#Halle Berry

Halle Berry: Στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές της στο Μεξικό

instyle.gr
Στιγμές ανέμελες, περιπετειώδεις, χαλαρές, διασκεδαστικές πέρασε η Halle Berry με τους αγαπημένους της ανθρώπους στο Μεξικό, όπου απόλαυσε τις διακοπές της. Μαζί της ήταν ο εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός της, Van Hunt, αλλά και ο 10χρονος γιος της, Maceo Robert Martinez, από τον γάμο της με τον Olivier Martinez, με τον οποίο πήρε διαζύγιο […] The post Halle Berry: Στιγμιότυπα από τις οικογενειακές διακοπές της στο Μεξικό appeared first on InStyle.
15:46 15/04/2024

Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη

instyle.gr
Η Halle Berry απολαμβάνει την αδρεναλίνη και δεν διστάζει να το ομολογήσει, ενόψει της κυκλοφορίας της νέας της ταινίας, Never Let Go. Μιλώντας στο Extra στο 2024 CinemaCon στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, η 57χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι “πρεζόνι της αδρεναλίνης”. Halle Berry and Henry Cavill arriving at […] The post Halle Berry: Είμαι εθισμένη στην αδρεναλίνη appeared first on InStyle.
09:46 11/04/2024

Halle Berry: Νικά τα στερεότυπα για τις γυναίκες της ηλικίας της

instyle.gr
Η Halle Berry είναι αποφασισμένη στα 57 της χρόνια να νικήσει τα στερεότυπα για τις γυναίκες στην ηλικία της και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει για τα ζητήματα που τις αφορούν. Η σταρ αποκάλυψε πως ο γιατρός της μπέρδεψε τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσής της για σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη. Όπως σημείωσε, ο γιατρός, όταν την εξέτασε, είπε ότι […] The post Halle Berry: Νικά τα στερεότυπα για τις γυναίκες της ηλικίας της appeared first on InStyle.
15:46 26/03/2024

Halle Berry: Απορρίφθηκε η ταινία της από το Netflix

instyle.gr
Άσχημα νέα για τη Halle Berry καθώς το Netflix ακύρωσε την κυκλοφορία της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, The Mothership. Σύμφωνα με το PEOPLE, το έργο είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα μετά την ανακοίνωσή του τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, αντιμετώπισε πολλαπλές καθυστερήσεις μετά την παραγωγή. Τα επαναληπτικά γυρίσματα θα αφορούσαν παιδιά, τα οποία έχουν γεράσει, γεγονός που […] The post Halle Berry: Απορρίφθηκε η ταινία της από το Netflix appeared first on InStyle.
16:46 25/01/2024

Halle Berry: Υποδέχθηκε το 2024 πιο σέξι από ποτέ και προκάλεσε ταχυπαλμίες

instyle.gr
Η Halle Berry προκάλεσε ταχυπαλμίες στους διαδικτυακούς της φίλους, όταν αποφάσισε να τους δείξει τη στιλιστική επιλογή της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Η 57χρονη σταρ προφανώς αποφάσισε να δείξει το σεξαπίλ και τον αισθησιασμό της και κατά την υποδοχή του νέου έτους. Η Halle Berry ανέβασε φωτογραφία στο Instagram που άφησε τους πάντες με […] The post Halle Berry: Υποδέχθηκε το 2024 πιο σέξι από ποτέ και προκάλεσε ταχυπαλμίες appeared first on InStyle.
10:46 02/01/2024

Halle Berry: Αψηφά την ηλικία της και ποζάρει στα 57 της μόνο με τα δαντελένια εσώρουχά της

real.gr
Η Halle Berry δείχνει να αψηφά τον χρόνο καθώς στα 57 της χρόνια είναι πιο σέξι από ποτέ.
23:09 19/12/2023

Halle Berry -Angelina Jolie: ‘Ηρθαν κοντά γιατί έχουν κοινά σημεία «τα διαζύγια και τους πρώην»

instyle.gr
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας τους ταινίας, «Maude v Maude», η Halle Berry και η Angelina Jolie βρήκαν γρήγορα κάτι που τους ένωσε: Τα διαζύγιά τους. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η πρώτη σε συνέντευξή της. Είπε στο Variety, ότι εκείνη και η συμπρωταγωνίστριά της κατάφεραν να σφυρηλατήσουν μια φιλία πάνω στην κοινή εμπειρία του […] The post Halle Berry -Angelina Jolie: ‘Ηρθαν κοντά γιατί έχουν κοινά σημεία «τα διαζύγια και τους πρώην» appeared first on InStyle.
10:46 10/12/2023

