#Μαρίνα Βερνίκου

1, 80 ύψος, φόρεμα όλο δαντέλα, πανύψηλα πέδιλα: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, έχει γίνει καλλονή

Newside.gr
Λίγες ημέρες πριν, η Μαρίνα Βερνίκου παρουσίασε την έκθεση Creaid Art & Design στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, με πολλούς επισκέπτες να παρευρίσκονται στο χώρο. Ανάμεσά τους ήταν και η Φαίδρα Παπανδρέου μαζί με τη μητέρα της, Αλεξία Παπανδρέου. Φαίδρα Παπανδρέου: Γοητευτική η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου Η Φαίδρα, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, κέρδισε [...] Το άρθρο 1, 80 ύψος, φόρεμα όλο δαντέλα, πανύψηλα πέδιλα: Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, έχει γίνει καλλονή εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν χρειάζεται προξενιό η Καινούργιου, την κυνηγούν πάρα πολλοί»

paraskhnio.gr
Σε φιλανθρωπική βραδιά βρέθηκαν χθες βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις κάμερες με τη γνωστή φωτογράφο να μιλά για τη φιλία τους. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν χρειάζεται προξενιό η Καινούργιου, την κυνηγούν πάρα πολλοί» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 16/04/2024

Μαρίνα Βερνίκου: Λαμπερές εμφανίσεις στα εγκαίνια της φιλανθρωπικής δημοπρασίας προσφοράς – Φωτογραφίες TLIFE

tlife.gr
Μια δημοπρασία για καλό σκοπό διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας 15/4 η φιλανθρωπική οργάνωση CREAID, πρόεδρος To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου: Λαμπερές εμφανίσεις στα εγκαίνια της φιλανθρωπικής δημοπρασίας προσφοράς – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 16/04/2024

Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Στην Καραϊβική μαζί τα παιδιά τους

govastileto.gr
Η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Καραϊβική και πιο συγκεκριμένα στο Κουρασάο, μαζί με τα δύο παιδιά τους. Αυτό είναι το πρώτο τους ταξίδι για το 2024 και όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι. Ο Μίλτος Καμπουρίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο […]
23:00 04/01/2024

Μαρίνα Βερνίκου: Τo ιδιαίτερο tuxedo σακάκι που επέλεξε σε έξοδό της

okmag.gr
Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias και την prêt-à-porter συλλογή του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 με τον τίτλο Birkin. Το σόου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Fashion Week στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και συγκεκριμένα στα πανοραμικά σκαλιά του Φάρου, που μετατράπηκαν σε μια τεράστια, εντυπωσιακή πασαρέλα! Το […] The post Μαρίνα Βερνίκου: Τo ιδιαίτερο tuxedo σακάκι που επέλεξε σε έξοδό της appeared first on OK! Magazine.
07:58 12/11/2023

Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα

okmag.gr
Τα 35 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας του στα διεθνή μουσικά δρώμενα συμπληρώνει φέτος ο Μάριος Φραγκούλης. Για αυτό και έδωσε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Οκτωβρίου, στο Ηρώδειο. Ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής έδωσε ένα ρεσιτάλ ερμηνεία αλλά δεν θα είναι μόνος στη σκηνή, Μαζί του θα εμφανιστούν οι Μαρινέλλα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώργος Περρής, Dolce Pontes, Τάκης Ζαχαράτος, Ντέμπορα Μάγιερς […] The post Μαρίνα Βερνίκου – Ντεμήλια Καμπουρίδη: Επέλεξαν τις μπότες που θα βλέπουμε παντού τον χειμώνα appeared first on OK! Magazine.
12:58 12/10/2023

Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο με τα παιδιά της στην Ψαρρού – Η συνάντηση με την Μαρίνα Βερνίκου

tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά πήρε την απόφαση να κάνει και εκείνη ένα διάλειμμα από τα social media To άρθρο Βίκυ Καγιά: Για μπάνιο με τα παιδιά της στην Ψαρρού – Η συνάντηση με την Μαρίνα Βερνίκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 17/08/2023

Νικόλ Σέρζινγκερ: Ο ξέφρενος χορός της στην Ελλάδα που έγινε viral στα διεθνή μέσα – Μαζί της η Μαρίνα Βερνίκου

tlife.gr
Κάθε καλοκαίρι η διάσημη τραγουδίστρια Nicole Scherzinger επιλέγει σταθερά την Μύκονο αλλά και την Σαντορίνη για To άρθρο Νικόλ Σέρζινγκερ: Ο ξέφρενος χορός της στην Ελλάδα που έγινε viral στα διεθνή μέσα – Μαζί της η Μαρίνα Βερνίκου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 04/08/2023

Βίκυ Καγιά – Μαρίνα Βερνίκου: Έκαναν μαζί βουτιές στην Ψαρού

okmag.gr
Στο Nammos στην παραλία της Ψαρούς απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη Βίκυ Καγιά μαζί με την καλή της φίλη φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουλίου. Η Βίκυ Καγιά έφτασε με φουσκωτό σκάφος μαζί με τα παιδιά της, την 8χρονη Μπιάνκα και τον 5,5 ετών Κάρολο, καθώς συνεχίζουν τις διακοπές τους […] The post Βίκυ Καγιά – Μαρίνα Βερνίκου: Έκαναν μαζί βουτιές στην Ψαρού appeared first on OK! Magazine.
07:58 28/07/2023

