#Γιώργος Δάσκαλος

Ευγενία Σαμαρά: Η έκπληξη από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Σάντυ Χατζηϊωάννου για τα γενέθλιά της

okmag.gr
Η Ευγενία Σαμαρά έχει σήμερα (30/8) τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε χθες το βράδυ μαζί με τους καλούς της φίλους. Η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Σάντυ Χαντζηιωάννου, Κωνσταντίνος Δέδες ήταν μερικοί φίλοι της που βρέθηκαν στα γενέθλιά της και της ευχήθηκαν με ιδιαίτερο τρόπο. Η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να μην κατάφερε να […] The post Ευγενία Σαμαρά: Η έκπληξη από τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Σάντυ Χατζηϊωάννου για τα γενέθλιά της appeared first on OK! Magazine.
14:58 30/08/2023

Στην Επίδαυρο η Ζέτα Μακρυπούλια – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ζέτα Μακρυπούλια, Θανάσης Αλευράς και Γιώργος Δάσκαλος βρέθηκαν στην Επίδαυρο. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κολλητοί φίλοι To άρθρο Στην Επίδαυρο η Ζέτα Μακρυπούλια – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/07/2023

Γιώργος Δάσκαλος: Δεν τα βρήκαμε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

Newsit
Για την απρόσμενη αποχώρηση από την εκπομπή του OPEN μίλησε ο Γιώργος Δάσκαλος. Στην πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας με την Μάριον Μιχελιδάκη, καθώς και τη συνύπαρξη με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Νίκο Μουτσινά, αναφέρθηκε ο Γιώργος Δάσκαλος στη Μαίρη Γεωργιάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης.  “Είναι μια περίεργη χρονιά, το ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Δάσκαλος: Δεν τα βρήκαμε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:56 08/02/2023

Γιώργος Δάσκαλος για Μάριον Μιχελιδάκη: «Υπήρχε πολύ αυταρχισμός στην εκπομπή»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Δάσκαλος στη Μαίρη Γεωργιάδου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό […] The post Γιώργος Δάσκαλος για Μάριον Μιχελιδάκη: «Υπήρχε πολύ αυταρχισμός στην εκπομπή» appeared first on Zappit.
11:18 08/02/2023

Συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη αποκαλύπτει για την απόλυσή του: «Με σόκαρε»

okmag.gr
Μετά τη λέξη της συνεργασίας του με τη Μάριον Μιχελιδάκη και την ξαφνική απομάκρυνσή του ο γνωστός δημοσιογράφος ρίχνει φως στο τι συνέβη πίσω από τις κάμερες. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Δάσκαλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε έναν άνθρωπο κι […] The post Συνεργάτης της Μάριον Μιχελιδάκη αποκαλύπτει για την απόλυσή του: «Με σόκαρε» appeared first on OK! Magazine.
15:58 27/01/2023

Γιώργος Δάσκαλος: Η πρώτη δήλωση μετά την απόλυση από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη – «Είναι σοκαριστικό»

tlife.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» στην  δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου μίλησε ο Γιώργος Δάσκαλος. Ο δημοσιογράφος, To άρθρο Γιώργος Δάσκαλος: Η πρώτη δήλωση μετά την απόλυση από την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη – «Είναι σοκαριστικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:50 27/01/2023

Γιώργος Δάσκαλος: «Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση»

zappit.gr
Ο Γιώργος Δάσκαλος μίλησε στο Πρωινό μας και στην Σοφία Ραφτοπούλου για την λήξη της συνεργασίας του με την εκπομπή […] The post Γιώργος Δάσκαλος: «Είναι σοκαριστικό να χάνεις την δουλειά σου στην μέση της χρονιάς χωρίς καμία προειδοποίηση» appeared first on Zappit.
12:46 27/01/2023

Open: Τέλος ο Γιώργος Δάσκαλος από την Μάριον Μιχελιδάκη

youfly.com
Ο Γιώργος Δάσκαλος αποχώρησε από το OPEN. Όλο το παρασκήνιο. The post Open: Τέλος ο Γιώργος Δάσκαλος από την Μάριον Μιχελιδάκη appeared first on Youfly.
11:44 25/01/2023

