#Marfin

Με δικαστική απόφαση «ξεπάγωσαν» €3,79 δισ. του Ανδρέα Βγενόπουλου και συνεργατών του στη Marfin

lamianow.gr
To Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου, με ομόφωνη απόφαση παραμέρισε διατάγματα, που είχε εξασφαλίσει η πρώην Λαϊκή Τράπεζα, «ξεπαγώνοντας» έτσι περιουσιακά στοιχεία δισεκατομμυρίων των Ανδρέα Βγενόπουλου και της Marfin Investments Group Holdings S.A και Ευθύμιου Μπουλούτα και Κυριάκου Μάγειρα. Το διατάγματα είχαν καταστεί απόλυτα με ενδιάμεση απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας στις 29 Απριλίου 2013. Στην απόφασή του, […] The post Με δικαστική απόφαση «ξεπάγωσαν» €3,79 δισ. του Ανδρέα Βγενόπουλου και συνεργατών του στη Marfin appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 18/09/2023

Ελληνική Λύση: 13 χρόνια μετά τη Marfin, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι

Zougla
Έμπρακτη στήριξη για τις οικογένειες των αθώων θυμάτων, είναι ο εντοπισμός και η παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων, αναφέρει η Ελληνική Λύση...
02:46 06/05/2023

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ: Άφησαν λουλούδια στο μνημείο νεκρών της Marfin

ProtoThema.gr
Τρεις από τους υποψήφιους βουλευτές Επικρατείας τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων
18:58 05/05/2023

H μέρα που κάηκε η Marfin και μαύρισε η ψυχή μας- 13 χρόνια από τη δολοφονία τριών ανθρώπων και ενός αγέννητου βρέφους

thecaller.gr
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και το αγέννητο μωρό της…Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, και το αγέννητο μωρό της…Πρόκειται για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις 5 Μαΐου 2010, όταν, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για το μνημόνιο στο κέντρο της Αθήνας, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στο κτίριο της Marfin Bank, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες […]
16:54 05/05/2023

Η συγκινητική ανάρτηση Γιατρομανωλάκη για τη φίλη του, Παρασκευή Ζούλια που έσβησε στις φλόγες της Marfin

Newsit
Μήνυμα για την συμφοιτήτριά του, Παρασκευή Ζούλια, μία από τα θύματα του εμπρησμού στη Marfin στην οδό Σταδίου, ανέβασε στο Facebook ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης. Αφορμή η συμπλήρωση 13 χρόνων από εκείνη την τραγική ημέρα. «Όσο δεν αντιδρούμε σε όλα αυτά, όσο ανεκτικότεροι γινόμαστε, τόσο πιο διάπλατα ανοίγουμε τις πόρτες έτσι ώστε η ... Περισσότερα To άρθρο Η συγκινητική ανάρτηση Γιατρομανωλάκη για τη φίλη του, Παρασκευή Ζούλια που έσβησε στις φλόγες της Marfin δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 05/05/2023

Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης

eleftherostypos.gr
Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Ειδήσεις σήμερα Μητσοτάκης για Marfin: H τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την […] Το άρθρο Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική νοσηλεύεται ο μεγάλος μας συνθέτης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:12 05/05/2023

Μητσοτάκης για την τραγωδία της Marfin: «Ποτέ ξανά»

lykavitos.gr
Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη μαύρη επέτειο της τραγωδίας στη τράπεζα Marfin στην οδό Σταδίου, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.
14:32 05/05/2023

Marfin - Γιατρομανωλάκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τη συμφοιτήτριά του Παρασκευή Ζούλια, θύμα της τραγωδίας

ProtoThema.gr
Η 35χρονη μαζί με την 32χρονη έγκυο Αγγελική Παπαθανασοπούλου και τον 36χρονο Επαμεινώνδα Τσάκαλη, ήταν τα τραγικά θύματα στη Marfin
14:18 05/05/2023

«Μέρα συντριβής για κάθε Έλληνα δημοκράτη» γράφει στην επέτειο της Mafrin ο Χατζηδάκης

paraskhnio.gr
«Συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη μέρα που ακροαριστεροί φασίστες έκαψαν ζωντανούς στη Marfin την εγκυμονούσα, Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδί της, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την Παρασκευή Ζούλια», αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όπως επισημαίνει, «είναι μια μέρα συντριβής για Το άρθρο «Μέρα συντριβής για κάθε Έλληνα δημοκράτη» γράφει στην επέτειο της Mafrin ο Χατζηδάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:36 05/05/2023

Χατζηδάκης για Marfin: «Μια μέρα συντριβής για κάθε Έλληνα δημοκράτη»

tovima
«Συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη μέρα που ακροαριστεροί φασίστες έκαψαν ζωντανούς στη Marfin την εγκυμονούσα, Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδί της, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την Παρασκευή Ζούλια», αναφέρει ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
13:12 05/05/2023