Μίλτος Καμπουρίδης & Μαρίνα Βερνίκου: Χέρι – χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

govastileto.gr
Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους μαζί με τα τρία τους παιδιά. Το γνωστό ζευγάρι αγαπάει ιδιαίτερα το νησί των Ανέμων και εδώ και πολλά χρόνια το επισκέπτεται για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε […]
23:00 18/07/2023

Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου απαντά στην Εύη Δρούτσα

zappit.gr
Στα σχόλια που έκανε η Εύη Δρούτσα για τον Victor Vernicos και τη συμμετοχή του στην Eurovision 2023, απάντησε η […] The post Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου απαντά στην Εύη Δρούτσα appeared first on Zappit.
10:24 16/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα μετά τα αρνητικά σχόλια για τον Victor Vernicos – «Άδικη η δήλωσή της»

tlife.gr
Μετά την επιστροφή του Victor Vernicos στην Ελλάδα, η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο Breakfast @ Star To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου: Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα μετά τα αρνητικά σχόλια για τον Victor Vernicos – «Άδικη η δήλωσή της» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 16/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου στο T-live: «Δεν “μαγειρεύτηκε” η συμμετοχή του Victor Vernicos στη Eurovision»

tlife.gr
Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τις αντιδράσεις για τον αποκλεισμό To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου στο T-live: «Δεν “μαγειρεύτηκε” η συμμετοχή του Victor Vernicos στη Eurovision» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:20 12/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου: «Δεν έχει σχέση το επώνυμο με το αν θα σε πάρουν στην Eurovision» – Τι λέει για τον ανιψιό της, Βίκτωρα

thebest.gr
Στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η επιχειρηματίας και φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision.
15:30 12/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: Το να εκπροσωπείς την Eurovision σημαίνει ότι είσαι κάποιος και έχεις κάνει κάτι

Newsbeast.gr
Η Μαρίνα Βερνίκου, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και για την επαγγελματική της πορεία στο χώρο της ναυτιλίας, μίλησε για τον ανιψιό της, Victor Vernicos, και τη χτεσινή του επίδοση στον δεύτερο τελικό της Eurovision 2023. Μπορεί η Ελλάδα να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στη μάχη για τη νίκη στον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμού, ωστόσο, ο 16χρονος Victor Vernicos έδωσε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο κοινό της Eurovision. Μιλώντας για εκείνον στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η θεία του Βίκτωρα, Μαρίνα Βερνίκου είπε αρχικά πως «το να φτάσεις, είτε πρώτος είτε δεύτερος, να εκπροσωπήσεις την Eurovision, σημαίνει ότι είσαι κάποιος και έχεις κάνει κάτι. Ο Βίκ
13:22 12/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται»

tlife.gr
Η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα μετά τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Δεν ξέρω τι έφταιξε, θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:38 12/05/2023

Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Είδα τις πρόβες, είμαι περήφανη για εκείνον»

tlife.gr
Για τη συμμετοχή του ανιψιού της, Victor Vernicos στη φετινή Eurovision 2023 και τη συνομιλία που είχαν To άρθρο Μαρίνα Βερνίκου για Victor Vernicos: «Είδα τις πρόβες, είμαι περήφανη για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:20 09/05/2023

Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου για τον Βίκτωρα – «Είμαι πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου»

okmag.gr
Ο Βίκτωρ Βερνίκος βρίσκεται ήδη στο Λίβερπουλ και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ημιτελικό της Πέμπτης (13/5) όπου και θα διαγωνιστεί προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό της Eurovision 2023. Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε και η Μαρίνα Βερνίκου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τον ανιψιό της. «Είμαι πάρα πολύ περήφανη και νομίζω […] The post Eurovision 2023: Η Μαρίνα Βερνίκου για τον Βίκτωρα – «Είμαι πολύ περήφανη για τον ανιψιό μου» appeared first on OK! Magazine.
14:30 09/05/2023

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία με μπικίνι για φέτος

govastileto.gr
Πάσχα στη Σίφνο έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Η οικογένεια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, ενώ γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά με τις μικρές Αριάνα και Φιλίππα. Η Χριστίνα Μπόμπα […]
19:04 18/04/2023

Σάκης Τανιμανίδης: Η Ανάσταση στη Σίφνο με τη Χριστίνα Μπόμπα και τη Μαρίνα Βερνίκου

okmag.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στη Σίφνο. Το ζευγάρι πήρες τις κόρες του και πήγε στο νησί που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα. Μαζί τους ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τα παιδιά τους. Η […] The post Σάκης Τανιμανίδης: Η Ανάσταση στη Σίφνο με τη Χριστίνα Μπόμπα και τη Μαρίνα Βερνίκου appeared first on OK! Magazine.
11:40 16/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load