Keanu Reeves: Πραγματικός John Wick – Throwback βίντεο από την εκπαίδευσή του με τη Halle Berry

instyle.gr
Ο Keanu Reeves άφησε έκπληκτους τους θαυμαστές του με τις ικανότητές του στη σκοποβολή. Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο από την εκπαίδευσή του στα όπλα, καθώς προετοιμαζόταν για την τρίτη ταινία του John Wick. Στο βίντεο, το οποίο φαίνεται να δημοσιοποιήθηκε αρχικά τον Μάιο του 2019, ο Keanu Reeves είναι σε σκοπευτήριο και ρίχνει με […] The post Keanu Reeves: Πραγματικός John Wick – Throwback βίντεο από την εκπαίδευσή του με τη Halle Berry appeared first on InStyle.
10:46 31/10/2023

Halle Berry: «Άνθρωποι που θαυμάζεις σε απογοητεύουν» – Η ενόχλησή της για την χρήση φωτογραφίας της από τον Drake

instyle.gr
Απογοητευμένη δηλώνει η Halle Berry από τον ράπερ Drake, ο οποίος χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Συγκεκριμένα ο 36χρονος ράπερ επέλεξε μία φωτογραφία της 57χρονης διάσημης σταρ, η οποία ήταν καλυμμένη με πράσινο “slime” στα Nickelodeon Kids’ Choice Awards το 2012, για το εξώφυλλο του νέου του σινγκλ “Slime You Out” […] The post Halle Berry: «Άνθρωποι που θαυμάζεις σε απογοητεύουν» – Η ενόχλησή της για την χρήση φωτογραφίας της από τον Drake appeared first on InStyle.
17:46 17/09/2023

Halle Berry: Χεράκι χεράκι με τον σύντροφό της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

instyle.gr
Η Halle Berry είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Εκφράζει την αγάπη της για τον σύντροφό της σε κάθε αφορμή και με κάθε τρόπο. Αυτήν τη φορά η σταρ έφερε τον έρωτά της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Η 57χρονη Halle Berry εμφανίστηκε με τον Van Hunt έφθασαν χεράκι χεράκι στο show του Michael […] The post Halle Berry: Χεράκι χεράκι με τον σύντροφό της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης appeared first on InStyle.
09:46 12/09/2023

Halle Berry: Θα καταβάλει διατροφή χιλιάδων δολαρίων στον πρώην σύζυγό της

neolaia.gr
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry και ο πρώην σύζυγός της, γαλλικής καταγωγής ηθοποιός Olivier Martinez, επτά χρόνια μετά το χωρισμό τους κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία.
12:46 24/08/2023

Halle Berry: Αμφισβητεί όλα τα στερεότυπα για την εμμηνόπαυση και στέλνει μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης

instyle.gr
Η Halle Berry είναι σύμβολο γυναικείας ενδυνάμωσης και φροντίζει να στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες ακολούθους της. Αφού εμφανίστηκε στη σκηνή στο πάνελ του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, η 56χρονη ηθοποιός του Monster’s Ball μίλησε στο Women’s Health για τις συμβουλές που την καθοδηγούν και που ελπίζει να μοιραστεί με άλλες γυναίκες. Η […] The post Halle Berry: Αμφισβητεί όλα τα στερεότυπα για την εμμηνόπαυση και στέλνει μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης appeared first on InStyle.
21:46 11/08/2023

Halle Berry: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με νέα σέξι selfie της στον καθρέφτη

instyle.gr
H Halle Berry είναι αποφασισμένη να τρελάνει τους θαυμαστές της. Η 56χρονη σταρ συνεχίζει να ανεβάζει σέξι στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram άλλοτε ποζάροντας με μαγιό και άλλοτε ολόγυμνη με τους ακολούθους της να παραληρούν. Η Halle Berry δείχνει πιο γοητευτική και σέξι από ποτέ ενώ ζει μία από τις πιο όμορφες στιγμές και […] The post Halle Berry: Ανεβάζει τη θερμοκρασία με νέα σέξι selfie της στον καθρέφτη appeared first on InStyle.
09:46 14/06/2023

