#Ayrton Senna

Ted Toleman: Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έφερε τον Ayrton Senna στην F1

caranddriver.gr
Ο Βρετανός ιδρυτής της Toleman Motorsport, που ανέδειξε το ταλέντο του παγκόσμιου πρωταθλητή και θρύλου της F1, άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Απριλίου.
16:09 11/04/2024

Τα νέα σετ της Lego έχουν McLaren MP4/4 και Ayrton Senna - Δείτε τις τιμές (photos)

caranddriver.gr
Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως την εμβληματική McLaren MP4/4 του Ayrton Senna.
21:09 02/02/2024

Τα σχέδια της Honda περιλαμβάνουν ένα ηλεκτρικό sports car

enkinisi.gr
Το πρώτο ήταν επαναστατικό – ίσως επειδή μας έδειξε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο τις δυνατότητες της Honda στην κατηγορία των sports cars ή ίσως επειδή το όνομα του συνδέθηκε με έναν ημίθεο όπως ο Ayrton Senna. Το δεύτερο υιοθέτησε την τεχνολογία του εξηλεκτρισμού αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, δεν είχε τον αντίκτυπο […]
07:53 30/01/2024

F1 : O Verstappen είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Schumacher και τον Hamilton

sportime.gr
F1 : Ο πρώην οδηγός της Formula 1 Gerhard Berger δήλωσε ότι πιστεύει ότι τόσο ο Max Verstappen όσο και ο Ayrton Senna είναι οι δύο καλύτεροι οδηγοί των τελευταίων 50 ετών, όχι ο Michael Schumacher ή ο Lewis Hamilton . Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 14/09/2023

Honda NSX αδειάζει S2000 και «τάπερ» (+video)

autogreeknews.gr
To αυτοκίνητο «μύθος», το πρώτο ιαπωνικό supercar που εξελίχθηκε με τη βοήθεια του αείμνηστου Ayrton Senna, δεν είναι άλλο από το εμβληματικό Honda NSX πρώτης γενιάς. Στο άκουσμά του προκαλεί ακόμα ανατριχίλα, πόσο δε μάλλον να το αντικρύσει κανείς από κοντά και να ακούσει τον 3.0 V6 των 270 ίππων να στροφάρει μέχρι τα κόκκινα. […] The post Honda NSX αδειάζει S2000 και «τάπερ» (+video) appeared first on AutoGreekNews.
20:53 08/09/2023

Ο μηχανικός του Verstappen ανακηρύξε τον καλύτερο οδηγό Formula 1 όλων των εποχών. ΟΧΙ δεν είναι ο Μαξ

sportime.gr
Ο Calum Nicholas o μηχανικός της Red Bull, σχετικά με τον καλύτερο οδηγό Formula 1 όλων των εποχών θεωρεί τον Ayrton Senna Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
09:46 13/08/2023

Ο Max Verstappen ισοφαρίζει τον Ayrton Senna

sportime.gr
O Max Verstappen σημείωσε άλλη μια κυρίαρχη επίδοση για να κερδίσει το Grand Prix του Καναδά την Κυριακή, φέρνοντάς τον στο ίδιο επίπεδο με το σύνολο των νικών του θρύλου της Formula 1, Ayrton Senna Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
14:46 20/06/2023

Ποιος Έλληνας είναι ο ιδιοκτήτης της πολύτιμης McLaren Senna;

Newsauto.gr
Μία από τις μοναδικές McLaren Senna, βρίσκεται στην Ελλάδα. Ένα από τα 500 (σε όλο τον κόσμο) μοντέλα με το όνομα του θρύλου της F1 Ayrton Senna έχει Έλληνα ιδιοκτήτη. Την είχε εντοπίσει το newsauto στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι εικόνες, που παρά τα προστατευτικά για την αερομεταφορά δείχνουν την σιλουέτα της McLaren Senna, αποδεικνύουν πως […] The post Ποιος Έλληνας είναι ο ιδιοκτήτης της πολύτιμης McLaren Senna; appeared first on NewsAuto.gr.
10:00 17/06/2023

Ο Verstappen καθοδηγούσε… Ο Senna οδηγούσε!!!

sportime.gr
Max Verstappen στο Monaco GP ήταν ένας θρίαμβος επιδόσεων, διαχείρισης ελαστικών και στρατηγικής σε αντίθεση με την εμπειρία του Ayrton Senna 35 χρόνια νωρίτερα Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
07:46 03/06/2023

Ο Lewis Hamilton είναι καλύτερος οδηγός F1 από τον Senna και τον Schumacher

sportime.gr
Ο Murray Walker Ο θρυλικός σχολιαστής δήλωσε ο Lewis Hamilton είναι καλύτερος οδηγός από τον Michael Schumacher ή τον Ayrton Senna Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.
09:12 26/05/2023

Πωλείται η Ferrari F40 του Alain Prost

autogreeknews.gr
Ο Alain Prost είναι συνώνυμο του Ayrton Senna και της McLaren. Οι επικές του μάχες με τον Βραζιλιάνο έχουν αφήσει εποχή στα χρονικά του παγκοσμίου αθλητισμού, με τα μονοθέσια της βρετανικής ομάδας να είναι υπεύθυνα για τους 3 από τους 4 τίτλους που κατέκτησε ο «Καθηγητής» (προσωνύμιο ελέω των ακριβέστατων υπολογισμών στη φθορά των ελαστικών). […] The post Πωλείται η Ferrari F40 του Alain Prost appeared first on AutoGreekNews.
11:24 04/05/2023

