#Χρόνια πολλά μαμά

Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: «Χρόνια πολλά μαμά κι ας μην είσαι εδώ» – Βίντεο

tlife.gr
Με ένα βίντεο από παιδικές της φωτογραφίες με την μητέρα της, η Μαρία Ηλιάκη τιμά την To άρθρο Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: «Χρόνια πολλά μαμά κι ας μην είσαι εδώ» – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 18/01/2024

Χολιγουντιανή σαπουνόπερα το δράμα των Σπέλινγκ

slpress.gr
Η Τόρι Σπέλινγκ, γνωστή σε όλους μας και ως Ντόνα από τη σειρά Μπερβελι Χιλς, έστειλε ενα τρυφερό και δημόσιο μήνυμα αγάπης στη μητέρα της Καντι με αφορμή τα 78α γενέθλια της τελευταίας. Η ηθοποιός ανέβασε σειρά φωτογραφιών όπου μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί. «Χρόνια πολλά μαμά. Σ’ αγαπώ. Ευγνώμων που είμαι κόρη σου», έγραψε […] The post Χολιγουντιανή σαπουνόπερα το δράμα των Σπέλινγκ appeared first on slpress.gr.
18:28 01/10/2023

Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: «Χρόνια πολλά μαμά κι ας μην είσαι εδώ»

zappit.gr
Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από […] The post Συγκινεί η Μαρία Ηλιάκη: «Χρόνια πολλά μαμά κι ας μην είσαι εδώ» appeared first on Zappit.
20:34 18/01/2023

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η συγκίνηση on camera μιλώντας για τη μητέρα του

govastileto.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος  επέλεξε για την ημέρα των Θεοφανίων να φτιάξει Μπατζίνα, την οποία αφιέρωσε στην μητέρα του. «Να πω την αλήθεια, διάλεξα να κάνω αυτό το φαγητό σήμερα γιατί γιορτάζει η μανούλα μου. Χρόνια πολλά μαμά! Την αγαπάω πάρα πολύ και […]
18:02 07/01/2023

Δανάη Μπάρκα: Οι πιο τρυφερές ευχές για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου – «Είσαι η μαμά μου και είσαι η ωραιότερη λέξη που μπορώ να ξεστομίσω»

okmag.gr
Mε ένα τρυφερό κείμενο θέλησε να ευχηθεί η Δανάη Μπάρκα στην αγαπημένη της μαμά, Βίκυ Σταυροπούλου που έχει τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου εξηγεί όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους αγαπά και θαυμάζει τη μητέρα της. «Χρόνια πολλά μαμά. Η […] The post Δανάη Μπάρκα: Οι πιο τρυφερές ευχές για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου – «Είσαι η μαμά μου και είσαι η ωραιότερη λέξη που μπορώ να ξεστομίσω» appeared first on OK.
13:00 06/11/2022

«Χρόνια πολλά μαμά»: Ευχηθείτε της με ένα γλυκό από τα πιο ξεχωριστά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

monopoli.gr
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 ξεχωριστά ζαχαροπλαστεία που θα σας βοηθήσουν να ευχηθείτε στη μητέρα σας με τον πιο γλυκό τρόπο.
10:32 07/05/2022

Αγνώριστη η Δωροθέα Mερκούρη στα 90s

okmag.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δωροθέα Μερκούρη. Ανάμεσα στις αμέτρητες ευχές που δέχτηκε, οι πιο ξεχωριστές ήταν αυτές της μικρότερης κόρης της. Η Γκάια Μερκούρη επέλεξε μια φωτογραφία στην οποία η μητέρα της ποζάρει ανάμεσα σε εκείνη και την αδερφή της Ηλέκτρα. «Χρόνια πολλά μαμά! Σε ευχαριστώ που είσαι η μεγαλύτερη έμπνευση και το […] The post Αγνώριστη η Δωροθέα Mερκούρη στα 90s appeared first on OK.
22:54 04/05/2022

Μαρία Ηλιάκη: «Χρόνια πολλά μαμά…κι ας μην είσαι εδώ»- Συγκινεί με την ανάρτησή της

NewsBomb
H κυρία Αθανασία, η μαμά της Μαρίας Ηλιάκη έφυγε από τη ζωή πριν οκτώ χρόνια.Περισσότερα...
22:56 18/01/2022

Νίκος Παπανδρέου: «Χρόνια πολλά μαμά!»

ProtoThema.gr
Ο Νίκος Παπανδρέου μοιράστηκε σπάνιο φωτογραφικό υλικό της μητέρας του που γίνεται 98 ετών
17:40 30/09/2021

Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό δημόσιο μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή

spoilers
Η Μελίνα Νικολαΐδη ανήμερα της γιορτής της μητέρας έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τη δική της μαμά, Δέσποινα Βανδή. Πόσταρε στο instagram φωτογραφία τους αγκαλιά κι έγραψε: Χρόνια πολλά μαμά! Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα. Η 16χρονη Μελίνα όσο μεγαλώνει γίνεται κολλητή φίλη με τη μαμά της και περνούν ώρες μαζί. > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μελίνα Νικολαΐδη: Το τρυφερό δημόσιο μήνυμα στη Δέσποινα Βανδή
10:11 12/05/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load