Νίκος Μουτσινάς: Όταν γύρναγε πλάτη τη Ζέτα Μακρυπούλια για να δούμε την πίσω όψη της. Viral Φωτογραφία

koolnews.gr
Το ότι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι κολλητοί και κάθε χρόνο κάνουν διακοπές μαζί είναι γνωστό τοις πάσι Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τους δύο καλούς της φίλους Νίκο Μουτσινά και Γιώργο Δάσκαλο, έκαναν μία σύντομη απόδραση στο Κυκλαδίτικο νησί Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Δάσκαλος […] The post Νίκος Μουτσινάς: Όταν γύρναγε πλάτη τη Ζέτα Μακρυπούλια για να δούμε την πίσω όψη της. Viral Φωτογραφία appeared first on Koolnews.gr.
01:06 27/01/2022

Rouk Zouk – Ζέτα Μακρυπούλια: Μουτσινάς και Σαμαρά δίνουν το σύνθημα

Newsit
Αν οι παρέες είχαν πρόσωπο, θα ήταν αυτό του «ROUK ZOUK SPECIAL» της Κυριακής. Στις 14 Νοεμβρίου στις 20:00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται φίλους και το παιχνίδι, το γέλιο και οι ατάκες περνούν σε άλλη διάσταση!. Δύο ομάδες, μία απολαυστική μάχη. Άπειρες ατάκες. Οι «ALL TIME CLASSIC» Νίκος Μουτσινάς, Ματίνα Νικολάου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Δάσκαλος ... Περισσότερα To άρθρο Rouk Zouk – Ζέτα Μακρυπούλια: Μουτσινάς και Σαμαρά δίνουν το σύνθημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:12 14/11/2021

Rouk Zouk Special: Η Ζέτα Μακρυπούλια συναντά τον Νίκο Μουτσινά

tlife.gr
Οι «ALL TIME CLASSIC» Νίκος Μουτσινάς, Ματίνα Νικολάου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Δάσκαλος και Θανάσης Αλευράς έρχονται To άρθρο Rouk Zouk Special: Η Ζέτα Μακρυπούλια συναντά τον Νίκο Μουτσινά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:46 14/11/2021

Και ο Γιώργος Δάσκαλος στο “φλΕ.Ρ.Τ”

spoilers
Ο Γιώργος Δάσκαλος, ήταν κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ και τελικά θα βρίσκεται και αυτός στην παρέα της Νάντιας Κοντογεώργη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα  Ο Γιώργος Δάσκαλος μπήκε στην τηλεοπτική ζωή μας πριν εννέα περίπου χρόνια μέσα από την εκπομπή Δέστε τους όπου βρίσκονταν στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά. Συνεργάστηκε με τις εκπομπές της Κατερίνας Καινούριου και της Μαρίας Μπεκατώρου. Έχει παρουσιάσει επίσης στο Σκάι την εκπομπή Σαν το σκύλο με τη γάτα που ασχολείτο με κατοικίδια ζώα.  YouFly.gr  > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Και ο Γιώργος Δάσκαλος στο “φλΕ.Ρ.Τ”
11:38 22/08/2020

Φλερτ: Ποιος θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης την νέα σεζόν;

spoilers
Μπορεί η εκπομπή Φλερτ με την Νάντια Κοντογεώργη να πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι ιθύνοντες της ΕΡΤ ετοιμάζουν αλλαγές προκειμένου η τηλεθέαση να ξεκολλήσει από το 4%. Έτσι, σύμφωνα με το tinasmess, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η Νάντια Κοντογεώργη να αποκτήσει συμπαρουσιαστή, κάποιον με εμπειρία στο lifestyle που δεν θα φοβάται να κάνει δύσκολες ερωτήσεις στους καλεσμένους. Μάλιστα, για τον ρόλο αυτό έχουν ήδη κάνει συζητήσεις ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αλλά και ο Γιώργος Δάσκαλος, τον οποίο βλέπαμε παλιότερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότη
09:28 06/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load