Τα μηνύματα Μητσοτάκη – Δένδια για την «μαύρη» επέτειο της Marfin

Newsbeast.gr
Συμπληρώνονται 13 χρόνια από την πυρπόληση της Marfin, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρια άτομα, εκ των οποίων η μια έγκυος. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με αναρτήσεις τους στο Twitter, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την θλιβερή επέτειο. «Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε. Και η τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία. Κλείνοντας, καθημερινά, την πόρτα στον διχασμό, στο μίσος και στην πολιτική υποκρισία. Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε. Ώστε να προχωράμ
13:02 05/05/2023

«Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε» γράφει 13 χρόνια από την τραγωδία της Marfin ο Μητσοτάκης

paraskhnio.gr
«Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και επισημαίνει πως «η τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία. Κλείνοντας, καθημερινά, την πόρτα στον διχασμό, Το άρθρο «Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε» γράφει 13 χρόνια από την τραγωδία της Marfin ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
13:02 05/05/2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Marfin – Ποτέ ξανά!»

Newsit
Ανάρτηση για την θλιβερή επέτειο όπου έχασαν την ζωή τους εργαζόμενοι στη Marfin έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  «Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε. Και η τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία. Κλείνοντας, καθημερινά, ... Περισσότερα To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Marfin – Ποτέ ξανά!» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 05/05/2023

Κ. Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος τιμής για την Πολιτεία η τιμωρία των ενόχων

naftemporiki.gr
Μήνυμα κατά του διχασμού στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συμπλήρωση 13 ετών από την τραγωδία στο τραπεζικό κατάστημα της Marfin, στην… Κ. Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος τιμής για την Πολιτεία η τιμωρία των ενόχων - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:58 05/05/2023

Παρασκευή, Αγγελική και το αγέννητο παιδί σου, Επαμεινώνδα – Δεν σας ξεχνάμε – Marfin 2010, 13 χρόνια μετά

tromaktiko.gr
…κράτησε δυο στάλες ουρανό και μια μπουκάλα ήλιο, ζητιάνεψε φως απ’ το πρώτο αστέρι, μεθυστική αθώωση να νιώσει μιας και σάπισαν οι σκέψεις κι η καρδιά του θρυμματίστηκε. Όλα είχαν τελειώσει στο τελευταίο αντίο… ???? Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών ???? Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, έγκυος στον τέταρτο μήνα ???? Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών – 13 […] The post Παρασκευή, Αγγελική και το αγέννητο παιδί σου, Επαμεινώνδα – Δεν σας ξεχνάμε – Marfin 2010, 13 χρόνια μετά appeared first on Tromaktiko.gr.
12:29 05/05/2023

Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης δίνει στεγνά τον Βασάλο μετά την αποχώρηση του

eleftherostypos.gr
Ο Στέλιος Χαναταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star στο επεισόδιο της Τετάρτης 3/4 αφήνοντας τους συμπαίκτες του αλλά και τους αντιπάλους του με το στόμα ανοιχτό, καθώς ήταν ένα περιστατικό που κανείς δεν περίμενε να συμβεί. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Δεκατρία χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία της Marfin «Με βίαζαν πέντε […] Το άρθρο Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης δίνει στεγνά τον Βασάλο μετά την αποχώρηση του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:06 05/05/2023

Marfin: 13 χρόνια από την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς – Οι εφιαλτικές στιγμές και η δικαίωση που… δεν έχει έρθει

irafina.gr
Ήταν 5 Μαΐου του 2010 όταν, κατά τη διάρκεια μεγάλου αντιμνημονιακού συλλαλητηρίου, το κτίριο της Marfin στην οδό Σταδίου δέχθηκε επίθεση με μολότοφ. Εκείνη την ώρα στην τράπεζα βρίσκονταν περίπου 25-30 εργαζόμενοι. Οι περισσότεροι κατόρθωσαν να διαφύγουν, πέντε εργαζόμενους διέσωσε η πυροσβεστική ενώ τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: η 35χρονη Παρασκευή Ζούλια, ο 36χρονος […]
10:02 05/05/2023

5 Μαΐου 2010: Η τραγωδία της Marfin 13χρόνια πριν και οι δολοφόνοι που δεν βρέθηκαν ποτέ

tromaktiko.gr
Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Marfin με τους τρεις νεκρούς – μία εκ των οποίων έγκυος – και 21 τραυματίες, που ουσιαστικά αποτέλεσαν θύματα του τυφλού μίσους σε ένα γεγονός που στιγμάτισε τη μνημονιακή Ελλάδα. Η ψηφοφορία στη Βουλή για το πρώτο μνημόνιο είχε οριστεί στις 6 Μαΐου του 2010. Η παραμονή […] The post 5 Μαΐου 2010: Η τραγωδία της Marfin 13χρόνια πριν και οι δολοφόνοι που δεν βρέθηκαν ποτέ appeared first on Tromaktiko.gr.
09:24 05/05/2023

Φονικός εμπρησμός Marfin: To ατιμώρητο έγκλημα

tovima
Όσα δήλωσαν και κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες του φονικού εμπρησμού της Marfin το 2010
08:32 05/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load