Μίνι-σειρά για τον Ayrton Senna από το Netflix (vid)

tromaktiko.gr
Δεν είναι πλέον μυστικό! Ο Γκαμπριέλ Λεόνε θα υποδυθεί τον Ayrton Senna στη μίνι-σειρά επεισοδίων του Netflix με τίτλο….Senna.  Για πρώτη φορά το Netflix θα παρουσιάσει την ιστορία περιπέτειας και θριάμβων ενός ανθρώπου που έγινε εθνικός ήρωας στη Βραζιλία και κατέκτησε τον κόσμο με την παρουσία του εντός κι εκτός πίστας. Το φιλμ, παραγωγής του […] The post Μίνι-σειρά για τον Ayrton Senna από το Netflix (vid) appeared first on Tromaktiko.gr.
19:18 25/03/2023

Αυτοκίνητο: To Netflix ετοιμάζει μίνι σειρά για τον Ayrton Senna

Cnn.gr
Ο Ayrton Senna, ο μεγάλος Βραζιλιάνος πιλότος θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών και φυσικά τόσο η παρουσία του στη Φόρμουλα 1 όσο και γενικά η ζωή του…Περισσότερα...
14:40 25/03/2023

Πως σας φαίνεται ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ayrton Senna; (+video)

Newsauto.gr
Είναι και αυτός Βραζιλιάνος και αναλαμβάνει τον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο να ζωντανέψει έναν θρύλο. Θα τα καταφέρει λέτε; Όπως γράψαμε εδώ, το Netflix ετοιμάζει μία μίνι σειρά με θέμα την ζωή του Ayrton Senna. Ακολουθώντας την επιτυχία που έχουν όλα τα σχετικά θέματα, όπως η ταινία Ford vs Feerrari ή το Drive to Survive, η […] The post Πως σας φαίνεται ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ayrton Senna; (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
22:20 23/03/2023

Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο

Newsauto.gr
Το Netflix ετοιμάζει μία νέα μίνι-σειρά 6 επεισοδίων βασισμένη στην ζωή του θρυλικού Ayrton Senna. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τα μέσα του 2024. Η σειρά θα έχει αρκετά στοιχεία μυθοπλασίας, αλλά τα όσα διαδραματίζονται θα βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά από την ζωή του Ayrton. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στις σχέσεις του Senna με την οικογένεια […] The post Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο appeared first on NewsAuto.gr.
15:06 22/03/2023

Άιρτον Σένα: O θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη Βραζιλία

thecaller.gr
Το 2010, ο Σένα ανακηρύχθηκε από τους συναδέλφους του ως κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στη Φόρμουλα 1.Το 2010, ο Σένα ανακηρύχθηκε από τους συναδέλφους του ως κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στη Φόρμουλα 1.Αναδείχθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα 1 και ξεχώριζε για το μαχητικό του πνεύμα και τη ριψοκίνδυνη οδήγησή του. Ο Αίρτον Σένα ντα Σίλβα (Ayrton Senna da Silva), όπως ήταν το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 21 […]
00:18 21/03/2023

«Χαρτί» Honda NSX 30ετίας προκαλεί τις τσέπες

autogreeknews.gr
Το Honda NSX MK1 δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Μύθος της αυτοκίνησης, εξέλιξη δια χειρός Ayrton Senna,  πρώτο ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο και από τα πρώτα (κατά κοινή ομολογία, και εδώ το πρώτο) που συνδύασαν επιδόσεις, ικανότητες, αξιοπιστία και ευχρηστία. Με λίγα και απλά λόγια, το καλύτερο supercar της εποχής του και το εγχειρίδιο κατασκευής για τα σημερινά. Πρόκειται […] The post «Χαρτί» Honda NSX 30ετίας προκαλεί τις τσέπες appeared first on AutoGreekNews.
09:18 02/01/2023

Hamilton: Και επίσημα Βραζιλιάνος πολίτης

Newsauto.gr
Η τιμητική υπηκοότητα της Βραζιλίας απονεμήθηκε στον Lewis Hamilton κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της βουλής των αντιπροσώπων στην Μπραζίλια. Συγκινημένος ο Βρετανός. Ο Hamilton έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του τόσο για την χώρα όσο και για τον Ayrton Senna. Και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους Βραζιλιάνους. Ο Lewis απολαμβάνει […] The post Hamilton: Και επίσημα Βραζιλιάνος πολίτης appeared first on NewsAuto.gr.
11:18 08/11/2022

Ποια αυτοκίνητα υπήρχαν στο γκαράζ του καλύτερου οδηγού όλων των εποχών;

Zougla
Ίσως ο πιο ταλαντούχος οδηγός που έχει αγωνιστεί ποτέ στην Formula 1. Ο Ayrton Senna, ο πιλότος – θρύλος...
12:00 27/08/2022

Απόδραση με κομπρεσοράτο NSX 400 ίππων (+videos)

autogreeknews.gr
Το Honda NSX MK1 δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Μύθος της αυτοκίνησης, εξέλιξη δια χειρός Ayrton Senna,  πρώτο ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο και από τα πρώτα (κατά κοινή ομολογία, και εδώ το πρώτο) που συνδύασαν επιδόσεις, ικανότητες, αξιοπιστία και ευχρηστία. Με λίγα και απλά λόγια, το καλύτερο supercar της εποχής του και το εγχειρίδιο κατασκευής για τα σημερινά. Με μπροστάρη το […] The post Απόδραση με κομπρεσοράτο NSX 400 ίππων (+videos) appeared first on AutoGreekNews.
20:00 13/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load