#Χρήστος Λούλης

Χρήστος Λούλης: «Μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media, γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον To άρθρο Χρήστος Λούλης: «Μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media, γελάμε μαζί με τη σύζυγό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 23/04/2024

Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες»

in.gr
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το πρώτο φιλί, το «μπλα μπλα» που δεν έχει, τα 24ώρα στο θέατρο και τις «χοντράδες» που έχει πει.
11:01 22/04/2024

Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά […] The post Χρήστος Λούλης: «Eίχα αφοσιωθεί τόσο πολύ στο θέατρο και στη σχολή που δεν μιλούσα ούτε με τους γονείς μου» appeared first on Zappit.
10:00 22/04/2024

Χρήστος Λούλης: Έχω αδικήσει πολλές φορές και στη δουλειά και στη ζωή

irafina.gr
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του και την καριέρα του, αλλά και για την αδικία την οποία μπορεί να έχει υποστεί ο ίδιος αλλά και να έχει διαπράξει σε άλλους. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 4 Απριλίου. Για περιστατικά αδικίας στα οποία μπορεί να […]
23:46 04/04/2024

Famagusta – Λούλης: «Έρχεται μεγάλο σοκ στον δεύτερο κύκλο»

youfly.com
Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος  στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο του Famagusta. The post Famagusta – Λούλης: «Έρχεται μεγάλο σοκ στον δεύτερο κύκλο» appeared first on Youfly.
17:58 04/04/2024

Χρήστος Λούλης: Η απάντηση για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

tlife.gr
 Όπως έγινε γνωστό, ο Αντρέας Γεωργίου παντρεύεται τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου το ερχόμενο φθινόπωρο. Ο To άρθρο Χρήστος Λούλης: Η απάντηση για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 22/03/2024

16 ολόκληρα χρόνια Λούλης και Κολιανδρή αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα

queen.gr
Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή μετρούν 22 χρόνια γνωριμίας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.Περισσότερα...
11:17 24/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Χρήστος Λούλης: «Έχουμε έρθει σε αδιέξοδο με την Έμιλυ!»

queen.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο του με την Έμιλυ Κολιανδρή και αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης τους.Περισσότερα...
18:09 14/02/2024

Παραβάσεις: Ο Χρήστος Λούλης διαβάζει αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» στο ΚΠΙΣΝ

monopoli.gr
Οι «Παραβάσεις/Αναγνώσεις», η σειρά θεατρικών αναλογίων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνεχίζονται, τον Φεβρουάριο, στον Φάρο, με τον Χρήστο Λούλη σε μια σκηνική ανάγνωση αποσπασμάτων από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου.
15:53 13/02/2024

Ο Χρήστος Λούλης στο MEGA Night Out

in.gr
O πρωταγωνιστής του Famagusta σε μια εξομολόγηση ψυχής
15:00 09/02/2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Ο φόνος και μια παλιά φωτογραφία φέρνουν στο φως το μεγάλο μυστικό

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς Famagusta που συνεχίζεται με νέο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Η σύλληψη του Μάικλ πυροδοτεί εξελίξεις και σιγά-σιγά έρχεται στο φως το μεγάλο μυστικό. Η Μαίρη (Σοφία Καλλή) είναι μικρή αδερφή της Σοφίας (Αιμιλία Υψηλάντη) και νονά του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) τον οποίο υπεραγαπά. Είναι κτηματομεσίτρια και ζει στην […] The post FAMAGUSTA – Spoiler: Ο φόνος και μια παλιά φωτογραφία φέρνουν στο φως το μεγάλο μυστικό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 05/02/2024

Η Σοφία Παυλίδου κάνει spoiler για τo Famagusta: Έρχεται η κρίση στη σχέση Μάικλ – Κατερίνας

Newsit
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο της Κατερίνας Σεφερτζή, στη συγκλονιστική σειρά του MEGA, «Famagusta». «Όταν πήρα τα σενάρια για το Famagusta έκλαιγα», αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου, η οποία ενσαρκώνει τον ρόλο της Κατερίνας Σεφερτζή, της συνεργάτιδας του Μάικλ (Χρήστος Λούλης), στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του ... Περισσότερα To άρθρο Η Σοφία Παυλίδου κάνει spoiler για τo Famagusta: Έρχεται η κρίση στη σχέση Μάικλ – Κατερίνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:00 05/02/2024

Χρήστος Λούλης για Famagusta: «Κάθε φορά με συγκλονίζουν αυτές οι ιστορίες – Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν ζήσει αυτά»

monopoli.gr
«Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα του Λονδίνου» ανέφερε για τον ρόλο του ο Χρήστος Λούλης.
20:53 29/01/2024

Χρήστος Λούλης: «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώνω»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη σειρά […] The post Χρήστος Λούλης: «Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώνω» appeared first on Zappit.
11:00 29/01/2024

Famagusta – Λούλης: Αποκάλυψε την ανατροπή για Χριστίνα-Μάικλ

youfly.com
Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Λούλης και μίλησε για την Famagusta και την ανατροπή για Μάικλ-Χριστίνα. The post Famagusta – Λούλης: Αποκάλυψε την ανατροπή για Χριστίνα-Μάικλ appeared first on Youfly.
10:58 29/01/2024

Τα νέα πλάνα του Famagusta, η παγίδα στον Λούλη και το νέο πρόσωπο που θα λύσει τον γρίφο

queen.gr
Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο του Famagusta όπου η εξαφάνιση της Ελένης δημιουργεί αναστάτωση και διακόπτει για λίγο το ντοκιμαντέρ για τους αγνοούμενους που ετοιμάζει ο Μάικλ - Χρήστος Λούλης.                                 Περισσότερα...
14:09 28/01/2024

Χρήστος Λούλης: «Γιατί ένας δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό;»

zappit.gr
Στο Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού μίλησε ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα σειρά […] The post Χρήστος Λούλης: «Γιατί ένας δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό;» appeared first on Zappit.
00:00 24/01/2024

Χρήστος Λούλης: Το Famagusta, η Έμιλυ Κολιανδρή, η ηλικία και τα ταξίδια που σχεδιάζει με τα παιδιά

Παραπολιτικά
Συζητώντας για τη σειρά που εμπνέεται από τα τραγικά γεγονότα της Κύπρου, ο ηθοποιός, Χρήστος Λούλης, στάθηκε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παραγωγής και την συναισθηματική φόρτιση των συντελεστών
17:00 19/01/2024

Χρήστος Λούλης: «Είναι συγκλονιστικό που κάποιος έχει ζήσει αυτά τα πράγματα και συνεχίζει να ζει»

zappit.gr
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του, τα […] The post Χρήστος Λούλης: «Είναι συγκλονιστικό που κάποιος έχει ζήσει αυτά τα πράγματα και συνεχίζει να ζει» appeared first on Zappit.
13:00 19/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load