#ALPHA

Το προξενιό της Ιουλίας: «Κάθε γυναίκα της οικογένεια μου προσπαθεί όλη της τη ζωή να ξεφύγει από έναν Ραζίνη»

happytv.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του ALPHA, «Το προξενιό της Ιουλίας». Δείτε το τρέιλερ: Τρέιλερ | Τα 5 επόμενα επεισόδια Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας μας ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα, όπως άλλωστε συνέβαινε τις περισσότερες φορές. H Ιουλία Σκούταρη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: «Κάθε γυναίκα της οικογένεια μου προσπαθεί όλη της τη ζωή να ξεφύγει από έναν Ραζίνη»
01:38 25/04/2024

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

youfly.com
Ο Αντώνης συλλαμβάνει τη Σάντρα και την αναγκάζει να πάρει μία δύσκολη απόφαση, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς του ALPHA, Σασμός. The post Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για… appeared first on Youfly.
23:58 24/04/2024

Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο άντρας σου και σε έδιωξε και κράτησε το μωρό»

happytv.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη δραματική σειρά του ALPHA, «Το προξενιό της Ιουλίας». Δείτε το τρέιλερ: Τρέιλερ | Τα 5 επόμενα επεισόδια Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας μας ένα προξενιό. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα, όπως άλλωστε συνέβαινε τις περισσότερες φορές. H Ιουλία Σκούταρη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Το προξενιό της Ιουλίας: «Ο άντρας σου και σε έδιωξε και κράτησε το μωρό»
23:38 24/04/2024

Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γιάννη Καλλιάνο: «Υπάρχουν κριτήρια, για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί ένας ασθενής»

Newsbeast.gr
Στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω social media, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύτηκε, τοποθετήθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, δακρύζοντας ο Γιάννης Καλλιάνος. Μέσα από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του «Alpha» η Ματίνα Παγώνη, ως πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς, απάντησε στον γνωστό μετεωρολόγο. «Οι γιατροί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με τον κάθε ασθενή, ανεξάρτητα τι συγγένεια έχει και
23:05 24/04/2024

Από την «Μάγισσα» στη νέα σειρά «Παναγιά της φωτιάς» του ALPHA

youfly.com
H Παναγιά της φωτιάς είναι η νέα σειρά του Alpha. Ποιοι ηθοποιοί συζητούν για τη νέα σειρά «Η Παναγιά της Φωτιάς» με την εταιρεία παραγωγής; The post Από την «Μάγισσα» στη νέα σειρά «Παναγιά της φωτιάς» του ALPHA appeared first on Youfly.
22:58 24/04/2024

Η μεταμόρφωση της Μαρίας Λεκάκη και ο ρόλος έκπληξη στη νέα σειρά - παρωδία της ελληνικής ΤV

queen.gr
«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι η νέα σειρά του Alpha και είναι όλα τα σίριαλ της ελληνικής TV μαζί. Περισσότερα...
22:17 24/04/2024

Θοδωρής Ρωμανίδης: Σταμάτησα τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή γιατί δεν άντεχα άλλο

Newsit
“Κάποια στιγμή οι αντοχές λιγοστεύουν, είναι ανθρώπινο” ομολογεί ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Τόσο στην μακρόχρονη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή όσο και την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας Σεφερλή – Καπετάνιου αναφέρθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης μιλώντας την Τετάρτη (24.04.2024) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου στον Alpha.  “Είναι πάρα πολύ λογικό να ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης: Σταμάτησα τη συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή γιατί δεν άντεχα άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:02 24/04/2024

ALPHA TRUST: Αποτελέσματα Α’ τριμήνου 2024

Newsit
Τα καθαρά κέρδη της ALPHA TRUST – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. για το Α’ τρίμηνο του 2024 ανήλθαν σε 1,75 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 1,95 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2023, βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.), σύμφωνα με σημερινή (24.4.2024) ανακοίνωση της εταιρίας. Παράλληλα, τα ακαθάριστα έσοδα της Εταιρίας διαμορφώθηκαν στα 2,42 εκατ. ευρώ. ... Περισσότερα To άρθρο ALPHA TRUST: Αποτελέσματα Α’ τριμήνου 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:01 24/04/2024

Παπαγαρυφάλλου (Alpha Bank): Εξετάζουμε και άλλους τομείς εμπορικής συνεργασίας με την UniCredit

mononews.gr
Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ανοδική πορεία
20:29 24/04/2024