Halle Berry: To τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της και η συμβουλή της στις γυναίκες

instyle.gr
Η Halle Berry είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή Van Hunt και δεν διστάζει να το δείχνει αυτό και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media. Αυτή τη φορά η 56χρονη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον 53χρονο αγαπημένο της. Στη μία από αυτές […] The post Halle Berry: To τρυφερό φιλί με τον σύντροφό της και η συμβουλή της στις γυναίκες appeared first on InStyle.
20:46 06/06/2023

Halle Berry: Νέα δικαστική νίκη κατά του πρώην της Gabriel Aubry έπειτα από δεκαετή μάχη

instyle.gr
Η Halle Berry πέτυχε άλλη μία νίκη στη δεκαετή μάχη κατά του πρώην συντρόφου της, Gabriel Aubry, για τη διατροφή της κόρης τους, όπως αποκαλύπτει το DailyMail.com. Η 56χρονη σταρ έχει εμπλακεί εδώ και μία δεκαετία σε δαπανηρές μάχες με το μοντέλο, για την κηδεμονία της 15χρονης Nahla Ariela Aubry. Η Halle Berry κλήθηκε να […] The post Halle Berry: Νέα δικαστική νίκη κατά του πρώην της Gabriel Aubry έπειτα από δεκαετή μάχη appeared first on InStyle.
09:45 28/05/2023

Μόνο με το εσώρουχο η Halle Berry – «Φωτιά» στο Instagram

in.gr
Η αισθησιακή φωτογραφία της Halle Berry και η αποθέωση από τους followers της.
14:50 30/04/2023

Halle Berry: Φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη της με τα εσώρουχά της και “ανάβει φωτιές”

instyle.gr
H Halle Berry έχει την καλύτερη σχέση με τον καθρέφτη της, αφού σύμφωνα με την ίδια αυτός είναι ο πιο ειλικρινής φίλος και σίγουρα στη δική της περίπτωση δεν έχει λόγο να μην το πιστεύει. Η σταρ δεν σταματά να χαρίζει στους θαυμαστές της προκλητικές και εξίσου σέξι πόζες με τις mirror selfie της να […] The post Halle Berry: Φωτογραφίζεται μπροστά στον καθρέφτη της με τα εσώρουχά της και “ανάβει φωτιές” appeared first on InStyle.
09:36 29/04/2023

Αυτή είναι αναμέτρηση: Angelina Jolie Vs Halle Berry σε νέο θρίλερ δράσης

queen.gr
Νέο action-thriller Maude v Maude: Όταν η Halle Berry και η Angelina Jolie συγκρούονται, όλα μπορούν να συμβούν.Περισσότερα...
16:34 21/04/2023

Angelina Jolie-Halle Berry: Η συνεργασία που δεν περιμέναμε – Οι δύο σταρ ενώνουν… κινηματογραφικές δυνάμεις

instyle.gr
Σίγουρα αυτή τη συνεργασία δεν την περιμέναμε. Η Angelina Jolie και η Halle Berry ενώνουν δυνάμεις για ένα θρίλερ δράσης, το “Maude v Maude” και οι θαυμαστές τους κρατούν την ανάσα τους. Η Jolie και η Berry θα πρωταγωνιστήσουν και οι δύο στην ταινία και θα αναλάβουν και την παραγωγή της. Σύμφωνα με το Deadline, […] The post Angelina Jolie-Halle Berry: Η συνεργασία που δεν περιμέναμε – Οι δύο σταρ ενώνουν… κινηματογραφικές δυνάμεις appeared first on InStyle.
12:08 19/04/2023

Halle Berry: Η αινιγματική απάντησή της στο σκληρό σχόλιο για τη γυμνή φωτογραφία στο μπαλκόνι της

instyle.gr
Η Halle Berry προκάλεσε φρενίτιδα στα social media το Σαββατοκύριακο, όταν ανέβασε μια φωτογραφία της να πίνει κρασί στο μπαλκόνι του σπιτιού της, ολόγυμνη. Ωστόσο, υπήρξαν και χρήστες των social media που επέκριναν την 56χρονη σταρ για το αποκαλυπτικό στιγμιότυπο με ένα συγκεκριμένο να προσελκύει την προσοχή της Halle Berry και να δίνει και… αινιγματική […] The post Halle Berry: Η αινιγματική απάντησή της στο σκληρό σχόλιο για τη γυμνή φωτογραφία στο μπαλκόνι της appeared first on InStyle.
13:22 11/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load