#Megan Fox

Machine Gun Kelly-Megan Fox: Και μαζί και χώρια μετά την ακύρωση του αρραβώνα

instyle.gr
Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly φέρεται να “ζουν χωριστά”, αφού η ηθοποιός επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της ότι έχουν ακυρώσει τον αρραβώνα τους. Σύμφωνα με το Us Weekly, η σταρ ζει στο Μαλιμπού, ενώ ο Kelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, παραμένει στην έπαυλή τους στο Ενσίνο, καθώς προσπαθούν να […] The post Machine Gun Kelly-Megan Fox: Και μαζί και χώρια μετά την ακύρωση του αρραβώνα appeared first on InStyle.
12:46 21/03/2024

Ασταμάτητη η Megan Fox – Αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει… και έχει και συνέχεια

instyle.gr
Η Megan Fox ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ενώ σημείωσε ότι έχει κι άλλες να κάνει. Εδώ και χρόνια, η 37χρονη σταρ των Transformers έχει προκαλέσει σύγχυση στους θαυμαστές της με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη εμφάνισή της, αλλά ποτέ δεν είχε μιλήσει σχετικά παρά τις έντονες εικασίες και φήμες. […] The post Ασταμάτητη η Megan Fox – Αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει… και έχει και συνέχεια appeared first on InStyle.
23:46 20/03/2024

Megan Fox: Με εξεζητημένο wet look που αναβαθμίζει το παστέλ χρώμα στα μαλλιά της

tlife.gr
Η Megan Fox είναι εξαιρετικά τολμηρή όσον αφορά στα beauty looks που υιοθετεί ενώ αλλάζει χρώμα To άρθρο Megan Fox: Με εξεζητημένο wet look που αναβαθμίζει το παστέλ χρώμα στα μαλλιά της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 13/03/2024

Αγνώριστη η Megan Fox στα People’s Choice Awards – Σοκαριστική η αλλαγή της

instyle.gr
Η Megan Fox σόκαρε με την εμφάνισή της στα 49α ετήσια βραβεία People’s Choice Awards το βράδυ της Κυριακής. Η 37χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό στράπλες φόρεμα, ενώ εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά, ενώ το πρόσωπό της έδειχνε εντελώς διαφορετικό. Οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στο Super Bowl. Η ηθοποιός παρέλειψε […] The post Αγνώριστη η Megan Fox στα People’s Choice Awards – Σοκαριστική η αλλαγή της appeared first on InStyle.
15:46 19/02/2024

Ciara και Megan Fox υιοθέτησαν το ίδιο χρώμα στα μαλλιά και υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος

tlife.gr
Ενόψει του Super Bowl έχουν ήδη ξεκινήσει τα parties με τις celebrities να εμφανίζονται casual μεν To άρθρο Ciara και Megan Fox υιοθέτησαν το ίδιο χρώμα στα μαλλιά και υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 12/02/2024

Megan Fox: Υιοθέτησε ήδη το πιο εντυπωσιακό Valentine’s day μανικιούρ

tlife.gr
Εκκεντρική και εξαιρετικά τολμηρή η Megan Fox υιοθετεί τα πιο εντυπωσιακά beauty looks. Την έχουμε δει To άρθρο Megan Fox: Υιοθέτησε ήδη το πιο εντυπωσιακό Valentine’s day μανικιούρ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 18/01/2024

Megan Fox: Το μαξιμαλιστικό της μανικιούρ είναι γιορτινό με τον πιο cool τρόπο

tlife.gr
Η Megan Fox αποφάσισε μεν να αλλάξει δραματικό τόσο το μήκος όσο και το χρώμα στα To άρθρο Megan Fox: Το μαξιμαλιστικό της μανικιούρ είναι γιορτινό με τον πιο cool τρόπο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 23/11/2023

Η Megan Fox «αποκαλύπτεται» στο βιβλίο της: Η αποβολή, ο εθισμός στον έρωτα και η δυσπιστία…

Skai.gr
«Πέρασα όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών και το σώμα μου πονάει από το βάρος των αμαρτιών τους», γράφει η Φοξ στην ποιητική της συλλογή
09:37 07/11/2023

H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

queen.gr
H Megan Fox παρέβλεψε την ανακοίνωση του εργατικού σωματείου SAG-AFTRA και μεταμφιέστηκε σε χαρακτήρα ταινίας ενώ ο συνοδευόταν από τον Machine Gun Kelly, με τον οποίο υποτίθεται είχαν χωρίσει αφού την απάτησε.Περισσότερα...
23:09 31/10/2023

Ani Vangelova: Η αθλήτρια του τένις πού αγαπάει τις selfie και είναι ίδια η Megan Fox

koolnews.gr
Η Άνι Βανγκέλοβα είναι μια Βουλγάρα τενίστρια που έχει ως υψηλότερη κατάταξη στην καριέρα της το Νο 685, την οποία επιτύχθηκε στις 8 Μαΐου 2017. Η Ani Vangelova γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1993 στη Σόφια της Βουλγαρίας. Ξεκίνησε να παίζει τένις ως παιδί και γρήγορα δείχνοντας το μεγάλο της ταλέντο. Κέρδισε πολλά τουρνουά νέων στη […] The post Ani Vangelova: Η αθλήτρια του τένις πού αγαπάει τις selfie και είναι ίδια η Megan Fox appeared first on Koolnews.gr.
12:58 03/10/2023