Η νέα σειρά «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον ALPHA

youfly.com
Η σειρά των σειρών έρχεται στον ALPHA, η Τζέλα Δελαφράγκα, για την ακρίβεια η “κατάρα της”, επιστρέφει μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. The post Η νέα σειρά «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον ALPHA appeared first on Youfly.
19:58 24/04/2024

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Οι πρώτες φωτογραφίες, η υπόθεση και οι ηθοποιοί της νέας σειράς των Παπαθανασίου – Ρέππα

Newsbeast.gr
Η νέα σειρά του Alpha που φέρει την υπογραφή των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα έρχεται στον Alpha και θα φέρει στην επιφάνεια μνήμες από την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο». Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα. «Η παρωδία είναι μια γελοιογραφία του έργου στο οποίο αναφέρεται. Και εμείς 23 χρόνια μετά, επιστρέφουμε στο “Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο” αλλά παρωδούμε την σύγχρονη τηλεόραση»,
19:04 24/04/2024

Οριακή άνοδος 0,06% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Newsbeast.gr
Αν και με οριακή άνοδο, η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει συνολικά κέρδη 6,74%. Από την υψηλή κεφαλαιοποίηση υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Motor Oil, της Εθνικής και της Eurobank. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.448,70 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,06%. Είναι το υψηλότερο κλείσιμο από τη συνεδρίαση της 15ης Απριλίου του 2011. Ενδοσυνεδριακά είχε διασπάσει και τα επίπεδα των 1.460 μονάδων, καταγράφοντας υψηλότερη τιμή στις 1.462,68 μονάδες (+1,03%). Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και ανήλθε στα 175,44 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 45.378.304 μετοχές. Ο δείκτης υψηλής κεφαλ
19:04 24/04/2024

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

e-daily.gr
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»
18:15 24/04/2024

«Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω», λέει ο Φλώρος

irafina.gr
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή για το σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, εντός της Βουλής. Σύμφωνα με ρεπόρτερ του Alpha που βρίσκεται στη Βουλή, αποκάλυψε πως μίλησε με τον Κ. Φλώρο, ο οποίος αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε τον Β. Γραμμένο, ενώ απέδωσε […]
17:46 24/04/2024

Φλώρος: «Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή» (video)

pressaris.gr
Απίστευτο περιστατικό στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος, γρονθοκόπησε τον συνάδελφό του της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο. Σύμφωνα με τον ALPHA και μετά από ερώτηση που του έγινε από τον ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού, δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του, προσθέτοντας πως ο κύριος Γραμμένος του έβρισε την […] The post Φλώρος: «Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή» (video) appeared first on pressaris.gr.
16:10 24/04/2024

Σασμός: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

tlife.gr
Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό, νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha. Αναλυτικότερα, απόψε, Τετάρτη 24 To άρθρο Σασμός: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και ο Χρήστος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 24/04/2024

O Παράδεισος των κυριών: Ο ρόλος που θα υποδυθεί ο Φίλιππος Σοφιανός στη σειρά του Alpha

ProtoThema.gr
Ο χαρακτήρας του θα εμφανιστεί στο σημερινό επεισόδιο που θα προβληθεί στις 20:00
16:00 24/04/2024

ΕΜΕΑ Finance: Βραβείο για τη συγχώνευση Alpha Bank Romania και UniCredit Romania

mononews.gr
Η συγχώνευση των θυγατρικών των δύο Ομίλων αναμένεται να οδηγήσει στη δημιουργία της τρίτης μεγαλύτερης τράπεζας στη Ρουμανία, αποτελώντας ορόσημο για τον τραπεζικό κλάδο της χώρας
14:28 24/04/2024

Τηλεθέαση χθες 23/4: MasterChef ή Ψυχοκόρες; Πρωτιά Breakfast – Χαμηλά ο Alpha

youfly.com
Ποιοι κέρδισαν στη μάχη που δόθηκε χθες 23/4 στην τηλεθέαση και ποιοι είναι οι χαμένοι; Δείτε αναλυτικά όλα τα ποσοστά ανά ζώνη. The post Τηλεθέαση χθες 23/4: MasterChef ή Ψυχοκόρες; Πρωτιά Breakfast – Χαμηλά ο Alpha appeared first on Youfly.
10:58 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load