίνα Σούζη

Χριστίνα Σούζη: Στον ΣΚΑΙ δεν θέλουν να είναι ο καιρός από μανεκέν, αλλά από μετεωρολόγους

Newsit
«Το ευτύχημα ήταν ότι ο κύριος Αλαφούζος, που θέλει τον καιρό να είναι καιρός πραγματικός, πριν από 17 χρόνια, όταν ξεκίνησε η δεύτερη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αγόρασε ένα μοντέλο από τους Αμερικάνους, που μόνο μετεωρολόγοι μπορούσαν να το χειριστούν» είπε η Χριστίνα Σούζη. Η Χριστίνα Σούζη ήταν καλεσμένη στην Π.Ο.Π. Μαγειρική με τον Ανδρέα Λάγο ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Σούζη: Στον ΣΚΑΙ δεν θέλουν να είναι ο καιρός από μανεκέν, αλλά από μετεωρολόγους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 15/01/2024

Χριστίνα Σούζη: Πώς βρέθηκε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ; – «Ο κύριος Αλαφούζος θέλει ο καιρός να μην είναι από μανεκέν»

zappit.gr
Τη Χριστίνα Σούζη φιλοξένησε στη σημερινή (15/1) του εκπομπή ο Ανδρέας Λαγός. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στην «ΠΟΠ Μαγειρική» […] The post Χριστίνα Σούζη: Πώς βρέθηκε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ; – «Ο κύριος Αλαφούζος θέλει ο καιρός να μην είναι από μανεκέν» appeared first on Zappit.
16:00 15/01/2024

Καιρός: Ισχυροί βοριάδες την Τετάρτη σύμφωνα με τη Χριστίνα Σούζη – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε 40αρια

sportime.gr
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 19 Ιουλίου από τη Χριστίνα Σούζη και την ΕΜΥ. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
03:46 19/07/2023

Χριστίνα Σούζη: «Το μόνο που θυμάμαι από το τροχαίο ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό»

zappit.gr
Η Χριστίνα Σούζη έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι της, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης στη […] The post Χριστίνα Σούζη: «Το μόνο που θυμάμαι από το τροχαίο ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό» appeared first on Zappit.
10:00 13/06/2023

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα: «Άναψα λαμπάδα, θεωρώ ότι είχα άγιο»

tlife.gr
Στο σπίτι της έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο ατύχημα που To άρθρο Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα: «Άναψα λαμπάδα, θεωρώ ότι είχα άγιο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 13/06/2023

Χριστίνα Σούζη: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το τροχαίο

tlife.gr
Στο νοσοκομείο φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε To άρθρο Χριστίνα Σούζη: Τα νεότερα για την υγεία της μετά το τροχαίο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 09/06/2023

Χριστίνα Σούζη: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε θα πάρει εξιτήριο η μετεωρολόγος;

okmag.gr
Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, το απόγευμα της Τετάρτης (7/6). Το αυτοκίνητό της ντεραπάρισε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου. Τη μετεωρολόγο απεγκλώβισε από το αυτοκίνητό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν με το αυτοκίνητο του στο σημείο. Η Χριστίνα Σούζη τραυματίστηκε […] The post Χριστίνα Σούζη: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της και πότε θα πάρει εξιτήριο η μετεωρολόγος; appeared first on OK! Magazine.
09:58 09/06/2023

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητό της να σέρνεται στην Κηφισίας

Cnn.gr
Βίντεο από τη στιγμή που η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη, ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κηφισίας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, και τα πλάνα του συγκλονίζουν καθώς δείχνουν το αυτοκίνητό της να…Περισσότερα...
18:37 08/06/2023

Χριστίνα Σούζη: «Δοξάζω τον Θεό γιατί είχα άγιο» – Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο

Παραπολιτικά
Η Χριστίνα Σούζη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθησυχαστικά
18:00 08/06/2023

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η προσωρινή αντικαταστάτρια της Χριστίνας Σούζη

youfly.com
Ποια θα αντικαταστήσει προσωρινά τη Χριστίνα Σούζη, στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΙ; The post ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η προσωρινή αντικαταστάτρια της Χριστίνας Σούζη appeared first on Youfly.
16:58 08/06/2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Χριστίνα Σούζη: «Το σοκαριστικό είναι που η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε»

tlife.gr
Τροχαίο ατύχημα είχε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 η Χριστίνα Σούζη στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπως έγινε To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Χριστίνα Σούζη: «Το σοκαριστικό είναι που η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 08/06/2023

Χριστίνα Σούζη: «Θυμάμαι να είμαι ανάποδα και να σκέφτομαι έχω τελειώσει»

thecaller.gr
Για το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε για πρώτη φορά η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ που παραμένει στο νοσοκομείο καθώς, όπως είπε, «έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση». Για το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε για πρώτη φορά η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ που παραμένει στο νοσοκομείο καθώς, όπως είπε, «έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση». «Εγώ θυμάμαι μόνο ότι βρέθηκα ανάποδα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς εγινε τι έγινε, δεν ξέρω. Αποσπάστηκε η […]
11:00 08/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load