Megan Fox: Το νέο… φλογερό look της – Η τολμηρή μεταμόρφωσή της

instyle.gr
Η Megan Fox έχει νέο look και το επέδειξε σε βόλτα που έκανε με τον Machine Gun Kelly, στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το Soho House κι ενώ απολάμβανε τη βόλτα στην Πόλη του Μεγάλου Μήλου, όλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσει την τολμηρή μεταμόρφωση της ηθοποιού. Η Megan αποχωρίστηκε τα […] The post Megan Fox: Το νέο… φλογερό look της – Η τολμηρή μεταμόρφωσή της appeared first on InStyle.
16:46 05/09/2023

Megan Fox: Η σέξι φωτογράφιση με μικροσκοπικό φόρεμα δίπλα στη θάλασσα

govastileto.gr
Η Megan Fox δεν έχει σταματήσει να αναρτά σέξι φωτογραφίες στα social media. Η ηθοποιός και supermodel, αυτή τη φορά πόζαρε από μία παραλία, φορώντας ένα λευκό μίνι φουστάνι, ακριβώς εκεί που «σκάει» το κύμα. Η ανάρτησή της απέσπασε από την πρώτη ώρα, πάνω από μισό εκατομμύριο likes, με το διαδικτυακό κοινό της να την […]
00:00 02/08/2023

Megan Fox: Το 3D μανικιούρ της είναι ένα μικρό έργο τέχνης

tlife.gr
Η Megan Fox αγαπάει τα εκκεντρικά nail looks και την έχουμε δει με τα πιο ακραία To άρθρο Megan Fox: Το 3D μανικιούρ της είναι ένα μικρό έργο τέχνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 01/08/2023

Megan Fox: Επεισοδιακό ραντεβού με τον Machine Gun Kelly – Συμπλοκή με θαυμαστή

instyle.gr
Επεισοδιακό αποδείχθηκε το βραδινό ραντεβού της Megan Fox με τον Machine Gun Kelly, καθώς σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε σωματοφύλακά τους και έναν θαυμαστή τους. Τη στιγμή που το ζευγάρι απολάμβανε βόλτα στο Orange County Fair στην Costa Mesa της Καλιφόρνια, ένας σωματοφύλακας ενεπλάκη με έναν παρευρισκόμενο, με αποτέλεσμα να σπρώξουν την ηθοποιό σε ένα κιγκλίδωμα. […] The post Megan Fox: Επεισοδιακό ραντεβού με τον Machine Gun Kelly – Συμπλοκή με θαυμαστή appeared first on InStyle.
11:46 22/07/2023

Αναλώσιμοι 4: Megan Fox και καταιγιστική δράση στο πρώτο trailer

monopoli.gr
Δείτε τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νέας παραγωγής και το τι ετοιμάζουν.
20:53 08/06/2023

Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο instagram με φωτογραφία έπος – Ζουμάρει στα προσόντα της φορώντας μαγιό

koolnews.gr
Η Megan Fox, η παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός και σύμβολο της ομορφιάς, επέστρεψε ξανά στο Instagram, έπειτα από μια απροσδόκητη απουσία που άφησε τους περισσότερους από τους 20 εκατομμύρια ακολούθους της χωρίς ενημέρωση. Επιστρέφοντας στην πλατφόρμα, η Μέγκαν Φοξ ανάρτησε δύο φωτογραφίες που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα και την αισθητική της. Η πρώτη είναι μια κοντινή λήψη […] The post Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο instagram με φωτογραφία έπος – Ζουμάρει στα προσόντα της φορώντας μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
19:58 05/06/2023

Ναι! Ακόμα και η Megan Fox αντιμετωπίζει ανασφάλειες με την εξωτερική της εικόνα

queen.gr
Αν και η ηθοποιός έχει μια πάρα πολύ εντυπωσιακή εικόνα, εξομολογήθηκε πως αντιμετωπίζει μια ψυχολογική διαταραχή η οποία την κάνει να βλέπει στην εξωτερική της εμφάνιση συνεχώς ατέλειες.Περισσότερα...
23:02 17/05/2023

Η εξομολόγηση της Μέγκαν Φοξ για τη σωματική δυσμορφία: Ούτε μία στιγμή της ζωής μου δεν αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ

Newsbeast.gr
Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι ειλικρινής για το πώς βλέπει τον εαυτό της. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα βίντεο για το τεύχος «Swimsuit 2023» του Sports Illustrated ότι εξακολουθεί να παλεύει να δει το σώμα της με θετική ματιά. «Έχω σωματική δυσμορφία – δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι», είπε η Φοξ. «Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή της ζωής μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ». «Όταν ήμουν μικρή, αυτή ήταν μια εμμονή που είχα… Είχα επίγνωση όσο ήμουν μικρή ότι δεν ήμουν σίγουρη για το σώμα μου και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα του περιβάλλοντος, καθώς μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευόμενο περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού
10:04 17/05/2023

H Megan Fox φορώντας Celia Kritharioti στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated

tlife.gr
Η Μέγκαν Φοξ ποζάρει για το “Sports Illustrated Swimsuit Issue 2023”, ντυμένη με Celia Kritharioti Haute Couture. To άρθρο H Megan Fox φορώντας Celia Kritharioti στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:26 16/05/2023

Megan Fox: Η εξομολόγηση για το σώμα της – “Έχω δυσμορφία, δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι”

instyle.gr
Η Megan Fox προσπαθεί να αγαπήσει το σώμα της αλλά δεν τα καταφέρνει. Σε εξομολόγησή της στο περιοδικό Sports Illustrated για την έκδοση του 2023 με τα μαγιό, η ηθοποιός τόνισε: “Έχω δυσμορφία σώματος. Δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι. Δεν υπήρξε ποτέ σημείο στη ζωή μου όπου αγάπησα το […] The post Megan Fox: Η εξομολόγηση για το σώμα της – “Έχω δυσμορφία, δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι” appeared first on InStyle.
10:04 16/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load